Da jeg som de fleste andre er et menneske, som oftest er iklædt tøj, og da jeg ydermere ikke er meget højere end halvanden meter, vil jeg klassificere mig selv som "godt kendt" med problemerne, når det kommer til tøj. Men da jeg samtidig har skulle arbejde med netop dette hver dag af mit liv, vil jeg også sige, at jeg har opsnappet et par tricks hen ad vejen, som måske, måske ikke, vil komme til gavn for andre med samme udfordring.

  1. Stik blusen ned i bukserne foran. Det giver illusionen af længere ben uden at skulle bøvle med at have hele blusekanten nede i bukserne. Det skaber også en mere laid back vibe, og det er nemt og hurtigt.
  2. Match dine sko med dine bukser. Jeg gik i en lang periode kun med sneakers. De er behagelige, og de kan gøre outfittet mere sporty, men da jeg endelig tog mig sammen og fandt et par sorte ankelstøvler, var det som at finde det, jeg ikke vidste, jeg havde brug for. De er lynhurtige at få på, den lille hæl giver 4-5 centimeter mere, og når jeg har sorte bukser på til, ser mine ben igen længere ud, da der ikke er nogen linje, der viser overgangen mellem ben og fod.
  3. Hudfarvede hæle er en klassiker, og det er der god grund til. Da skoen er samme farve som benet og foden, skærer den ikke benet af men forlænger det istedet, og selvom dette sikkert synes at være indlysende, købte jeg selv først et par nude hæle for omkring 2 måneder siden.
  4. Da jeg også har tynde arme, kan store ure og armbånde virke meget voldsomme. Derfor valgte jeg istedet at anskaffe mig et lille armbåndsur, som giver et fint touch til et outfit uden at tage for meget plads på min arm. Mit ur er fra Daniel Wellington, og jeg er helt vild med det minimalistiske design.
  5. Lange negle og en neutral neglelak er mit ultimative go-to, fordi det forlænger hånden og fingrene, hvis man bruger en beige eller rosa lak, som ligger tæt op af ens hudfarve. Selvfølgelig behøver man ikke have lange negle, bare fordi man har små hænder, men jeg nyder personligt at have pæne, velplejede negle, som går ud over fingeren og derved forlænger den.
  6. Langt hår kan nemt blive tungt og fylde meget, hvis man som mig samtidig har meget tykt hår. Derfor valgte jeg for omkring et år siden at klippe omkring 20 centimeter af mit hår, for at gøre det lettere og få det til at tage mindre plads i min silhuet. Jeg blev utroligt glad for det, og jeg overvejer endda at gøre noget lignende igen og klippe mit hår af til omkring kravebenet. Nu må vi se, hvad jeg beslutter mig for ;)
  7. V-neck t-shirts er også et godt valg, hvis man er lavere og har en kort hals, da denne kan give en illusion om en længere hals ved ikke at lave en hård linje ved kravebenene.
  8. Mit sidste tip er nok også det bedste. Hav præcis det tøj på, som du har lyst til at have på! Hvis du bedst kan lide at have sko som ikke matcher dine bukser, eller du elsker store smykker, så gå for søren med det. det vigtigste er trods alt ikke, om vi ligner, at vi er 20 centimeter højere, end vi faktisk er, det vigtigste vil altid være at vi føler og godt tilpas i præcis det tøj, vi har valgt at tage på.

Jeg håber, at nogle af mine tips har været til hjælp, jeg har ihvertfald selv benyttet disse metoder meget, og de er helt sikkert et forsøg værd.

I må allesammen have det super dejligt, til vi ses igen.

-Alberte

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Det er onsdag, og der er i dag en uge til min næste og sidste eksamen, inden jeg for alvor afslutter folkeskolen for at gå videre til næste kapitel i den bog, der er mit liv. Det er et kapitel, jeg utålmodigt har ventet halvandet år på at skulle afslutte, og nu står jeg her, to uger før dimissionen med en tøvende trang til at blive i det trykke miljø, hvor jeg har brugt de sidste ti år af mit endnu ret korte liv.

Og det virker fjollet at blive sentimental over at skulle forlade folkeskolen, når nu jeg ved, at jeg til næste år skal ud og lære en masse nye mennesker at kende, og jeg glæder mig som et lille barn til at starte på gymnasiet. På trods af alt dette kan jeg ikke komme udenom, at dette også bliver et (midlertidigt) farvel til en masse mennesker, som jeg holder af, når vi spredes med vinden i 20 forskellige retninger.

Ydermere har jeg valgt at søge langt væk fra de trykke omgivelser og skal til næste år gå på et gymnasium, hvor jeg får næsten en times transport hver vej. Jeg vidste i det sekund, jeg så gymnasiet, at det var der, jeg skulle gå, men tænker jeg mere grundigt over det valg, jeg har truffet, virker det helt skørt at skulle bruge så lang tid på at komme til og fra skole hver dag, og jeg er flere gange blevet grebet af frygten for at have taget det forkerte valg.

Hver eneste gang det er sket, er jeg dog altid endt med konklusionen, at jeg må følge mit hjerte over min logik, for ingen ved bedre end jeg, hvad der er bedst for mig, og ender det med ikke at kunne hænge sammen, er det jo godt at jeg altid kan lave nye planer hen ad vejen. Intet i livet er for evigt, end ikke tre år i gymnasiet med lang transport, selvom det til tider måske vil føles sådan. Og trods togturene i vente har jeg aldrig glædet mig så meget til noget i mit, måske med undtagelse af min sprogrejse og turen til EM i 2015, som I sikkert hører om på et senere tidspunkt.

Lige nu handler det dog mest om min engelskeksamen i næste uge, samt at nyde den sidste tid med vennerne lige rundt om hjørnet, inden min verden bliver vendt på hovedet, og jeg skal have en helt ny hverdag.

Jeg håber, at I alle sammen har det godt, til vi ses igen.

- Alberte

Likes

Comments