View tracker

Hur mina fredagseftermiddagar ser ut sista året på tekniska programmet, tillsammans med fyra andra grabbar bygger jag en bastu där mitt huvudansvar är ritandet. Svinkul verkligen, så annorlunda från annat skolarbete.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Suttit och kollat igenom bilder från den gångna sommaren idag och samlat ihop redan publicerade och opublicerade bilder till ett inlägg såhär när höstrusket kommer krypandes. Nu laddar jag om för att fota alla höstfärger istället :)

Likes

Comments

View tracker

Var ett tag sen jag uppdaterade här och en del har hänt. Skolan har börjat igen, är nu inne på teknikprogrammets tredje år med sikte på studenten - känns både spännande och läskigt! I helgen var även jag, Alexandra och mina päron på Lasse Winnerbäcks sista konsert för denna turné i Linköping. Fy fan vad bra han är. Har verkligen varit fast i hans musik länge nu och fick äntligen höra den live, oslagbart. Inte sista gången hans konsert får besök av mig iallafall. :) Ikväll blev det räkmackor i solnedgången och äntligen lite fotande. Ha det fint!

Likes

Comments

Idag är jag hemma från jobbet pga sjukdom vilket betyder glass. Första gången jag smakade denna sorten och den fick debutera med kokade hallon. Sjukligt gott och även bra för halsen! Hoppas att ni mår bättre än jag men ändå äter glass denna måndag! :)

Likes

Comments

Spenderade helgen i stugan med min familj, min mammas kusins familj samt med min flickvän. En lugn paus från vardagen som började med en mysig fredagskväll som bilderna ovan kommer ifrån.

Efter lördagens frukost tog vi en cykeltur runt sjön fylld med söta kor och andra djur, även om jag i stort sett bor på landet även hemma är det något speciellt med att komma ut dit.

Likes

Comments

​Mitt första hel-svartvita inlägg på bloggen, i rätt ljus så älskar jag verkligen färglösa bilder.

Likes

Comments

​Spenderade helgen på västkusten med Alexandras och min familj, fotade en hel del så förvänta er mer inlägg där de bilder som inte gick i samma färgtema som detta kommer finnas! Helgen var helt underbar och det kändes inte särskilt bra att vakna av alarmet klockan sex i morse för att gå till jobbet :/

Likes

Comments

Jag älskar verkligen att fotografera, något jag inser varje gång jag fångar oförglömliga dagar och kvällar. Så glad att jag halkade in på just den bana som låter mig fånga minnen och sedan bevara dem i all evighet om jag så vill.

På tal om ingenting beställde jag även biljetter till Lars Winnerbäcks konsert i Linköping i Augusti, efter att ha varit helt fast i Lasses musik ett bra tag blev det äntligen av så nu ser jag verkligen fram emot konserten! Kan inte bli annat än bra när det är turnens sista spelning i Lasses hemstad.​

Likes

Comments