View tracker
View tracker
View tracker

Tips

Nu under vintern är vinden iskall och luften inomhus varm, blir huden ofta torrare och känsligare än vanligt. Så nu är det ännu viktigare att sköta om sin hy, därför tänkte jag dela med mig av några tips till er!

1. Använd gärna extra fuktgivanderengöringsprodukter, som inte är för parfymerande. Avsluta gärna med kallt vatten då blodcirkulationen ökar och du får en jämnare färg i ansiktet.

2. Fukta fukta och fukta, A och O under vintern, smörj både morgon och kväll!!

3. Återfukta inte bara ansiktet, utan hela kroppen med en body lotion. Använd gärna en extra fet kräm till benen, händerna och fötterna. Gör det direkt efter duschen då huden är lätt fuktig och varm. Kokosolja funkar lika bra här också, tips!

4. Skönhetssömnen är viktigare än du tror. Även att drick rätt – drick mängder med vatten!!

5. En ljus highlighter mot en vinterblek hy gör fantastiskt skillnad. Använd på kindben, näsben och ögonlock. Tar endast några minuter av din tid och du får mer lyster än någon som sovit tio timmar i sträck!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!! Lördag, bästa dagen (!!!) som penny skulle sagt. ;)
Igår hämtade Noah och Ella upp mig sedan åkte vi till donken på pb (brommaplan) haha, fett gott! Älskar deras vitlöksdipp. Nu blev jag jävligt sugen på det i skrivandes stund.
Sen kollade vi om det fanns något kul på Ekerö men vi åket hem istället och hade det kul, iallafall till klockan 1 för Ella hahha. Idag är vi alla slitna lol, ska kolla om det finns oboy nu. Så vi höres senare när jag kommit hem typ?

Likes

Comments

Vardag

FÖRSTA DECEMBER!!! Hur sjukt gentligen?!

Idag efter praktiken (känns som det är de ända jag skriver om just nu hehe) så kom Ella hem till mig och vi åt tacos. Det är typ det ända vi gör, äter!! ;) Gillar inte ens tacos egentligen men det var faktiskt riktigt gott denna gång. Jättemysig middag med besti!!

ATM: ligger i sängen och kollar på datorn medans jag har FaceTime med Ella, och vad tror ni vi gör? ÄTER!!

Likes

Comments

fashion, Tips, Vardag

Pälsjacka (länkar i ett inlägg förut)

En fin pyjamas

Skor med bollar på från zara (inte dom på bilden men ser likadan ut?)

Pengar

isabel marant sneakers

Velvet puff (?? Tror det heter så)

Mobilskal (visat er dom förut) vet fortfarande inte vilket? Alla är så snygga


Sen kommer jag säker hitta massa mer jag önskar mig i julklapp (vill ha så mycket som vanligt) men önskar mig typ detta nu. Det med fet text vill jag ha mest.

Likes

Comments

fashion

kolla va fina!! Vill verkligen ha en i mitt rum.

Har glömt berätta att jag håller på att göra om lite i mitt rum. Hoppas det kommer bli som jag tänkt, kommer såklart visa er när jag är klar. Puss

Likes

Comments