View tracker

Skäms lite för förra gången jag uppdaterade (två veckor sedan) skrev jag "Guess how´s back, sedan försvann jag igen!

Men det har inte hänt så mycket, hösten har kommit, jag har varit i Den Haag, Amsterdam, på dejter med en kille jag träffar sedan en tid tillbaka och tränat, det är ungefär det som hänt under dessa veckor! Sedan har jag nästan inte fotat något under dessa veckorna jag har bara tagit en bild och det är från min vnaliga skogspromenard.

Annars har det inte hänt så mycket, hösten har kommit och det regnar mycket men jag har noterat att det snöar i Sverige så jag är nöjd med vädret här.

Nu tänker jag sluta som jag alltid gör med "Ses snart" men denna gången menar jag det! Så vi ses snart!! ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!!! 

Nu har jag varit borta i över två veckor men jag har faktiskt en bra anledning denna gången. Jag åkte nämligen på en dunderförkylning och har varit sängliggandes i över två veckor men börjar nu bli en människa igen. Jag fick dock antibiotika och något för hostan utskriven av läkaren så jag skulle bli bättre tills när vi skulle på semester.  Vad hände med en normal tre dagars förkylning liksom? haha 

Febern är borta nu, hostan och locket för örat är kvar men jag mår ändå betydligt bättre nu.

I onsdags kväll åkte vi till Belgien och bara tog det lugnt fram till lördagen. Vi bodde i staden Gent men åkte under dagarna i Belgien runt till andra städer också så som Brygge och Domburg vilket var lika mysiga städer som Gent. Gent är en så mysig stad som påminner om Amsterdam fast utan alla människor vilket var ganska skönt. Sedan är det ju inte så chockerande att städerna påminner om holland och Amsterdam med tanke på att en del av Belgien en gång tillhörde Holland, det förklarar den Holländska strukturen i deras hus. De små färgglada husen med söta små tak är ju annars Amsterdams och Hollands tecken.

Men nu kan jag checka av Belgien på min lista över platser att besöka, jag passade på att verkligen vara turist och gjorde typiska saker man måste göra i Belgien,åt belgiska våfflor och även belgisk choklad. 

Köpte givetvis även belgisk choklad till familjen i julklapp. Tänkte att stackarna hemma i Sverige också ska få njuta av lite belgisk choklad, så hoppas ni är redo för era julklappar!!! ❤ 

Likes

Comments

View tracker

Bilder från parken!!

Kan varmt rekomendera mitt nya favoritlack från " O.P.I Tickle my France-y" / .

Och när det äntligen är höst igen kan jag börja använda min favorit parfym igen, öppnade en ny flaska av den i går!!!

Höst innebär även hatt!! 

Nu är det höst på riktigt här! Jag älskar hösten, det är så fint när löven faller från träden och alla fina färger kommer fram. Nu var det länge sedan jag bloggade så jag uppdaterar med ett hopplock av bilder från veckan som gått. I veckan har jag gått långa promenader i skogen bara för att ta in höstluften, vilket varit fantastiskt. I onsdags bestämde jag mig för att cykla in till Amsterdam genom skogen, väl i Amsterdam gick jag in på "de bijenkorf" vilket i princip är som NK och köpte julkort, lite tidigt men älskar man julen gör man!!!

Likes

Comments

​Nu har jag inte uppdaterat er sedan mamma åkte, men hej och välkommen tillbaka! haha 

Tiden går så fort och dagarna rullar på så jag glömmer bort att uppdatera. Men detta är bilder från helgen, jag och Dominika var inne i Amsterdam och åt lite middag och bara pratade ikapp. Denna veckan kom min värdmammas mamma på besök vilket gör att jag nu under dagarna är med henne. 

Imorgon är det redan fredag igen, hur snabbt går inte veckorna egentligen? Den sista av våningarna i huset är nu renoverade vilket betyder att vi i helgen ska flytta ner alla sakerna som tillhör den våningen från våning två och tre, så i helgen blir det städning och omflyttning i huset som gäller, men en liten middag med en kompis kan nog hinnas med också!   Likes

Comments

Denna helgen har jag bästa ursäkten till varför jag inte varit aktiv och det har varit för att jag har spenderat helgen med min mamma. Hon flög ner hit i Fredags och åkte hem igår. Vi har haft en helt fantastisk helg, och verkligen tagit semester båda två, vi bodde på ett hotell två minuter från huset men det var skönt att bara vara helt ensam med mamma en hel helg.

Jag måste dock berätta att jag har inte bara en fantastisk mamman utan även en fantastisk värdmamma som tog barnen både fredag em och måndag fm för att jag skulle kunna spendera all tid med mamma och bara ta det lugnt.

Så som jag sa kom mamma i fredags och då passade vi på att gå och spana lite i butikerna här hemma hos mig och sedan gick vi till hotellet och bra tog det lugnt, snackade lite på snacket jag köpt, hade ansiktsmask och såg på tv.

Sedna hade jag ju planerat heldagar så under lördagen åkte vi in till centrala Amsterdam för lite shopping och middag.

Sedan på söndagen åkte vi till Den Haag för ännu mera shopping!!

Igår gick vi runt lite här och kollade runt bland husen och "staden" sedan promenerade vi ner till bageriet för att inhandla en liten fika innan mamma skulle ut till flygplatsen.

Helgen har varit så bra och jag är så glad att vi hann med allt jag tänkt och att vi hade roligare än jag trodde!! Jag längtar redan till nästa besök men det lär väl inte bli förens till våren eftersom jag kommer hem till jul! ❤

Slänger in blandade lite bilder från helgen, vi hörs igen imorgon!

Lite choklad och andra goda grejer jag köpte till vårt fredagsmys!

Bilder från Amsterdam i Lördags.

Mamma när vi åt lunch i Amsterdam i lördags ❤

Bilder från Den Haag!!

Likes

Comments