View tracker

Lång ledig helg, ända till tisdag klockan 07.. så skönt!
Gav skam en chans igår, varför gjorde jag det? Var uppe till två för att kolla klart säsong 1.. det så många frågetecken i huvudet och jag känner igen mig, dock var det från högstadietiden för min del..
men alltså om vi börjar med, varför har Eva så många jackor? Varför bor Noora i kollektiv? Får man veta det? Och seriöst, William har större näsa än Zlatan.. och är fruktansvärt ful. Och Jonas, kan han skaffa större buskar till ögonbryn?
Jag återkommer när säsong 2 är klar...

Likes

Comments

Nu har Mike åkt ner igen, gör lika ont i hjärtat varje gång vi skiljs åt. Denna helg har vi spenderat hemma, möblerat om i sovrummet (igen) målat lite möbler och bara varit! Så skönt att bara vara och inga måsten!

Sen Mike har åkt har jag målat lite till, tränat och lagat matlådor.. vi tog upp älgfärs som vi aldrig orkade göra igår (vi åt pizza istället) så det blev två olika rätter då det var närmare ett kg färs på lilla mig som inte äter något knappt.. så ena färsen med fetaostbiffar med potatis brunsås (egen såklart) och vinbärsgelé.. awesome gott!
Den andra delen så blev det köttfärssås med bönpasta och motsätter, awesome det med! Mike fick två av varje maträtt som nu ligger i frysen och väntar på att han ska komma hem..

Nu blir det dusch och sen soooooova, så jag orkar gå upp när klockan ringer 05.40 😴

Likes

Comments

Till frukost idag blev det bananpannkaka med en touch av kanel med färsk mango. Hade lagt upp det lite sådär bildvänligt men åt upp det innan jag tog kort.. haha

Likes

Comments

Nu är det officiellt, nu har han sitt namn på dörren! Sen att vi har bott ihop sen i somras är en annan femma.
Även fast han är skriven och bor i Lomma så är detta hans riktiga hem ❤

Likes

Comments

Just nu händer det inte så mycket i mitt liv..
jobbar, tränar och sover.. äter gör jag också.. men annars är det ganska chill faktiskt..
idag kommer Mike hem, åh jag längtar ihjäl mig! Den där killen, han gör mig lycklig. Skulle seriöst springa naken genom stan för honom.

Nu kallar jobbet, ciao 👋🏼

Likes

Comments

Ikväll fick det bli följande mat och matlådor..
lax med färsk sparris, grönsaker och cream fraiche med röd curry 👅

Likes

Comments

Detta har varit en crazy weekend men ack så fantastisk. För att sammanfatta kort...

Har hunnit fira min bästa vän och umgåtts med min favorit familj. Ätit langos för första gången och skrattat åt min gudson som avgudar cream fraiche.
Jag spontant åkte ner till Mike klockan 21 i fredagskväll, var framme vid ett, vad som hände den natten är barnförbjudet. Sen åkte jag hem runt 16 igår och var hemma vid 21 efter en lång bilfärd med snökaos och dimma från helvetet. Idag har jag jobbat 9-15 och sedan storstädat. Nu ligger jag i sängen och njuter av en underbar helg innan jag ska tagga att laga matlådor..Likes

Comments

Vi är fått tröjor av jobbet, den är ganska snygg faktiskt med sitt egna namn, dock tyckte alla att det skulle stå Kallhäll istället för Alexandra..haha

Det är tydligen 10 minus ute, jag tror jag smäller av vad kallt! Vill inte gå ut!! Lid med mig!

Likes

Comments

Nu är det 2017, men det visste ni väl redan?

Jag spenderade nyår med mitt hjärta, lugnt och skönt.
Igår åkte han ner igen och det värker i hjärtat av saknad av honom. Det var så svårt att sova inatt utan honom.. men han kommer hem igen om 3 veckor, längtar!

Denna vecka är jag trainer på jobbet och ska hjälpa dom nya, ganska chill faktiskt. Medlyssna lite och leka lite chef 😉

Snart blir det mat, hungrig som en varg!

Denna fick jag av min extra mamma som tack för jag körde henne på nyår, så fin! 😍

Likes

Comments