Header

#Livetskavarasåhär

Två veckor bland bergen med två olika senarian gjorde mig gott.
Vänner, vita bergstoppar, sol, djupsnö. En underbar kompott.

Men nu är jag tillbaka på hemmaplan och redan har jag fyllt veckans ångestkvot med ett arkivskåp som inte går att rubba, en fruktansvärt skitig lägenhet, och en (fortfarande) ouppackad väska. Till råga på allt skiner solen från klarblå himmel utanför fönstret och jag sitter begravd i soffan med rullgardinerna nere. De kallar de för att begrava sina problem, inte till att rekommendera men kanske sånt man behöver ibland.


Medan jag försöker komma tillbaka på banan igen delar jag med mig av lite godbitar från veckan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sworn to fun

Fredag spenderad på drömliknande sätt med tapas och rödvin följt av bowling med härliga tjejer. Tävlingsgenen dominerade hos de flesta och det blev en blodig kamp om första platsen. För mig blev det en bronsplats men med ett väldans bra resultat på andra serien som jag kan leva länge på.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

När man somnar 21.30 en sketen tisdagkväll har nog din kropp ett och annat att säga dig. Därför blir det en lugn dag vilket passar sig perfekt då jag både är ledig och det är snöstorm utanför fönstret.

Idag ska lägenheten äntligen bli ren och fin igen efter många veckors vanvårdande. Försöker motivera mig själv till att dra fram dammsugare och såpa med dessa smarriga pannkakor jag lagat till frukost... får se om jag lyckas övertala mig själv...

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär, Sworn to fun

Jag mår fysiskt dåligt av att lämna mina fina vänner och denna fantastiska stad bakom mig. Dock är jag väldigt tacksam för att renoveringen av mina fönster äntligen är klara och att jag faktiskt har ett flertal månader kvar att suga ut de sista av Stockholm och umgås så mycket jag kan me de fina vänner jag har boendes så nära mig där.

Som några av er kanske har förstått har jag nämligen bestämt mig för att flytta, i skiftet maj/juni går flyttlasset men eftersom jag vill jobba kvar under sommaren kommer flyttlasset mellanlanda i Varberg innan det ska vidare till Sveriges framsida, Göteborg.
Helgen har därför inte bara varit underbart sällskap, restaurangbesök och god öl utan även promenader i olika stadsdelar för att se vart vi vill bo.

Men måste skicka en stor blöt slängkyss till dessa fem människor jag umgåtts så ingående med denna helg, ni är helt fantastiska och som jag älskar att spendera tid med er.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Ja, äntligen fredag!
Sitter och lyssnar på ännu en ljudbok på tåget mot Göteborg. Har tryckt i mig en helt underbar blomkålssoppa och en stor surdegsfralla så nu är jag smått uttråkad och rastlös...
Speciellt när batteriet på telefonen tickar neråt och jag är övertygad om att jag glömt laddaren hemma i lägneheten. Men allt det här är oväsentligt, snart får jag krama på mina fina vänner i den stad som jag förhoppningsvis snart ska få kalla hem.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Hur mysigt att få starta dagen såhär?
Bella och jag lyxade till det rejält idag på Broms. En urgod frukost med tillhörande catch up då vi inte setts sedan i lördags. Klockan hann krypa närmare 11 innan vi kände att vi någorlunda pratat klart och sa hejdå.

Nu har jag krupit ner i sängen för några minuters vila efter att ha packat väskan inför helgens trip och innan jag ska ge mig ut för en promenix.

Likes

Comments