Header

Hej mina hjärtan <3

December börjar närma sig med stormsteg (1 december redan på fredag!!!) och jag hoppas att ni införskaffat er av någon slags julkalender som passar er! Vare sig det är en chokladkalender eller en beautykalender. Jag kommer nog aldrig bli för stor för en chokladkalender. Dessutom är jag sugen på att köpa en last-minute kalender antingen från Rituals eller The body shop, vi får se vad jag bestämmer mig för, har antagligen bestämt mig för sent :(

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej mina hjärtan <3

Hoppas att ni haft en bra måndag, spenderade min studiedag med M och myste, vi tog igen lite tid från förra veckan då han varit i Spanien och spelat fotboll. Hela min helg var fullspäckad + glömde min datorladdare när jag åkte till min morbror så blev verkligen inte mycket gjort hehe.

Iallafall så var jag och min mamma och ena bror på Gekås i lördags, till min förvånad så kunde jag verkligen inte hitta någonting. Jag köpte lite smågrejer men planen när jag åkte dit var att jag skulle hitta det ena och de andra, julsaker och annan inredning. Men nope, det juligaste och antagligen mitt bästa köp var nog ett stort värmeljus. Får helt enkelt leta vidare efter inredning här hemma i Kalmar istället. HM Home har öppnat nu nyligen så jag tror inte att det kommer bli några svårigheter.

Vad har ni gjort i helgen? Jo en sak till, klantig som jag är har min mobil gått sönder. Vet inte riktigt orsaken ännu men håller tummar och tår att försäkringsbolaget täcker kostnaderna för lagningen...därav har jag inga roliga och nya bilder att dela med mig av kommande veckan/veckorna :( :/

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er finisar, jag är så glad att jag äntligen ska göra detta igen. Nu efter att jag tagit en paus från bloggandet och allt jobb som har med det att göra så känner jag mig väldigt inspirerad och redo för allt som komma skall. Känner ni någonsin att ni behöver göra en paus med det ni gör för att sedan komma tillbaka och vara mer peppade än någonsin på att göra det igen? Den känslan har jag i kroppen nu. Vad jag har gjort nu under "pausen" är mest skolrelaterat, så inget som jag vill lägga något krut på.

Just nu vill jag bara blicka framåt och längta till alla mysiga och härliga dagar resten av detta året, bland annat jul och allt som har med julen att göra, dessutom ska jag fira nyår med min pojkvän i London som jag längtar extremt mycket till. Nu i skrivande stund väntar jag på att cykla iväg till min sånglektion, supermysig stund i veckan som jag missat nu en hel del pågrund av sjukdom och skola. Vad gör ni på fritiden för att komma ifrån vardagen ett tag?

Jag hoppas att det ska bli bra nu att jag är tillbaka, haha låter så dramatiskt! Jag hoppas att ni kommer trivas ;-)

Likes

Comments

Hej på er finisar!

Hur är det med er? Med mig är det iallafall jättebra! Idag är det tisdag, mitt i veckan känns det som och dagarna bara flyger iväg. Man glömmer nästan att ta vara på de fina höstdagarna som är nu, när träden skiftar färger på sina löv och solen skiner starkt men kylan biter en ändå.

Idag tänkte jag dela med mig av mina planer för dagen och hur en helt vanlig tisdag ser ut för mig, ska ni göra något speciellt idag? Berätta!


Dagen började med en lagom lång sovmorgon, passade på att läsa i min bok som ska vara utläst imorgon(!!!) har såå himla mycket kvar att läsa..

Går i skolan till 16.40 idag, har spanskaprov sista lektionen och ska försöka hinna gå igenom det sista inför provet någon gång under dagen.

Jag tänkte kolla på Sveriges VM-kval match, antingen hemma hos Malte eller hemma hos mig. Vi har inte riktigt bestämt oss än men något blir det hehe ;-)

Ska också under kvällen läsa klart min bok och gå igen en presentation som jag och en till i klassen ska redovisa imorgon.

Likes

Comments