hey vennerne 

mine aller skønneste minder og yndlings rejser går til Thaiand. Hver sommer de sidste 9 år har min familie og jeg været på sommerferie i Thaiand. Landet med den smukkeste natur, de sødeste personligheder, det mest fantastiske og kulinariske mad og en kultur, som man kun finder der. 

jeg kan slet ikke vente til sommeren 2017, hvor jeg igen skal besøge mit yndlings sted i hele verden, Thailand. Planen for i år er, at vi skal sejle rundt til de forskellige øer, hvilket jeg ser meget frem til, da vi plejer at bosætter os på fastlandet, Phuket. 

kys fra høf

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

hey vennerne

tilbage i vinterferien var jeg på skiferie i smukke østrig med hele min familie - altså mine tre søskende og forældre. Der udover havde vi også taget min morfar med, hvilket var super hyggeligt. Vi befandt os i skisportsstedet, Wagrain, et meget populært område. Vi var heldige med vejret, og havde helt op til 15 garder tre af dagene. Der var høj stemning og høj sol, så alt i alt en skøn ferie.

kys fra høf

Likes

Comments

hey vennerne

min tur til New York tilbage i november, var helt fantastisk og en kæmpe fornøjelse, da jeg var alene afsted med mine forældre. Det kan man godt savne med tre mindre søskende - i hvert fald havde vi en fantastisk tur og jeg ville ønske jeg kunne tage tilbage. New York er en fantastisk by, som gemmer på vilde oplevelser, dejlige restauranter og mennekser udover det sædvandlige. Det var som en drøm, at gå ned af times square imellem alt travheden. Jeg vil aldrig glemme følelsen jeg fik aller første gang jeg så de store skærme, jeg ellers kun havde set på film. Det var den vildeste oplevelse.


jeg var så heldig at få rejsen i konfirmationsgave af mine skønne forældre, hvilket jeg stadig er meget taknemmlig for, da de hundrede procent har givet mig den mest oplevelserige ferie nogesinde. Vi udforskede byen hver dag, og oplevede hele tiden nye ting. Vi gik de smukkeste ture i Central park og på Broadway. spiste en masse burgere på de lækreste burgerrestauranter (NY har de bedste burgere, i promise), vi var oppe i Empire State Builing og Trump Tower, og derudover shoppede vi i alverdens indkøbscentre rundt i byen, hvilket også gjorder mig fattig hehe.


hold da op, hvor jeg savner denne ferie og alle dens mange opture. New York det er ikke sidste gang vi har set noget til hinanden. Jeg mener vist også mine forældre har lovet mig en tur mere :)

kys fra høf

Likes

Comments

Hey vennerne

I fredags gik jeg fra at være blond til platinblond, hvilket jeg stadig skal vænne mig til. Jeg fik ideen med det platinblonde hår, da jeg en kedelig tirsdag eftermiddag lå i min seng og så youtube. Jeg skrev med det sammen til min frisør, K - hair & shop, som er en super lækker salon i det hyggelige Hareskov. Det gik derefter hurtigt, og nu sidder jeg med helt platinblond hår. Jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet, men som skrevet skal jeg lige vænne mig til håret.

kys fra høf

Likes

Comments