Header

Onsdag kväll.

Två långa veckor framför mig med nästa fredag som mål, tenta. Min första universitets tentamen och jag är nervös måste jag erkänna. Men det blir väl till att lägga varje vaken timme under nästkommande vecka på att verkligen printa in den information vi fått under de föregående två, tre veckorna.

Några tips?
Typ hur man gör?
(Hjälp!)

Freddie ligger i feberfrossa bredvid mig och efter att ha pussat lite extra på honom fick jag lite eld i baken på olika "fixar" saker här hemma (läs för att allt är roligare än att plugga) så nu är de mesta sorterat och ordnat...

undrar vad man ska göra nu...Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

I fredags efter min föreläsning tog jag tåget söder över till vårt akademiska mecca, Lund.
Samtidigt som jag lämnade Stockholm flyttade även min andra hälft från vår huvudstad till sydligare breddgrader för att gnugga geniknölarna. Nu fick jag äntligen hälsa på hemma hos henne och kusinen/sambon.

Vi åt tacos, riktiga tacos, med hembakta tortillas och massor av goda tillbehör. Till detta drack vi margarita's och rött vin i vanlig ordning.

Tjatter, spel och skratt fyllde kvällen.
Så himla mysigt att få besöka ert varma hem.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Igår kväll hade vi vår första sittning på MKV.
Tema: Barnkalas.

Jag tycker personligen att det var ett väldigt roligt tema, enkelt att fixa med och man kunde låta kreativiteten flöda fritt. Vi var ett ganska stort gäng tjejer som samlades hemma hos Tova, vår värd för kvällen, nån timme innan själva sittningen skulle börja. Efter något glas var av alkoholhaltig dryck hoppade vi på bussen mot järntorget.

Vi hade jätteroligt. Faddrarna hade fixat fint i en av skolans lokaler. Vi fyllde kvällen med lekar, spex och 90-/tidiga 00- talets mest slemmiga hits vibrerande i högtalarna. Tävlingsgenen i oss alla gjorde att det uppstod rivalitet mellan borden och både dance-battles och lambo-utmaningar lockade till skratt.

När jag väl tog vagnen hem tillsammans med Tova och Emma vid 22 var jag så trött att ögonen knappt gick att hålla upp. Det lockade inte heller till att stanna kvar längre då morgonens tidiga jobbpass resulterade i att klockan ringde redan klockan 04.00...


Likes

Comments

Kreativt utlopp

London, Berlin, New York. En bild i varje stad.

Just nu drömmer jag om att resa, till en storstad, urbana områden med mycket kreativa kulturinfluenser och människor från världens alla hörn. Kanske Paris? eller varför inte något helt annat som Tokyo eller kanske Buenos Aires.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Annedahlsseminariet, mitt andra hem.

Måndag.
Föreläsning
Lunch med Papi
Läsning inför morgondagens seminarie
Lite middagsmys på Räntmästaregatan

Försöker samla kraft och energi för att fatta förståelse för utbildningen jag läser, lättare sagt än gjort. Man svävar i en ständig berg och dahlbana av ovetande och aha-moments.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Igår var en lång dag.
Min började redan vid 04.05 då mitt alarm ringde, dags att kränga på sig kläderna, regnjacka för att cykla till jobbet.

Men långa dagar belönas man dock alltid för på bästa sätt och idag blev det i form av kräftor och mysigt sällskap med familjen i Varberg.

Nu har jag samlat på mig lite energi och vi får se vad helgen har att erbjuda

Likes

Comments

Kreativt utlopp

Tjocka tröjor, äppelpaj.
Pumpasoppa.
Lager på lager, tjocka halsdukar, mokkasiner.
Varmchoklad, färgsprakande löv.
Kärlek.
Värme.

Hösten.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Det är din dag idag, din och ingen annans.

Efter dagens föreläsning, som var den mest givande hittills (äntligen fattar man något !!), satte jag mig på kopps tillsammans med klasskamraten Emma och försökte traggla oss igenom ytterligare x-antal kapitel i kurslitteraturen. Istället blev det samtal om lite allt annat och efter några ambitiösa försök till att gnugga geniknölarna gav vi upp.

Jag tog då tåget från spår 11, slutdestination; Varberg. Bästaste (yes ni läste rätt, bästaste är definitionen av hur bra hon är) Lisa fyller år och även om hon nu bor på sydligare breddgrader hade hon tagit sig norröver för denna dag.
Vi åt hamburgare och marängsviss.
Drack rödvin och kaffe.
Pratade.
Skrattade.
Så som sällskap ska vara.

Likes

Comments

Instagram@albertiina