baka, usa, plugga, livet

Ja som rubriken låter håller jag idag på med att förbereda inför makens 30 års dag på lördag 2/9. 21 gäster kommer om alla dyker upp. Först var han inne på att köpa tårta men han räknade ut och blinkade med ögonen och frågade mig om inte jag kunde baka tårtor ändå.. en stunds lycka försvann haha. Nä de får man väl som blivande hem & konsumentkunskaps lärare inte erkänna va att de är skönare ibland med köpefika. Ja de är ju dumt just nu att slänga ut 700 bara på tårtor.... Ja menar Usa hägrar om 114 dagar och annat.
Nu sitter jag en stund vid datorn innan jag ska ta ut de förhoppningsvis lyckade bottnarna.Likes

Comments

Tyckte att sången passade att lägga överst. Tycker att låten är min på något sätt. Vet inte varför men jag känner med den!
Jag heter Mikaela och bor i Vänersborg, med min make och våra 2 katter. Är 30 år och har vare sig fast jobb, barn eller avklarad utbildning ännu. Men det stör mig inte det minsta längre för jag inser nu att livet är mitt och det har inte sett ut so alla andras. Har en lillasyster som är 5 år yngre än mig (förr var jag avis på allt men inte längre) som har allt det som jag inte har. Det är helt enkelt så att mitt liv ser ut som det gör av en anledning. Idag kan jag inse att min dag den kommer komma det vet jag med säkerhet. Fick även höra idag att min morfar är min skyddsängel vilket känns underbart och då kan man slappna av ännu lite till. Skolan börjar på måndag för min del. Gör ett försök till att nå drömmen om en avslutad universitets utbildning <3 Jag ska studera grundlärare på fritidshem och inom hem & konsumentkunskap. Ska bli så kul!!

  • 11 Readers

Likes

Comments