Header

Hej!

Igår var vi och åkte skridskor på en så kallad korvsjö, inspirerande namn, haha naa. Det var premiär för skrikorna och det var as kul!!

Kram, Alba

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tja!

Idag har jag behövt gå upp kl 05:40 därför att jag skulle till Bruksvallarna för att filmas för en reklam film. Det var meningen att jag bara skulle vara där till 7:20 men sedan visade det sig att de behövde mig längre och jag kom hem kl 16:00 typ. Men det har varit as kul idag. Det var min första inspelning (hoppas inte den sista) och jag fick lära mig lite hur allting funkar, vem som fixar vad och vem som ska bli nöjd och så. Jag har ju ett intresse för foto coh idag fick jag se hur fotograferna jobbade och då det var jätte kul och inspirerande. Jag ångrade jätte mycket att jag inte tagit med kameran för det var en jätte fin dag och vi var på en jättefin plats. De hade en bil som hade en kamera fäst på en pinne som satt fast på taket. Med den kunde man filma runt öerralt den var skit cool. Det fanns bara en sån bil i hela Sverige. Sveriges, kanske Europas bästa fotograf var också med. Jag hade inte fått mycket information innan så det var väldigt häftigt att komma ditt och se hur stor och seriös reklamen var.

Jag kommer lägga ut reklamen när den kommer ut så håll utkik här på bloggen ;)

Men det blev inga foton från inspelningarna idag för att det är fortfarande hemligt så det fick bli några enkla foton om jag tog för några dagar sedan. Hoppas ni har en bra kväll, Kram Alba

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Alba Björnsdotter, är 14 år och bor I Funäsdalen. Jag är en tjej som älskar skidor, både utför och längd (och snowboard hehe). För inte så länge sedan köpte jag en ny kamera för att kunna utveckla mina skils på att fota. Nu när jag vant mig lite med den nya kameran vill jag vissa dem för någon så varför inte här. På bloggen kommer du få följa mig i in vardag och antagligen mycket ut i spåren och pisterna. Det har snöat några gånger redan men det har aldrig lagt sig på riktigt, tråkigt men man får ju bara vänta. När bloggen iallafall igång, hoppas du gillar den!

Kram Alba

PS. kolla gärna in min Instagram @albabjornsdotter

Likes

Comments