Nu var det måndag igen. I helgen har jag bara gjort massa saker med Dominika. Vi började helgen med Bio, sedan lunch och shopping. Sedna på söndagen åt vi brunch och bara hade det mysigt. Vi har snö här nu, men solen skiner så det är mysigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är det alltså februari 2017 och jag har inte bloggat sedan December 2016... Det beror mest på att jag tröttnade på att blogga för jag hade inget roligt att skriva om. Och när jag var hemma under julen umgicks jag mest med min familj, vänner och hittade på olika saker så jag glömde helt bort bloggandet. Sedan är det lite så att när man känner sig tvungen att uppdatera så blir det inte kul så därför la jag det lite på hyllan, men jag ska ge det ett nytt försök nu.

Nästa vecka åker jag på semester till Sverige igen så det ska bli kul, jag ska nog bara relaxa och ta det lugnt.

Men eftersom att ni missat alla bilder från i julas, nyår, min födelsedag och hela Januari månad tänkte jag att jag kör ett blogginlägg med massa bilder med saker ni missat under dessa månader.

Hej så länge.

Bilder från Amsterdam helgen innan jul.

Dagen till ära tog jag en selfie.

Min älskade syster en kväll. Notera att vi i år hade en jul utan snö...

När jag kom tillbaka hit igen efter semestern i Sverige fick jag en super fin födelsedagstårta från killarna!!

De sista bilderna är från förra veckan och helgen!

Brunch med Olivia i Lördags på vårt favoritbrunch ställe Dignita i centrala Amsterdam.

Bilder från en löprunda i soluppgången förra veckan.

Likes

Comments

Bilder tagna längs kusten på en strandpromenad andra advent.

Hej igen!! Nu är det inte långt kvar till Jul. Är ni lika redo som jag? Jag har varit redo för jul sedan i November. Alla julklappar är inhandlade och min största problem är att försöka få med dem till jul, jag vet inte riktigt vad jag ska prioritera i väskan för julklapparna tar upp 2/3 av väskan.. haha.

Men om vi ska prata lite om mig så har jag har det bra och det flyter på, dagarna rullar på och helgerna likaså. Idag är det exakt en vecka tills jag åker till Sverige för att fira lite jul, jag är så redo att träffa alla och bara umgås med familj och vänner i Sverige. ❤

Jag har varit dålig på att uppdatera men jag tänkte att jag slänger in lite bilder jag tagit sedan jag sist uppdaterade så får ni se lite ni missat.

Nu ska jag försöka uppdatera lite bättre och även uppdatera när jag är i Sverige över jul så ni får se lite mer av mitt liv.

På återsende!

Julbelysning från en liten stad längs kusten. Jag ska gå ut en kväll och fota belysningen här den är fantastisk!

Likes

Comments

Hej!!! 

Nu har jag varit borta i över två veckor men jag har faktiskt en bra anledning denna gången. Jag åkte nämligen på en dunderförkylning och har varit sängliggandes i över två veckor men börjar nu bli en människa igen. Jag fick dock antibiotika och något för hostan utskriven av läkaren så jag skulle bli bättre tills när vi skulle på semester.  Vad hände med en normal tre dagars förkylning liksom? haha 

Febern är borta nu, hostan och locket för örat är kvar men jag mår ändå betydligt bättre nu.

I onsdags kväll åkte vi till Belgien och bara tog det lugnt fram till lördagen. Vi bodde i staden Gent men åkte under dagarna i Belgien runt till andra städer också så som Brygge och Domburg vilket var lika mysiga städer som Gent. Gent är en så mysig stad som påminner om Amsterdam fast utan alla människor vilket var ganska skönt. Sedan är det ju inte så chockerande att städerna påminner om holland och Amsterdam med tanke på att en del av Belgien en gång tillhörde Holland, det förklarar den Holländska strukturen i deras hus. De små färgglada husen med söta små tak är ju annars Amsterdams och Hollands tecken.

Men nu kan jag checka av Belgien på min lista över platser att besöka, jag passade på att verkligen vara turist och gjorde typiska saker man måste göra i Belgien,åt belgiska våfflor och även belgisk choklad. 

Köpte givetvis även belgisk choklad till familjen i julklapp. Tänkte att stackarna hemma i Sverige också ska få njuta av lite belgisk choklad, så hoppas ni är redo för era julklappar!!! ❤ 

Likes

Comments

Bilder från parken!!

Kan varmt rekomendera mitt nya favoritlack från " O.P.I Tickle my France-y" / .

Och när det äntligen är höst igen kan jag börja använda min favorit parfym igen, öppnade en ny flaska av den i går!!!

Höst innebär även hatt!! 

Nu är det höst på riktigt här! Jag älskar hösten, det är så fint när löven faller från träden och alla fina färger kommer fram. Nu var det länge sedan jag bloggade så jag uppdaterar med ett hopplock av bilder från veckan som gått. I veckan har jag gått långa promenader i skogen bara för att ta in höstluften, vilket varit fantastiskt. I onsdags bestämde jag mig för att cykla in till Amsterdam genom skogen, väl i Amsterdam gick jag in på "de bijenkorf" vilket i princip är som NK och köpte julkort, lite tidigt men älskar man julen gör man!!!

Likes

Comments