Godmorgon!
Hoppas att allt är bra med er! Med mig är allt okej!

Idag som ni vet så är det onsdag (och omni inte visste det så vet ni det nu haha) och idag på schemat så står det endast floristlektioner! Vilket ska bli superkul, vi ska bara repetera nu denna veckan innan vi åker ut på praktik nästa veckan så att alla teknikmål osv sitter bra. 

Idag så ska jag även försöka göra lite teoriprov till mitt körkort & måla om mina naglar för de ser hemska ut. Har ni några speciella planer inför idag?

Måste bara berätta, igår på gympan så körde hela klassen ett pass, och det var så sjukt jobbigt! Jag hade ont i musklerna redan efter lektionen och kan knappt gå idag.. Aja, förhoppningsvis så tog träningen bra eftersom jag har träningsvärk.

Om vi ska byta samtalsämne så spelade jag o min poddkompis in ett avsnitt igår via Skype & tro det eller ej så sparades inte inspelningen vilket betyder att vi kommer behöver spela in avsnittet på nytt. Meeehhh, när man inte riktigt förstår hur tekniken funkar så blir det aldrig bra.. Men är bara göra om o göra rätt! Ellerhur?

Bjuder på en härlig bild på en tulpanbukett som jag gjorde förra veckan!
Ni får ha en supermysig onsdag så hörs vi! Puss o kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hoppas att allt är bra med er! Med mig är allt helt okej.

Det är nu tisdagsmorgon & på dagens schema så står det lite engelska och idrott! Jag och min kära poddkompis ska även försöka spela in ett poddavsnitt idag så vi hamnar lite före nu innan vår praktik.

Kan även glatt berätta att vi har försökt få upp vårt första (vår presentation) avsnitt igår, men uppkom lite klödd så det kommer antagligen upp idag.
Ni kommer kunna hitta det på Soundcloud såfort allt funkar som det ska. (även där heter vi ivaletokvalet)
Ytterliggare information osv om vår podd hittar ni på  ivaletokvalet.wordpress.se

Som ni kanske har förstått så kommer podden heta I valet och kvalet (ivaletokvalet) och det är jag och min kompis som har den. Det kommer komma upp ett avsnitt i veckan på onsdagar och den kommer handla om lite allt möjligt.

Hoppas att ni kommer lyssna! Skulle vara superkul!

Värt o nämna så ber jag om ursäkt för min frånvaro (igen) men nu så har faktiskt mitt tangentbord på min laptop gått sönder så kan inte riktigt skriva blogginlägg på datorn.
Så nu ett tag framöver så kommer jag bara kunna blogga från min mobil, vilket jag hoppas att ni har förståelse för!

Hoppas att ni har en fortsatt underbar tisdag hörs vi snart igen! Puss o kram

Likes

Comments

Som ni kanske vet, (eller inte vet) så är mitt favoritband Hov1. Dom gör hiphop musik & jag var och kollade på dem tillsammans med en vän i början av februari! Det var helt sjukt att se dem live! Tänkte iallafall tipsa er om dem, så här är några av deras videos där ni kan lyssna!

xoxo


Likes

Comments

Go' kväll!

Hoppas att allt är bra med er! Med mig är allt helt okej.


Det är inte ens lönt att jag försöker ursäkta mig längre. Så vi hoppar över det helt enkelt.
Under tiden jag har varit borta så har jag fortsatt som jag alltid gör, skola, jobb & plugg har tagit upp det mesta av min tid. Och när jag inte har gjort något av det så har jag oftast varit med mina vänner.

Påtal om vänner så har jag faktiskt en ganska rolig nyhet att dela med mig av! Jag och min kompis ska nämligen starta en podcast! Det första avsnittet kommer förhoppningsvis upp någongång i nästa vecka & podcasten kommer heta "I valet och kvalet". Mikrofoner är inköpta, vi har även planerat det första avsnittet som ska spelas in nu på måndag! Och jag hoppas självklart att ni trots min frånvaro här kommer lyssna! Jag kommer slänga upp ett blogginlägg såfort första avsnittet är uppe med mer information och länkar till podcasten! Skulle ni kunna tänka er att lyssna? Kommentera!

