Hängde med dessa bruttor igår kväll.
Åt popcorn, drack rödvin och utforskade vänskapens rafflande vidder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Igår var jag på avsmakning av menyn på en ny dinnerclub som öppnar i Göteborg idag. Så taggad för det här och håller tummarna för att det blir riktigt bra häng!

Tillsammmans med Alice, Linnea och Malin åt och drack vi gott från restaurangens färgsprakande meny inspirerad av Sydamerikas mest smakrika hörn.
Tackar Malin för inbjudan och ovanstående för en mysig måndagskväll.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Satt på condeco någon timme tillsammans med Emma idag. Drack kaffe och skrev på essän som ska lämnas in i nästs vecka (läs: pratade strunt och suckade högt åt hur svårt de ska vara att få ord på papper).
Det var en bra tisdag.

Likes

Comments

Kreativt utlopp

Denna kvinna har under året cirkulerat på sociala media som "the typical French girl", Jeanne Damas. Jag kan inte annat än att hålla med otaliga modemagasin när jag scrollar igenom hennes Instagram flöde, hon är så inspirerande. Jag vill ju inget annat än att klippa gardinlugg och flytta till Paris. Dricka cappuccino på diverse fik och läsa otaligt många böcker bara  för att jag kan.

På tal om böcker så har ms Damas precis släppt en egen, klicka här för att komma till en intervju i Vouge om boken. Längtar tills översättningen kommer för även hur mycket jag skryter om min skolfranska tar även mitt självförtroende en törn när jag föreställer mig själv läsa en hel bok på franska.

We found that it was the city that gives us all of this, whether you arrive as an adult or grew up here, there is something that runs in our veins that yearns for success, challenges and passion”.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär, Räntmästaregatan.

Sovrummet som må se kalt ut på bilderna men som jag lovar är extremt mycket mer inbjudande i verkligheten har blivit (om möjligt) ännu mysigare med nya gardiner från Hemtex.
Nu ska det upp lite tavlor på väggen mitt emot spegeln, sängbord ska också tillkomma (letar slaviskt efter äldremodell i lite slitet trä med låda, om någon håller på två hojta tack!) och lite klädförvaring längs väggen som inte syns på bilderna.

Faktumet att vi bor här, jag och Freddie slår till med häpnad ibland och jag finner mig själv le.
Att äntligen få sätta sprätt på inredningsdrömmarna är så mycket mer tillfredsställande än jag kunde tro och att få bo tillsammans, vilken lycka.

Likes

Comments

Tänk att tråkiga lägenhetshus kan bli så vackra med lite blå himmel och sol. Hösten är så vacker, kan vi inte skippa regnet och rusket och bara ha det såhär tills de börjar snöa?
Please.

Likes

Comments

Räntmästaregatan.

Äntligen!
Efter 13 veckors väntan har soffan från Sofacompany äntligen kommit på plats. Jag knäppte några snabba bilder igår, jag kunde inte hejda mig. Jag blev inspirerad av blotta åsynen av denna vackra skapelse.
På det lilla soffbordet som snart ska få sällskap av ytterligare ett litet bord står den härliga bukett jag plockat ihop i veckan.

Att få slänga upp benen här efter en lång dag är inget jag tackar nej till.

Likes

Comments

Höstkvällar kan vara det vackraste som finns.

Likes

Comments

Instagram@albertiina