ALBERTINA med en kärlek för ord och fotografi

#Livetskavarasåhär

Mötte upp den här fina pinglan och drog en spontan middag på East under denna torsdagskväll. Hur mysigt som helst och perfekt start på några dagars ledighet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Hur fina är inte dessa borstar från LH cosmetics?!
Som en dröm när man fick packa upp dem och dra de mjuka stråna mot huden.

Måste även ge en shout-out till Bangerhead och leveransbolaget budbee. Beställde borstarna igår eftermiddag och de levererades redan idag! Plus att jag kunde spåra min leverans till sista minuten då budkillen ringde på dörren. Fantastiskt!

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Då jag lyckats slarva bort minneskortet till min kamera får ni nöja er med lite bilder från telefonen nån dag eller två.

Det var faktiskt en hyfsat fin dag i Stockholm igår som annars varit väldigt regnigt och grått de senaste veckorna... därför hade jag och mamma en hel dag. Vi gjorde precis vad som föll oss in vilket resulterade i att när vi vid femsnåret damp ner i soffan visa stegräknaren på över 10 000 steg.

På vägen hem inhandlade vi ingredienserna till en krämig vegetarisk lasagne och även en flaska rött vin.
Lisa tog en paus i tentaskrivningen och tillsammans hade vi tre en riktigt mysig kväll med mycket prat och god mat.

När Lisa och jag senare kröp ner i min säng var vi lite fnittriga från den flaska bubbel som slunkit med inne på systemet och som avnjutits i väntan på maten tillsammans med lite tapenad. Sikken kväll.

XO

Likes

Comments

Kreativt utlopp

Hur snygg är inte den här bilen??
Jag hade mer än gärna glidit omkring i den här pärlan låt oss säga på ett kustband någonstans i syd-Europa. 
Lyckades fånga den på bild under vår lilla söder-visit förra helgen. Den bara stod där, i sin enkelhet. 

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Helgen fyller jag med jobb och slappa timmar i mitt mysiga sovrum.
Min kropp behöver sig en riktig vitaminkick eller kanske en vecka i liggande ställning, inte säker än.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär, Kreativt utlopp

När jag fyllde 22 fick jag en vacker bok av mina fina vänninor; "My bucket list".
Har skrivit kort om den tidigare i ett annat inlägg (Här)
Det är en bok som jag fyller med mina drömmar, från idé till genomförande och allt ska självklart dokumenteras med en bild som ska klistras in på sidan tillhörande respektive dröm.Jag tänkte spontant att det hade varit lite kul att dela med mig lite av mina drömmar, både stora och små, med er som kikar in här på /albertina. En liten uppställning med 5 punkter jag listat i denna inspirerande bok.
 • Flightroulette
  Jag vill packa en väska, ta mig till en flygplats och ta första bästa plan någonstans.
 • Hoppa Fallskärm
  En klassiker bland "bucket lists" och inte förvånande att den dyker upp även på min. Att få trotsa naturlagarna ger alltid mig en liten extra kick och hade så gärna velat uppleva den här!
 • Besöka alla sju Världsdelar.
  En av mina större drömmar är att ha lämnat fotavtryck på vår världs alla sju världsdelar. Jag har än så länge varit ganska flitig och betat av fem (Europa, Asien, Oceanien, Afrika och Nordamerika) men vill inte lämna denna planet utan att ha besökt allihop.
 • Uppträda framför en publiksiffra på 3000+
  Enda sedan jag kunde gå har jag försökt underhålla min omgivning med sång, dans och andra sorters framträdanden. Därför är en av mina allra största drömmar att få prova på att stå framför en publik i större skala för att testa mina nerver och självklart min förmåga att underhålla.
 • Bevittna Norrsken.
  Hur kan det här inte hamna på min bucket list ? Ett naturfenomen så omtalat och så enligt folkmun obeskrivligt vackert får den sista platsen på denna sammanfattning av drömmar.

  Vill bara avsluta med att säga att den här boken, den har 101 punkter som jag ska fylla med diverse drömmar och bedrifter... så det är då dags att börja beta av dem, för att kunna ta vara på livet till max.

Likes

Comments