View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag är inte så bra på att skriva om hur jag känner eller vad jag känner men jag vill bara få ut allt som jag tänker på just nu ..

Social fobi/ Ångest , Jag är så orolig jag hatar den känslan . Den känslan som aldrig går bort . Skolan är det värsta jag vet . Människor är det värsta jag vet . Blickar . Sitta och lyssna på lärare i timmar och veta att jag kan inte bara gå ut och åka hem är det värsta jag vet . Folk tror att jag inte försöker . Dom fattar inte hur det käns för mig varje natt innan skolan . Jag måste tänka genom allt som jag ska göra. Vakna,Sminka mig,Äta,gå på toa,välja kläder,fixa håret,ta väskan,gå ut genom dörren, gå till bussen (Det är där jag brukar vända om och gå hem) , Stå och vänta på bussen , Sitta på bussen i 45 minuter med folk jag inte vill vara med , jag vill inte prata med dom , jag vill inte vara så nära dom , jag vill inte att dom ska fråga mig något som jag måste svara på . Gå genom korridoren , Jag kan höra folk prata om mig . Jag letar alltid efter en utgång . Visst mina vänner brukar alltid säga att allt gick ju bra . Men det gjorde det inte dom fattar inte ,dom fattar inte rädslan jag har innuti . Alla nätter jag låg i sängen och bara ville sova så att jag inte behövde tänka på allt skit. Alla nätter jag har spytt ,Nätter jag svimmade. När jag tänkte ta slut på allt men sen så tänker jag på min familj och Hur dom kommer kännas , ångest dom kommer ha . Jag vill inte att dom ska gå genom det jag går genom .. Jag vill inte att det ska synas på mig men samtidigt så vill att de ska titta in i mina ögon se allt jag går genom se hur det käns så att dom bara lämnar mig ifred ensam . Jag försöker kanske inte fysiskt men psykiskt . Jag vet att folk kommer inte fatta dom kommer säga`du övertänker skit i allt ! Om det bara va så lätt Om det bara fanns en knapp som stänger av alla min känslor . Prata i Telefon det har gjort typ 10 ggr i mitt liv . Aldrig mer . Redovisning alldrig mer . Jag vill flytta här ifrån jag vill flytta till Polen där alla känner mig . Där jag kan vara mig själv . Varför kan jag inte bara ta min familj på en dag deras jobb och flytta till Polen . Till min familj , Där allt är bra , Där jag inte har ångest. Där jag kan prata med alla. Och ingen kollar på mig som "Tejen som har varit 2 ggr i skolan på 3 månader" Fan varför , Det är så mycket jag vill skriva , så mycket jag vill få ut , Innan älskade jag måndagar jag älskade skolan jag älskade gå på stan . Nu måste jag tänka i två timmar innan jag ska gå ut och mata min kanin för att min granne kanske ser mig och säger hej . När någon frågar vilken typ av ångest jag har , förlåt men jag vet inte själv . Innan så tyckte jag att det var konstigt tills jag fick det själv . Tills jag hamnade i det . Jag vill bara att något förstår mig . Jag vill att någon ska ha huvudvärk i en månad som jag hade varje gång jag gick till skolan . Varje gång jag var tvungen att fråga en lärare om jag kan gå på toa . Och när jag var på toa och kollade i spegeln så såg jag en glad tjej men på insidan var hon på gränsen att ta självmod . 

Det finns så mycket annat jag vill skiva om jag jag tror att det räcker för idag . xo Aleksandra

Likes

Comments

Vad tycker ni om nude dresses? Själv så har jag köpt nummer 8 till skolavslutning ! Jag tyckte att jag kör någonting annat i år :) .. Vilken klänning tycker ni om ? Själv så tycker jag att nelly är en bra sida om man behöver nånting snabbt och basic ,( Jag försökte välja priser upp till 500kr ) om ni vill att jag ska göra mer sånna inlägg gilla ! (Jag planerar svarta klänningar)

nr 1 : härrr :)))))))))))) 199 kr

nr 2 : Its meee 249 kr

nr 3 :how can u not buy it ? 199 kr 30% rabbat 139 kr

nr 4 : OMG 299 kr

nr 5 : Must have !! 399 kr

nr 6 : Polo Collar set 399 kr (bara xl)

