De senaste två vintrarna har jag verkligen insett hur mycke helgerna betyder för mej. Att inte få dessa två dagar med min familj känns rent av förjävligt.
Vist jag slutar (om inget strular) kl 15 på lördagarna men känns ändå som att så mycke tid går förlorad.

Jag saknar att komma hem på fredagskvällen, sätta mej i soffan med barn och sambo och bara vara. Inte behöva tänka på att man ska upp dagen efter. Ha två helt lediga dagar framför sej redo att fylla med mysiga minnen.

Jag längtar verkligen efter våren och sommaren. Ett jobb där jag inte förstör varje helg med arbete. Jag kan mycke väl tänka mej att jobba en hel helg men nån gång vill jag ha dessa heliga två dagar att bara vara.

I söndags passade jag dock på att bara vara och njuta. Blev en härlig tur på skidor med familj och goda vänner och väl hemma vid den sprakande vedspisens värme fick jag ett rejält tokryck!

Blandade smet och drog fram det vackra rullrånsjärnet vi hitta i huset när vi flytta in 💕
Många misslyckade blev det innan man kom på hur värmen reglerades men sen gick det av bara farten. Så nu kan vi njuta av goda korgar och strutar bakade på riktigt gammalt vis. Det känns så otroligt lyxigt

Nu har även all jul äntligen flyttat ut ur huset och lite gamla goda inredningsdetaljer har fått flytta in igen.
Min älskade Buddha gjorde sej väldigt bra i fönstret bredvid aloe veran T fick av mej igår istället för en ros som ändå bara skulle vissna.

Denna växt får symbolisera vår resa vi gjort under de senaste 10 åren. Vår kärlek kan läka de flesta sår. Även fast vi ibland gått av, trasats sönder, så har vi läkt. Vi har blivit starkare i vår relation och tänker fortsätta kämpa för det vi tror på.

Likes

Comments

Länge sedan jag skrev nu. Har börjat på mitt nya jobb. Känns väl helt ok men inte optimalt. Får se om det blir bättring. Ser mest fram emot sommarn då jag får återvända till Färgbröderna 😍

Denna helg har varit lite kaosig då lilla A åkte på magsjuka i fredags, som tur var skulle jag ändå vara hemma pga feber och migrän. Natten till söndag insjukna lilla E, söndags morse T och natten till idag jag. Så det är egentligen först nu mot kvällen jag orkar vara uppe lite.

Värsta med att vara hemma är all oro för hur det kommer vara på jobbet när man väl kommer tillbaka 😖
Och all tid man spenderar i sängen med att googla renoverings inspiration. Har länge funderat på att öppna upp på nå vänster mellan kök och vardagsrum och nu är jag nog helt säker på hur jag skulle vilja ha de. Får se vad T säger 😉

Likes

Comments

Det tar sej men shit va segt de går.
Vi har bestämt oss för att inte renovera mer innan jul iaf. Både tid, ork och ekonomi säger stop nu.

Fast idéer fortsätter ploppa upp så nu ska jag försöka skriva ner dom.

bjuder på några bilder från sovrummet plus julpynt mini av hallfönstret

Likes

Comments

Min önskelista är rätt kort i år.

2 bäddset från Nina Wedin
i mörkt eller ljust, dock likadan
(finns ej kvar på nätet men i vissa hemtex  butiker)

2 kingsize kuddar

2 örngott till ovanstående i svart eller vitt
(alternativt annan färg som passar till bäddseten )

fler timmar på dygnet

och

en hjärna som fattar att jag vill sova när jag lägger mej.

tack på förhand

Likes

Comments

Så länge har jag och Thomas räknat oss som officiellt tillsammans 😍 rena rama berg-och-dalbanan men en underbar sådan.

Idag fick jag upp gardiner i sovrummet. Funderar på att pyssla en drömmfångare att hänga i fönstret. Försöka hitta nå fina lampa att ha på natduksborden är inte det lättaste men de ska jag väl lyckas med sen nån gång.

Kläderna har hittat sin plats på hyllorna också. Bara dörrar som fattas nu.

Ni får en före och en efter-bild på "säng"delen bara för att jag blev så nöjd 😉

Likes

Comments