Ganska dålig på att skriva, I KNOW!

Händer inte något speciellt intressant i våra liv just nu.. eller?

Vi går på semester på fredag, vi ska på bröllop på tisdag, vi ska på mini semester på Öland och västkusten, vi hämtar hem våran nya familjemedlem nästa lördag.. men mer om det nästa vecka, kanske..

See ya fuckers

Snäll syster har jag, hur söt är hon inte och kommer hem med en platta redbull åt mig 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dessa två bilder får summera kvällen igår..

Likes

Comments

Vad har hänt sen jag skrev sist? Om nu någon är nyfiken?

Jag har klämt en nerv i armbågen och blivit "bollad" mellan vc, sjukgymnasten, akuten och 1177.. inget har velat ta emot mig men äntligen ska jag om en timme till sjukgymnasten 😅

Varit på pinchos med jobbet också, helt awesome roligt var det.. jag har riktigt awesome kollegor. Love IT! Hoppas att jag aldrig behöver lämna "här nere"

Vi har varit på Ullared och shoppat, det var kul men kontot mår mindre bra..

Igår var vi ute och käkade libanesisk mat med pappa, Ylva och min syster. En mysig kväll som vanligt!

Annars jobbar vi och typ sover..
nu ska jag fortsätta jobba, men bara en timme kvar 💁🏼

Likes

Comments

I lördags eftermiddag åkte vi som sagt upp till mikes förändras stuga i Askersund. Vi åkte ut med båten mellan ca 18.30-23.30 och fiskade.. sen tände vi upp en brasa och myste.. sen ringde klockan fem 😅 så åkte vi ut med båten straxt efter sex och fiskade till tolv.. vi (läs:jag) tröttare än tröttast.. så vi åkte hem.. väl hemma åkte vi till tornby och shoppade lite..

Snart får jag gå hem, Yeahj!

Likes

Comments

Igår var det midsommar och idag är man trött och seg..

Vi åkte ut till stugan i torsdags kväll, jag Mike min bror och hans flickvän samt mikes ena lillebror.. vi hade det trevligt och åt midsommar lunch.. efter det valde vi att istället åka hem och fortsätta firandet då det regnade så dant.. vi spelade spel och drack och grillade.. idag känns vinet men snart ska jag och Mike bege oss till Askersund för att fiska hela kvällen och imorgon bitti fiska också.. håll tummarna att det inte regnar 😅

Likes

Comments

Mike är rolig ibland.. öppnar kylskåpet och stänger det igen, flera gånger om dagen.. säger alltid samma sak... "finns ju inget att äta"

Jag tycker våran kyl är ganska full? Frysen ska vi inte prata om, går absolut inte in mer 😂

Något som är standard och alltid finns är sockerfri redbull (mitt beroende) och dom vågar han inte röra utan att fråga.. 💁🏼

Likes

Comments

Igår var det daga för en förändring för håret igen, nu är det projekt att bli hel blond och jag är redan otroligt nöjd! Min frisör är otroligt duktig.

Idag jobbar jag halv dag, ska åka iväg till Örebro för att fira min lillebrors som tar studenten imorgon. Jag och mamma tar in på hotell över natten och ska bara umgås!

Sen till helgen blir det troligtvis stugan igen.. nu ska jag jobba dom sista 40 minuterna.. ciao 👋🏼

Likes

Comments

Det är riktigt härligt att få ha Mike hemma.. äntligen kunna ha ordentlig vardag tillsammans. I helgen har vi fixat i lägenheten, riktigt bra blev det!

Nu är vi på landet och njuter. Vi lånar min (extra) pappas stuga som ligger mitt ute i skogen..bokstavligen mitt ute i skogen.. dom har hugger ner lite träd i typ en rund cirkel så ligger huset där med trädgård.. det är så mysigt!
Vi kommer åka ut hit på helgerna och lediga dagar och bara vara!
Knappt ingen teckning, bara en granne precis bredvid och skogsluft och man vaknar och somnar till fågelkvitter. Ända nackdelen är att det inte finns vatten, så man lever med vattendunkar. Men min pappa har fixat det så bra med pumpar till kranarna.. Love it!!

Nu njuter vi trädgården efter ha ätit grillat.. bästa är att på kvällarna kryper man ner i världens skönaste säng framför en brasa!

Under finns en byrå som vi ska sälja så ska en fotpall dit och en stor grön växt så är sovrummet klart!

Likes

Comments