JACKA: Calvin Klein Jeans // SKJORTA: Acne Studios // BYXOR: Filippa K // SKOR: ADIDAS // BANDANA: ZaraMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

OUTFIT // SKJORTA: AF KLERCKER // JEANS: COS // SOLGLASÖGON: RAY-BAN

Kände för att köra på lite färg idag, kanske inte så färgstarkt för vissa men för mig som typ endast bär svarta kläder va det ganska mycket, vad gör man inte för skolavslutningen haha.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!! Jag började dagen med att försova mig, vaknade en halvtimme innan vi började avslutningen i aulan. Fixade mig på 10 min så jag kom faktiskt inte försent. (Bästa jag) Vi kollade på lite uppträdanden på skolan, "myste" med klassen och körde musikquiz. Sedan gick jag, Amanda, Nellie, MIckan, Kim, Alice och Sofie och fikade på viskan.(blev tyvärr inga bilder därifrån).

Just nu sitter jag och Amanda på min balkong och dricker pepsimax, hade inte så mycket mer hemma, eftersom vi drog till mig ganska spontant.

Har lite lösa planer inför kvällen men vi får se vad som händer, hoppas alla får en fin dag!

Likes

Comments

Gårdagens outfit. Ganska basic och avskalad men ändå lite extra.

Jacka: CK jeans // Tröja och byxor: Asos // Skor: Vans // Armband: ZanziStudios och Louis Vuitton

Likes

Comments

Haft en så mysig dag. Jag började dagen med att åka in till stan för att träffa Amanda, där vi köpte vattenmelon och fikade i Stadsparken. Sedan gick vi runt lite i stan och letade efter bra platser att fota på. Slutade med några riktigt bra bilder.

Just nu sitter jag med några kompisar och ska sätta på en mysig film och bara äta massa gott. Godnatt all fina!

Likes

Comments

Okej lite mycket fika.. men vem bryr sig, fika är gott! Dagen startade riktigt nervöst. Vi skulle ha "oral test" på engelskan (bara jag som tycker det låter fruktansvärt fult?) Trodde det skulle vara jätte svårt för vi skulle ha test på en bok muntligt. Men det va sjukt mycket lättare än vad jag trodde.

Sen gick jag, @nelliehermansson @AmandaWibergs och Mickan till viskan och väntade på att i skulle på årsmötet på skolan.

Får se om man hittar på något ikväll, ha det bäst!!

Likes

Comments

Idag hade jag 3 timmars hål, lite långt men mysig. Jag, Moa och Majda gick till viskan medan resterande av vår klass hade tal i svenska(som vi gjorde igår). Det har varit hur varmt som helst idag, tror det var upp mot 17 grader. Det va ju typ 3 grader häromdagen.

Nu sitter jag i Lisas kök och ska börja laga mat och ikväll blir det myskväll med bra sällskap.

Likes

Comments

Klockan är nu 00:40.

Sitter uppe och kollar på Skönheten & Odjuret och äter resterna från dagens pasta, glamouröst eller hur! Som vanligt har jag svårt att sova. Får dock skylla mig lite själv eftersom jag ofta gör valet att ta igen det jag vill göra på dagarna och gör istället det på nätterna. Att sova för mig är slöseri med tid. Men eftersom jag ofta har ångest och mycket funderingar blir det att jag ligger vaken ytterligare en stund på natten. En vanlig skoldag burkar jag somna runt 2. Jag är medveten om hur fruktansvärt dåligt det är, har bara så svårt att sluta bryta min onda cirkel.

Jag känner inte att jag har särskilt ont av det på dagarna, är pigg och glad ändå. Det som oroar mig mest är hur detta kommer se ut i längden. Märker redan nu att stressen + detta, har gjort att jag börjar glömma saker, ibland tappar jag helt vad jag ska säga. Detta är ju småsaker som alla upplever men jag har känt att det är mer än vad jag upplevt innan.

Kände bara att jag behövde skriva av mig lite och få ut mina tankar. Tycker att det är så skönt att jag börjat blogga igen. Jag mår så mycket bättre av att få uttrycka mig kreativt och skriftligt, behöver det eftersom jag går på en linje där vi i stort sett bara gör saker som vi gjorde i 9an. Jag är en kreativ människa som behöver göra kreativa saker.Likes

Comments

Idag åkte jag och mamma spontant ner till stugan efter skolan. Älskar att åka ner till Varberg.. speciellt i en bil med bra högtalare. Mamma är dock inte jätte förtjust i att jag spelar hög musik och sjunger, kanske lite förståligt för det går inte ens att beskriva min hemska röst, men vem bryr sig. Skit i vad andra tycker. När vi kom ner ställde jag mig direkt och lagade pasta. Älskar verkligen att taga mat, bland det bästa jag vet. Försöker att bara äta veganskt just nu. Testade vegansk matlagningsgrädde som var riktigt god. Fuskade dock mer parmesanen men jag försöker så gott jag kan. Vi åt, pratade och hade det allmänt mysigt.

Hade en riktigt bra dag idag, hoppas ni också hade det.<3

Likes

Comments