Nu har jag spenderat två veckor i mitt nya hemland och jag älskar det! Har som de flesta andra i Sverige varit i England innan, men det är en helt annan grej att bo här såklart. Trivs i alla fall som handen i handsken i min nya lilla stad Oxford. De första två veckorna har jag mest försökt att installera mig, upptäcka staden etc. Förra veckan åkte dock jag och min holländska vän till Ikea i Reading, aldrig hört talas om staden innan men man lär sig något nytt varje dag.

Idag skall jag äta middag och föra hemma hos några vänner innan vi beger oss till ett ställe som heter Cellar, där det är ett event ikväll. Det lär bli en riktigt lyckad kväll, då många universitets studenter har kommit tillbaka hit för den nya terminen. Ses snart!


Now I've spent two weeks in my new home country and I'm loving it! As most swedes I've been to England before, but of course it's different living here. Anyway I'm really enjoying my new little city Oxford. The first two weeks have mostly been about getting sorted out, exploring the city etc. But last week me and my dutch friend actually went to Reading to visit Ikea. I've never heard of the town before but you learn something new everyday.

Today I'm having dinner and a bit of a pre-party at a friends house before going to a place called Cellar, where there's an event tonight. Hopefully it'll be a really good night, since a lot of students from uni are back for the new semester. See ya

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Har haft fullt upp med att installera mig i Oxford så jag har inte haft tid för att blogga, men nu kör vi. Försov mig imorse så slänger in några snabba tips på höstjackor, alla från mitt favoritmärke Zadig & Voltaire .


Likes

Comments

Att ha det "hemtrevligt" hemma är för mig en uttänkt inredning med en personlig och mysig touch. Jag vill att det ska vara snyggt men samtidigt kan jag föredra icke design delar för mysighetskänslan, på så sätt blir ens hem personligt och inte bara en fröjd för ögat.

Likes

Comments

resa

I marbella serveras den godaste rätten jag någonsin ätit, grillad tonfisk. Den är fantastisk helt ärligt ibland drömmer jag om den. Om ni någon gång äter på el gran gatsby, välj tonfisk wow.

Likes

Comments

vardag

Firade min födelsedag en dag i förtid igår på pigalle med ett härligt gäng. Efter födelsedagsbrunchen som blev en långlunch bestämde jag mig för att fylleshoppa lite vilket resulterade i att jag föll pladask för jackan på bilden. Den SKA bli min inom snar framtid, jävlar va snygg den är.

Senare på kvällen hängde jag på kafé magasinet och pingisklubben. Redan då började jag må lite som på bilden, fick nämligen hjärnskakning i torsdags! Rastlös som jag är tog inte detta på allvar och råkade därför ut för världens bakslag idag, höll på att svimma på jobbet. Så hela min födelsedag har gått ut på att ligga i soffan med feber.. får hoppas att jag blir frisk innan jag åker till Oxford!

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorgon fyller jag år och eftersom det är tisdag jobbar majoriteten av familjen, så vad passar inte bättre än att fira två dagar innan? Hade lite middag och tårta här hemma igår för en bråkdel av familjen.

Idag däremot ska jag äta brunch med lite kompisar för att fira, sen får vi se vad som händer. Älskar födelsedagar!

Likes

Comments

resor, vardag


Världens härligaste lilla skånska ställe att besöka på somrarna. I år bodde jag och en annan kompis hos min vän Hedda där. Förutom att bota bakfyllan på grillen var vi på ett riktigt roligt poolparty som förutom att det blev 100% lyckat, hade turen att pricka in hästveckans varmaste dag.

Likes

Comments