Nä, nu ska jag kolla ett avsnitt av någon serie innan jag ska sova! Ni får ha det superbra tills vi hörs nästa gång!

xoxoLikes

Comments

Hej!

Hoppas att allt är bra med er! Med mig är allt helt okej.

Jag har lyckats bli sjuk, denna veckan som jag absolut ville vara i skolan med. Hm, är sällan sjuk och är helt förundrad över att det alltid prickar in sig på de veckor då jag faktiskt har mycket o göra. Men men, det är sånt som händer antar jag.

Just nu så ligger jag & slöar i soffan, ska skriva detta inlägget till er & sen ska jag försöka samla kraft så jag kan sätta mig & plugga lite entreprenörskap. Vi har ett prov nu på måndag & jag fattar inte särskilt mycket av det hela haha.

Framför mig resterande av veckan så ska jag vara hemma imorgon med från skolan, sen på lördag så ska jag förhoppningsvis jobba ifall jag känner mig bättre. Utöver detta så ska jag verkligen bara plugga. Ska ni göra något speciellt i helgen? Kommentera!

Sitter även just nu & lyssnar på en av spotify's egna listor, har fastnat för dem lite då de verkligen har en lista för var situation. Just denna listan innehåller bara lugna versioner av hits. Ett stort tips!

Puss & Kram på er så hoppas jag att ni får en fortsatt fin torsdag!
Likes

Comments

Mina mål 2017

Tänkte dela med mig av några av mina mål som jag har under detta året. Ska även snart sätta mig & skriva en bucketlist för 2017 som även den kanske kommer upp här på bloggen!

1. Ta körkort!
Som ni kanske inte vet så fyller jag arton detta året. vilket betyder att jag får ta körkort. Vilket är min pro ett. Skånetrafiken underlättar inte riktigt min pendling var dag så då skulle det vara skönt med ett körkort.

2. Blogga oftare!
Jag älskar att skriva och dela med mig av hur det är att vara & utbilda sig till florist, så därför känner jag att jag vill prioitera bloggen mer. Då florist är ett sådant yrke som oftast kan tolkas & ses som glamoröst.

3. Jobba mycket & börja spara pengar ordentligt.
Dessa två hör lite ihop med varandra & därför satte jag dem på samma punkt. Jag vill jättegärna jobba mycket & börja spara pengar så att jag senare kanske kan köpa en bil? Har inte riktigt sparat innan då jag alltid har kommit på något som jag behöver.. haha standard.

4. Ta fler risker & vara öppen för nya saker.
Jag har en väldigt liten comfort zone & gillar att hålla mig innanför den, och jag måste börja ta fler chanser & risker. Börja göra fler saker som jag känner är jobbiga o göra, då främst nya saker som jag aldrig har gjort innan.

5. Inte sätta för många & orimliga krav på mig själv.
Jag har väldigt många krav på mig själv, och dessa kraven är också ganska höga. Så jag måste sänka kraven lite & då inse att jag är bra som jag är och att jag inte ska pressa mig själv för mycket.

Hoppas att allt är bra med er så hörs vi!
Kram

Likes

Comments

Godmorgon, eller snarare god eftermiddag?

Hoppas att allt är bra med er idag! Allt är bra med mig utöver att jag är ganska trött idag.

Vaknade upp vid huvudvärk idag så är kanske inte helt på topp, men har förberett ett inlägg till er inför imorgon med mina mål under 2017. Så det har ni att se fram emot. Utöver det så borde jag egentligen plugga lite & göra körprov.. Men det har jag inte gjort, och om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag kommer göra det heller.
Sitter just nu & skypar med en kompis, och gör inget alls utöver det haha. Borde dock gå ner & göra något att äta så ska nog göra det inom kort.

Ni får ha en superduper bra söndag så hörs vi!
Kram

Likes

Comments