Nu har vi varit ett par dagar i Grekland.. det är riktigt skönt.. bränt mig rejält så legat i skuggan i två dagar, och då hade jag ändå 30 på kroppen..
men idag blir det sol, fast 50 på kroppen, i hopp om att jag inte blir mer bränd.

Vi äter ute på kvällarna och myser tillsammans. Jag längtar dock efter min älskling något enormt. Och så längtar jag också efter min bebis. Fast att det är riktigt skönt saknar jag mina hjärtan. Just nu håller jag tummarna att Mike ligger hemma i sängen när jag kommer hem på söndag kväll. Need some Love ❤

Nu ska vi sola och njuta, peace ✌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snart är det dags.. dags för GREKLAND 🇬🇷
Har legat i en solstol och solat hela dagen, varit riktigt varmt och skönt.. nästan 30 grader i lilla ljungsbro.

Vi drar mot Arlanda vid ett inatt, fråga mig inte varför när planet går 06.55 🤔
Nu ligger jag i soffan och mest väntar ut tiden.. känns ingen mening att sova?
Det ska blir väldigt skönt att komma iväg, jag ska bara sola och sova. Det behöver jag.

Förövrigt saknar jag Mike något enormt. Hade behövt en bamse kram innan vi åker, man vet aldrig om det händer något.. right?

By by fuckers 👋🏼👋🏼

Likes

Comments

Idag har jag unnat mig fransar.
Har varit riktigt nojig om jag vågar då när jag gjorde sist så fick jag ett sår på hornhinnan samt infektion i ögat, det var ett helvete. Men hade bara hört bra om hon jag var oss, och jag kan säga att jag är super nöjd och än så länge går det jätte bra och det blev riktigt snyggt. Nu ska jag sova, godnatt eller något..

Likes

Comments

Nu är Mike nere i skolan igen, vi kommer till 99% inte ses förens jag hämtar hem honom den 3 juni när han går på "sommarlov" 😔
På lördag drar jag till Grekland med min syster och extra mamma.. vi kommer inte hem förens nästa söndag sent på kvällen och Mike måste troligtvis behöva vara i skolan tidigt på måndagen.. 😔 its fucking sucks, kommer sakna ihjäl mig!

I helgen har vi bara tagit det lugnt och köpt lite nytt till lägenheten.. bland annat fyndat ett jätte fint gustavianskt matbord.. Mike har inte blivit smittad förutom hosta, vilket han har smittat mig med tillbaka!

Förövrigt, såg ni Eurovision? Galet var Europa tänker 🤔

Nu står det matlagning på schemat..

Likes

Comments

Jag är vid liv. Jag har äntligen blivit tillräckligt frisk för att jobba, det var faktiskt riktigt skönt att komma tillbaka. Var riktigt trött på sängen, fortfarande snorig men det överlever man.

Imorgon kommer Mike hem igen ❤ vi ska äntligen få kramas och pussas på riktigt, Mike ville inte pussas i helgen.. förstår inte varför? (Haha)

Juste, har garanterat glömt att berätta men drar till Grekland nästa söndag. Insåg igår, att jag ingen bikini har och inga shorts.. panik.. blev en shopping tur på hm.

Nu ska jag sova.. by by

Lillasyster har börjat göra naglar, jag är försökskanin.. jag är nöjd 💁🏼

Likes

Comments

Jag har legat totalt däckad hela helgen, idag har jag orkat att ta mig ut ur lägenheten. Har sovit i princip konstant sen jag hämtade Mike. Han har varit en stjärna i helgen, gett mig massor kärlek och tagit hand om mig och kliat mig på ryggen. Världens bästa pojkvän. Han stannade faktiskt en dag extra för att ta hand om mig och skippade skolan idag..
Nu sitter vi på vc och väntar på läkaren, jag har tydligen varit sjuk för mycket och behöver första dags intyg.. sjukt ovärt.. hade hellre legat och sovit och blivit frisk.. jag hoppas kunna gå till jobbet imorgon då jag faktiskt vill jobba, men när jag orkar knappt ta mig hit så orkar jag nog inte sitta på jobbet 8 timmar.. får se vad läkaren säger..
hon är en riktig bitch och kränkande och fruktansvärt elak. Vägrar egentligen att gå till henne men hon var ända tillgängliga. Tur följer Mike med in..

Likes

Comments

Om någon halvtimme ska jag hämta min älskling på stationen. Vi har inte träffats på 2 veckor jag saknar honom så det värker i hjärtat..
Det tråkiga är att jag har blivit sjuk, riktigt sjuk. Kroppen värker, snoret rinner, öronen gör ont, halsen värker och febern stiger. Summan av kardemumman, vi kommer inte ha en så rolig helg tillsammans.. jag är riktigt förbannad.

Likes

Comments

Idag experimentera jag i köket.. kokade färsk pasta och stekte massor vitlök i olja och en skvätt vitt vin.. la sedan i spetspaprika och champinjoner.. la i spagettin och räkor.. tre teskedar paprika pesto och crabfish.. avslutade med parmesan ost.. och fy i helvete vad gott!


Likes

Comments

Idag blev det ett nyttigare alternativ mat på jobbet.. kyckling sallad.. men lika gott 💁🏼
Ikväll käkar jag grillat hos min extra mamma.. nyktert... vissa ska jobba 07.15 imorgon 🤦🏼‍♀️

Likes

Comments

Igår hade vi Skype kväll tillsammans.. åh vad jag saknar den karln.. ❤

Likes

Comments