Header

Börjar bli riktigt kallt ute på mornarna nu, så känns skönt att jag har allt nästan inhandlat till A. Behövs bara tjockare vantar och en redig varm mössa, ev underställ med då jag inte vet om overallen är bra än men det märks när han ska börja använda den. Men än så får han använda sit fodrade regnställ ett tag till innan han får med sig overallen till förskolan.

Morgonen har varit lugn, vi har hunnit kolla på det regnar köttbullar och klätt på oss. Snart blir det att åka iväg till förskolan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har varit en lungn dag Idag, va på möte i ataljen vid halv två sen hämtade jag A på dagis, har typ inte hänt så mycket idag. Blev tända ljus till maten idag, jag älskar att ha tända ljus men är ju lite riskabelt när A är hemma då han är så förtjust i att blåsa på dem hela tiden. Men han lär sig snart att inte blåsa ut dem så fort jag tänt dem hoppas jag. Blev hamburgare till middag idag, va i affären och skulle köpa körv bröd men då ville A helt plötsligt ha hamburgare istället. Men man klagar inte hamburgare är ju godare än korv med bröd.
Nu blir det att kolla på någon film sen sova.

Likes

Comments

Innan vi åkte iväg med min pappa förut idag så fick pappsen hjälpa mig att hämta paketet från matsmart. Tycker alltid att det är lika kul att handla därifrån. Dock blev det en stor besvikelse idag då 3 grejer fattades, det brukar alltid va med en lapp om någonting är slut och att dem pengarna inte debiteras. Men inte idag, och dem grejerna finns kvar på sidan med..

Man ska ju liksom få det man köper tycker man, det som jag inte fick som jag skulle fått är
-Italian mushroom risotto
-Felix french hot dog dressing
-hel låda Estrella dipmix bearnaise  (18 påsar är det i 1 låda och jag fick 1 påse så fick 17 påsar för lite 😠)

Så i morgon ska jag försöka få tag i dem så dem kan skicka hem det som jag inte har fått.

Sen bestälde jag 2 flaskor krämig vitlöksdressing men fick 3 st, 1 utan etikett. Jag va tvungen att öppna 1 med ettiket och  den utan för att smaka om det va vitlök eller french hot dog dressingen
Och det va vitlök den utan dressingen.

Jag personligen tycker inte att en beställning ska bli så fel som min har blivit nu, jag har aldrig haft detta problem med matsmart, dock har ibland varorna varit slut men då har jag fått med papper på det, och 1 gång så hade någonting gått sönder och kundtjänsten har varit helt underbar när jag har haft kontakt med dem, så hoppas dem den är lika bra nu med 😃

Här är bilderna på det som jag fick hem

Likes

Comments

Nu går det ju mot kallare tider och då måste man ju köpa massa vinterkläder som är så jäkla dyrt då både jag och A behöver nya. Är ju inte det roligaste att lägga pengarna på men man måste ju prioritera ibland, så blir pasta för mig när A är hos sin pappa typ. Så idag fick A två nya par vinterskor då så det måstes ha nu

Blev även en sväng till Ikea för att äta mat med min pappa, vi skulle till leksaksaffären med men så långt han vi aldrig då A gjorde en liten olycka så vi fick åka hem och byta kläder och skölja ut skorna som står på tork nu, så i morgon får han inviga dem nya skorna till förskolan

Likes

Comments

Man vet att man är småbarns förälder när man går upp vid sju och kallar det sovmorgon, jag brukar ju alltid ha oturen med A att han ska vakna vid 4-5 och absolut inte vill somna om igen.

Nu sitte jag och A Och  äter frukost till barnkanalen, lyxade till det lite extra nu på morgonkanten med tända ljus med 😍

Likes

Comments

Idag har det varit en sån dag som man helst inte villjat gå upp ur den varma sköna sängen. Men har ju A nu så finns ju inte på kartan att jag kan ligga och slappa i sängen  halva dagen. Vi fick upp redan 05,40 i morse. sen dess har det nästan bara varit stress och stress.

