Ikväll blev det mys i Helsingborg med bästa Esin. Först skulle vi in till centrum i Malmö, men de är så jävla tråkigt alltid samma ansikten man ser man är trött på kvällslivet i Malmö, så vi körde till Helsingborg till ett ute cafe/bar med vattenpipa. Grymt mysigt dit lär man åka fler gånger och speciellt under sommaren, varma sommarkvällar med en god vattenpipa det är.. ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 108 readers

Likes

Comments

Längtar ihjäl till sommaren och speciellt till mitt andra hem Alanya som jag inte har besökt på 8 månader nu. Har ju inte åkt till Alanya som förut eftersom M är här och det är här vi kommer att bo. Det har varit mycket och det är inte enkelt det tar på alla krafter och all energi det är inte lätt för Både M eller mig.

Men semestern är iaf satt. I år blir det semester 14 juli till den 17 augusti nästan 5 veckors semester. Sen får vi se hur det blir med Alanya hur länge man stannar, helst hade man ju velat stanna hela månaden men vi får se hur allt blir längre fram :) men åka till Alanya är helt klart men hur länge det blir är oklart !

  • 115 readers

Likes

Comments

En ledig dag sen är det jobb hela helgen. Idag har jag sovit ut sen varit ute en sväng med mamma och pappa, vi var och köpte gardinstänger till våra gardiner vi köpt men dem får sättas upp i dagarna. Efter en hel dag ute åkte vi hem till mig, bror och hans tjej kom med dessa dunder snygga och goda bakelser, mmm muuummmmsss 😍😍🍓

Sen kunde jag inte låta bli att sätta upp påskris tycker det är så fint. Jag har vita och gråa fjädrar och sen lila kycklingar men det blev ju inte riktigt som hade tänkt mig för när jag öppnar paketet så ser jag att kyckling jävlarna inte har något snöre så att jag kunde hänga dem i riset så satte inte alla i riset, gav upp! Ska nog köpa istället ett paket rosa fjädrar.

  • 121 readers

Likes

Comments

Idag blev det en ny hallmatta till lägenheten. Super nöjd och matchar perfekt till våra snygga lampor i hallen och spegeln :)

Likes

Comments

Jag är helt förälskad i vår lägenhet. Den är verkligen hemtrevlig!! men det är fortfarande små saker som inte är klara, allt tar sin tid. Nu är det gardiner som måste köpas i vardagsrummet samt en lampa men vet redan att jag vill ha en kristallkrona och det andra är att fixa vår Walk in closet, måste bara tänka ut hur vi ska ha det och mäta. Sen har vi ett extra rum och där vet vi inte riktigt vad vi ska ha ännu helt men det kan vänta tills jag får en idé ;) Hahaha.
Vi har en enorm balkong också så den ska också fixas och köpas balkongmöbler. Här är några bilder men kommer lägga upp bättre bilder när jag känner att allt är på sin plats :)

  • 135 readers

Likes

Comments

Stolt kompis är jag! En av mina närmaste vänner deltog i årets Sveriges mästerkock 2017 och blev en av topp 25. Hon är en riktig kämpe och har verkligen utvecklats och utvecklas för varje dag och lagar sjukt god mat. Att få se dig på tv var verkligen så häftigt jag är super stolt och jag älskar all din mat du har lagat och bjudit på.

Likes

Comments

Nu är det 13 dagar sen vi fick nycklarna till vår lägenhet. Måste säga att jag trodde inte att det var så mkt renovering som behövdes när lägenheten var tom såg man en helt annan lägenhet fick panik när såg väggarna hur lägenheten såg ut, så då var det bara att starta riva tapet och måla spackla och dra lister och en massa. Nu har arbetarna kommit långt nu är det snart klart och hoppas att vi snart kan flytta in våra saker :) det är jobbigare än man tror det är små saker hela tiden samt köra hit och dit och fram och tillbaka nu vill man bara att allt ska bli klart vi ska måla alla väggarna vita kommer bli så jävla snyggt sen när vi får in våra möbler.

Likes

Comments

Julhelgen har varit underbar även fast man har jobbat :) i år hade vi två julafton i torsdags och i lördags. M var med i torsdags men inte i lördags eftersom pappa och M åkte till Tyskland på bröllop då vår släkting gifte sig.

Idag är jag ledig och ska bara vila, är så trött hela jag! Måste ladda upp batterierna inför vår flytt. Nu är det bara 28 dagar kvar tills vi får nycklarna till vår lägenhet .

Likes

Comments

Nu är det bara 50 dagar kvar tills vi får nycklarna till vår egna lägenhet, kommer nog gå snabbt nu eftersom det snart är jul sen nyår sen ett nytt år och då är det bara 23 dagar tills nycklarna är i våra händer :) jag har typ sovit bort hela helgen man får ångest men helt ärligt så är man så trött när man har sin lediga helg. Jag känner bara att jag behöver semester, behöver en resa ner till Alanya och sitta och dricka frappe och titta på folk utan att behöva frysa ihjäl!! Just nu har jag ingen planerad resa men tror att M åker till Turkiet när allt är klart med lägenheten, då får vi se om jag åker med eller stannar i kalla Sverige.

Likes

Comments