Idag måste varit årets härligaste dag(än så länge iaf), Borås bjöd på 8 grader och sol. Jag drog fram vårjackan och solglasögonen och allt kändes hur bra som helst. Jag älskar våren och att få nästan vårväder i januari är ju fantastiskt.

Jacka: Levi´s // Hoodie: Levi´s // Jeans: Nudie // Solglasögon: Ray-Ban // Skor: Nike SB

PHOTOS: @nelliehermansson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Detta är andra dagen i Hovenäset. Bloggade inget igår eftersom vi inte kunde göra så mycket för det var storm och extremt mycket regn.

En mysig dag på havet. Idag har vi bland annat åkt massor av båt och ätit på en super mysig resturang i Smögen som heter "Hamnen 4". Dagen har varit super.

Nu (22:52) ligger vi och tar det lite lugnt för vi är extremt trötta efter allt båtåkande. Vi kommer nog inte göra så mycket mer ikväll. Hoppas er dag också varigt bra!


####

Likes

Comments

Idag har varit en riktigt skön dag. Vi har bara slappat, tagit det riktigt lugnt och ätit massa sushi hela dagen. Sedan vid 9-tiden drog jag, Bea och vår kompis Simon in till centrum, där vi käkade glass och myste vid fästningen. Nu (01:18) ligger vi i sängen och ska snart röra oss mot jacuzzin och ta oss ett nattdopp.

####

Likes

Comments

Tog tåget spontant till @beatriceherzberg och hennes underbara familj igårkväll. Så vi ska spendera 3 dagar i Vbg och bara ta det lugnt och ha allmänt mysigt. Ett bra avslut på första sommarlovsveckan.

####

Likes

Comments