Invandrar Derbyt

 

 

Grabbarna vaknade tidigt ur deras varma sängar medans deras väckarklockor startar runt omkring hela sthlm, Sköndal, Flempan och Tumba, det var dags för krig

Alla kommer in i omklädningsrummet medans Abdul Khader musiken pumpar ut ur högtalarna, vi käkade gamla bananer från Grantorps livs, efter det gick vi till toaletterna för vi hade ont i magen, jag vet inte om det var för att vi var nervös eller om det var bananen. När vi kom tillbaka till omklädningsrummet omgavs vi av en obeskrivlig lukt, lukten av Ferhats strumpor blandat med svett och nervositet. Han hade typ inte tvättat dom på flera år.

Laget klev ut ur Vissätras varma omklädningsrum ut till det iskalla svenska vädret som gjorde sig påmind, varje andetag kändes som en explosion o lungorna, "svenska vädret kan inte bli varmare". Vi stod på planen och väntade, klockan var 09:10 och matchen skulle ha börjat klockan 09:00. Sen kom dem ,dem fula Rinkebybarnen som spelade divor när dem gick mot planen ,speciellt en anfallare som trodde att det var modevisning för överklasser för damer. Nu väntade vi bara på domaren, och vi greps av en obeskrivlig känsla av glädje när vi insåg att det var inte Gert, den pensionärde domaren som knappt kunde gå och använde ord från 1970-talet som "solkar", "mangling","pågår" och "klyck". Istället fick vi en rakad engelsman, som har dömt Korpens bästa lag, och har var verkligen begåvad och självsäker ,enligt honom

Vi hade äntligen värmt upp och bombat Dennis med skott, och precis innan Nick skulle blåsa igång matchen hörde vi ett mäktigt vrål!

var det Godzilla ?

var det en Cirkus ?

NEJ,värre, det var 40 snoriga skitungar som skrek som små apor, vår publik var här, som sakt dom har anlänt för att heja!. Det märkets även på läktaren, det var ett härligt drag med sång och öl, nej jag menar med godis.

Hörna. Kim Vainiomäki la upp bollen på plats, backade tre steg, klia sig i röven och slog hörnan.Nätet rasslade, det var en galen serb som välde sig fram genom backlinjen precis som en blatte som krigar sig igenom en folkmassa för att få en grattiskupong.Stämningen och tempot var fett högt och Rinkebyspelarna rada upp chanser gång på gång precis som en kåt kille gång på gång ber sin flickvän att gå vidare till fas två. Men Slobbe mana på sina grabbar och kapningarna ökade mer och mer regelbundet. Ben flög, burop hördes,ribbskott och pannor överallt, det var kaos!. Det var som skärholmen loppmarknad skrikande människor överallt.

Sen kom chocken, en chock lika stor som när George Bush blev vald till president, en ful Rinkeby spelare springer genom backlinjen som en hundrameters distans löpare och passningen levereras fram till honom, det var klar offside.Tyvärr tyckte inte vår rakade engelsman likadant. 1-1 och det var två minuter kvar. Sista minuterna minns man inte, det var bara som en svart oas.

Av:Slobodan, galen jugoslav och lagkapten,Kesete, svart krigare med en stabil panna, Ante, som strävar att bli balett tävlare och Hazhier, ett misstag

 

En sann Historia , matchen spelades för ett år sedan. Men det var verkligen en begåvad och intressant match som slutade ovagjort. Det handlade bara om krighet och kämpheten på den här matchen som både lagen hade för mycket. Den har matchen spelades i en tävling som kallas för Dm mästerskap som vi kom vidare i .

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments