Header

  • Har inte haft en tanke på att blogga :p men nu är jag på båten och resan till sthlm gick bra :) än är kvällen bara startad, men jag kommer inte ha tid säkert att skriva ett till blogginlägg men jag skriver i morgon när jag sitter på bussen på väg hem :) bjuder på lite bilder

  • och vi har sjukt kul jag, ullis marie och min kusin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God morgon på er :) hoppas ni sovitt bra har jag gjort. Nu är väskan nästan helt färdigpackad för om mindre än en timme kommer pappa och hämtar mig sen blir det att dra till Stockholm och åka till havs ett dygn :)

uppdaterar bloggen sen kommer garanterat komma upp massa bilder :)

Kommer bli tomt att inte ha mammas lille kille Albin med sig, men kommer ju komma hem i morgon och då blir det massor med mys :)


Likes

Comments

​Kände för att uppgradera garderoben lite, men behöver igentligen inte för har massor av kläder (för mycket). använder inte enns hälften av dem :P men är ju kul att handla dem :) 

Likes

Comments

Fick sovmorgon i morse Albin vaknade vid åtta tiden, han brukar vakna vid halv sju i vanliga fall :)

Dagens middag blev hemma gjord hamburgare med pommes :)

idag fick jag för mig att baka på morgonen när mamma var över en stund. så vi hade någonting att bjuda på när Albins gudfar Daniel och hans flickvän Mina kom och hälsade på från boden :) Var första gången vi träffade Mina och det är verkligen en underbar tjej han har träffat :) Och hoppas att det håller länge mellan dem så man kan träffas flera gånger :) Men lille Albin va blyg, och ville först sitta under köks bordet och gömma sig, när jag tog upp han klamrade han sig fast och ville inte alls kolla på dem. Men det släppte lite efter en stund :)

Strax blir det att ta en duch och sen börja packa för i morgon blir det att åka iväg till sthlm Och gå på båten cinderella med min kusin Emilie och ulerika :)

Likes

Comments

Hade absolut ingen lust att ställa mig och laga mat förut, är ju så tråkigt väder med regn ute och då har jag ingen lust till någonting så blev online pizza idag :)

Har målat lite med albin och snart dax för mammas pojke att sova efter sommarlov slutat på barntv :)

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev :p men har inte haft någonting att skriva om och mår inte så bra, vill ju inte skriva om tråkiga saker direkt så är bättre att inte skriva alls då.

Nu gick albin sista dagen på dagis och har sommarlov nu :) han börjar om några veckor igen :) har en utflyck med min lilla familj som jag kommer blogga om när det närmarsig :)

Likes

Comments

Vi trotsa regnet och gick i allafall :) Blev tredje året i rad nu vi gick som en familj och jag tycker det är så mysigt men det gör inte sambon, men med följer han iallafall :p

Blev så sugen på rulltårta när jag kom hem, så nu står smeten i ugnen och snart är den färdig. blir en go fika innan jag sovet sen :p

Likes

Comments

Jaha och nu kom regnet :/ hoppas att det slutar regna snart :p så att vi kan gå ut, bara hoppas att dem får fyr på brasan med nu när det regnar :p

Likes

Comments

Det har varit ganska lungt idag, förutom att det typ blåser mycket ute. Vi hade tänkt att grilla idag men det tar vi en annan dag då grillen inte kommer blåsa bort för oss.

Snart blir det att göra oss iordning och ut i blåsten och kolla brasan, bilder kommer sen :)

Likes

Comments

Albin ville leka ute efter dagis


Likes

Comments