Bilder tagna längs kusten på en strandpromenad andra advent.

Hej igen!! Nu är det inte långt kvar till Jul. Är ni lika redo som jag? Jag har varit redo för jul sedan i November. Alla julklappar är inhandlade och min största problem är att försöka få med dem till jul, jag vet inte riktigt vad jag ska prioritera i väskan för julklapparna tar upp 2/3 av väskan.. haha.

Men om vi ska prata lite om mig så har jag har det bra och det flyter på, dagarna rullar på och helgerna likaså. Idag är det exakt en vecka tills jag åker till Sverige för att fira lite jul, jag är så redo att träffa alla och bara umgås med familj och vänner i Sverige. ❤

Jag har varit dålig på att uppdatera men jag tänkte att jag slänger in lite bilder jag tagit sedan jag sist uppdaterade så får ni se lite ni missat.

Nu ska jag försöka uppdatera lite bättre och även uppdatera när jag är i Sverige över jul så ni får se lite mer av mitt liv.

På återsende!

Julbelysning från en liten stad längs kusten. Jag ska gå ut en kväll och fota belysningen här den är fantastisk!

Likes

Comments

Skäms lite för förra gången jag uppdaterade (två veckor sedan) skrev jag "Guess how´s back, sedan försvann jag igen!

Men det har inte hänt så mycket, hösten har kommit, jag har varit i Den Haag, Amsterdam, på dejter med en kille jag träffar sedan en tid tillbaka och tränat, det är ungefär det som hänt under dessa veckor! Sedan har jag nästan inte fotat något under dessa veckorna jag har bara tagit en bild och det är från min vnaliga skogspromenard.

Annars har det inte hänt så mycket, hösten har kommit och det regnar mycket men jag har noterat att det snöar i Sverige så jag är nöjd med vädret här.

Nu tänker jag sluta som jag alltid gör med "Ses snart" men denna gången menar jag det! Så vi ses snart!! ❤

Likes

Comments

Hej!!! 

Nu har jag varit borta i över två veckor men jag har faktiskt en bra anledning denna gången. Jag åkte nämligen på en dunderförkylning och har varit sängliggandes i över två veckor men börjar nu bli en människa igen. Jag fick dock antibiotika och något för hostan utskriven av läkaren så jag skulle bli bättre tills när vi skulle på semester.  Vad hände med en normal tre dagars förkylning liksom? haha 

Febern är borta nu, hostan och locket för örat är kvar men jag mår ändå betydligt bättre nu.

I onsdags kväll åkte vi till Belgien och bara tog det lugnt fram till lördagen. Vi bodde i staden Gent men åkte under dagarna i Belgien runt till andra städer också så som Brygge och Domburg vilket var lika mysiga städer som Gent. Gent är en så mysig stad som påminner om Amsterdam fast utan alla människor vilket var ganska skönt. Sedan är det ju inte så chockerande att städerna påminner om holland och Amsterdam med tanke på att en del av Belgien en gång tillhörde Holland, det förklarar den Holländska strukturen i deras hus. De små färgglada husen med söta små tak är ju annars Amsterdams och Hollands tecken.

Men nu kan jag checka av Belgien på min lista över platser att besöka, jag passade på att verkligen vara turist och gjorde typiska saker man måste göra i Belgien,åt belgiska våfflor och även belgisk choklad. 

Köpte givetvis även belgisk choklad till familjen i julklapp. Tänkte att stackarna hemma i Sverige också ska få njuta av lite belgisk choklad, så hoppas ni är redo för era julklappar!!! ❤ 

Likes

Comments

Bilder från parken!!

Kan varmt rekomendera mitt nya favoritlack från " O.P.I Tickle my France-y" / .

Och när det äntligen är höst igen kan jag börja använda min favorit parfym igen, öppnade en ny flaska av den i går!!!

Höst innebär även hatt!! 

Nu är det höst på riktigt här! Jag älskar hösten, det är så fint när löven faller från träden och alla fina färger kommer fram. Nu var det länge sedan jag bloggade så jag uppdaterar med ett hopplock av bilder från veckan som gått. I veckan har jag gått långa promenader i skogen bara för att ta in höstluften, vilket varit fantastiskt. I onsdags bestämde jag mig för att cykla in till Amsterdam genom skogen, väl i Amsterdam gick jag in på "de bijenkorf" vilket i princip är som NK och köpte julkort, lite tidigt men älskar man julen gör man!!!

Likes

Comments

​Nu har jag inte uppdaterat er sedan mamma åkte, men hej och välkommen tillbaka! haha 

Tiden går så fort och dagarna rullar på så jag glömmer bort att uppdatera. Men detta är bilder från helgen, jag och Dominika var inne i Amsterdam och åt lite middag och bara pratade ikapp. Denna veckan kom min värdmammas mamma på besök vilket gör att jag nu under dagarna är med henne. 

Imorgon är det redan fredag igen, hur snabbt går inte veckorna egentligen? Den sista av våningarna i huset är nu renoverade vilket betyder att vi i helgen ska flytta ner alla sakerna som tillhör den våningen från våning två och tre, så i helgen blir det städning och omflyttning i huset som gäller, men en liten middag med en kompis kan nog hinnas med också!   Likes

Comments