Igår hade jag och min kompisar filmkväll, vi kollade på Låt den rätte komma in och käka massa snacks ofc haha

Och tidigare under dagen så var vi även ute på en promenad, och trots att det va rätt molnigt ute så var det åtminstone inte kallt. Allt i allt så var det en nice dag haha 😊

A

Likes

Comments

Fan va nice detta sovrummet ser ut! Hade gärna tagit över det nu haha men detta är hursomhelst definitivt inspiration för mitt framtida sovrum (i egen lägenhet ofc) 😁

Och jag längtar verkligen tills jag har ett eget ställe så att jag kan inreda det exakt som jag vill ha det!

Likes

Comments

Himlen var skitfin ikväll! 😊 Idag har jag jobbat och sedan hängde jag lite med Gabbi. Ska sova snart och imorgon så blir det jobb igen haha

A

Likes

Comments

Älskar Kit Harington som Jon Snow i Game of Thrones, men vad jag ville säga är att denna outfiten han har här är typ perfekt!

Älskar byxorna, jackan och skorna. Och de passar alla skitbra tillsammans. Hade gärna haft allt de själv! Skitsnyggt! 😁

Likes

Comments

Har börjat kolla på en ny Netflix (/Marvel) serie: Daredevil.

Jag har sett filmversionen för länge sedan, där Ben Affleck spelar Matt (dvs Daredevil), så jag hade en ide om vad de hela handlade om.

Kommer så klart inte ihåg alla detaljer från filmen, men serien är hursomhelst riktigt bra. Jag tycker att han som spelar Matt gör det perfekt, och jag gillar redan honom. Storyn är intressant hittills och jag gillar även tempot, det händer mycket men den känns ändå rätt lugnt på något konstigt vis.

Ska kolla klart på hela säsongen och se vad jag tycker då. Så nu är det dags för mig att fortsätta kolla!

A

Likes

Comments

Hej!

Var ute idag och gick med min friend, vi stack till Willys och ÖB för hon skulle handla ett par grejer, och efter det gick vi hemåt.

Blåste som fan på vägen tillbaka, men vi kom fram tillslut! Åt lunch när jag kom hem, var jättehungrig! Åt couscous och kyckling i en slags currysås, det var skitgott.

Nu ligger jag i soffan och håller nästan på att somna.. E helt utmattad efter den promenaden haha

A


Likes

Comments

Var i stan idag med min bff @gabriellaaupair, hon handlade presenter till en släkting och sedan köpte jag ett par Pocky och en fortune cookie också.

Har inte gjort mycket annat idag, ska antagligen bara ta det lugnt och kolla på någon serie, och imorgon så ska jag jobba lite. Jag hjälper lite extra på min förra praktikplats. Det blir inte mycket pengar, men det är åtminstone något.

Det var allt haha

A

Likes

Comments

Åt våfflor till frukost idag! Så yummy!!! 😄


Likes

Comments

Va idag med min bff Gabbi, och vi åkte till stranden, hängde lite där och efter det stack vi och köpte Arizona. Vilket va skitgott, som vanligtvis haha men var länge sedan vi båda drack det sist. Så idag har varit kul, har åtminstone inte bara suttit hemma hela dagen 😄

Nu chillar jag bara i mitt rum, och ska bara kolla på lite serier eller något sånt

Bye!

ALikes

Comments