nr 7 : Asymmetric Peplum Dress 399kr (bara xl )

nr 8 : Den jag har köpt ! :) 249 kr 

nr 9 : Lace Up Bodycon LS Dress 349 kr 

Likes

Comments

Det var den värsta natten i hela mitt liv . Jag och nägra kompisar skulle gå på en fest. Jag kände mig inte så bra . Ni vet när man har en känsla i huvudet att nånting kommer hända men man bara ignorerar det . Så var det denna kvället . Några öl , några shots . Allt började bra . Jag är mer mogen när jag dricker. Mina kompisar säger att jag visar mina sidor . Vad menar dom med det egentligen ? Kvällen var bra . Min grupp av vänner var nog dom som inte brydde sig mycket , dom som dansade och *fuckade loss* , Alla andra bitch blickade oss . Men vi brydde sig inte . Dom tråkiga gick hem snabbt . 

Jag var den yngsta där . Jag var den tjejen som bodde i Sverige och hade mycket pengar . Timmar gick snabbt. Mamma ringde mig "Kommer du hem snart ?" Snart sa jag och där tog vår konversation slut . Jag bestämde mig att sova hos den tjejen som hade festen . Min kusin med . Den snygga killen sov själv . Han var säkert jätte ful . Men det var jag också . Jag somnade och efter några timmar känner jag att någon andas på min nacke , jag hatar när någon gör det . Det var den killen . Han var jävligt snygg . *Oj förlåt fel säng *säger han . Men han flyttar inte på sig han kramar om mig och kysser mig . Jag vet inte varför jag inte sa stop . Jag börjar kyssa honom . Han kanske trodde att jag var någon annan men vi pratade ju innan. 

Jag låg där helt stilla han låg på mig . På ett sätt fick jag panik . Men det kändes bra . Helt okej , Inte som alla andra sa att det gjorde ont . Jag vet att det är fel . Men vi är själva . Jag är ful och han är ful . Ingen behöver veta att vi gjorde något . Så vi fortsatte ,och somnade  . Jag vaknade på morgonen helt förvirrad . Min mobil ringde jag slängde den på den andra sängen och killen jämte vaknade . Han kollar på mig förvirrad , Ler och säger *godmorgon* jag svarar *godmorgon * . *Vi gjorde väl ingent va ?* Och där fick jag en chock , jag tänkte *kommer han inte ihåg* , tänk om han inte gillar mig alls . Vad kommer hända om jag säger ja ? Kommer han säga det till alla sina vänner eller kommer han tycka att jag borde ha sagt stopp *Jag svarade *nej , tror inte det .  *Okej , synd * seriöst sa han *okej synd* tänker jag . 

Det var allt . Jag gick hem. Duschade . Och önskade att det aldrig hände . 


Detta var inte min historia med om ni inte är redo . Sägg bara stopp . / Alexandra Chrzanowska

Likes

Comments

FUTURE ME .

15 that number is not a lot , but still It is a lot for me.

In a few week I will be turning 15 . And im very scared ,

I dont know what to do.

I dont know where to go.

In some way I want to be 15 , But I dont want to grow up .

I dont want to be responseble . I wan to live my life without any problems .

I can not even think about turning 16 .

To my future self . Dont fuck up I know things can be hard sometimes . But just breathe . Everything is going to be ok


I wrote that a few weeks ago , / A.C

Likes

Comments

​future boyfriend

I know its just hard sometimes .

And you just want to give up .

But don't , all of that fucked up 

shit we did together was amazing.

And I don't regreat it . I dont .


I know I allways say I'll stop and 

I never do . 

And then I say Im sorry again and 

again and another time after that .

I'll fuck up again .


And in the end there is just you and me,

us and the fucking sunset ,

but in the end there is just love , 

and you and me and

 by you and me I mean us and 

us never should give up becouse us

is the best thing that happened to me babe .

So there is no fucking ending for us you and me . 


Alexandra Chrzanowska

Likes

Comments