Rosa.

Sjukt snyggt, det är en av dem finaste färgerna att ha en blus i(enligt mig, just nu). Öppnar jag min garderob kan jag helt ärligt säga att den går i vitt till blått i alla nyanser och sist svart. Jag har börjat tröttna. tänkte själv införskaffa mig lite olika färger och sånt som jag vanligtvis inte har, för jag är allmänt trött på min garderob. Det är faktiskt en av dem grejorna som jag behöver ta tag i. Det har aldrig varit så viktigt för mig med kläder men jag känner att jag måste step it up! för jag kommer göra det för jag vill och tycker det är lite kul. så här är lite av dem viktigaste grejerna för att få ihop en bra garderob.

1. Jeansen

asså dem jeansen som sitter sjukt bra på en om man bara känner sig snygg. Det är så skönt att ha ett par sådana som man bara kan slänga på sig och gå ut.

2. Den vita blusen

När man känner ska käka middag med kompisarna eller bara behöver det där lite extra helt enkelt.

3. Klockan

En fin klocka höjer ju inte bara lyx känslan utan har en funktion (hahah smart jag vet). en fin klocka ger det lite extra.

4. skorna

personligen kollar jag ofta på personen som jag möters skor. Kanske låter knäppt men det gör så mycket att ha ett par rena skor med hels skosnören än ett par gamla gympadojor med torkad lera.

5.snygga underkläder

hahahh kanske fett skumt men känner man sig inte tusen gånger snyggare om man känner att man har på sig ett par riktigt fräsha underkläder en typ en snygg spets bh.

6 solglasögonen

bästa som finns. Känner man sig ful eller ser as trött ut kan de vara lösningen. Jag älskar solglasögon har typ 6 par själv.

7. Jackan

det är en av dem gjejerna som man inte byter så ofta i alla fall jag. Jag har samma varje dag man känner sig ju sjukt bekväm i att bara ta på sig samma så det gr det viktgt att ha en snygg.

för säger man inte dress to impress

vit blus- ivyrevel / rosa blus- chiquelle/jeans- Tiger of Sweden/ klocka- marc jcobs/ skor- saucony/ solglasögon- Rut and circle.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Något som det är väldigt, väldigt mycket prat om just nu(i alla fall bland dem jag träffar) är betyg. Jag förstår faktiskt inte alls vad som gör dig lyckligare av att veta vad jag fick för betyg på mitt senaste matte prov, spanska inlämning, svenska tal och jag bryr mig inte alls om vad du har för betyg på din engelska inlämning, historia skrivning eller din labbrapporten. VARFÖR måste du fråga för alla tycker inte det är super kul. Betygs stressen hjälper ingen så varför måste du höja pressen. Jag är inte betyg, det är inte den JAG är. Kan du inte istället fråga mig hur det gick på Träningen igår, vad jag gjorde i helgen eller om jag såg det senaste avsnittet på den där serien vi båda ser. 

Behöver du veta att det går bättre för dig än vad det går för mig eller va? För ärligt talat jag vill kanske inte berätta. Jag personligen står för vad jag får för betyg. Jag gjorde mitt bästa ,gött jobbat men det finns så många som tycker det är jobbigt. Ska jag vara ärlig så blir jag lite irriterad av att höra på när folk pratar med betyg och jag kan inte vara mer ointresserad av det. så snälla nästa gång ni tänker fråga någon om deras betyg tänk på följande. 

1. Ingen bryr sig om ditt betyg så snälla håll det för dig själv om ingen annan frågar.

2. Vad får du ut av att veta deras betyg?

3. Snälla innan ett prov det värsta man kan fråga är hur mycket kan du på skala 1 till 10. För fy fan på det.


Likes

Comments

Hur härligt är det inte ute just nu! Jag älskar det även om det är mycket i skolan just nu. Det är slutspurten i skolan, lite tungt men tänk snart är det sommarlov hela 10 veckor ledigt. Känns ganska välbehövligt just nu. Fördelen med skolan just nu speciellt eftersom jag går såpass centralt, är tiden man kan spendera i stan. Jag älskar verkligen hamnen, det är så mysigt och med solen som gassar är det bara härligt känns verkligen som de är sommar. Men varmt o fint väder har sin nackdel.... Man lägger så mycket pengar på glass och annan fika. Känns bra men skit samma det får det vara värt. Häromdagen hade vi lång håltimme vilket ledde till frozen yogurt på yoghurtbar och sitta nere vid vattnet såklart!

Likes

Comments