Hellu ✌
Va och fikade i måndags med Lilleman och mamma.
Den lilla stunden man hann sitta ner innan W inte orkade mer 😁
Så blev en liten runda med fönstershopping.

Igår träffade vi fina Anna ✌ Så blev en runda till Kristianstad i nya biilen ✌👌

Imorgon får jag väl ta tummen ur röven och ringa till vårdcentralen, haft lock för örat i 7 dagar nu och det börjar bli väldigt frustrerande!
~

Jag förstår mig heller inte på dom som inte kan lämna mig ifred, utan måste fortsätta kasta ur sig något otrevligt. Jag har åkt där ifrån, jag är knappast något "hot" för er. Lämna mig ifred och vi har inget att göra med varandra, enkelt? 👊
~

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I min familj är jag yngst.
Jag har två fantastiska bröder, min äldsta bror är 33 och en på 25 år.

Denna lillasyster har alltid haft sina bröder vid sin sida. Mycket bråk och tjafs, men alltid funnits för varandra.

Min bror har idag kört 80 mil för att hämta mig.. Fast han haft sina egna problem. Vart hade jag varit idag i denna mörka tid utan er.

Fast min bror sagt saker som sårar så vet jag att det alltid varit sanning, sånt jag helt blundat för.

Ibland behöver man falla så jävla långt ner innan man ställer sig upp, ger sig själv en käftsmäll och börja vandra uppåt igen. 👊

Jag har idag vänt till ett nytt kapitel i livet, lämnat det gamla bakom mig och blickar framåt 👉
Vilket har varit riktigt tufft, men jag har haft mina bröder, familj och vänner. Och framförallt min fina son, min klippa i livet!

Ha det bäst ✌

Likes

Comments

Åkte in till läkaren, han satt och bläddrade lite på datan och sa bara något om att "ja det va en remiss om magoperation va?"

Jag svarade då att det redan fanns en remiss skickad till kirurgen. Han blev tyst och fortsatte att bläddra på datan och så sa han att då finns det inget han kan göra, för allt är redan gjort.

Jag har alltså lagt mina sista pengar på att ta mig hit upp och dom vet inte ens varför jag blivit kallad! Jag blev så jävla arg och ledsen och berättade att det har tagit sån jävla tid för dom angående detta om operationen! Dom har hållt på såhär jävligt länge, men det som gjorde mig mest ledsen och arg va ............ (Det kommer jag berätta i ett annat inlägg).

Han försökte trösta mig med att kirurgen kommer att ringa om ett par veckor. Aah sa jag, men jag har väntat i ett år på att han ska ringa.. Men han sa att jag uppfyller alla kraven för att göra operation, så jag skulle inte vara orolig över det.

Och eftersom jag ändå va där så fick jag ta ett blodvärde. Det har alltid sett bra ut, så vet inte varför jag skulle göra ett nytt..

Så det är kortfattat om denna dag. Så nu är jag i lägenheten igen, med huvudvärk och lock för örat..

Ha det bäst ✌

Likes

Comments

Just nu har jag många tankar i mitt huvud. Genom min blogg vill jag försöka uttrycka mina känslor, känslor som jag har svårt att prata om.

Jag kan nog redan nu berätta att vissa dagar kommer mina inlägg vara långa. Allt från bra dagar till dåliga dagar.

Jag söker inte sympati från någon, men ibland mår man inte bra helt enkelt.

Just nu är jag nere på botten. För en månad sen gjorde sambon slut, i följd med det fick jag avsluta min underbara utbildning för att bli djursjukvårdare. Blev utan bostad, utan jobb och utan pengar. Nu såhär innan jul får jag extrem ångest över att inte kunna köpa julklappar till min fina son, som dessutom fyller år i Januari.

Jag har så svårt att somna på nätterna, egentligen borde jag lagt mig för längesen då jag ska på möte imorgon angående min gastric sleeve operation. Har kämpat länge för den och hoppas på positiva svar imorgon. Men det som gör det jobbigt att sova är för att jag just nu befinner mig i lägenheten där jag för en månad sen bodde med min lilla familj. Gamla minnen rivs upp, man får veta nya saker hela tiden som vuxna människor inte klarat av att berätta för en. Men ni fick igenom er vilja, så ni kan inte längre trampa på mig..

Imorgon kommer det komma upp ett nytt blogginlägg angående mötet med läkaren.

Ha det bäst ✌

Likes

Comments