Jag har nu använt en BulletJournal sedan Juni 2016 och tycker att den är ett riktigt bra verktyg att använda sig av både privat och i arbetet. Där antecknar jag allting dagligen och planerar kommande vecka och samlar olika listor och annat nödvändigt där.

Saker jag ska behålla:
Månadsuppslag
Veckouppslag
Träning tracker
Viktnedgång
Uppskrivna mål
Mat-meny
Ekonomi
Inköp för månaden ( se vad ja slösar pengar på )


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är vi lediga allihopa och idag har vi städat riktigt ordentligt här hemma. Har dammsugit och slängt en massa skräp samt gått upp med en del saker till förrådet samt tvättat något kopiöst mycket.

Vi ringde svärfar med och kollade om han inte hade lust att grilla idag, vi stod för maten och han för drycken, Öl och whiskey blev det, riktigt trevigt var det.

Vi var även iväg till Bergvik under förmiddagen och handlade lite, sonen köpte sig nya skor och en fidgetspinner så jag var också tvungen att köpa en sån de hade bara två st kvar på teknikmagasinet. Fattar inte riktigt grejjen men den hjälper mot stress, definitivt.

Vi käkade på Max, och passade på att handla lite nya shorts till mig på Maxi, hade en riktigt trevlig kväll kollade på Beauty and the Beast, Biggest Looser.

Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, arbete och hårt jobb innan skolavslutningar och semestrar.

Likes

Comments

Sådär, helgen rusade förbi fort som fan och nu sitter man på kontoret igen. Idag är det egentligen klämdag så jag tror inte att så många chefer kommer att svara när man ringer gällande marknadsföring. Men men, det är bara att rota efter nya kunder och fylla på med i säljtavlan till senare under veckan för att underlätta arbetet.

Har ett kundbesök sedan vid 10 på en barnklädesbutik här i stan. Ska bli spännande och se om jag får möjligheten att sälja en bra placering till dem.

På lunchen idag ska jag gå till STC och köra ett kondtionspass tänkte jag, har världens hårdaste träningsverk i armarna sen i lördagsLikes

Comments


Idag har jag och Mike bestämt att vi skulle träna ihop på nyöppnade STC City i stan runt 12:00 tiden. Vi möttes upp och körde ett brutalt armpass som Mike brukar köra, vi krossade både biceps & triceps. Sedan kondition på det med cykel och uppvärmning 10min på löpbandet, kommer ha världens träningsvärk efter detta.

Likes

Comments

Gött med fredag, sista dagen på veckan. Dock jobbar vi till 17:00 från och med idag. Man får ge o ta helt enkelt. Jag fick in ganska mycket pengar och är nöjd med mitt flow som jag befinner mig i just nu. Idag gick jag iväg till gymmet och körde ett ryggpass på 40min, uppvärmning 10min på löpbandet.

Hemma blev det mys med kinamat och godis på kvällen till filmer sedan kollade jag o frugan på skam.

Likes

Comments

Ny månad och nya rutiner ska sättas för att få ihop en hållbar och hälsosammare vardag. Dag 1 på ny månad på arbetet innebär långt morgon/månads möte där vi går igenom siffror för månaden med ordervärden och budgetar. Vi fick ett krav som jag tycker är rimligt att nå bara man själv tar eget ansvar och fokuserar på sitt jobb under ringpassen. Man ska från och med i dag 1 juni ha minimum 2 timmars telefontid. Det brukar jag ärligt talat inte komma upp i på en hel arbetsdag.

Men.. första dagen hade jag stenkoll på alla befintliga kunder och hade rotat fram egna leads att ha till ringpassen (4st pass) så dagen flöt på riktigt bra, slutade arbetsdagen med nytt PB i samtalstid haha 2 timmar 52 minuter.

Efter arbetet kom frugan och dottern o hämtade upp mig så vi kunde åka till polisstationen och hämta ut ett nytt legitimation till mig som löper ut på måndag 5 juni, vi satt där i 1 timme i kö innan ja skulle fotograferas och skriva ny signatur. Det tog knappt en minut sedan åkte vi hem för svärfar skulle klippa sig. Vi käkade pommes och fläskfilé samt kall beasås, riktigt gott!

Mys på kvällen framför tv med älsklingen ❤️

Likes

Comments

Vi är klara med budgeten för Maj månad med kontoret. Pranks har varit uppe på tapeten hela tiden men vi gör det med glimten i ögat. Igår efter arbetet tog jag bussen hem till morsan som bjöd på mat till mig och barnen medan frugan var på sommarfest med sitt arbete. Idag däremot ska vi ha en liten avslutsfest på uteservering här i stan runt 15:00 ska bli nice. Hoppas bara att vädret är lite bättre sen efter lunch.

IDAG kl: 18:00 slår STC City upp portarna äntligen i 15-huset. Dock har jag dagskort så jag kommer att bränna av ett pass imorgon på lunchen, nu äntligen kan jag börja träna igen ska bli så jävla skönt och få komma in i rutinerna igen, har tappat allt känns det som trots att jag skött mig jävligt bra nu med kosten i 2 dagar straight. Igår kväll åt jag 3st smörgåsar och Te till kvällsmat dock men hade under dagen bara käkat kycklingsallad och en barnportion av pyttipanna.

Cykeln till jobbet imorgon är jag inställd på, taggad för JUNI månad och krossa alla resultat, jag har en liten uppförsbacke men det är bara att cykla på så kommer man upp.Likes

Comments

Dags nu att tänka på vad man stoppar i sig, jag har fått nog av snabbmat och onyttigheter för ett tag framöver. Har käkat så extremt mycket kött, hamburgare, utemat och dricka samt alkoholhaltiga drycker nu så nu har jag fan tröttnat.

Efter gårdagen Måndag, så kände jag mig mycket piggare än normalt och då skötte jag kosten helt OK.
Ska inte gå på någon diet, det är viktigt att få i sig allt från alla kategorier men man kan ju alltid dra ner på kolhydraterna och fel sorts fett för att inte öka i vikt, mitt mål är ju nu att gå ner 1kg i veckan, det har det alltid varit men jag har alltid haft så kass jävla disciplin.

Som jag nämnde för brorsan ska jag sköta mitt. Inte hålla på och lägga ut allting, men jag gillar blogga med bilder.

Likes

Comments