Header

Ikväll har jag och min familj L, M & F ätit god mat på Fullriggaren i Gävle, det var supergott. Jag tyckte lammet var bäst. Jag kan starkt rekommendera det här stället, lugn miljö bra mat, häftigt eftersom restaurangen ligger längst upp i huset på 11 våningen.

// Albin Wåhlin :)

Likes

Comments

Man saknar friheten man hade när man var ledig, vi åkte till Stockholm sov några nätter på hotell & till Sälen där vi också sov några nätter. Det var så skönt att komma bort från huset/stugan ett tag. När vi var i Stockholm gick vi på en Tutanchamo-utställning, det var superroligt. Alla föremål som fanns med i hans grav + mycket mer hade dom avbildat och i verklig storlek. Men iaf jag rekommenderar verkligen det för alla åldrar, dom har ett litet fik där också om man vill ta en paus. MEN utställningen är bara kvar till APRIL. Titta!

MEN nu är det vardag och det betyder tillbaka till plugget. Andra dan nu, men det är inte så tråkigt ändå. Imorrn blir det en lång skoldag ända till 16:00, jag vet inte vad andra tycker, men jag tycker det är ganska lång dag.

// Albin Wåhlin

Likes

Comments

Det var skönt att ta en långpromenad med Hunden & Mamma. Men det var sk*t kallt ute men det snöar väldigt mycket här i Gävle, det gillar jag.

Vi passade på att samla några Pokémons åt lillebrorsan.

Likes

Comments

Här en helt nyinköpt outfit från Jack & Jones Stockholm. Det är en jättehärlig outfit, jag kallar det en chilloutfit/mysklädsoutfit. Perfekt så här när det är vintertid. Jag köper ofta kläder från J&J, jag tycker dom har sköna men snygga kläder.

Här är en länk till Jack & Jones.

Likes

Comments

Jag, brorsan och familjen är på Idol-Finalen. Det är superbra/Superroligt. Det är jättebra artister. Jag hejar på Rebecka! Gästartisterna är M&M🎶

Likes

Comments

Idag var man ju lite sugen på pastasallad så då stack man ner på Konsum på egen hand och fixade lite salladsgrejer. Det varg supergott med:

Fetaost
Gurka
Paprika
Tomat
Soltorkade tomater
Pasta

Allting passar så bra ihop!

Likes

Comments

Idag har det varit en härlig och mysdag med Familjen. Vi har byggt pepparkakshus, julpyntat annars har vi bara slappat.

Senare på eftermiddagen fikade vi på lussekatter, glögg, julmust & satt framför tv:n i soffan och bara myste
❄️

Likes

Comments