Sådär nu var jag tillbaka igen! Har inte haft min mobil på 3 veckor & här kommer lite uppdatering.
Byxorna är ifrån Miss Me & dem är så sjukt sköna. Ni måste köpa dem!Och den här fick jag av mamma & pappa i helgen.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag efter jobbet så blev det lite mini shopping & här kommer lite bilder!
Likes

Comments

I helgen så blev det lite fest hos min gamla klasskamrat , på lördagen så blev det födelsedags firande hos bästa Julia! <3>
Och även inskaffat mig en fin väska.
& nu till veckan har det vart as mycket jobb , inte haft någon tid och skriva!
& här kommer lite bilder.


Likes

Comments

Ja & nu så har det redan blivit september... Känns så sjukt att sommaren bara rinner iväg ifrån än. Och just nu jobbar jag för fulla muggar alla dagar i veckan! Tufft men that's life.
Och i måndags så var jag faktiskt ledig för en gång skull & då åkte jag faktiskt till Frölunda Torg och handlade mig en fin gosig stickad höst tröja! Och handlade även två små saker till.


Likes

Comments

I helgen så firade jag , min älskade pojkvän 11 månader. Helt sjukt att man har vart tillsammans så länge. Känns lite iblanda som vi vore gifta. Haha brukar någon annan än bara jag känna så?
Det blev favorit restaurangen Vino Tapas. Som vi typ alltid går till fråga mig länge varför men jag bara älskar maten. Och i lördags så höll jag på fixa lite i lägenheten , träffade Sandra, Matilda. Sedan blev det lite tacos på det.
Och nu igår så blev jag sjuk... Typiskt när man inte vill bli det. Då hade min fina pojkvän köpt en jättefin tröja till mig.

Ha en fortsatt trevlig dag! ♡

Likes

Comments

Glömde säga att i fredags efter jobbet åkte jag upp till Koster & hälsade på Julia. Och här kommer lite fina bilder.
Likes

Comments

Idag blev lite lite shopping på H&M efter jobbet. Tyckte att jag behövde nya kläder! Eller brukar man inte känna så?


Likes

Comments

Kan säga att det var jävligt svårt & gå upp ur sängen imorse! Regn , anmält kallt! Och jag har somnat på bussen 4 ggr och då antar jag att man är lite trött? Får ta , höja volymen och dra igång lite Dimitri Vegas så man vaknar hahah! & igår så kom min underbara pojkvän till mig!

Likes

Comments

Jobbat som en dåre denna veckan som är riktigt ointressant men igår iallafall så träffa jag Emelie , käkade lite tacos med henne & så blev det lite film på det också! Och snart är det fredag & det är nog det bästa! Och igår blev det ny hårfärg , ny klippt hår.
Ha en fortsatt trevlig torsdag! ♡Likes

Comments