Hej!

Hoppas att allt är bra med er! Med mig är allt helt okej.

Jag har lyckats bli sjuk, denna veckan som jag absolut ville vara i skolan med. Hm, är sällan sjuk och är helt förundrad över att det alltid prickar in sig på de veckor då jag faktiskt har mycket o göra. Men men, det är sånt som händer antar jag.

Just nu så ligger jag & slöar i soffan, ska skriva detta inlägget till er & sen ska jag försöka samla kraft så jag kan sätta mig & plugga lite entreprenörskap. Vi har ett prov nu på måndag & jag fattar inte särskilt mycket av det hela haha.

Framför mig resterande av veckan så ska jag vara hemma imorgon med från skolan, sen på lördag så ska jag förhoppningsvis jobba ifall jag känner mig bättre. Utöver detta så ska jag verkligen bara plugga. Ska ni göra något speciellt i helgen? Kommentera!

Sitter även just nu & lyssnar på en av spotify's egna listor, har fastnat för dem lite då de verkligen har en lista för var situation. Just denna listan innehåller bara lugna versioner av hits. Ett stort tips!

Puss & Kram på er så hoppas jag att ni får en fortsatt fin torsdag!
Likes

Comments

Mina mål 2017

Tänkte dela med mig av några av mina mål som jag har under detta året. Ska även snart sätta mig & skriva en bucketlist för 2017 som även den kanske kommer upp här på bloggen!

1. Ta körkort!
Som ni kanske inte vet så fyller jag arton detta året. vilket betyder att jag får ta körkort. Vilket är min pro ett. Skånetrafiken underlättar inte riktigt min pendling var dag så då skulle det vara skönt med ett körkort.

2. Blogga oftare!
Jag älskar att skriva och dela med mig av hur det är att vara & utbilda sig till florist, så därför känner jag att jag vill prioitera bloggen mer. Då florist är ett sådant yrke som oftast kan tolkas & ses som glamoröst.

3. Jobba mycket & börja spara pengar ordentligt.
Dessa två hör lite ihop med varandra & därför satte jag dem på samma punkt. Jag vill jättegärna jobba mycket & börja spara pengar så att jag senare kanske kan köpa en bil? Har inte riktigt sparat innan då jag alltid har kommit på något som jag behöver.. haha standard.

4. Ta fler risker & vara öppen för nya saker.
Jag har en väldigt liten comfort zone & gillar att hålla mig innanför den, och jag måste börja ta fler chanser & risker. Börja göra fler saker som jag känner är jobbiga o göra, då främst nya saker som jag aldrig har gjort innan.

5. Inte sätta för många & orimliga krav på mig själv.
Jag har väldigt många krav på mig själv, och dessa kraven är också ganska höga. Så jag måste sänka kraven lite & då inse att jag är bra som jag är och att jag inte ska pressa mig själv för mycket.

Hoppas att allt är bra med er så hörs vi!
Kram

Likes

Comments

Godmorgon, eller snarare god eftermiddag?

Hoppas att allt är bra med er idag! Allt är bra med mig utöver att jag är ganska trött idag.

Vaknade upp vid huvudvärk idag så är kanske inte helt på topp, men har förberett ett inlägg till er inför imorgon med mina mål under 2017. Så det har ni att se fram emot. Utöver det så borde jag egentligen plugga lite & göra körprov.. Men det har jag inte gjort, och om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag kommer göra det heller.
Sitter just nu & skypar med en kompis, och gör inget alls utöver det haha. Borde dock gå ner & göra något att äta så ska nog göra det inom kort.

Ni får ha en superduper bra söndag så hörs vi!
Kram

Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas att allt är bra med er! Med mig så är allt helt okej!

Jag måste be om ursäkt x1000 för hur extremt dålig jag har varit på att uppdatera er här på bloggen! Skolan, jobb och körkortsplugg har tagit upp all min tid, vilket är synd! Men nu tänker jag att jag ska bli bättre på att fokusera & prioitera er på bloggen!

Har några blogginläggsideér som jag tänkte att jag ska fixa till er nu så ni har lite roligt att läsa senare. Bland annat mina mål under 2017, lite throwback bilder på mig då jag fyller 18 år den 5:e februari. Ja, massa sånt roligt! Har ni några önskemål när det kommer till inlägg så är det bara att kommentera!

Ni får ha det bäst så hörs vi!

Puss & Kram

Likes

Comments

Alla är bilder som jag har hittat på pinterest.se

Likes

Comments

Tänkte att vi kan blicka tillbaka lite och kolla på lite äldre buketter som jag har gjort. Enjoy!

Kram på er!

Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas att allt är bra med er! Med mig är allt bra, har lite fullt upp bara för tillfället.


Förlåt för urusel uppdatering på senaste tiden, jobb & plugg har tagit upp av den mesta av tiden. Något som jag däremot har gjort i skolan är en begravningskrans, en version som kanske är lite mer nytänkande. En konstruktion, men med glasrör där det är i stickna blommor. Enjoy!

Kram på er! 

Likes

Comments