Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

In och följ min grymmaste vän! "aantonbjorkllund"
Han förtjänar de!💞

Likes

Comments

Hejsan igen!

Igår så fick jag panik över en inlämningsuppgift i skolan som skulle in. Såklart sätter jag mig och arbetar med uppgiften för att få den klar, problemet blev dock att jag inte orkade skriva mer efter 3 timmar. Istället så går jag och kollar på tv och där blev jag fast.

Klockan tickar iväg och närmar sig halv 10 och jag borstar tänderna och går och lägger mig, trodde jag. Har aldrig varit vaken i över 19 timmar i sträck och definitivt inte på skolveckorna.

Jag hade gått och lagt mig och ganska snart låg jag blundandes medans allt i huvudet snurra runt, min puls var extremt hög och tillslut kunde jag inte ha mina ögon stängda. Hade lagt ifrån mig mobilen ganska snart men det hjälpte inte så jag tog upp den igen när klockan närmade sig 23:00

Jag har varit vaken exakt hela natten och några timmar på natten dagen innan. Känner mig inte trött men har fått extremt ont i magen. När jag ställde mig på vågen imorse hade jag även gått ner nästan 3 kg, vilket bara är under 1 natt. Ska försöka kolla upp magen då jag vi tidigare tillfällen har haft problem med den så får vi se vad det är.

Kan inte annat än hoppas på att ni andra har en jätte fin onsdag!

Kram Alejandra💞

Likes

Comments

Hejsan allesammans!

Idag så vakna jag upp i en varm säng, allt var så mysigt. Jag var glad, gick upp och klädde på mig och gick sen och åt frukost, allt var så stillsamt. En kopp varmt te och lite mat.

Efter det så förberedde jag lite käk till mitt NP i engelska som jag haft idag, det gick ganska bra. Det var ett läs och ett hör, sedan har vi NP igen på torsdag.

Just nu sitter jag på bussen med min bror påväg hemåt för att sedan träna lite. Efteråt så måste jag studera lite för att få allt färdigt och klart så det kan lämnas in.

Kram Alejandra 💞

Likes

Comments

Att man kan förstöra så enormt mycket för en enstaka grej, förstår mig ej på det.
Allt blir kladdigt och lerigt och det är jag som ska stå ut med det hela våren inte ni arbetare. Tycker ni ska tänka på mig 🙃🙁

Likes

Comments

Hej alla!
Igår så var jag och den familjen jag bor hos på bio i Borlänge. För er som inte vet vart det ligger så ligger det i Dalarna. Det tog ungefär en timme och femton minuter att åka dig, såklart spenderar jag tiden med musik i öronen😅 När vi tillslut var framme så var vi tidiga och gick inne på stan. Där vi hittade ett väldigt fint café som vi satte och och tog en liten fika på, jag är vegan för er som inte vet och de hade extremt mycket veganska maträtter där, även efterrätter. Sen gick vi till bio och köpte lite sneaks, popcorn och lite godis funkar alltid🙄 Vi kollade på "Skönheten och odjuret" som nyss släppts och kan verkligen rekommendera att ni kollar på den filmen, superbra! Efter vi kollat färdigt på filmen så gick vi till samma café och beställde mat, jag var inte så speciellt hungrig och valde en wrap. Sjukt god mat! Tillslut när klockan var nästan 18:00 på kvällen så åkte vi hemåt. En bra men mysig dag verkligen!

Likes

Comments

I måndags började mitt påsklov, kan inte bli lyckligare! Välbehövligt verkligen, hoppas ni också har lov nu medans solen är framme och värmen stiger.
Hoppas alla har en bra onsdag!

Puss och kram, Alejandra

Likes

Comments

Hej alla fina! I helgen har jag spenderat tid med mina finaste vänner. Vi har lagat mat tillsammans och haft jätteroligt. Dessutom har vi varit på promenad och sett den första blåsippan i år. Fridlysta och fina, kan det bli bättre? ❤️
Hoppas alla har en bra vecka framför sig❤️

Likes

Comments