Bilder från parken!!

Kan varmt rekomendera mitt nya favoritlack från " O.P.I Tickle my France-y" / .

Och när det äntligen är höst igen kan jag börja använda min favorit parfym igen, öppnade en ny flaska av den i går!!!

Höst innebär även hatt!! 

Nu är det höst på riktigt här! Jag älskar hösten, det är så fint när löven faller från träden och alla fina färger kommer fram. Nu var det länge sedan jag bloggade så jag uppdaterar med ett hopplock av bilder från veckan som gått. I veckan har jag gått långa promenader i skogen bara för att ta in höstluften, vilket varit fantastiskt. I onsdags bestämde jag mig för att cykla in till Amsterdam genom skogen, väl i Amsterdam gick jag in på "de bijenkorf" vilket i princip är som NK och köpte julkort, lite tidigt men älskar man julen gör man!!!

Likes

Comments

​Nu har jag inte uppdaterat er sedan mamma åkte, men hej och välkommen tillbaka! haha 

Tiden går så fort och dagarna rullar på så jag glömmer bort att uppdatera. Men detta är bilder från helgen, jag och Dominika var inne i Amsterdam och åt lite middag och bara pratade ikapp. Denna veckan kom min värdmammas mamma på besök vilket gör att jag nu under dagarna är med henne. 

Imorgon är det redan fredag igen, hur snabbt går inte veckorna egentligen? Den sista av våningarna i huset är nu renoverade vilket betyder att vi i helgen ska flytta ner alla sakerna som tillhör den våningen från våning två och tre, så i helgen blir det städning och omflyttning i huset som gäller, men en liten middag med en kompis kan nog hinnas med också!   Likes

Comments

Denna helgen har jag bästa ursäkten till varför jag inte varit aktiv och det har varit för att jag har spenderat helgen med min mamma. Hon flög ner hit i Fredags och åkte hem igår. Vi har haft en helt fantastisk helg, och verkligen tagit semester båda två, vi bodde på ett hotell två minuter från huset men det var skönt att bara vara helt ensam med mamma en hel helg.

Jag måste dock berätta att jag har inte bara en fantastisk mamman utan även en fantastisk värdmamma som tog barnen både fredag em och måndag fm för att jag skulle kunna spendera all tid med mamma och bara ta det lugnt.

Så som jag sa kom mamma i fredags och då passade vi på att gå och spana lite i butikerna här hemma hos mig och sedan gick vi till hotellet och bra tog det lugnt, snackade lite på snacket jag köpt, hade ansiktsmask och såg på tv.

Sedna hade jag ju planerat heldagar så under lördagen åkte vi in till centrala Amsterdam för lite shopping och middag.

Sedan på söndagen åkte vi till Den Haag för ännu mera shopping!!

Igår gick vi runt lite här och kollade runt bland husen och "staden" sedan promenerade vi ner till bageriet för att inhandla en liten fika innan mamma skulle ut till flygplatsen.

Helgen har varit så bra och jag är så glad att vi hann med allt jag tänkt och att vi hade roligare än jag trodde!! Jag längtar redan till nästa besök men det lär väl inte bli förens till våren eftersom jag kommer hem till jul! ❤

Slänger in blandade lite bilder från helgen, vi hörs igen imorgon!

Lite choklad och andra goda grejer jag köpte till vårt fredagsmys!

Bilder från Amsterdam i Lördags.

Mamma när vi åt lunch i Amsterdam i lördags ❤

Bilder från Den Haag!!

Likes

Comments

Hej igen!! 

Nu är det torsdag och imorgon eftermiddag kommer mamma, jag är så redo för hennes besök!! 

Men för att återgå till idag så är det så varmt värmen har stannat kvar och det har i princip varit över 28 grader sedan mitten på Augusti, det är ju super trevligt men när det är över 30 grader och kvalt ute är det inte super skönt. Jag hade gillat om det låg runt 20 grader, men det ska bli svalare i helgen så förhoppningsvis kan man röra sig utan att svettas. 

Idag när jag hämtat killarna gick vi till en glassbutik som ligger en bit från skolan och köpte oss varsin glass eftersom att det var så varmt. Sedan nu har vi kommit hem, gjort killarnas läxor och snart ska vi börja med maten. Min värdmamma är på en jobbgrej ikväll så killarna och jag är ensamma ikväll så vi ska ha "PizzaPartyFridayNight" (på en torsdag) hehe..  

Får se om det blir lite bilder från vårt pizzamys sedan!! 

Annars hörs vi imorgon!! 

Likes

Comments

Hej igen! Nu var det väldigt länge sedan jag uppdaterade, men jag lever och har det bra, kanske lite för bra! haha.

I fredags gjorde jag inget speciellt jag var på gymmet, och sedan slappade jag resten av tiden.

I lördags gjorde jag inte heller så mycket, sprang en runda sedan tog jag det lugnt igen. Hade facetime middag på kvällen med familjen hemma i Sverige vilket var kul. Kändes som om jag var hemma igen, satt dock på fel sida av bordet, haha 😉

Söndagen däremot var händelserik, jag började dagen tidigt med en tripp till Amsterdam för att gå på en känd marknad i Amsterdam med Oliva som jag tidigare nämt här i bloggen. Så vi möttes i Amsterdam redan10 för att tassa dit. Marknaden var enorm, Olivia hittade ett och annat plagg men jag hittade inget jag fastnade för. Såg dock ett par "såsskålar" och tänkte att jag skulle köpa en till min mormor men jag hittade ingen som påminde om den hon alltid haft som nu saknar ett handtag, men jag har hittat en butik i Amsterdam som säljer "gamla" (alltså i stil inte ålder) så jag ska dit någon dag och se om jag hitta en till henne.

Aja efter marknaden tog vi en paus på starbucks för att ladda batterierna innan vi började strosa på gatorna i det fina vädret. Efter det åkte jag hem och hann vara hemma 5 minuter innan Dominika ringde och frågade om jag ville in till Amsterdam och äta middag och eftersom att familjen var på fotboll och vädret var fantastiskt var det lika bra att ta vara på det och åka in till Amsterdam för en middag, vi bestämde oss för pasta efter mycket velande.

Och då är vi framme på måndag, vad hände idag, jo dagen var perfekt men påväg hem från skolan eller rättare sagt på skolgårdens parkering inser jag att vi har punka på "lådcykeln" så vi fick gå hem idag och parkera cykeln där och gå hem!! Så när vi väl kom hem satte jag på en film som killarna kunde se undertiden jag gjorde middag eftersom att min värdmamma hade en grej på jobbet ikväll, hade hon bara haft en vanlig jobbdag hade hon kommit och hämtat oss från skolan. Men nu blev det som det blev men vi är lika glada för det!

Tror minsann jag fått med allt som hänt under dagarna!​Bild från färjan som gick från centralen i Amsterdam till stället där marknaden var. 

Bild från promenaden hem idag. Med cykelhjälmarna i högsta hugg.

Likes

Comments

Instagram @linneaaalbertsson