Header


Idag blev 1 timme på STC, körde uppvärmning 15min, 6km på cykel och sedan bicepscurls och rygg samt benpress och benspark. Det är inte skönt att INTE duscha efter passet. Men, ja ska ju ändå cykla 6km hem sen efter jobbet och blir svettig så det är lika bra att duscha på kvällarna.

Känns riktigt bra att ha kommit igång ordentligt med träningen. Orkar inte fokusera på vad vikten ligger på det är bara en siffra och nu kommer jag bara att fokusera på att må bra och känna mig pigg.

Bloggar: jag har ju ett par bloggar, ska ta o rensa bland dem och köra fullt ut här på nouw istället. Väldigt aktiv på twitter och instagram, men har tröttnat på instagram rejält. Orkar inte lägga upp bilder där hela tiden. det ger ingenting tillbaka.

Jag är as nervös för att få vinterkräksjukan, speciellt när man har barn och de går baciller som bara den på dagis & fritids. Men det gäller att äta rätt. Sova bra, träna hårt så borde man kunna stå emot sån skit? Eller,,,


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag skaffade jag kort på STC i duvanhuset. Körde överkropp 50min
Sean lärde mig att stretcha axlarna, kanon ju! Perfekt..

Likes

Comments

Idag körde vi 50min ute på Örsholmens industriområde. Det var skitkul o köra med svärfar's bil. Gick igenom grunderna och så körde runt och tränade på dragläget vid start. Det går rätt bra att köra o växla o så men att starta o komma igång.. 

Likes

Comments

Idag är det äntligen Fredag, det var stressigt på morgonen att lämna barnen på skola o dagis, vi är underbemannade på arbetet och bara 3 av 7 anställda inne o jobbar idag. Vi har ett mål vi måste slå för att få gå hem lite tidigare idag hoppas verkligen att det går vägen.

Likes

Comments

Idag är det Fars dag, och jag fick jättefina saker av min underbara frau Elin =)
Skägg och mustasch kam med sax och skäggborste, har ju skäggvax nu med.

Jag ska spara ut skägget och mustaschen nu, har varit lika dålig på det som med viktnedgången. Nu har det gått 2 veckor utan träning p.g.a halsont på kväll/morgon, måste komma igång igen nu, ska köra ett pass hemmaträning idag med vikterna och köra helkropp med massa olika övningar.

Likes

Comments

Idag var vi hemma hos morsan och firade Ronja, min äldsta lillasyster som fyllt år och även vår morfar, så alla samlades hemma hos morsan på gitarrgatan och vi käkade smörgåstårta och lekte med barnen, mycket småbarn i släkten nu, bella, vincent, adam hehe söta små bebisar, eller ja Bella är ju ingen bäbis längre. Hon är mycket större än ronjas och robins söner.

Det var trevligt! Vi var där i ca: 3 timmar.. Jag och Frida gick till konsum för att hämta ut två paket jag fått från wish,
beställde strumpor och en tv-dosa hållare haha, fick även av frugan efter att hon varit på ullared, 4st nya levis kalsonger, 12st par strumpor, lås/nyckel att ha till skåpet på gymmet, deo, dusch/body/hair, och hårsnoddar till mitt långa hår haha.

Likes

Comments


Invägning igen då =)

​​Awesome! -2,4kg since 9 october. Det går bra nu kompis, har köpt proteinpulver nu med från Svenskkosttilsskott som jag ska börja ta till frukost / mellanmål & kvällsmat.

Synd bara att jag inte kan släppa helgerna riktigt, då blir det oftast chips, dipp, dricka och lite godis. Och mycket god mat förstås.

-Vill börja igen att ta mina tidiga morgonpromenader runt 5 snåret på morgonen men är så jävla morgontrött. Lägger mig alldeles för sent på vardagskvällarna.

#invägning #weightlossjourney#weightloss #viktnedgång#100dgrnykroppsform

Likes

Comments

Today we think of all our familymembers and friends who has left us.. REST IN PEACE.  
​Farmor/farfar, pappa, Sonny, Bengt, gammelmormor, gammelmorfar, Johan, Andreas, Kim, Glenn, Marcus, Rami 💎 💙

Det är jobbigt att ni inte finns kvar hos oss här idag, men vi skänker er en tanke och kärlek idag, åker till Sunne och sen Östra fågelvik sen kyrkogården på Norrstrand och sist rudskyrkogård. Detta är en tradition vi har i vår familj att visa respekt till nära & kära som inte finns kvar hos oss här idag. 

Likes

Comments