Tjatja! Må din dag vara bättre än nånsin! Min har iallafall varit rätt stressig, dels för att jag och 2 vänner skulle hinna med lite saker i Stockholm innan tåget bar av hemåt. Som att lämna CV och PV till ett jobb och så vidare.

De senaste två dagarna har varit grymt roliga! Jag och två till åkte till Stockholm lite halvspontant för att skatea runt bland olika spots och skateparker där! Vi hittade en några riktigt grymt bra byggda. En av parkerna var uppbyggd på det sätt att det såg ut som på gatorna fast lite mer tillgjort. Alltså rena ledges mm. På gatan brukar ju kanter och så vidare vara lite mer halvdana och smutsiga.

Den bästa skateparken vi hittade dock var Högdalens. Riktigt fet med en lång ränna som var formad såhär: \_/. Det var svinkul att glida upp och ner för den långa backen (speciellt med hårdrock i öronen) haha. Rätt givande resa. Helt slut nu, måste låta kroppen läka för slammade X antal gånger men inga större skador!

Butiker gick vi in till också, såsom Cali, Hollywood, SFD och C store med många fler! Bästa affärerna var väl Vintage affärerna, t.ex. Beyond Retro, som även hade ett Garage Sale på nåt torg. Fett billiga och riktigt snygga kläder. Men självklart inte i min size tho... Köpte dock ett par skor på vans lite längre bort för 800:-! Som jag nu ska skatea sönder 😂😌

Outfits under dessa dag bestod bland annat av dessa rosa camo cargos, Champion X Urban Outfitters.US hoodie grå, ett par nikés (janoski) och några olika t-shirts.

PS. Varför finns inte Starbucks i Norrköping för?
Hade bläst

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejjjj hoppas ni har världens bästa liv idag! Har själv haft en lite produktiv dag. Varit på arbetsförmedlingen och snackat med en handledare som tyckte jag var på god väg (:
Gick dit med allt man kan tänka sig, laptop, CV, Personligt brev, block, penna mm, knappt nåt behövdes men förberedd ska man va :,)

Var därefter i skatehallen med en vän jag skateat med ett tag. Lärde mig nåt nytt trick där med. Slammade inte som jag brukar göra iallafall. En bra dag :)

(För er som läste tidigare inlägget skrev jag om att jag haft svårt att gå upp/ somna på kvällen, gick prima idag tho, vakna 06.55!!¡!)

Outfit för dagen var, Jacka från Hélas Caps, tisha från thrusher, bralls från Rothco och dojjs från Nice SB!!

Ha en fortsatt trevlig afton :)

Likes

Comments

tjoflöjt! Hoppas erat liv äger! Rätt seg dag idag själv, haft problem att somna några nätter i rad för jag inte går upp när väckarklockan ringer, 08.00. Då jag istället råkar vakna runt 14.00. Suger att vakna för sent. De gick också fruktansvärt dåligt att skatea, bara för jag gjort det allt för många dagar i rad.

Aja, bokat tid med nån på arbetsförmedlingen då det är dags att söka jobb. Ska dit imorgon (måndag) klockan 10.00 för att på tips och råd. Ska väl bli intressant!

Outfitten på bilden hade jag på mig igår och bestod av en jacka från Palace skateboards, Authentic Kappa bralls och ett par pjuck från Adidas NMD!!

Likes

Comments

Tjena! Tänkte berätta lite om mitt snuskigt verkliga besök på Madame Tussauds i Hollywood bredvid Walk of Fame! När man först kom in i rummet med de absolut första waxdockorna, var det som att kliva in i ett jätteparty med endast kändisar och turister blandat. Skithäftigt. Första dockan man ser är Kylie Jenners, och bara den var fascinerande redan innan man såg många andra runt hörnet. Som till exempel Timberlake, Rihanna, Derulo, Lopez och många fler.

Stället bestod av flera sektioner, flera film rum som var indelade i filmkategorier t.ex vilda västern, spionteman och Marvel etc. Men även äldre kändisar som medverkade i filmer såsom Grease och Rocky :)

En extra rolig händelse var att faktiskt träffa en svensk som jobbade där! När man varit i ett engelsktalande land inte allt för länge så blir man döv på sitt egna språk, så det var svårt att snappa upp det hen sa till en början! Lät som typ tyska eller ryska eller nåt hahha!

Jag antar att du kan gissa vilka många av dessa är utan att jag behöver skriva allas namn. Blir roligare så;)

Likes

Comments

Här kommer en jättesen uppdatering då ja har grova sömnproblem. Nej men alla har väl svårt att somna då och då hehe. Har idag sovit till 16.00 pga jetlagen från de förenta staterna. Sen var de upp och göra sig iordning (frulle osv osv) för att sedan dra till skateparken. Vilket är ett av mina största intressen annat än outfits. Lärde mig nåt nytt trick så de va kul! Slammade fett hårt en gång dock. Lyckas jämt dra i armbågen varje gång jag faller. Bild på dagens outfit finns (Cobain glajjs, longsleeve tee från KR3W, cargos från Rothco, och ett par klassiska Oldskools från Vans) och bilder på en hypebeast retail klädbutik som ja tyckte va asfet i Burbank, Los Angeles, Magnolia Blvd. Nu ska ja laga nudlar (02:19) då min tidsomställning lär ta ett tag, tjarrå(((:

Likes

Comments

Det här är jag, min introduktion. Hade två overkliga veckor i drömstaden LA. Plaggen på bilden består av en tisha från Empire, ett par distressed jeans från mnml.la och ett par highend kicks, Adidas NMD_R2. De här två veckorna har bestått av sprängfyllt vardagliga aktiviteter såsom besök på Universal Studios, Disneyland, Melrose, Fairfax, Venice, Santa Monica, Rodeo Drive och massvis med affärer och gallerior. Kommer aldrig glömma denna resa! Dags att planera för nästa återbesök :))

Likes

Comments