Header

Postad i: Tips & Trix, Resor, Tävlingar/ Giveaways

Just nu har nomakeupnolife/ TokyoTreat en tävling där man kan vinna en resa till Japan för 2 personer!

Passa på och delta i tävlingen som pågår fram till den 28 Februari 2018.

Vem vill liksom inte till Japan? Jag själv har aldrig varit där då jag är uppväxt under dåliga förhållanden och aldrig haft råd osv. Japan är det land som ligger på plats 1 av alla länder som jag vill besöka/ som jag ännu inte har besökt. Drömmen är att flytta dit när jag blir äldre!

Vem skulle ni vilja ta med er på Japanresan?

Delta i tävlingen här!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Life of Alba, My weight loss journey

Har inte uppdaterat så mycket på senaste tiden då det inte har hänt något speciellt i mitt liv lol. Har varit sjuk mest och inte orkat så mycket. Varit dåligt med motionen också... men idag ska jag faktiskt på ett möte på ett gym då jag ska skriva in mig! Trodde aldrig att jag skulle våga alltså! Jag är så sjukt nervös. Är rädd att man kommer få en massa konstiga blickar på gymmet när man är nybörjare. Fast vi alla har varit där eller?? Passar bättre med gym för min del under vinterhalvåret då jag är känslig för kylan och mina njurar har lätt för att krabba med mig. Får se hur många gånger i veckan som jag ska gå och så. Heja mig!

Idag påbörjade jag min nya medicinering, mår lite illa för tillfället men det borde gå över. Vill helst slippa byta medicin igen. Får hoppas att den fungerar för mig då min förra gjorde katastrof. Ganska dyr medicin med (700kr+) borde vara gratis med medicin, för man har ju inte direkt valt att vara sjuk(?) Tur att det finns högkostnadsskydd!

Mina möten på AF fortsätter och det börjar gå framåt. Har fått en sådan trevlig handläggare och SIUS konsulent!

Hur mår ni?

Har inga nya bilder så får bli en gammal! (Jag lovar att jag ska försöka ta nya någon gång snart)

Likes

Comments

Postad i: Gaming, World of Warcraft

WoW fyller 13 år!

Just nu får man en buff med/av Celebration Package så att man kan få extra Experience och Reputation. Har suttit i princip hela dagen och farmat Blackfang Claws så nu kunde jag köpa mountet Bristling Hellboar av the Saberstalkers på min Alliance main. Passade helt enkelt på för att jag hade ingenting att göra i spelet för tillfället. Ska fortsätta mera i morgon då jag hade tänkt gå och lägga mig tidigare ikväll så att min förkylning kan ge med sig!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, WCW/M, Inspiration

Tänkte att jag skulle börja köra med Wednesday Crush Woman/Men på min blogg då det finns så många vackra människor här i världen och många som inspirerar mig. Kanske kan ni också bli inspirerade!(?)

Denna veckans WCW är Iska Ithil!

Jag hittade henne av en slump för ett tag sedan och jag tycker att hon är sjukt söt/vacker! Tyvärr så hittar jag inte henne någonstans där hon är aktiv och det är lite trist. Hon verkar inte ha varit aktiv på 5~6 år. Jag hittade iallafall hennes Youtube och hennes Instagram (dock inte säker på om det är hennes riktiga IG men hittar ingen annan).

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Life of Alba, My weight loss journey

Postade aldrig veckans fitbit igår kväll då jag varken hade ork eller tid till det. Jag var och firade fars dag sen när jag kom hem kollade jag på Jordskott och Temptation Island.

Som ni kan se så har inte denna veckan gått så bra när det kommer till träningen/motionen. Jag sjuknade in i en manlig förkylning och har bara bingat för det mesta (neej jag har inte käkat chips i sängen). Förkylningen sitter fortfarande i och är lite till och från beroende på vilken tid på dygnet det är, kvällarna och nätterna är värst!

