Halsont och förkylningsdags igen, hatar det. Passade på att ge kroppen en dos friskluft genom att gå ut och fota lite snöbilder. Första gången på länge som jag gått ut och fotat enbart för fotandets skull. Ha det gott och jag hoppas att ni har en bättre trettondag än jag :)

Likes

Comments

..spenderas genom att inte göra ett skit tillsammans med Alexandra och bara leka runt med kameran. Skönt :)

Likes

Comments

Finns det nåt bättre än att vakna till solsken och göra sig en stor kopp kaffe? Hoppas att ni alla har en riktigt god fortsättning!

Likes

Comments

Länge sen jag publicerade något men så kan det vara. Fjärde advent idag och ett år sedan jag vågade prata med min nuvarande flickvän för första gången. Vilket jäkla bra år 2016 har varit.

Likes

Comments

Hur mina fredagseftermiddagar ser ut sista året på tekniska programmet, tillsammans med fyra andra grabbar bygger jag en bastu där mitt huvudansvar är ritandet. Svinkul verkligen, så annorlunda från annat skolarbete.

Likes

Comments

Suttit och kollat igenom bilder från den gångna sommaren idag och samlat ihop redan publicerade och opublicerade bilder till ett inlägg såhär när höstrusket kommer krypandes. Nu laddar jag om för att fota alla höstfärger istället :)

Likes

Comments

Var ett tag sen jag uppdaterade här och en del har hänt. Skolan har börjat igen, är nu inne på teknikprogrammets tredje år med sikte på studenten - känns både spännande och läskigt! I helgen var även jag, Alexandra och mina päron på Lasse Winnerbäcks sista konsert för denna turné i Linköping. Fy fan vad bra han är. Har verkligen varit fast i hans musik länge nu och fick äntligen höra den live, oslagbart. Inte sista gången hans konsert får besök av mig iallafall. :) Ikväll blev det räkmackor i solnedgången och äntligen lite fotande. Ha det fint!

Likes

Comments