Okej lite mycket fika.. men vem bryr sig, fika är gott! Dagen startade riktigt nervöst. Vi skulle ha "oral test" på engelskan (bara jag som tycker det låter fruktansvärt fult?) Trodde det skulle vara jätte svårt för vi skulle ha test på en bok muntligt. Men det va sjukt mycket lättare än vad jag trodde.

Sen gick jag, @nelliehermansson @AmandaWibergs och Mickan till viskan och väntade på att i skulle på årsmötet på skolan.

Får se om man hittar på något ikväll, ha det bäst!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag hade jag 3 timmars hål, lite långt men mysig. Jag, Moa och Majda gick till viskan medan resterande av vår klass hade tal i svenska(som vi gjorde igår). Det har varit hur varmt som helst idag, tror det var upp mot 17 grader. Det va ju typ 3 grader häromdagen.

Nu sitter jag i Lisas kök och ska börja laga mat och ikväll blir det myskväll med bra sällskap.

Likes

Comments

Klockan är nu 00:40.

Sitter uppe och kollar på Skönheten & Odjuret och äter resterna från dagens pasta, glamouröst eller hur! Som vanligt har jag svårt att sova. Får dock skylla mig lite själv eftersom jag ofta gör valet att ta igen det jag vill göra på dagarna och gör istället det på nätterna. Att sova för mig är slöseri med tid. Men eftersom jag ofta har ångest och mycket funderingar blir det att jag ligger vaken ytterligare en stund på natten. En vanlig skoldag burkar jag somna runt 2. Jag är medveten om hur fruktansvärt dåligt det är, har bara så svårt att sluta bryta min onda cirkel.

Jag känner inte att jag har särskilt ont av det på dagarna, är pigg och glad ändå. Det som oroar mig mest är hur detta kommer se ut i längden. Märker redan nu att stressen + detta, har gjort att jag börjar glömma saker, ibland tappar jag helt vad jag ska säga. Detta är ju småsaker som alla upplever men jag har känt att det är mer än vad jag upplevt innan.

Kände bara att jag behövde skriva av mig lite och få ut mina tankar. Tycker att det är så skönt att jag börjat blogga igen. Jag mår så mycket bättre av att få uttrycka mig kreativt och skriftligt, behöver det eftersom jag går på en linje där vi i stort sett bara gör saker som vi gjorde i 9an. Jag är en kreativ människa som behöver göra kreativa saker.Likes

Comments

Idag åkte jag och mamma spontant ner till stugan efter skolan. Älskar att åka ner till Varberg.. speciellt i en bil med bra högtalare. Mamma är dock inte jätte förtjust i att jag spelar hög musik och sjunger, kanske lite förståligt för det går inte ens att beskriva min hemska röst, men vem bryr sig. Skit i vad andra tycker. När vi kom ner ställde jag mig direkt och lagade pasta. Älskar verkligen att taga mat, bland det bästa jag vet. Försöker att bara äta veganskt just nu. Testade vegansk matlagningsgrädde som var riktigt god. Fuskade dock mer parmesanen men jag försöker så gott jag kan. Vi åt, pratade och hade det allmänt mysigt.

Hade en riktigt bra dag idag, hoppas ni också hade det.<3

Likes

Comments

Startade dagen med lite Gossip girl (bästa serien), minns inte ens hur många gånger jag har kollat om den. Jag förstår inte hur man blir så fruktansvärt besatt av en serie.


Idag är jag hemma från skolan för jag har ont i mitt huvud. Det har varit ganska lugnt det senaste angående mitt huvud. Ett tag fick jag migrän en gång i veckan. Det är väldigt stress relaterat och jag har varit ganska lugn det senaste. Så det är väldigt skönt att det är bättre.


Efter att jag legat i sängen halva dagen gick jag upp och satte på lite fugees på vinylspelaren och gjorde mig lite oboy. HATAR när det blir klumpar av pulvret, så jag lägger i allt i en blender och passar även på att lägga i lite is. Så himla gott, isen gör allt tycker jag blir nästan som en frappuccino men inte lika mastig.

Nu sitter jag framför dator och ska skriva på mitt tal till svenskan som jag måste redovisa på torsdag.

Likes

CommentsIgår satte jag och ingrid oss på viskan och tog en varsin cappuccino. Det var hur mysigt som helst. Att bara sitta i solen på en uteservering är bland det bästa jag vet.

Gårdagens outfit.

Inte bästa kvalitén eller finaste miljön.. men whatever.

Avslutade dagen med en grekisk sallad, den var hur god som helst. Fattar inte hur något så enkelt kan bli så gott.

Likes

Comments

Idag måste varit årets härligaste dag(än så länge iaf), Borås bjöd på 8 grader och sol. Jag drog fram vårjackan och solglasögonen och allt kändes hur bra som helst. Jag älskar våren och att få nästan vårväder i januari är ju fantastiskt.

Jacka: Levi´s // Hoodie: Levi´s // Jeans: Nudie // Solglasögon: Ray-Ban // Skor: Nike SB

PHOTOS: @nelliehermansson

Likes

Comments

Detta är andra dagen i Hovenäset. Bloggade inget igår eftersom vi inte kunde göra så mycket för det var storm och extremt mycket regn.

En mysig dag på havet. Idag har vi bland annat åkt massor av båt och ätit på en super mysig resturang i Smögen som heter "Hamnen 4". Dagen har varit super.

Nu (22:52) ligger vi och tar det lite lugnt för vi är extremt trötta efter allt båtåkande. Vi kommer nog inte göra så mycket mer ikväll. Hoppas er dag också varigt bra!


####

Likes

Comments

Idag har varit en riktigt skön dag. Vi har bara slappat, tagit det riktigt lugnt och ätit massa sushi hela dagen. Sedan vid 9-tiden drog jag, Bea och vår kompis Simon in till centrum, där vi käkade glass och myste vid fästningen. Nu (01:18) ligger vi i sängen och ska snart röra oss mot jacuzzin och ta oss ett nattdopp.

####

Likes

Comments