Förrförra veckan så julskyltade vi på jobbet! Vi lyssnade på massa julmusik, åt godis, åt god mat och skyltade om hela butiken! Det var supermysigt, man fick riktig julkänsla.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av tre bilden från förra året som jag tog när frosten hade kommit och det var dimmigt en kväll, det blir så fint på bild!

Likes

Comments

I torsdags så var jag och min klass i Köpenhamn där vi först var på Gröntorget och efter det så åkte vi till Nordiq's showroom och fick se på vårens nyheter! Det var superinspirerande!

Likes

Comments

Jag och min lillebror var ute och fotade i onsdags, så ni kommer få två inlägg, ett med svartvita bilder och en utan svartvita bilder på mig! Enjoy!

Likes

Comments

Tjabba!

Jag tänkte att jag kanske ska presentera mig lite, så att ni har en liten aning om vem jag är!


Jag är en 18årig tjej från Skåne, vid namnet Alexandra, men dom flesta som jag känner brukar kalla mig Aleex. Jag går sista året på gymnasiet där jag utbildar mig till florist. På min fritid så har jag jobb i en floristbutik, vilket är superroligt.
Här kommer ni få läsa och ta del av hur det är att vara florist och se bilder på arbeten som jag gjort, men utöver att jag tycker att det är superroligt att vara florist så tycker jag även att det är jätteroligt att fota, så det kommer ni även få se och ta del av.
Jag hoppas att ni kommer tycka att min blogg är rolig att läsa så hörs vi i nästa inlägg.
Kram

Likes

Comments