Jag ska dock se till att röra på mig mer denna veckan då jag har ångest efter förra veckan. Har ett möte på AF inbokat i morgon kl 15. (handläggaren har jagat mig på telefon hela dagen från 2~3 olika nummer bara för att meddela att tiden blev framflyttad 1 timme) får hoppas att vi kommer fram till något trevligt i morgon.

Nu ska jag ut och gå min kvällsrunda med Ichigo. Hörs snart!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Life of Alba

Var hemma hos pappa idag och firade fars dag. Ewa hade en fläskpannkaka i ugnen så det blev lunch och sedan tårta.

Pappa fick choklad och en trisslott som inte var en nitlott för en gångs skull. Vanligtvis så råkar folk alltid få nitlotter av mig.

Jag och sambon gick en promenad i skogen vid pappas hus. Finns en del läskigt i den skogen och jag har en hel del minnen och historier från den skogen. Som ni kanske redan vet så är jag Skogsmulle no. 1! ^^

Tog lite fina bilder på Ichigo. Jag längtar tills jag skaffar bättre kamera och mobiltelefon! Det är så roligt med fotografering.

Vet inte om jag har nämnt det eller inte.. men Ichigo har börjat löpa nu. (hon blir 6 månader nästa helg!)

Timmie följde med oss hem och grillade nu i kväll, alltid trevligt! Resten av kvällen kommer jag spendera både framför Tv:n och datorn. Ska se Jordskott kl. 21 på SVT1 och efter det blir det till att fortsätta på min season karaktär på Diablo 3 nu när season 12 har börjat!

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Allmänt, Tips & Trix

Visste ni om att det fanns en dag för alla som är Singel? Jag själv har aldrig hört talas om den. Den uppfanns 1993 av 4 ensamstående i Kina. Singeldagen inträffar den 11 november varje år. Dagen går ut på att Singlar ska unna sig mera, allt från resor till shopping. Jag tänkte dela med mig av lite shoppingtips i detta inlägget. Se till att unna er något! ^_-

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Life of Alba

Godkväll!

Då är denna dagen snart över också! Tiden verkar gå fort även när man är sjuk och inte gör något vettigt. Jag bloggade aldrig i går då jag vilade hela dagen och orkade inte logga in på bloggen. Idag har det hänt lite mer, jag följde med sambon till optikern och efter det åkte vi till Coop för att jag skulle posta lite paket då jag har sålt lite på Tradera och Shpock. Vi passade på att handla på Coop när vi ändå var där. När vi kom hem igen åt vi lunch och kollade på en skräckfilm (Demon Inside 2013) den var ganska OK! När filmen var slut gick jag och la mig. Jag sov i 2 timmar ungefär sen var det dags för middag, vi åt Chili con carne.

Nu sitter jag och äter lite Ben & Jerry glass. Får se om jag spelar resten av kvällen eller kollar på någon film/serie.

Hur har er dag varit? ^^

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Life of Alba

Dagen började med dödsångest. Jag fick ett telefonsamtal från min läkare på psykiatrin angående min nya medicinering och resultatet av mitt blodprov jag gjorde för ett par veckor sedan. Tydligen så har jag förhöjda levervärden.. och måste göra om blodprovet igen för att se om det kvarstår. Om det gör det måste jag uppsöka hjälp på vårdcentralen. Jag trodde seriöst att jag skulle dö.. Sambon kom hem en runda för att prata med mig så att jag kunde lugna ner mig osv.
Nu är det bara till att invänta min nya remiss och resultaten från förra blodprovet så att jag kan gå vidare med detta och slipper vara nojig.
Inte hänt så mycket mer idag. Jag är helt genomförkyld och har ont i hela kroppen så jag har bara varit hemma och tagit det lugnt. Kollat lite Youtube och sånt.
Sambon köpte hem min favorit mat till middag idag, yum~!

Likes

Comments

Subscribe