Ja efter lite mer än två år är jag fortfarande så kär i min Johan,, Eller jag skulle säga att jag blir mer och mer kär i honom för varje dag som går. Min kärlek till honom blir starkare och starkare och vi har kommit så långt!! Jag känner mig så lycklig bara av att tänka att han faktiskt är min och han delar sitt liv med mig. Vi har absolut bråkat en del,, över viktiga saker och jättedumma saker, haft så starka diskussioner och inte alls varit överens. Varit trötta och irriterad på varandra, nästan så man blev irriterad då den andra personen andades. Vi har sårat varandra, sagt dumma saker som vi har ångrat och skämts över. Haft sämre perioder. - Trotts det har jag alltid känt mig älskad, och framför allt respekterad. Johan är mycket bättre på tänka sig för och säger sällan dumma saker, däremot är jag sämre på det. Oavsett hur arg än han har varit har han inte sagt något kränkande eller hemskt. Det är oftast jag som får skämmas.

Vi har många olika sidor och olika egenskaper. Men jag har aldrig känt en människa som lyfter upp mina egenskaper som Johan. Som verkligen accepterar och får mig att känna att jag är bra, att jag har bra sidor och som får mig att vilja jobba på dom sämre sidor. Vi tycker olika om mycket, Det var svårt från början och det klart man inte alltid tycker om olikheterna, men det viktiga är att på acceptera och jobba på det. Där har vi gjort framsteg, vi har lärt oss att mötas i mitten på saker och vissa saker får man bara släppa.

Vårt förhållande har växt så mycket på senaste tiden, nu är det viktigaste att få vara med varandra, oavsett vad man gör eller om andra också är med. Förut hade vi mycket tid över så man uppskattade inte det. Nu när bägge jobbar och tränar för fullt samt försöker ha ett socialt liv är det sällan man får njuta av varandras sällskap, så det lilla man får försöker man utnyttja så gott det går.

Johan är så bra på mycket. På tala om vad han känner, och tycker om mig .Det går absolut inte en dag utan att han säger något fint, eller talar om hur mycket han uppskattar mig, vårt hem och våra liv. Han är duktig på visa sin kärlek, med kramar, fina sms, fina bilder och framför allt hans närhet. Jag vet att han alltid är där och det är jag så glad för. Han är så duktig på lyssna och stötta mig. Vet att han backar mig oavsett vad. Han är verkligen en toppen kille med underbara känslor, generös, omtänksam och så snäll. Alla som känner honom håller med.

Johan är verkligen min bästa vän. den som får höra om allt, som vet allt om mig. Och den som jag vill prata först med om det är något som händer. Johan kommer så bra överens med min familj och har gett mig turen att lära känna hans underbara familj. Han har gett mig så mycket på bara två år, framtiden känns så spännande med honom. Vet vi kommer ha så roligt, men också finnas där för varandra när det går dåligt. Med honom känns allt så mycket bättre, jag ser framemot allt som kommer hända!

Jag är så glad det blev vi, så tacksam över det också! Min lilla familj, Johan, jag och våran finaste hund.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Slutat på jobbet, semester, nytt jobb, lite äventyr och så. Ja men livet är rätt bra just nu. Har sett framemot semestern, det behövs verkligen. I fredags gjorde jag min sista dag på Dragonens äldrecenter, det var blandade känslor, både roligt å sluta men tråkigt att lämna stället, det blev som ett andra hem till slut, även om det var tungt ibland.
Igår var jag faktiskt ute med nya laget, det var trevligt, känns idag dock! Man är som inte så van längre
😅

Likes

Comments

Senaste dagarna har jag varit både trött och förkyld, helt slut då alltså.. För mycket att göra på en och samma gång tror jag, men så är livet! Hade möte igår med jobbet som var mycket givande, bra att få träffa arbetskamraterna utanför jobbet! Idag var jag ledig och städade hela lägenheten, lagade mat och kikade på Netflix som vanligt!

Likes

Comments

Var ledig förra helgen så vi passade på köpa en ny soffa på Ikea! Vi är sjukt nöjda! Den har förvaring och är bäddbar! Det blev lite andra köp så lägenheten börjar se bättre ut. Det tar tid dock. Annars så rullar livet på, massa jobb och träning!

Hade en mysig söndagsmiddag med lillebror och Johan! Så nöjd med det jag lagade 😍👏🏼

Likes

Comments

Efter all stress och spring från helgen sitter jag just nu och kollar på Johans träning vilket är avklippande för min del. Var på Ikea för första gången idag 😍 fanns så mycket fint och roligt att se där! Det följde med hem en del grejer och förhoppningsvis så blir det en soffa imorgon! Blev på Ikea nån timme men känns som en maraton för mina fötter, inte så konstig när jag hade fotbollsträning + jobb både fredag och lördag!

Likes

Comments

Hade turen att bli förkyld denna vecka.. Har varit hemma i tre hela dagar, tur jag har Netflix! Har börjat kollat på New girl (helt beroende) sett hela första säsongen och är en bra bit i den andra bara på två dagar.. Det är faktiskt bra gjort av mig 😅

Tur jag har Selma som gör mig sällskap på dagarna!
Sen har jag sån tur att ha en sån underbar pojkvän som bryr sig alldeles för mycket om mig! så bortskämd ❤️

Likes

Comments

Våran lägenhet börjar likna ett hem sakta men säkert! Jag älskar våran lägenhet, även om den fortfarande är kaos. Ikea öppnar på lördag😍😍 så man blir lite fattigare snart..

Likes

Comments

Hade familjen på besök i fredags. Passade på laga colombiansk mat, vilket gick ganska bra🙌🏼 mysigt å få träffa alla samtidigt, händer inte så ofta då alla jobbar olika. Annars var helgen bra, träffade min vän Ebba och provade Vezzo för första gången, väldigt nöjd med min pasta😍 träffade lite andra människor på kvällen osv!

Likes

Comments

De va länge sen bloggen.. Men livet är så, full fart och såklart prioriterar man det viktigaste. Äntligen håller jag och Johan på flytta In i våran lägenhet😍 flyttkaos som bara den men det blir nog bra till slut. Det känns iaf hur bra som helst.

Likes

Comments

Första riktiga utgången i Umeå med brudarna! Hade så kul, bra mat😍 lagomt med alkohol och viktigast, mycket dans!

Likes

Comments