View tracker

​Jag får börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen den senaste veckan, men har inte haft lust eller tid till att skriva något.. Haft så mycket med inlämningsuppgifter och massa annat. Men nu så är allting klart i skolan så nu har jag stort sätt sommarlov haha, så himla skönt att äntligen lämnat in och vara klar med alla kurser. 

Jag kikar in lite senare igen!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Puuuh.. Stort sätt ägnat hela förmiddagen åt att rensa rummet, alltså det är sjukt hur mycket skit man hittar? Det är helt otroligt. Varför har man så mycket onödiga saker för..?
Nu ska jag snart ta tag i garderoben och rensa det sista bland kläderna, det lär väl ta ett par timmar haha. Sen ska jag baka en kladdkaka & Dumle muffins som belöning. Jag som hade tänkt att ta mig en långpromenad idag men det får vi väl se om jag orkar efter detta haha och vad klockan är..


Är det någon som har tips på bra garderober med spegel på framsidan och något ställe man kan ha skor och smycken? Såfall får ni gärna tipsa mig!


Likes

Comments

View tracker

Mode


Alltså hur fina är inte dessa plagg från Odd Molly? Älskar verkligen Odd Molly, dom har så himla söta och fina plagg. Dessa tre plagg är jag väldigt sugen på att klicka hem och fylla på garderoben med! Älskar rosa och vitt, tycker det är så stilrent och snyggt!


Likes

Comments

Allmänt

Vaknade för en stund sen så gick upp och gjorde mig en ordentlig frukost som idag bestod av yoghurt med bär och en hallonsmoothie. Så nu ligger jag i sängen igen och kollar ett avsnitt av Gosspi Girl och äter frukost innan jag ska ta mig en långpromenad om det inte börjar regna vill säga och en rensning av rummet. Hoppas ni får en toppen torsdag, så hörs vi senare!


Likes

Comments

Allmänt

Jag blir så trött på denna kroppshet som är just nu, tror den är värre än nånsin..? När ska folk egentligen inse att alla har perfekt kropp hur dom än ser ut och att man inte behöver träna varje dag? Vill man inte träna nej då ska du inte träna, vill du träna? Ja men då gör du det. 

Kroppen är det finaste vi har och den ska vi vara stolta över hur den än ser ut, man ska inte behöva skämmas för att man har celluliter eller att man har bristningar på låren. Det är naturligt. Önskade ALLA kunde inse detta.

Jag är en av dom tjejerna som tycker det är hemskt att visa sig i bikini, shorts eller liknande, jag tror inte att jag är ensam om detta? Vilket är sjukt. ALLA kan ha shorts, bikini eller liknande hur du än ser ut, för som sagt du är perfekt och har en perfekt kropp, bry dig inte om vad andra tycker och säger. Detta är något som jag ska arbeta med denna sommar, att gå så mycket i shorts, bikini och liknande som möjligt.

KOM IHÅG: Du har en perfekt kropp hur du än ser ut och du är fantastisk!Likes

Comments