hey alle. Julen nærmer sig, så vi skal jo have skrevet en ønskeliste. Men det ikke altid lige nemt.

I dag vil jeg skrive et indlæg om en masse gaveideer som jeg håber i kan bruge.


- Første ide er et tørklæde. Da det altid rart at have et blødt varmt tørklæde du nemt bare kan smide over dig på vej ud af døren. Et lala Berlin tørklæde er et super ønske til Jul. For det er jo i den dyre ende af tørklæde og det ikke lige noget vi køber en hel normal dag, vil JEG mene. Det varmer også vildt meget + det 100% cashmere.


- et cover synes jeg personligt selv er et mega godt ønske. Du kan jo ønske dig alle mulige forskellige covers som fx. Kenzo, Lala Berlin, Marc Jacobs, Gucci osv.


-Hvis du bruger makeup ville noget makeup være et godt ønske. Du kunne ønske dig noget makeup fra Mac, Benefit eller Channel da det jo er en super kvalitet og mange af deres produkter er mega gode.


- Et ur. Et ur gør alså rigtig meget på et outfit, det gør lige det sidste. DW har nogen vildt gode udvalg til en rigtig fin pris synes jeg selv.


- et par nye sko er altid et fantastisk ønske. Det kan jo være for alle mærker + prisklasser.


- En kenzo trøje/sweater er et mega godt ønske. Jeg ved at mange at mine veninder ønsker sig det. Der jo mange udvalg af farver og design inde for kenzo.


- En lækker taske kunne måske også være noget? en Zadig taske er i hvertfald ret flot og praktisk ville jeg mene. Jeg har brugt min mega meget og er stadig glad for den. De har mange forskellige så jeg ville sige der var til alles smag.


Det var alle mine ideer for denne gang, måske jeg laver en 2ér. HUSK i kan sagtens ønske jer nogen af de her ting bare i andre mærker. forsæt god dag.

kys alberteLikes

Comments

Hej alle, Mit navn er Alberte Noehr.

jeg er 13 år og går derfor i folkeskole.

jeg elsker fashion og ikke mindst mine venner og familie.

Her på bloggen kommer der mest til at være om lifestyle og Fashion.

Hvis det lyder som noget for dig håber jeg at du vil læse med i fremtiden:

knus Alberte.

SE BILLEDE AF MIG NEDENUNDER 


Likes

Comments