Header

fashion

​Blev lite förvånad av att Kenzo gick så loco. Det ända som föll mig i smaken är detta över, tycker t-shirten var riktigt snygg och enkel. Det släpps ju 3 November så vill man ha något gäller det att vara snabb. ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

fashion

​Älskar zara. Typ världens bästa affär?! Allt är så jävla snyggt, vill ha allt. Speciellt det tre här över, kolla jackan i mitten hur jävla ball? En kortare bombarjacka men en stickad tröjan under med längre armar, sjukt snyggt. Skulle vilja ha jackan och tröjan bredvid tillsammans dock är tröjan slut.. Men hoppas den finns i butik för måste ha den.

Likes

Comments

Musik

Tre låtar som just nu går på repeat i mina lurar. Skit tunga och grymma!!

Likes

Comments

fashion

Nu på hösten älskar jag polotröjor i massa olika modeller, mönster och färger!! De är så mysigt när det är kallt och skit snyggt till typ skinnbyxor.

Länkade några snygga med bra pris här över. <3

Likes

Comments

Vardag

Söndagar lär vara bästa bio-dagen? Vad annars gör man en söndag, typ pluggar och städar. Man är alltså fett seg på söndagar rättare sagt. Idag var jag iallafall på bio, det var sådär verkligen ingen jag ser igen, hehe. Så den var rätt kass!
Just nu ligger jag hemma hos min syster och hennes pojkvän i deras soffa och ska strax sova, tänkte bara kika in här innan bed time. <3

Likes

Comments

fashion

Skulles säga att jag skulle vilja gå klädd såhär i höst, lätt!! Mörka färger med färgglada väskor. Som svart, grått, rött, knallgult och mörkgrönt. Skulle verkligen vilja ha den knallgula väskan från Balenciaga, skit cool.

Likes

Comments

Tankar

Vad skulle du äta om du var ute och åt med en kille? Du skrev att du åt med en här om dagen. Tycker jag äter så fult.. Heh tacksam för svar!

Oj svårt.. Då jag också äter riktigt fult men skulle nog säga pizza, haha vilket kanske är jättekonstigt för pizza måste nog vara det svåraste att äta fint men säger nog pizza. Då det är en favorit!!

Sååååå fina bilder!! vad för kamera använder du!! Verkligen så bra bilder!

Tack så jättemycket!! Vad glad jag blir. :-) Använder två olika, en olympus och en canon.. Har dock ingen aning om vad dom heter. Men kan kolla upp det och skriva ett inlägg om det.


hej! har en fråga, använder du dig av blogfame när du gör dina länkar om saker här på nouw? Isåfall hur har du kommit igång och lagt in så du kan använda de på nouw? fattar ej hur man gör... Vore snällt om du gjorde en beskrivning på de i ett inlägg eller så?

Hej! Hmm är jättedålig på det här med blogfame, om jag ska vara helt ärligt vet jag nästan inte vad det är alls. Men när jag länkar saker så trycker jag på knappen lägst upp till höger där man kan ändra allt med texten i inlägget. Sen står det tex "infoga/ändra länkar" så trycker jag där, sedan klistrar jag in URL länken.
Hoppas jag var till hjälp haha och att du fick ett bra svar!

Skulle du kunna tipsa på billiga men snygga vinterjackor? Behöver en ny och gillar din stil. Kram

Absolut kan jag det! Dock vet jag inte vad du anser är billigt men länkar några snygga med bra pris från Zara här nedanför. Kram!

HÄR / ​HÄR / HÄR

Likes

Comments