Det är väll i princip det enda jag gör just nu känns det som, och rehab/träning förstås. Utöver det vet jag inte riktigt vad jag gör på dagarna. Alla dagar går ihop och helg och veckodagar är dem samma, veckorna igenom.

Men jag klagar inte, det är så jag valt att spendera tiden efter gymnasiet och det är väll så jag vill ha det antar jag. För jag trivs väldigt bra med livet just nu. Det rullar på och jag är lycklig.

Alla dagar är inte som en dans på rosor, jobbet är tufft och ibland känns livet allmänt tungt. Men det är så det är och jag är van vid motgångar. Det är helt enkelt bara att ta sig igenom, och när man väl gått igenom det har man nya erfarenheter för livet.

Så allt är bra med mig, men jag har inget att skriva om här. Allt rullar liksom på och jag har nya mål jag sakta men säkert tar mig förbi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu var det ett tag sedan jag skrev av den enkla anledningen att min mobil har varit inne på lagning, och jag har inte tagit mig tid till att skriva på datorn. Det kan ha lite att göra med att jag har haft så mycket på jobbet det senaste, har inte riktigt haft så mycket att skriva om.

Nä så det var ingen toppen pigg tjej som vaknade imorse, mer en galet trött tjej som vägrade gå upp när klockan först ringde. Nu är jag på jobbet och ska avverka ännu en dag. Det ska också göras! Ni får ha en underbar dag så hörs vi!

Likes

Comments
Bilderna är tagna från google

Likes

Comments

Ikväll slutar den två dagar långa ledigheten och jag försöker njuta så mycket det bara går. Har sällskap av min syster, Sebbe och deras dotter Rut och kollar på film. Väldigt skönt att ha fått vara på landet i helgen men nu är det väldigt skönt att vara hemma igen.

Jag kommer snart däcka här i soffan så kanske lika bra att lägga sig i sängen. Ladda lite inför veckan. Jobbar nu sju dagar framåt som jag vet nu, sen får vi se hur schemat ser ut. Blir nog bra ändå trots att det känns tungt.
Fick iaf lite sol på mig idag, det var skönt! Nä nu är det nane dags! Godnatt 💪

Likes

Comments


Likes

Comments

Idag mår man prima 😉

Det slutade inte alls som jag trodde med tidig hemgång och en go sovmorgon idag. Istället kom jag dunsade jag i sängen klockan fyra och vaknade upp efter några timmars ynka sömn.

Nu ska jag fixa mina naglar hos Julia på nail shape by Sweden, kommer bli skönt fast sorgligt att "ta av" mina naglar.. Trivs så bra i naglarna hon gör men det fungerar inte på jobbet längre.. (De åker av rätt lätt och är allmänt i vägen)

Nu är det min tur iaf! Kram


Likes

Comments

Idag har inte varit en vidare bra dag. Det började med ett sms imorse som fick mig på riktigt dåligt humör. Tänkte att idag är min lediga dag och jag ska inte snöa in mig på något så meningslöst. Så jag och Jennifer lagade mat och hade det trevligt och då ringer det från jobbet. Kan säga så mycket som att samtalet förstörde resten av dagen. Ibland vill jag bara skaka om människor, få dem att inse att man INTE ringer någon på deras lediga dag, om det inte finns något jag kan göra åt saken.

Nä så mycket energi har gått åt att försöka göra dagen till det bättre, men sen fick jag inse att det inte kan bli så mycket bättre. Så jag åkte och tränade och faktiskt kändes det bättre efteråt. Nu ligger både jag och Julia i soffan och kollar vänner. Så skönt att bara få vara med min syster.. 😌
Nu ska jag snart hem och nana, är helt orkeslös både fysiskt och psykiskt. (Min kropp reagerar ganska starkt fysiskt på psykiskt utmattning tyvärr..) Imorgon ska jag se till att dagen blir mycket bättre!

Godnatt världen 🙏

Likes

Comments


Förklarar inte bara bilderna att vi hade en grym dag på Liseberg igår? Först åkte vi lite åkattraktioner, bland annat Helix, Balder, höjdskräcken, spinrock osv och sedan spelade vi på spelhjulen och vann TVÅ stjärnvinster! Så otroligt glada var vi igår!

Så här dagen efter ska jag jobba fram till halv sex och sedan får vi se vad som händer. Är väldigt trött idag.. Hoppas det är lite lugnt idag.. 🙈

Likes

Comments

Måste få dela med mig lite av min vistelse på gymmet idag. Hade verkligen ingen ork till att pallra mig till gymmet, på tom mage och riktigt trött. Varken ork eller motivation. Men så påminde jag mig själv om varför jag det jag gör. Rehab efter rehab efter rehab, vecka efter vecka..

För att jag älskar att lyfta tungt. Jag älskar när det svider så där gott i musklerna och man fortsätter att utvecklas och blir starkare vecka efter vecka.

Det var min verklighet för två, tre år sedan innan mina skador kom smygandes och jag fick ge upp de där tunga vikterna som fick mig att bli så där mör i kroppen. Jag blev vilandes från allt som hade med tung träning att göra de sista två åren i gymnasiet.

Nu när jag vet vad mina skador beror på och hur jag kan mjuka upp kroppen i förebyggande syfte är det så jag spenderar tiden på gymmet. Rehab. Min kropp är helt förstörd. Den är verkligen det och det jag försöker göra nu är att bygga upp den.

Sååå till det jag skulle komma fram till; bara känslan av att jag kan springa utan smärta i tio minuter gör min dag. Att min rygg klarar av att bära mig dagligen finns det inga ord för. Jag vet att med rätt övningar och rätt utveckling kommer jag att kunna lyfta tungt igen någon gång i framtiden. Det är vad som får mig att orka pallra mig till gymmet..

Likes

Comments

En riktigt trött tjej steg ur sängen imorse, riktigt motigt idag. Hade planerat min lediga lördag så jag fick en sovmorgon, ett träningspass med Clara och sen besöka Liseberg framåt kvällen. Igårkväll fick jag dock ett sms om att en tjej inte kan jobba idag. Jag antog att det var rätt akut eftersom klockan var tolv och jag kände väll att jag behövde jobba mer än jag behövde sovmorgonen.. Allt annat hinner jag med - med lite pressat schema då.

Så nu ska jag snart träna innan jobbet (jobbar 12-17:30) och så fort jag slutar går jag och Tina på Liseberg hela kvällen! Blir ändå en väldigt okej dag trots allt. Men trött är jag och det är inget att sticka under stolen med; för det syns 😉


Likes

Comments