När jag lämnade A på dagis så va det att gå raka vägen till min psykolog, så blev massa jobbigt prat hos henne och många jobbiga minnen som man har förträngt. Men man måste ju bearbeta det hemska som hänt om man någon gång ska kunna få ett så normalt liv som möjligt. Att ständigt va deprimerad och få panikattacker varje dag tar något extremt på både humöret och tröttheten.

Efter första mötet så luncha jag på stadsmissionens café, och gick till myrorna där jag hittade 3 stickade tröjor för 50 kr det va ju som hittat. Jag älskar verkligen stickade tröjor det är så mysigt och skönt nu när det blir gråare väder ute 😍

Hade två till möten ett med mina arbetskonsulenter eller vad det heter. Och sedan ataljen så har varit fullt upp sen Jag lämnade A på dagis.

När jag hade hämtat A på dagis så gick vi hem och bakade pepparkakor, A har börjat bli mer intresserad av att va med i köket och det uppskattar jag då det kan va ensammet att laga mat själv hela tiden.

Nu har iallafall jag tagit kväll och ska bara slappa fram för Tv:n och snart dejta kudden

Likes

Comments

Nu har jag  fått hem min pojke igen. Så jag har saknat han när han har varit hos sin pappa.

Nu har vi bakat, vi va i affären då jag va fika sugen men det va så utplockat med fikabröd, och A ville ha choklad bollar men jag ger inte 30 kr för två stycken. Då bestämde vi att det är bättre att köpa hem det som fattades så vi kunde göra egna istället. Och det är ju mycket godare när man har bakat någonting själv än butiks bakat. Sen är det ju ett stort plus att A får bättre självkänsla över att få va med och baka, idag fick han göra en helt egen sats så  sen kommer han va extre stolt när vi ska fika efter maten.

Likes

Comments

Då har snart ennu en vecka bara rusat förbi,  jag tycker att veckorna går så fort. Som tur är har jag haft fullt upp denna veckan med massa möten, studie besök och fick tvättmaskinen installerad. Så har tvättat upp all tvätt och virkat ett gäng jul saker som jag ska ge bort, nästa vecka blir det att virka en halskrage till A och mera mössor. Man kan väll inte få för många virkade mössor? Det är  så kul och fort går det med att virka mössor.

Hade besök av min lille bror och hans flickvän tidigare idag, så jag gjorde Ahlgrens bilar pannacotta då flickvännen ville smaka.

Nu blir det att kolla på filmen silents hill sen blir det att dejta kudden, imorgon får jag hem A igen så måste va utvilad.

Likes

Comments

Har varit en sväng i gamla Linköping nu på förmiddagen. Besökte Cloetta boden så köpte grejer till A.s adventskalender som jag ska göra fram över. Nu ska jag fixa lite fika för får besök i eftermiddag / kväll

Likes

Comments

Ifall ni har missat det så är det ju fredag den 13e idag, många säger ju att just denna dagen är en oturs dag. Varför vet jag inte och har inte orkat googlat fram varför det sägs så i folkmun. Någon av er kanske vet varför det sägs att det är en otursdag idag så kommentera isåfall.

Idag har jag tvättat hela dagen, så nu är all tvätt tvättad är så skönt att ha det avklarat. Har varit yr nästan hela dagen med, dock börjar det släppa lite nu som tur är. Har virkat lite med, håller på med julsaker just nu att virka. Fick tillomed lite ro att sätta mig framför datorn, så klickade hem lite saker från matsmart så nu väntar jag på paket som kommer nästa vecka. Dock så får nog pappa köra mig så jag får hem det, ska väga ca 20 kg och det tänker jag inte gå och bära hem själv.

Nu blir det att koppla av i soffan med en kopp te och kolla på någon film, är alltid lika svårt att hitta någonting som man vill titta på som man inte har sett. sen brukar jag va ganska kräsen när det gäller filmer, så det blir svårare att hitta någon.

Likes

Comments