Sakta men säkert börjar vi ta tag i renoveringen igen. Många småsaker som ska göras klart. Önskar jag vann lite pengar så jag kunde fixa iaf ena badrummet och köket.

Jag vill så otroligt gärna fixa mitt drömkök. I mitt huvud är det perfekt på alla vis 😍men får drömma ett tag till.

Förra året blev vi tvungna att fixa avloppet i köket då det brast och nu i år fick vi tydligen en liten damm i källaren igen. Nu var det dock golvbrunnen som gav upp. Var ganska så blött där en kväll när gubben skulle hämta upp tvätten.
Efter hjälp från fackmän fick vi veta att brunnen inte var kopplad till avloppet 😵det skulle kosta lite väl mycke att fixa så vi tog istället och bar upp tvättmaskinen 2 trappor till det övre badrummet. Tur man fått tillbaka armstyrkan nu efter en säsong med soptömning 😉

I förrgår fortsatte vi med källaren. Precis nedanför trappan kommer det bli en liten förvaring för bl.a ytterkläder. Tror det kommer bli hur bra som helst.
Erik hjälpte mej att plocka undan skräp och sopa medan Anna övade på sin fiolläxa

Just nu ser det väldigt tråkigt ut, som en fotolåda. Vita väggar, vitt tak och vitt golv😱
Men jag har en plan och jag hoppas verkligen den blir bra för annars blir det jobbigt 🤣

Bjuder på lite andra bilder också

Bild 1 - tagen vid längdskidspåret i byn där det anordnades serietävlingar för barnen, underbart att avsluta säsongen på hemmaplan 👍🏻

Bild 2 - ett mycke omtalat konstverk som iaf jag föll pladask för. Man kan antingen se det som vulgärt och hemskt eller som en rejäl pepp 😉

Bild 3 - 4 lyckliga själar i Dalarnas vackra tempel 💖

Bild 4 - renskav i pita, tillagad på "muurikka" i det underbara vädret ☀️vardagslyx

Höll ju på att glömma en viktig grej ☺
Jag är så otroligt stolt över min familj. Anna och Thomas körde i år blåbärsloppet, 9km från eldris- Mora 😍så duktiga

Erik kan ljuda alfabetet och det dröjer nog inte länge förrän han kan läsa 😁han som var så sen i talet har verkligen jobbat ikapp sina jämnåriga kompisar, en riktig kämpe. Han har dessutom sin första lösa tand 😓vart tog min lilla kille vägen?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De senaste två vintrarna har jag verkligen insett hur mycke helgerna betyder för mej. Att inte få dessa två dagar med min familj känns rent av förjävligt.
Vist jag slutar (om inget strular) kl 15 på lördagarna men känns ändå som att så mycke tid går förlorad.

Jag saknar att komma hem på fredagskvällen, sätta mej i soffan med barn och sambo och bara vara. Inte behöva tänka på att man ska upp dagen efter. Ha två helt lediga dagar framför sej redo att fylla med mysiga minnen.

Jag längtar verkligen efter våren och sommaren. Ett jobb där jag inte förstör varje helg med arbete. Jag kan mycke väl tänka mej att jobba en hel helg men nån gång vill jag ha dessa heliga två dagar att bara vara.

I söndags passade jag dock på att bara vara och njuta. Blev en härlig tur på skidor med familj och goda vänner och väl hemma vid den sprakande vedspisens värme fick jag ett rejält tokryck!

Blandade smet och drog fram det vackra rullrånsjärnet vi hitta i huset när vi flytta in 💕
Många misslyckade blev det innan man kom på hur värmen reglerades men sen gick det av bara farten. Så nu kan vi njuta av goda korgar och strutar bakade på riktigt gammalt vis. Det känns så otroligt lyxigt

Nu har även all jul äntligen flyttat ut ur huset och lite gamla goda inredningsdetaljer har fått flytta in igen.
Min älskade Buddha gjorde sej väldigt bra i fönstret bredvid aloe veran T fick av mej igår istället för en ros som ändå bara skulle vissna.

Denna växt får symbolisera vår resa vi gjort under de senaste 10 åren. Vår kärlek kan läka de flesta sår. Även fast vi ibland gått av, trasats sönder, så har vi läkt. Vi har blivit starkare i vår relation och tänker fortsätta kämpa för det vi tror på.

Likes

Comments

Länge sedan jag skrev nu. Har börjat på mitt nya jobb. Känns väl helt ok men inte optimalt. Får se om det blir bättring. Ser mest fram emot sommarn då jag får återvända till Färgbröderna 😍

Denna helg har varit lite kaosig då lilla A åkte på magsjuka i fredags, som tur var skulle jag ändå vara hemma pga feber och migrän. Natten till söndag insjukna lilla E, söndags morse T och natten till idag jag. Så det är egentligen först nu mot kvällen jag orkar vara uppe lite.

Värsta med att vara hemma är all oro för hur det kommer vara på jobbet när man väl kommer tillbaka 😖
Och all tid man spenderar i sängen med att googla renoverings inspiration. Har länge funderat på att öppna upp på nå vänster mellan kök och vardagsrum och nu är jag nog helt säker på hur jag skulle vilja ha de. Får se vad T säger 😉

Likes

Comments

Det tar sej men shit va segt de går.
Vi har bestämt oss för att inte renovera mer innan jul iaf. Både tid, ork och ekonomi säger stop nu.

Fast idéer fortsätter ploppa upp så nu ska jag försöka skriva ner dom.

bjuder på några bilder från sovrummet plus julpynt mini av hallfönstret

Likes

Comments

Min önskelista är rätt kort i år.

2 bäddset från Nina Wedin
i mörkt eller ljust, dock likadan
(finns ej kvar på nätet men i vissa hemtex  butiker)

2 kingsize kuddar

2 örngott till ovanstående i svart eller vitt
(alternativt annan färg som passar till bäddseten )

fler timmar på dygnet

och

en hjärna som fattar att jag vill sova när jag lägger mej.

tack på förhand

Likes

Comments