Adios nattstad! Nu är jag på bättre ställen ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 Jag pratade med en kund i butiken igår, en kund vars fru fått en hjärtinfarkt och låg inne på sjukhuset. Han var helt säker på att hon skulle klara sig, så länge han fanns hos henne. Han var tvungen att köpa den där blusen hon så länge tittat på och jag hjälpte honom. Han sa att hon varit hans allt och utan deras kärlek och fina vänner runt omrkring hade dem aldrig blivit över 85 år. Sen så sa han "vi vet inte hur länge vi ha kvar de vi älskar, så varför lägger man så mycket onödig tid på att tjafsa om småsaker?" Då blev allt så verkligt. Jag tänkte på mina relationer till alla de fina människor jag har i mitt liv. Hur rädd jag är att förlora dem, men ännu räddare för att inte ta tillvara på dom nu när jag har chansen. Ibland är jag för upptagen med att prioritera dåligt framför att umgås med dem jag verkligen älskar och trivs med. Jag ska bli bättre och jag lovar att jag ska göra mitt yttersta för att inte bli en sådan egocentrisk tjej som jag håller på att bli. 

fridens vänner, snart har jag jobbat klart och det ska bli ändringar!

Likes

Comments

åh jag är så dålig på att uppdatera! har ingen tid längre. jobbar måndag-lördag varenda vecka nu, gott med pengar och de är faktiskt hur kul som helst! får jag bara jobba med att träffa människor är jag nöjd :) igår gjorde jag mysan och emilia en liten impulsresa till kristianstad på kvällen, mötte upp johanna där inne och tog en öl på en uteservering. såå mysigt! nu ska jag snart dra mig iväg mot jobb sen får jag se vad kvällen har att erbjuda. de är en lycklig alexandra just nu, hösten och hela livet är lite suddigt men hur spännande kan de inte bli då?! hehee. ha en fin dag!


 

Likes

Comments

o sen finns han. han som gör det lättare att andas. han som samtidigt tar andan ur mig. han som inte borde finnas.

superdupermegadeppig, igen. för de är de enda gångerna jag skriver på denna meningslösa blogg. adios

Likes

Comments

ja den är här, onsdagen mitt i veckan. dock har jag till lördag att jobba, heela sommaren! men ändå känns de som att efter idag kommer de gå snabbt! min natt har inte varit till de minsta belåtenhet, vaknade 04.23 av att jag grät för högt, jag drömde att mitt blod var fullt med leukemiceller, att jag kände hur de strömmade omkring i min kropp och jag tänkte att de nu fanns de ingen hjälp att få, jag låg ensam i en sjukhussäng och inte ens mamma och pappa var hos mig. de var så hemskt! men så fort jag vaknat kom mamma inrusandes till mig och undrade vad som hade hänt. de bästa med detta är att jag vet att jag aldrig är ensam, mamma och pappa har varit och kommer alltid att vara nära mig. ville knappt somna om men gjorde de till slut.

nu ska jag borsta tänderna och sen köra till gunnars kläder, som förövrigt har en väldig rea! kom och fynda ;) 

Likes

Comments

Åh de är så mycket som sitter där inne och gnager, så mycket som gör ont och så mycket som känns konstigt. Där är också otroligt mycket som är bra, hur bra som helst faktiskt! Varför kan inte de vara de som tar övertaget? Det där bra alltså. Jag kan inte hålla på att tycka synd om mig själv, de är inte synd om mig allt blir vad man gör de till. De är synd om dem som inte har råd med skolresor, dem som hamnat snett i samhället, som har sjukdomar osv. Mig är de inte de minsta synd om. Jag har allt och lite till, men ändå är allting bara så fel och inte alls som jag skulle önskat att de var. Lite synd är de ändå om mig, hade jag kunnat tänka hälften så mycket som jag gör hade jag varit glad. Snart tar jag studenten sen börjar de ljuva livet! Eller..?

Likes

Comments

Studenttider är riktigt härliga.. Alkoholen förtärs mer än ofta, skattjakten var i fredags och igår var det pubrunda. Hade riktigt kul på båda grejorna, dock blev gårdagen en dyr historia.. En taxiresa för 350 kronor bara för att få fyllekäk, orutinerat men sjukt värt! På torsdag åker klassen till Malmö för visning på lanzastudion, shopping, övernattning och restaurangbesök. Hur fint låter inte de? Hihi. Har de ganska bra! Saknar lite nu och då bara.
Puss!Likes

Comments

Jaha, provet är gjort, provet jag väntat på i ett år är gjort. Skönt och en stor besvikelse, snubblade på målsnöret, klarade alla moment fick till och mes MVG på några, men de lättaste momentet (färgen) täckte inte.. Sååå typiskt! Och så nära jag var. Nåja, nu behöver jag "bara" göra om färgningen iallafall sen är jag ännu mer redo för frisörbranscen! Pluggandet gav nytta iaf, hade boken med mig överallt! Nu ska jag fortsätta sura.. Skattjakt på fredag iallafall, sen är de bara fest som gäller!Likes

Comments

Jag är helt splittrad i huvudet just nu. Detta är värre än körkortet, det känns som hela min framtid hänger på detta (fast de inte gör de). Men jag bara pluggar och pluggar, och datorn har fått sig en rejäl smäll så den är inte mycket till hjälp. Ska till salongen idag också och rulla permanent, de ska fasen sitta där nu! Har som mål att rulla fem gånger idag, tror att nöta är de enda rätta. Och resten av helgen har jag avsagt mig från jobb, de ska pluggas och rullas.. Hehe! Jag längtar till tisdag, no matter what :) hoppas ni lever loppan, de ska snart jag ;)


Likes

Comments

idag tänker jag på förhållanden som tar slut. Där känslor försvunnit, där man säger hej då. Där människor, i rädslan för att bli bortglömda, hellre gör sig hatade än ignorerade. Vi vill att människor ska känna för oss. Men vi vet inte hur.

 har det hur bra som helst just nu, men någonstans så tar ibland bara mina tankar över. och även om man inte ska ångra saker som en gång gjort en glad, så ångrar jag någon fruktansvärt. Denna texten har satt ord på mina känslor och tankar, såå många gånger.

”Man vill bli älskad,
i brist därpå beundrad,
i brist därpå fruktad,
i brist därpå avskydd och föraktad.
Man vill inge människorna någon slags känsla.
Själen ryser för tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst.”

Likes

Comments