Contains affiliate links

Jeans//Gina Tricot

Hey girls!

I går købte jeg disse sorte skinny jeans ​med høj talje fra Gina Tricot. Jeg har længe gået og manglet et par helt almindelige sorte jeans, og nu besluttede jeg mig for at prøve disse. De koster kun 250kr, og fås i samme model (Molly) i flere forskellige farver og med høj/lav talje. De er helt vildt behagelige at gå i, sætter sig flot om ens ben/numse og er super stretchy. Kan kun sige gode ting om bukserne, og kan derfor helt klart anbefale dem.  


Alberte Iding

Likes

Comments

Sko// Kenzo

Jeg har her for nylig købt disse super cool 'Coins sandaler' i en skarp navy farve. Jeg har købt dem secondhand, da de desværre er udsolgte.


T-shirt// Zara Skjorte // Zara Wrap around// Zara

Da jeg var i Spanien, købte jeg disse tre items. T-shirten til venstre var på udsalg, og derfor er jeg ikke sikker på, at der er flere tilbage. De to skjorter er begge fra sommer-kollektionen, og kan derfor findes på deres hjemmeside.

Jakke// Jaqueline de Yong Taske// Núnoo

I Gilleleje fik jeg købt denne army-jakke fra Jaqueline de Yong og en Núnoo taske. Både Jakken og tasken er købt i Maria Pil på Gilleleje torv.

Figurer// Sika design

Derudover har jeg fået købt to super søde figurer fra Sika Design i Gilleleje. Jeg synes de er helt vildt fine, og pynter et rum super godt.

Penalhus//Woouf

Sidst men ikke mindst fik jeg købt dette mega seje penalhus fra Woouf. Jeg er helt vild med deres ting, og glæder mig til at få det brugt meget snart, hvor jeg starter på Efterslægten!!

Alberte Iding

Likes

Comments

Contains affiliate links
JUNE

Heyy girls!

Så er jeg endelig tilbage på bloggen igen. Efter et par intense uger med træning og arbejde, har jeg endelig fået samlet et par "june-wishes" sammen til jer. Det er en blanding af nogle items jeg har købt, og nogle jeg håber jeg kan få sparret op til. Jeg har glædet mig meget til at lave dette opslag og dele det med jer, så håber derfor, at i har fundet noget inspiration. God weekend til jer alle.

Knus fra mig:))

Alberte Iding

Likes

Comments

Solbriller: Moss Copenhagen / Jakke: Custommade / Shorts: Rabens saloner / Taske: Zadig Voltaire / Sko: Birkenstock.

Hej alle!

Nu er solen endelig begyndt at kigge frem i Danmark, hvilket jeg fejrer med at starte min egen blog. At starte min egen blog har været et kæmpe ønske for mig i lang tid, og nu er jeg glad for endelig at kunne sige, at den er her.

Jeg hedder Alberte Freya Iding, er 16 år gammel (bliver dog 17 her til sommer) og kommer fra Hvidovre. Jeg afsluttede 9. klasse på Langhøjskolen i Hvidovre i sommers, og har efterfølgende haft et sabbat år (lidt utraditionelt i en så ung alder, ja). Mit sabbat år har budt på en masse arbejde i lagkagehuset på Kultorvet, hvilket jeg er så super glad for. Derudover spiller jeg håndbold i Frederiksbergs idrætsforening (fif u-18), hvilket jeg nu har gjort i snart 10 år. Jeg elsker derfor at være aktiv og udfordre min udholdenhed. Efter denne sommerferie starter jeg på Efterslægtens HF-center, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Jeg håber i vil følge min blog i fremtiden, og får en masse inspiration med på vejen.

I dag har jeg haft en fridag fra Lagkagehuset, og den har jeg indtil videre nydt udenfor i solen. Jeg har være et smut forbi Nicecream på Enghave vej, hvor jeg bestilte en lækker strawberry bowl. Det gode sommervejr gør selvfølgelig at man så småt kan finde sommertøjet frem igen, hvilket jeg selvfølgelig har gjort i dag. Mærker på tøjet står oppe under billedet:)

Tjek Nicecreams instagram ud her: https://www.instagram.com/nicecreamcopenhagen/?hl=da

Jeg håber i kan lide mit første blog-indlæg, og vil følge med i fremtiden. Knus.

Alberte Iding.


Alberte Iding

Likes

Comments