Känner att jag inte har uppdaterat på länge nu men i morse vaknade jag typ i världens kaos efter att jag försovit mig en halvtimme och hade bara ca 30 min att både sminka mig, äta frukost och gå till skolan som tar en kvart.. Känns bra att försova sig på en måndag, standard eller hur?

Ikväll har jag varit på gymmet men det gick inte bra heller för jag har tappat bort mina 2XU- tights så fick tvinga på mig ett par shorts som jag absolut inte trivdes alls med! Idag suger verkligen mitt liv, har haft otur med allt, till och med på matteprovet i morse som heller inte gick bra!.. 

Men nu ska jag i alla fall dricka en proteinshake, krypa ner i sängen, kolla PH och sova och glömma den här dagen. Har ju sovmorron i morgon så det känns ju bra så slipper jag förmodlingen stressa hoppas jag😜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen fredag igen och det firas med pannkakor efter skolan, slutade klockan 2 idag så missade tåget till Gällivare och bussen till Jokkmokk, så det blir att åka hem imorn igen 07.30. Hur faaasen ska jag orka? 😌 Har typ knappt fått sömn alls i veckan för jag har typ suttit och pluggat matte varje kväll, och så började ju PH i måndags så har kollat det också och då blir det tillslut väldigt sent om jag också gymmar på det, duschar efter gymmet och käkar nåt till kvällsfika. Ibland vet jag inte alls vad jag ens gör med min fritid efter skolan? Det är som att jag inte gör ett skit, jag sitter i sängen och kollar mobilen, vilar lite och tillslut blir klockan jätte mycket och då ska jag göra ALLT - som jag verkligen måste göra innan jag lägger mig.

...Någon som har samma problem som mig?.. 😁

Likes

Comments

Dagens frukost

Godmorgon, dagens frukost består av 2 ägg och en filtallrik med blåbär, jordgubb, banan och cornflakes. Typiskt fitness-frukost eller hur? Ikväll ska jag gymma med Cornelia igen och söndag = legday, favoritpasset så klart! 😉 Imorn är det skola igen och jag börjar typ kl 9, rätt chill ändå istället för 8. Efter skolan ska jag gå på JC och kolla ett par jeans som jag har sett, de var faktiskt skit snygga middle waist jeans som jag nu tänkt på i några dagar och jag tror jag ska köpa dom😜

Likes

Comments

Som ni kanske vet har jag precis lämnat Jokkmokk bakom mig och flyttat till Kiruna för att gå gymnasium, och det känns så jävla bra. Delvis för att det är en ganska stor stad till ytan och för att jag aldrig trivdes i Jokkmokk. I Kiruna har jag världens bästa kompisar, lärt känna en massa nya redan första veckan som jag verkligen trivs med till 110%, och det är så sjukt viktigt. Första skolveckan gick skitbra, och i måndags skaffade jag och Cornelia gymkort på Gymmet Kiruna och det är seriöst det bästa gymmet som finns!😍 Ni vet, jag kan inte klara mig utan ett gym, jag måste ha nåt att göra på fritiden och jag älskar ju att träna. 

I veckan kommer jag att dela med mig av en massa nya inlägg, så håll utkik på bloggen. 

Likes

Comments