Header

Hej på er! Hoppas allt är bra, med mig är det iallafall jättebra tack!

Idag är det mitt sista jobbpass för denna sommaren, ska bli så skönt nu att få några dagar ledigt innan skolan drar igång igen. Jag börjar tvåan nästa tisdag, ser fram emot det faktiskt.

Igår åkte jag och Malte in till stan och åt lunch på Athena, där har dem verkligen så himla god mat där, restaurangen är supermysig också. Jag tog iallafall en pizza och Malte en gyrostallrik. Sen gick vi hem till honom, på kvällen åkte vi in till stan igen för att kolla på minitri, en mindre variant av Ironman som hålls här på lördag. Vädret var helt underbart så vi fick en jättefin kväll. Vad ska ni göra idag?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inspo

Hejsan mina fina! <3

Ni som redan följer mig här sen ett tag tillbaka vet hur mycket jag älskar att drömma mig iväg till lägenhet, hus m.m. att sitta på pinterest är bland det bästa jag vet, hittar så himla mycket inspiration där för framtiden och nuet. Pinnar allt och ordnar upp bilderna i små mappar, små och små dem är jättestora nu ;-) Jag älskar kontrasterna av det gröna, gråa, rosa, blåa, moderna vita och det gamla. Det gör det hela till min stil skulle man kunna säga. Och hur jag vill inreda min framtida lägenhet.Idag var näst sista jobbdagen denna sommaren, sååå himla skönt. Men samtidigt lite tråkigt, resten av dagen ska jag ägna åt att städa mitt rum. Sen kommer Malte över, lagom till mina kycklingwraps som jag ska göra ikväll :-)

Likes

Comments

Först och främst, förlåt för en urusel uppdatering de senaste dagarna, jag har haft fullt upp med mitt rum, städning, rensning och allt sånt som jag berättade för er i början av veckan. Jag har kommit långt men är långt ifrån färdig, hela mitt rum ser ut som ett bombnedslag, inte bokstavligen men ni fattar ;-) Kan ju inte bara varit min mamma som säger bombnedslag till allt, seriöst allt som är stökigt? :-)

Denna jobbveckan är snart slut, jobbar imorgon också tre timmar sen tar jag helg! Hur har er vecka varit? Snart ska jag bege mig mot bussen hem till M, vi ska bada, kolla ff och tydligen Arsenal premiär - hur bra flickvän är man inte som sitter och kollar på varenda Arsenal match? läs jättebra. Vad gör ni ikväll?


Bilderna är ifrån ett ställe vi var och besökte när vi var i Höganäs, Kullaberg :-) kommer fler bilder och kommer att berätta mer! Håll utkik efter det nästa vecka

Likes

Comments

Allmänt, Inspo

Denna vecka har jag en del grejer som bara måste bli av, jag älskar att skriva sånna här listor och gör det ofta. Skriver listor till allt, packlistor, inköpslistor, att göra listor, planeringslistor osv osv osv. Tycker att det är ett av mina bästa sätt att får lite struktur i kaoset. Här har ni iallafall min veckans att göra lista, vad bara måste ni göra denna veckan?

Likes

Comments