Vardag

På wok house med W och mamma idag :)
Va och handlade sen åkte hem till min bror.

W nattad, så här sitter jag och glor på talang 😁

Följ mig gärna på instagram: bitchqueen94
följer tillbaka såklart 😊

Ha det bäst ✌

♡Aleheim.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur mår ni idag? 😊


Har precis kommit in efter 2 timmars promenad med Sara. Så härligt väder det har varit idag!

Skönt att ut och gå och prata om allt mellan himmel och jord :)


Liten paus nu sen göra lite mat. Ikväll blir det till gymmet med @nananasen 💪


Ha det bäst ✌

♡Aleheim.

Likes

Comments

Personligt., Vardag

Idag fyller min fina W 3 år ❤
Blev väl inte direkt något kalas, eftersom vi knappt umgås med någon längre. Men tack till er som kom och tack för paketen!

Eftersom W fyller år så fick han bestämma maten och det blev pizza såklart, vilket han kan tjata om till frukost, lunch och middag 😁

Han blev väldigt glad för sina presenter!

Tänk att det är tre år sen min fina älskade son kom till världen!
16 dagar över beräknad bf. Blev igångsatt den 15e Januari-15, 28 timmar som va sjukt jobbiga, en sån jävla smärta jag hade! Men så värt det när du kom ut ❤ Så älskad från första stund, fast det va så jobbigt efteråt med 8 dagar på BB. Förlorade mer än 1 liter blod, så fick 2 påsar blod för att jag svimmade så fort jag reste på mig. Hade ingen färg i ansiktet, slangar kopplandes överallt. Det va tufft! Stark Smärtstillande med morfin hela tiden då jag blev klippt, kunde inte sitta, ligga eller stå upp, min mamma fick komma varje dag och duscha mig för att jag inte klarade av det själv. Guldmedalj till min mamma som va där varje dag!
Men förlossningen får vara med i ett annat inlägg, för annars kommer det här inlägget vara för långt!

Men jag älskar dig W, mest av allt ❤

Ha det bäst ✌

♡Aleheim.

Likes

Comments

Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
När det kommer som en smäll rakt i ansiktet att man bara va ett knull och inget annat.
När man pratat med någon dag in och dag ut, pratat långt in på natten till tidig morgon, med någon som verkligen fick en på fall under nästan två månaders tid.

Jag va så jävla långt ner, du fick mig att resa mig igen och må så jävla bra, att må så jävla underbart. Du fångade mig med storm!

Men du högg mig i ryggen och fick mig att falla rakt ner igen..

Fast du i mina ögon nu mera bara är ett stort jävla kräk så händer det ibland att jag tänker på dig.

Men jag har lovat mig själv att du kommer inte kunna påverka mig, du ska inte. Jag har rest på mig igen, tagit tag i saker.

Jag har blivit så jävla anti människor sedan dess, vill inte ha någon för nära. Inte vänner och inte någon som vill vara mer än vän. Jag har helt enkelt ändrat på mig, om det är till något bättre, det vet jag inte, det får tiden avvisa 👉
Jag vet iallafall att det är de som får mig att må bra just nu.

Jag är glad att jag har min blogg. Istället för att ha sönder något, som brukar hända när jag blir så jävla arg och ledsen på samma gång, så hjälper det mig väldigt mycket att skriva. Fast det kanske är helt ointressanta saker för er att veta.

Ha det bäst ✌ Och hoppas ni haft en toppenhelg 😊

♡Aleheim.

Likes

Comments

Vardag

Oxen 21 april – 21 maj

Lyssna på din kropp

Allmänt: Din livsfilosofi testas och du kan bli tvungen att göra förändringar. Ge dig själv lov att släppa det gamla och gå in i nya roller. Du har ett frihetsbehov och det kan få dig att söka nya upplevelser i utlandet.

Hem och familj: Det blir extra viktigt för dig att prioritera familjen under sommaren. Ditt frihetsbehov och längtan efter personligt utrymme kan göra att du inrättar dig annorlunda i ditt hem. Du behöver ett eget rum.

Kärlek: Början av januari och april är bra tillfällen att resa och uppleva saker med din partner. Singeltjuren hittar en ny kärlek – eller nya positiva upplevelser av att vara ensam.

Hälsa: Du kan ha känt en inre oro som kan ha en stressande inverkan på dig. Var lite extra vaksam på din hälsa och din kropp under perioden 5/10–16/11.

♡Aleheim.

Likes

Comments

Personligt.

"Som vilket missbruk som helst
Det är lika vanligt med sexmissbruk för kvinnor som för män, och finns i alla samhällsklasser. Som i alla beroenden finns en stark känsla av lust eller tvång, att man tappar kontrollen och finner svårigheter i att sluta.

En person som lider av ett sexmissbruk använder sex som en drog. Det sexuella beteendet är en flykt från verkligheten, ett sökande efter en snabb kick. En kick som kan dämpa ångest och oro i stunden, för att sedan framkalla ångest i form av skam och tomhetskänslor."
~

Sexmissbruk. Det är inget man talar högt om, eftersom ingen vill höra att man är en jävla slampa, hora osv.

Många tror att personer som har sexmissbruk bara är kåta hela tiden, tittar på porr och inte tänker på annat (ja det finns dom som har det så). Men min sorts av sexmissbruk ligger inte på den nivån.

Jag vill även bara säga att jag skulle ALDRIG ALDRIG ALDRIG vara otrogen om jag skulle leva med någon. Det är inte så att mitt sexmissbruk tar över min hjärna. Visar jag känslor för någon, då tycker jag verkligen om den personen och klargör väldigt tydlig att det inte bara är sex jag är ute efter!  Så tolka inte det på fel sätt.

