Header

#Livetskavarasåhär

När man somnar 21.30 en sketen tisdagkväll har nog din kropp ett och annat att säga dig. Därför blir det en lugn dag vilket passar sig perfekt då jag både är ledig och det är snöstorm utanför fönstret.

Idag ska lägenheten äntligen bli ren och fin igen efter många veckors vanvårdande. Försöker motivera mig själv till att dra fram dammsugare och såpa med dessa smarriga pannkakor jag lagat till frukost... får se om jag lyckas övertala mig själv...

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär, Sworn to fun

Jag mår fysiskt dåligt av att lämna mina fina vänner och denna fantastiska stad bakom mig. Dock är jag väldigt tacksam för att renoveringen av mina fönster äntligen är klara och att jag faktiskt har ett flertal månader kvar att suga ut de sista av Stockholm och umgås så mycket jag kan me de fina vänner jag har boendes så nära mig där.

Som några av er kanske har förstått har jag nämligen bestämt mig för att flytta, i skiftet maj/juni går flyttlasset men eftersom jag vill jobba kvar under sommaren kommer flyttlasset mellanlanda i Varberg innan det ska vidare till Sveriges framsida, Göteborg.
Helgen har därför inte bara varit underbart sällskap, restaurangbesök och god öl utan även promenader i olika stadsdelar för att se vart vi vill bo.

Men måste skicka en stor blöt slängkyss till dessa fem människor jag umgåtts så ingående med denna helg, ni är helt fantastiska och som jag älskar att spendera tid med er.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Ja, äntligen fredag!
Sitter och lyssnar på ännu en ljudbok på tåget mot Göteborg. Har tryckt i mig en helt underbar blomkålssoppa och en stor surdegsfralla så nu är jag smått uttråkad och rastlös...
Speciellt när batteriet på telefonen tickar neråt och jag är övertygad om att jag glömt laddaren hemma i lägneheten. Men allt det här är oväsentligt, snart får jag krama på mina fina vänner i den stad som jag förhoppningsvis snart ska få kalla hem.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Hur mysigt att få starta dagen såhär?
Bella och jag lyxade till det rejält idag på Broms. En urgod frukost med tillhörande catch up då vi inte setts sedan i lördags. Klockan hann krypa närmare 11 innan vi kände att vi någorlunda pratat klart och sa hejdå.

Nu har jag krupit ner i sängen för några minuters vila efter att ha packat väskan inför helgens trip och innan jag ska ge mig ut för en promenix.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Bild från morgonens promenix ute på Djurgården. Blev ungefär en halvmil innan kaffesuget tog över. Nu sitter jag nyduschad och mätt efter lite mellanmål i form av äggmackor och kaffe insvept i filt över myskläderna då det är isande kallt i lägenheten denna morgon. Tror det blir en till kopp innan jag sätter igång med dagens "måsten".

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Dessa dagar som jag har spenderat på Törnbacken hos Lisa har verkligen varit som en liten semester för själen. Jag har tagit mycket egentid och låtit kroppen vila efter en intensiv start på 2017. Att få prova på sambolivet för några dagar tillsammans med min bästa vän var helt enkelt precis vad jag behövde nu.

Nästkommande vecka är fullproppad med jobb och avslutas med en härlig helg på andra sidan Sverige med fina vänner och förhoppningsvis lite klarare framtid.

Likes

Comments