Header

Hej på er finisar!

Hur är det med er? Med mig är det iallafall jättebra! Idag är det tisdag, mitt i veckan känns det som och dagarna bara flyger iväg. Man glömmer nästan att ta vara på de fina höstdagarna som är nu, när träden skiftar färger på sina löv och solen skiner starkt men kylan biter en ändå.

Idag tänkte jag dela med mig av mina planer för dagen och hur en helt vanlig tisdag ser ut för mig, ska ni göra något speciellt idag? Berätta!


Dagen började med en lagom lång sovmorgon, passade på att läsa i min bok som ska vara utläst imorgon(!!!) har såå himla mycket kvar att läsa..

Går i skolan till 16.40 idag, har spanskaprov sista lektionen och ska försöka hinna gå igenom det sista inför provet någon gång under dagen.

Jag tänkte kolla på Sveriges VM-kval match, antingen hemma hos Malte eller hemma hos mig. Vi har inte riktigt bestämt oss än men något blir det hehe ;-)

Ska också under kvällen läsa klart min bok och gå igen en presentation som jag och en till i klassen ska redovisa imorgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagens humör: Jag är på ett neutralt humör idag, känner mig varken glad eller ledsen..Känner mig dock stressad just nu för kalaset ikväll samt allt plugg jag har framför mig...

Dagens mående: Måste nog bli stressad.

Dagens borde: Plugga till spanskaprovet, har inte hänt om man säger så...

Dagens frisyr: Slängde upp håret i en slarvig tofs, ganska så tråkig med andra ord.

Dagens smink: Än så länge har jag gått osminkad hela dagen!

Dagens klädsel: Gårdagens klädsel...svarta byxor och en svart blus, ska strax byta om till något annat :-)

Dagens planer: Dagens planer har verkligen varit att städa, om några timmar kommer våra gäster och då är det släktkalas som står på schemat!

Dagens materiella vill ha: Vill ha massa inrednings-saker

Dagens fundering: Idag har jag funderat på i min stress, om varför jag stressar överhuvudtaget. Det är bara jag som far illa över det och det finns inget behov över att stressa ens, jag hinner med allt jag ska göra - utan att stressa.

Dagens beroende: Topplistan på Spotify hehe

Dagens tråkigaste: Att det är så kallt överallt :-(

Dagens längtan: Att få krypa ner under en filt med en kopp te, kul ju :-)

Likes

Comments

Allmänt

Hej vänner, jag har aldrig riktigt varit borta.. men som ni märkt har bloggen varit väldigt dåligt uppdaterat på senaste tiden Jag har varit tvungen att prioritera annat före. Dessutom har jag idag fått reda på att vårt spanskaprov blivit flyttat igen, det har blivit flyttat fram och tillbaka nu bara det senaste dagarna men nu är det flyttat till nästa vecka redan. Får ägna mig till att plugga på detta nu till helgen. Idag har vi studiedag, Malte sov hos mig igår men blev inte så lång sovmorgon för oss eftersom han har akademiträning nu vid 10. Idag ska jag även storstäda mitt rum, är lite sugen på att möblera om också så det kommer troligtvis att sluta med att mitt rum är ännu mer kaos än vad det var från början..

Vad har ni för planer idag?

Some megaold pics i brist på annat ;-)

Likes

Comments

Allmänt

Jag kan verkligen inte vara den enda som ogillar måndagar, klockan ringer tidigt och det enda man vill är att kasta mobilen i väggen och sova vidare, ligga kvar i sängen hela dagen med en kopp te och en mysig film. Även om jag ogillar måndagar rejält så ser jag fram emot denna vecka, händer något nytt varje dag. Vilket jag gillar!

Måndag: Klockan ringde 06.40, snoozade 10 minuter innan jag samlade kraft till att resa mig upp ur den varma sängen. Skolan bjöd på matteprov och skolfotografering. Ingen bra morgon helt enkelt haha. Efter skolan ska jag åka hem till M och packa ihop mina grejer innan jag åker hem till Öland. Ska spendera kvällen till att packa inför Stockholmsresan med skolan!

Tisdag: Bussen går till Stockholm klockan 06, sedan ska vi i klassen spendera 1,5 dag tillsammans i Stockholm. Vi har mycket inplanerat och inte så mycket fritid men jag tror att vi kommer ha roligt tillsammans iallafall.

Onsdag: Denna dag kommer jag att spendera den mesta tiden i en buss påväg hem.

Torsdag: Min pappa fyller 40 så planerna är att vi ska fira honom bara familjen på kvällen, äta någon god mat och ja. Fira honom helt enkelt.

Fredag: På fredag har jag kpt-dag, jag är alltså ledig från skolan. Ska försöka plugga lite, umgås med M och städa mitt rum inför lördagen. Har egentligen inga speciella planer utan får ta dagen som den kommer helt enkelt.

Lördag: Släkten kommer hem till oss och ska fira pappas födelsedag! Ska bli mysigt faktiskt, var ett tag sedan man träffade alla.

Söndag: Inga planer! Superskönt!

Likes

Comments