Hur vet jag att det är sexmissbruk?
När jag började må dåligt så hade jag självskadebeteende, då va jag inte gammal. När jag slutade med det så gick jag över till droger, vilket jag till slut kände att det inte va min grej. Jag gick sedan över till mitt sexmissbruk, men även till att pierca mig och tatuera mig.
Det är mitt sett att dämpa min ångest, dämpa alla tårar, får mig att tänka på annat än att sitta och gråta över någon man aldrig kommer få. Det är mitt sett att fly undan verkligheten.

Nej, det är inte skönt varje gång. Men det skiter man i just då.
Nej, jag gör inte det med helt främmande människor!
Nej, jag är ingen dålig mamma. Jag kan faktiskt ta hand om mitt barn.
Nej, jag behöver inte lägga in mig på psyket.

Du kanske känner att det här va väl ingenting? Men jag ska säga dig att det är en stor jävla börda. Jag har inte skrivit det här för att jag söker sympati, eller ha någon att böla för. Utan för att folk är så jävla outbildade, så många gånger jag fått höra att jag är en jävla slampa för att jag legat med väldigt många. Ja det har jag, men det är fan inget jag är stolt över, men när man varit på botten, blivit sparkad på om och om igen då försöker man hitta sin lösning för att ta sig upp.

Gymmet har gett mig så mycket, där mår jag jävligt bra! Nu har jag inte kunnat vara där på ca två månader eftersom jag varit sjuk. Men tanken är att vara tillbaka där nästa vecka. Där är jag nästan varje kväll annars, en sån jävla frihet ❤
~

Jag har heller inte sex med någon varje dag, utan bara när jag känner att jag mår Skit, när jag är ledsen eller har ångest. Och jag har heller inte det med flera personer varje dag. Förstår ni hur jag menar? Eller har jag varit oklar med något?

Det är helt okej med frågor 👇
~

Jag ville bara dela med mig, det här är verkligen en av mina största hemligheter. 💎
 

Ha det bäst ✌

♡Aleheim.

Likes

Comments

💔

När man verkligen tycker om någon som inte ens känner samma sak, men som ändå gav en falska förhoppningar.
Det blev inget med M, han som gjorde min nyår så jävla underbar.
Han som man kunde ligga i timmar och prata med i telefon.

Lätt för många att säga att det bara är att skita i, att gå vidare men tycker man om någon så är det bara så jävla svårt att släppa taget..

Jag visste nog att det skulle bli såhär, för jag känner mig inte perfekt för någon. Det är heller inget nytt att det slutar såhär som vanligt.

Men jag orkar inte mer, kan inte hantera det längre.
Säg inte till mig att det inte kommer sluta så, när det faktiskt är exakt så du avslutar det.

Men vet ni vad, jag lär förmodligen gråta en skvätt, för den här personen tyckte jag verkligen om, men jag ska uppåt och jag kommer inte falla neråt igen.

♡Aleheim.

Likes

Comments

Med tanke på att Nyköping Lasarett bara drar ut på det här med operationen, så ringde jag till Landskrona Lasarett.


Hon jag pratade med lät jättepositiv och sa till mig att det va bara att skicka en egenremiss ner till dom och även skicka journalkopia från Nyköping.


Så imorgon så ska jag posta detta brev och hoppas på ett svar ❤

Jag har fått godkänt till operation från dom innan men sen så flyttade jag ju upp till Nyköping och bytte sjukhus (dum som jag va, annars hade jag redan fått min operation för längesedan).


Jag hoppas verkligen med hjälp av denna operation att jag kommer må bättre, inte bara fysiskt utan även psykiskt.


Det är jävligt jobbigt att vara överviktig. Jag kan inte vara den mamman jag vill vara, vill kunna klättra, sitta på golvet och kunna busa utan att bli trött och bara behöva sitta vid sidan av.

Vill kunna gå och lägga mig på kvällen utan att ha värk i knäna, värk i ryggen.

Jag vill tycka det ska vara roligt att gå in i en affär och kunna köpa kläder, utan att känna hur ledsen jag är över att inget passar. Det är fan inte kul att följa med vänner när dom handlar kläder för jag kan inte ens handla i samma affär, men jag följer med för jag är en vän. Men det tar hårt.


Men nu håller jag tummar och tår på att dom hör av sig så jag kan få träffa kirurgen 👌✌


Va på äventyr med W och Anna igår. Ärenden på stan, Randiz lekland och sedan vidare till Eko ✌

Tycker även alla kan in och följa Anna 🤗

@nananasen


Ha det bäst ✌

♡Aleheim.

Likes

Comments

Vardag

Hoppas din måndag varit bra såhär långt iallafall👌
~

Har suttit i telefon kö, först till Landskrona sjukhus och sen till försäkringskassan. Skulle hunnit till arbetsförmedlingen med, men det får bli imorgon för det hinner jag inte med idag.
~

Pratade med kirurgmottagningen i Landskrona, så ska skicka egenremiss dit istället, för dom uppe i Nyköping har dragit ut på det alldeles för länge nu.
~

En fin vän va här igår, har inte träffat han på länge. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord i ca 7 timmar. Känns skönt att vi börjat prata igen, att man har någon att prata med när det behövs ❤ Det värmer även när han säger att jag är en av hans bästa vänner, som han känner att han verkligen kan prata med.
~

Ha det bäst ✌💎

♡Aleheim.

Likes

Comments

Personligt.

Ibland behöver man inte säga något.
För orden finns inte där som beskriver hur sjukt dåligt man mår. 🎭
~

Ha det bäst ✌💎

♡Aleheim.

Likes

Comments