Då var sista dagen av våra sändningar för Musikhjälpen 2015 avverkad. 6.450:- blev det slutgiltiga beloppet som vi till sist kom upp i! Idag hade vi glögg & pepparkaks-provning i sändning vilket var väldigt gott. 😁 Sjukt roligt initiativ av hela klassen, och tack för tre helt underbara dagar!

Som avslutning på höstterminen kör jag och boysen från klassen en liten egen avslutning med öl, gott skratt och massa snack. Ser fram emot en trevlig kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var förmiddagen över och jag tillsammans med Felix har avverkat 3 timmar i studion. Imorse fick vi besök Marcus Wallström från den lokala butiken Appertiff! Dom valde att utmana lokala handlare i Bollnäs med att bidra med 1.000:- var till vår insamlingsbössa för Musikhjälpen 2015.

Senare på förmiddagen fick vi besök av Clara som går Singer/Songwriter-linjen här på folkhögskolan, som kom förbi och pratade jultraditioner samt bjöd på en låt LIVE ut i radion.

Imorgon är det dags för tredje och sista dagens sändning av vårt initiativ för Musikhjälpen 2015. Vi kommer bl.a att ha rimstuga, glöggprovning och en massa annat kul, så missa inte att lyssna in det klockan mellan 9 och 12!

Glöm inte att du dygnet runt kan bidra till vår insamlingsbössa, all information du behöver, hittar du inne på www.radiovagen.se!

Likes

Comments

Här är min nya showreel för 2016. Hoppas ni gillar den!

Likes

Comments

Idag drog vi igång våra sändningar för Musikhjälpen 2015. Ett mål med att samla in så mycket pengar som möjligt för att hjälpa till i kampen för folk som behöver fly undan klimatet!

Jag sände eftermiddagspasset mellan klockan 12 och 15 idag med Felix. Vi fick besök av trollkarlen Jakob Ljungqvist bl.a. som kom förbi och snackade Musikhjälpen med oss, samt trollade lite!

Dagen har varit väldigt bra och kreativ och vi har idag samlat ihop hela 3.450 kronor. Imorgon är det dags att fortsätta så lyssna i 98,4 om du bor i Bollnäs eller på www.radiovagen.se!

Likes

Comments