Updates, Personal

Hey alle

Jeg håber I har haft en dejlig uge, især når vejret har været så godt! Ovenfor ser i et par billeder fra denne uge. Jeg har været syg det meste af den, og har bare ligget i min seng. Men Fredag var jeg sammen med to veninder om eftermiddagen, hvor vi spiste årets første koldskål i solskinsvejret, senere på aftenen var jeg på Ravage med to andre veninder og der fik vi de lækreste burgere. Derefter havde mig og to veninder en film-hygge aften, vi jeg sov hos den ene af dem. Lørdag mødtes jeg lige til en kop kaffe med en af mine veninder og derefter var jeg på arbejde. I dag søndag, har jeg bare slappet af og lavet nogle lækre vafler og lavet lektier inden næste uge starter.

Følg min insta for oftere updates af min hverdag og weekend - @Albertevedel

God søndag aften! Kys.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Recipes

Hey piger

Jeg er stor fan af morgenmad, det er nok mit yndlingsmåltid på dagen og i morges lavede jeg disse lækre pandekager uden æg og sukker, men med banan som gør dem søde, dem vil jeg lige dele med jer. kys <3

Ingredienser:

- halv most banan

- 90 g hvedemel

- 1 tsk. bagepulver

- 1/2 tsk. vanilje pulver

- 1 knsp. salt

- 1/2 tsk. kardemomme (kan udelades)

- 1,25 dl mælk

Kokosolie eller smør til stegning.

How to: Bland alle de tørre ingredienser sammen, tilsæt den halve banan og mælken, pisk til der ikke er klumper i dejen mere. Bag pandekagerne på en varm pande med smør eller kokosolie.

Likes

Comments

Contains affiliate links Beauty

Hey piger

Ovenfor ser i mine daglige foretrukne makeupprodukter. Jeg bruger MAC's face and body foundation, denne tilføjer jeg med mine hænder da den dækker mere ved varme. Derefter bruger jeg en concealer fra Max Factor som jeg tilføjer med en beauty blender, efter det lægger jeg et tyndt lag pudder hvor jeg bruger MAC's studio fix powder, dette tynde lag tilføjer jeg med en kabuki børste. Jeg konturerer mit ansigt med en kontur pudder fra MAC, eller med bronzeren fra Estee Lauder. En gang i mellem bruger jeg highlighter, men ikke så ofte til hverdag, når jeg gør bruger jeg denne fra Nars i farven Albatross, som er en super fin lys farve. Jeg bruger benefits eyebrow kit, som indeholder en voks og en farvet pudder til at markere mine øjenbryn med, derudover bukker jeg mine vipper og så bruger jeg nogle gange mascara, jeg skifter tit min mascara ud men jeg er stor fan af denne fra Lancome. Til læberne bruger jeg en neutral læbepomade eller denne lip pencil med en smule farve fra MAC. Min foretrukne parfume er Chanel made moiselle i eau de toiellette versionen, da den er lidt mindre kraftig end den normale parfume. Håber I har en god tirsdag.

Kys

Likes

Comments

Recipes

Hey piger

Vil lige dele min opskrift på en lækker banangrød med jer.

Banan-grød opskrift:

Ingredienser:

- 1 dl. finvalsede havregryn

- 2 dl. mælk (eller vand, efter hvad man synes)

- 1 æg

- 1 halv banan

- Lidt vaniljesukker

- Knivspids salt

How to: Put havregryn, mælk, vaniljesukker, den mosede banan og salt i en gryde og bring det i kog. Når det koger, put ægget i og rør godt rundt, til ægget er blandet med grøden og til det ikke er råt mere.

On top: Jeg har puttet banan og jordbær, lidt hakkede mandler, hakket mørk chokolade, tørret hindbær og en smule sirup på toppen. Men man kan næsten putte alt på som topping, bl.a. bær, skyr, nødder og tørret frugt smager super godt oven på grøden.

Jeg elsker denne grød, den mætter godt og er super lækker at spise enten til morgenmad eller om eftermiddagen. håber I har en skøn fredag <3

kys


Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration

Alexander Mcqueen sneakers // Zara glitter flared pants

Hey Hey

I dag fik jeg mine Alexander McQueen oversized sneakers hjem i guld, som jeg bestilte for lidt tid siden. De er super fede, og i sær til flared bukser som dem ovenover jeg har købt i Zara, dog ved jeg ikke om de stadig kan fås, da de var på tilbud da jeg købte dem.

Kys <3

Likes

Comments

Updates

Hey Piger

I går var jeg på Hotel Chololat med min lillesøster, hvor vi fik den lækreste kakao. Hvis I ikke har været der, er det virkelig et besøg værd. Den ligger på Østergade 13, 1100 København K, lige ved Kgs. Nytorv. Senere på aftenen var jeg inde og se Drake i Royal Arena med min kæreste, hvilket var en super fed oplevelse.

Kys

Likes

Comments

Updates

Hey piger

Jeg har nu besluttet mig for at starte en blog op, da jeg har villet det længe og tænkte at det var tid nu. Jeg er stærkt indstillet på at poste en masse indlæg om mine interesser, som mode og mad men også opdates fra min hverdag og weekend. Jeg håber i vil følge med i hvad jeg poster på min blog. Glæder mig til at komme i gang

Kys

Likes

Comments