Tankar, Vardag

Tjoo kompisar!

Jag ska nu avsluta denna blogg känns tråkigt, men ska inte sluta blogga utan jag och min bästavän Julia har skaffat en blogg här på nouw tillsammans, riktigt kul (!!) hoppas ni följer med dit. Skulle vara jättekul.

Ni kan läsa den HÄÄÄR! VI SES DÄR

Likes

Comments

fashion

Olivia Palermo är ungefär den snyggaste människan jag vet! Tycker hennes stil är så snygg och cool. Den är typ fett chill men ändå så snygg.

Likes

Comments

Tankar, Vardag

Ledsen för att det står tomt här. Ledsen för jag inte vet vad jag skulle fylla en blogg med. En blogg om mig och mitt liv. Och jag vet inte vad jag ska skriva. Komiskt. Det är som att jag är tom, igen. Som ett mellanläge. Som när man har kort hår och sparar till långt, mellanläget suger. Det är ful och tråkigt. Imorse vaknade jag med känslan av att jag vägde flera ton, fast tom. Jag kämpade för att öppna ögonen och sätta mig upp. All energi gick åt till att övertyga min kropp som jag själv inte kontrollerade att gå upp och åka till skolan. Jag ogillar inte skolan. Men detta handlar inte om mitt tycke till skola. Imorse var det psykisk påfrästande för mig att lämna min säng. Det skrämmer mig, sånt här, när gråten sitter i halsen och ångesten i bröstkorgen sekunden du vaknar. Men skolan måste man till, för skolan tar ju inte hänsyn för dagar som denna.

Likes

Comments

Vardag

Hej allesamman ligger just nu i sängen och lyssnar på Therese Lindgrens bok "Ibland mår jag inte så bra". Fick den av mamma för länge sen man har aldrig orkat läsa den.. Då de e jobbigt med min dyslexi. Men så laddade jag ner appen Nextory och shit(!!!) trodde aldrig jag skulle gilla böcker men denna app är typ underbar, älskar det!!
Jag var rädd för boken då titten på boken typ gör ont i hjärtat? Eller en klump i magen? Det påmindes om mig själv för månader sedan. Men nu har jag nästan lyssnat färdigt på den och jädrar va bra(!!) Hon är så bra, finaste Therese. Jag grät lite ibland, hehe. Trodde aldrig jag skulle tipsa om en bok? Eller? NI MÅSTE LÄSA(lyssna) PÅ DEN!

Annars? Snart helg, skit nice, har planer faktiskt. Lördag fira en kompis FETT TAGGAD, söndag blir de brunch hemma min moster, mormor & morfar kommer så det blir mysigt & GOTT!

Hörs imorgon. PUSS

Likes

Comments