Header

Hej igen, nu är det mindre än 24 h kvar tills jag åker! Helt sjuuuukt!! Och nu de senaste två veckorna har det varit massor som man har varit tvungen och fixa och få ihop inför resan. Man har ju självklart även försökt träffa så många kompisar som möjligt nu den sista tiden och jag måste säga att jag lyckats ganska bra med det hahah. Dock hjälpte några av mina kompisar helt klart till då de anordnade en överrasknings-avskeds-fest för mig förra veckan! Jag blev sååå chockad, hade ingen aning och de hade ändå planerat det i över en månad. Jag är verkligen omringad av underbara människor! Älskar dem allihop, så mycket!

Fastän det har varit mycket och fixa samt att jag fortsatte jobba fram tills förra söndagen plus att jag försökt få ihop träffar med så många kompisar som möjligt så har jag ändå haft så kul de sista veckorna nu. Jag har inte ens riktigt insett att jag faktiskt åker, imorgon! Det har hela tiden varit så långt bort fastän att man pratat om det. Men nu är det verkligen här, nu är det min tur!

Att lämna alla kompisar här hemma kommer nog påverka mig mer än vad jag tidigare trott. Igår hade jag nämligen en avskedsfest för att verkligen ha en samlad dag att säga hejdå till alla på. Det var riktigt kul men ändå en riktig gråtfest. Jag insåg verkligen att jag nu kommer vara iväg i ett helt år. Jag insåg även hur mycket jag älskar och kommer sakna allihop, vissa människor kanske en aning mer. Jag är bara så glad att jag har så fantastiska människor omkring mig, att jag är så lyckligt lottad. Fastän att jag samtidigt är ledsen över att behöva lämna dem hemma och inte kunna dela detta äventyr med dem. Jag vill helt enkelt bara säga tack för att ni alltid finns här för mig och att ni är ni. Ni är underbara människor som jag kommer sakna något enormt, men ett år kommer gå fort. Snart är jag hemma igen ska ni se.

Älskar er allihop!

NU KÖR VI!!!! (bara ca 15 h kvar)

Puss & Kram så länge!

Likes

Comments

Idag är det endast 13 dagar kvar tills jag åker till andra sidan atlanten! Det är helt sjukt. Jag har egentligen inte direkt reflekterat över det. Jag kommer nog inte ens inse det förrän jag sitter på planet dit...

Innan igår hade jag inte insett hur kort tid jag har kvar i Sverige, men igår åkte min kära Falköpingsbo Malin till USA! Hon är alltså två veckor tidigare än mig, men det känns helt otroligt att hon redan är där och att det snart är min tur!! Nu försöker jag bara få ihop en lista med det viktigaste att ha med mig etc. alla dokument och allt. Det är en hel del att fixa och särskilt att försöka träffa alla innan jag åker. Jag kommer liksom vara borta i ett helt år! Kommer inte träffa mina närmaste kompisar, min kusin eller min syster på hela ETT ÅR! Helt sjukt ju!

Men jag är samtidigt så otroligt taggad och ska nu försöka sätta igång med allt....

Puss & Kram så länge

Likes

Comments

Det är alltså nu man ska sätta igång med detta bloggandet inför det största äventyret i mitt liv, so far. Jag har tänkt börja med denna blogg sen i mitten av maj så det är en hel del som har hänt sen dess. Därför tänkte jag ägna mitt allra första blogginlägg till att göra en recap över de saker som har hänt i mitt liv sedan slutet av maj.

Redan den 30e maj, direkt efter att jag kommit hem från studentresa i Ayia Napa, Cypern, åkte jag och min kompis Malin upp till Stockholm för att fixa våra visum! Jag var otroligt nervös över att bara komma igenom säkerhetskontrollen, och tänk då vilken panik jag hade fått om jag hade glömt något viktigt papper som skulle vara med!? Som tur var så gick dock allt bra då både jag och Malin fick våra visum på ca 3 minuter, efter att ha väntat i 2 h... Men det var åtminstone fixat och jag kunde då slappna av lite mer och fokusera på annat...

...som till exempel min STUDENT!!! Jag tog alltså studenten den 14e juni detta året och det var magiskt! Skulle så gärna vilja göra om den dagen med den underbara stämningen och alla underbara människor! Tre dagar senare stod studentbal på schemat och även den var helt otrolig! Efter balen gick resterande tid fram till idag overkligt snabbt.

Dagen efter balen åkte jag med familjen till Montenegro och vi stannade där i två veckor fyllda med sol, bad, samt förkylning... vilket sedan avslutas med flyget hem till Sverige där jag från Arlanda hoppade på tåg samt buss till Täby där min framtida värdfamilj hämtade upp mig.

Ja, min värdfamilj som jag alltså ska bo hos i USA under ett helt år var i Sverige och vi passade då på att träffas. Min kära värdfamilj är nämligen halvsvenskar. Min värdmamma är svensk, men uppväxt i USA, så vartannat år åker hela familjen till Sverige för att hälsa på hennes släktingar och de hade då bestämt att åka i början av juli i år, vilket passade perfekt då jag redan var i Stockholm. Så jag spenderade då tre dagar hos dem i Vaxholm. Det var underbart! Så skönt att redan ha fått träffa den familj jag ska bo hos under ett år, innan jag ens kommit till USA. Och att träffa tjejerna var hur kul som helst. Det är verkligen ett par riktigt fantastiska tjejer som jag kommer ha turen att få kalla mina värdbarn! Nu känns det bara ännu bättre än innan, om det ens är möjligt. Nervositeten är nästintill helt borta och jag ser bara fram emot att äntligen få åka!

Jaa, efter dagarna med min värdfamilj var det jobb som gällde, och det är samma sak som gäller även nu. Jag har planerat att försöka få ihop så mycket pengar som möjligt inför USA så att jag kan göra vad jag än vill, vare sig det är att shoppa en helt ny garderob eller att åka på en roadtrip eller två ;) På grund av att jag då jobbar en helt del så har jag därför inte hittat på så hemskt speciella saker ännu. Därför kan jag nu säga att detta var den recap som jag planerat för denna gång. Tiden går så otroligt snabbt just nu och det känns nästan som att jag inte riktigt hänger med, snart är det dags för mig att sätta mig på planet. Den 21a augusti lyfter planet och jag är borta i ett år, so long Sweden!

Puss och kram så länge!

Likes

Comments