Snart det ska vara ett år sedan jag flyttade till Sverige. Hur då? Tiden är så snabbt! Jag är på SFI C just nu och jag måste träna min svenska, därför det är inte så bra än... Jag jobbar inte nu men jag är tillbaka med min vegan blogg som heter "Poder Vegan " som jag bloggar i portugisiska och engelska. Jag älskar det och jag spenderar hela dagarna på det.

Jag är sjuk idag och jag kommer inte till skolan hela vecka nu. Jag mår så, så dålig. Men jag hoppas det blir bättre snart! Jag hatar att vara sjuk.

Jag äääälskar att ta bilder om landskap. Du kan se dem på min instagram . Hösten bilder är fantastisk.

Min bror kommer i December att besöka mig så jag är super duper glad!!!!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blog. Jag ska berätta lite om mig. Min svenska är inte perfekt, men jag måste träna.

Jag heter Beatriz, jag är 21 år, jag kommer från Brasilien och jag bor i Sweden, Norrbotten. Jag flyttade till Sverige i December 2016 för att jag har en pojkvän. Vi bor tillsamans i en lägenhet med våt kattunge som heter Chuck. Han är en Maine Coon.

Jag har en mamma och en bror, men de bor i Brasilien. Jag saknar de så mycket... Jag hade en hund som heter Myke i Brasilien men han gick bort i November 2016. Jag saknar han varje dag...

Just nu jag går till skolan - på SFI - och arbetar som servitris (sommarjobb). Det är mycket bra och jag gillar det :) Jag måste träna min svenska så jag kan gå till SFI C, D (och E? lol) så då kan jag studera mer svenska och går till universitet i framtiden!

Jag ska blog på engelska och svenska då.

Du kan följa mig på instagram @beagiusti och prata med mig där! :)


Likes

Comments