#Livetskavarasåhär, Kreativt utlopp

Hemma hos min vackra, enastående vän Lisa. Här finner vi toner i rött, rosa och grönt kombinerat med trägolv och vita betongväggar.

Älskar den kreativa röran som sätter ton för inredningen. Även om jag vet att hon inte kommit iordning än är det precis såhär jag älskar att se den här lägenheten, som att den håller på att växa och utvecklas. Kärlek till det ofullständiga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Gårkvällens obligatoriska rödvin och tacos resulterade i en vimlande kväll på Malmös gator. Söndagen resulterade därför i sovmorgon och vi valde att äta dagens första mål på lilla kafferosteriet. Som förövrigt är så mysigt.
Och maten var så god. Gröten som serverades ur glasburk på dinkel, havregryn, linfrön och kanel var bland de bästa jag ätit.

Söndagsgöra helt i min smak.

Likes

Comments

Kreativt utlopp

Sitter på tåget söderut.
Ska hälsa på min vapendragare och bästa vän.

Har en stor kopp kaffe stående i kopphållaren bredvid datorn. Läser om påverkan, att påverka.

Min gamla hemort uppenbarar sig utanför tågfönstret och jag ler när minnena från åren spelas på min näthinna. Fåglarna flyger i takt med musiken när vi passerar viken jag spenderat varje sommar i sedan jag var ett litet barn.
Vackert ändå.

Likes

Comments

Tar nya tag och fokuserar på min hälsa. Att röra på mig har alltid fått mig att må bra, speciellt när Sverige är mörkt och energin är svårare att gräva fram.

Än så länge är jag i en lugnare period, med fokus på att komma igång och inte skada mig. Men ser konstigt nog fram emot när jag kan gå över och pressa kroppen med lite tyngre vikter och kanske en och annan runda med milen som mål.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär, Räntmästaregatan.

Före

Efter

Jag inser att för någon som inte bor här och ser detta varje dag så kanske ett par lampor inte gör så mycket skillnad. Men som jag skrivit tidigare har dessa två lampor varit i vår ägo i ett och ett halvt år utan att fylla någon som helst funktion mer än att stå och samla damm... så nu när de äntligen hänger på plats sprider sig ett stort leende över mina läppar.

Men visst blev de bra?! [Nickar frenetiskt för bekräftelse]

Likes

Comments

Kreativt utlopp, Räntmästaregatan.

Ett nytt år, senast jag kikade in här var strax efter nyårsafton och nu har det redan gått tre veckor... vad händer med tiden? Kan någon snälla trycka på stopp!!

Imorgon börjar andra terminen, skolan kommer ha mitt fulla fokus igen efter några dagars ledighet. Jag och Freddie har i vanlig ordning fixat hemma i lägenheten, finns ju alltid något som ska eller kan göras.

Nya sängbord och sänglampor har gjort att sovrummet nu utan tvekan är mitt favoritrum i lägenheten. Vill inte stiga upp ur sängen på mornarna och kan knappt bärga mig innan jag får gå och lägga mig på kvällarna... inte jätte hälsosamt kanske haha.

Tavelväggen i vardagsrummet har fått lite nytt liv och vi provar motiv i olika ramar på olika platser för bästa resultat. Känns helt okej nu faktiskt, kul att vi fått upp lite egna motiv att pryda väggen med.

Imorgon får vi förhoppningsvis upp våra efterlängtade lampor över matbordet. Två stora svarta skärmar, inköpta på en loppmarknad i Mauerpark, Berlin för två år sedan. Lite kul att vi skämtade om att dessa lamporna skulle sitta över vårt matbord och bestämma stilen i vår framtida lägenhet, även om vi vid den tiden bara varit tillsammans knappt ett år...

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär, Sworn to fun

Stugtraditionen från föregående år följde röd tråd även nyårsafton 2017. Denna gång bland öarna i Skärgården tillhörande Göteborgsområdet.

Med gott sällskap och mat som smakade som himmelriket själv inledde vi sista kvällen på 2017. Följt med lekar och underhållning av diverse kategorier väntade vi in tolvslaget.

En kyss, raketer som färgade himlen i sprakande glitter och en skål med goda vänner.
2017 blev 2018.

Likes

Comments

#Livetskavarasåhär

Det har minst sagt varit en hektisk och händelserik höst.

Jag har bl a bytt stad, börjat studera på högskola och blivit sambo.
Allt det här låter ju inte särskilt illa, riktigt lyxigt faktiskt om du frågar mig.

Men det är klart att det inte alltid varit lätt. Att lämna de liv man byggt upp och levt under två år bakom sig, en hel extra familj, Istället börja på ny kula och försöka hitta nya vanor, nya sätt att spendera sina dagar på. Plugget har inte varit lätt, de ska jag inte sticka under stolen med. En riktigt utmanande första termin som har fått mig ifrågasätta mig själv och min intelligens ett flertal gånger. Jag daltar fortfarande med mig själv på daglig basis i frågan vad jag ska göra i framtiden, några tips?

Inför 2108 har jag försökt att bereda plats för det som gör mig glad. Lägga de där extra växlarna på sådant som värmer själen.
Nyårslöften, om man nu ska avlägga några sådana kommer gå i det spåret.

Likes

Comments

Instagram@albertiina