Bild på mina tatueringar. Love it.

Albertina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vaknade för inte så längesen. Skönt att sova ut och inte vakna av stress att man försovit sig i alla fall!
Idag väntas plugg hos Jossan. Se om man får nåt gjort, Haha! Nej men det ska nog gå bra. Ska sätta mig och äta lite frukost snart och göra mig iordning.
Vi hörs sen!
kram

Albertina

Likes

Comments

Skulle åka till Jossan tidigt imorse. Men jag försov mig haha.. Sedan har jag och Jossan handlat lite julklappar/inflyttningspresenter till Lina.
Nu är vi hos Lina och tar det lite lugnt en stund.
Kraaam

Albertina

Likes

Comments

Målade naglarna nyss och haha är så dålig på det men vill ju att dom ska vara fin.. Har i alla fall bokat tid för att göra gelenaglar och det ska bli kul, plus fransar!

Albertina

Likes

Comments

Just nu är jag sjukt trött. Och så måste jag snart hämta tvätten. Egentligen behövs det städas här hemma med men orken finna inte. Det får bli ett projekt imorgon.

Var hos en fin vän igår i hennes nya lägenhet också ♡

Efter jag har tagit tag i tvätten blir det nog sängen och läsa lite.

Kramis

Albertina

Likes

Comments

Idag var jag på Birsta med mamma. Vi julhandlade lite och har köpt en julklapp till Adam som annars brukar vara svårast att köpa. Så det är skönt!
Kan visa senare lite grejer jag handlat.
Vi hade iaf super mysigt.
Nu tar jag det bara lugnt och laddar för morgondagen som kommer bestå av städning och plugg!

Kram, Albertina

Likes

Comments

Just nu ligger jag i soffan och läser. Hade min sista praktikdag idag, så sorgligt och så skönt på samma gång.
Och äntligen är det helg. Jag är så slut så ska bli skönt att få sova ut i några dagar nu. Känner att jag behöver hämta igen mig. Så en lugn och skön fredagkväll sitter perfekt just nu.
Hoppas ni har en bra fredag!

Kram, Albertina

Likes

Comments

Haha glömde lite att blogga igår kväll. Jag var så sjukt trött. Jag är inte speciellt piggare nu. Klev upp halv 6 imorse. Otroligt omänskligt att kliva upp då haha.. Egentligen börjar jag 8.00 men eftersom jag är så sjukt rädd för att åka buss valde jag att kliva upp tidigare och åka med en som jobbar på skolan där jag praktisera som börjar 7.00. Så nu sitter jag i personalrummet och dricker kaffe och tänkte läsa lite litteratur.
Vi hörs sen!

Albertina

Likes

Comments

Hej!
Hade tur idag för Adam jobbade tydligen bara kort pass och inte kväll som jag trodde. Så han va hemma när jag kom.
Mina planer idag då? Dom gick och gömde sig. Inte gjort nåt av de jag skulle men vad gör det om 100 år.. Haha.. Tänkte snart lägga mig och fortsätta läsa på den spännande boken jag lånade av mina föräldrar. Flammande skyar heter den. Jag har inte läst en bok på jättelänge så kände att det var dags nu.
Vi hörs!

Albertina

Likes

Comments

Hej på er!
Sitter just nu och har en kort paus på praktiken innan det är dags för fritids. Börjar bli trött nu men inte jättelång tid kvar av dagen. Tiden på fritids brukar gå så fort.
Adam jobbar kväll idag så han är inte hemma när jag kommer hem. Men jag tänkte plocka och greja lite och sedan sätta mig och plugga. Får se om jag håller i den planen haha.

Albertina

Likes

Comments