Header

Brunch på skånsk lanthandel, utflykt med hela familjen Ekman och presenter för det 27åriga barnasinnet. Så spenderade vi Freddies födelsedag den sjätte maj. Vårvädret gjorde att hela den skånska landsbygden blomstrade och sprakade i färg även om vinden blåste kallt.

Torna Hällestads lanthandel är verkligen ett tips för utflykt om ni är i närheten av Lund.
Jättemysig brunch på svenskt vis och omgivningarna är jättemysiga.

Även sularpsfarmen är mysigt och senare i sommar när de kommit igång på riktigt kommer det vara en pärla för barnfamiljer. Kika lite extra på glassbilen här ovan så kommer du förstå vad jag menar. Tänk att få beställa en två kulors med barnsligt massa strössel där, wow.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

*Ett djupt andetag*

Bara titta på första bilden. Hur mycket harmoni känner man inte? Önskar att jag var där nu, barfota i gräset och i gassande sol. Resten av bilderna är från en underbar kväll med Siri och lilla Ella. Långa samtal om livet och hemmagjorda köttbullar i trädgården.

Jag är mitt i flyttkaos här hemma, men får nog ta en paus snart och gå en runda. Det är strålande sol i Stockholm idag, riktigt härligt!

Likes

Comments

6 maj och mannen i mitten fyllde år.
Vi spenderade kvällen med god mat och det breda utbud av dryck som favoriten Mogwai hade att erbjuda.

Bussen tillbaka till utkanten av hamnstaden blev en underhållande tur med många bubblande skratt. Som rubriken lyder var det en fröjd att se dessa tre "in action". Vänskap är då bra märkligt...

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Fredag.
En seg morgon efter en härlig eftermiddag/ kväll på Mäster Johansgatan. Visar min fina mamma tips och trix på sociala media med ytterligare en kopp kaffe.
Idag lämnar jag min kuststad.
Solen. Vännerna.
Vi ses snart igen.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

En färgsprakande valborgsmässoafton i vår lilla kuststad. Grillat i fint sällskap med en eller kanske två fantastiska flaskor rött till. Provade även blå potatis ibland de klassiska primörerna, en riktigt hit. Jag bjöd på efterrätt och solens stolar vilade fortfarande varma när vi cyklade hemåt på välkända gator.

Likes

Comments

Kreativt utloppTysta gator under stjärnklar himmel. Nästan obemärkt rullar cykelns däck runt runt uppför backen. Förbi nedsläckta villor och flimrande gatlyktor. I ögonvrån det där huset från den där festen för tusen år sedan, när han vad han nu heter föll framstupa ner över trappräcket och hon den där söta hånglade med han som hade så vackra ögon i skuggorna. Lite längre fram grabben från längesedan, den pampiga villan hans föräldrar ägde som alla hamnat på efterfest i inte bara en utan flera gånger utan att veta varför. Pizzerian. Badplatsen. Kärleken. Skratten. Livet.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Är totalt förälskad i den här staden!
Så himla fina små pittoreska hus och gator. Kan säga att det märks att Köpenhamn klarade sig under krigstiden då man kan finna gamla korsvirkeshus inklämda mellan de mer moderna tappningarna av dansk arkitektur.

Men om vi ska vara helt ärliga.
Dansk design, dansk arkitektur, danskt mode -
yes please.

Likes

Comments