Julhelgen har varit underbar även fast man har jobbat :) i år hade vi två julafton i torsdags och i lördags. M var med i torsdags men inte i lördags eftersom pappa och M åkte till Tyskland på bröllop då vår släkting gifte sig.

Idag är jag ledig och ska bara vila, är så trött hela jag! Måste ladda upp batterierna inför vår flytt. Nu är det bara 28 dagar kvar tills vi får nycklarna till vår lägenhet .

Likes

Comments

Nu är det bara 50 dagar kvar tills vi får nycklarna till vår egna lägenhet, kommer nog gå snabbt nu eftersom det snart är jul sen nyår sen ett nytt år och då är det bara 23 dagar tills nycklarna är i våra händer :) jag har typ sovit bort hela helgen man får ångest men helt ärligt så är man så trött när man har sin lediga helg. Jag känner bara att jag behöver semester, behöver en resa ner till Alanya och sitta och dricka frappe och titta på folk utan att behöva frysa ihjäl!! Just nu har jag ingen planerad resa men tror att M åker till Turkiet när allt är klart med lägenheten, då får vi se om jag åker med eller stannar i kalla Sverige.

Likes

Comments

För snart två veckor sen skaffade jag mig rastaflätor, när jag väl får en kick så gör jag det. Jag såg det på min kompis kompis så jag frågade vart och hur mycket, kostade inte alls mycket 600kr annars kostar det mycket mer. Det jobbigaste var nog att sitta nästan 6 timmar och få håret flätat. Efter var håret spänt och man hade huvudvärk och i några dagar hade man lite smått ont i huvudet men sen blir man van :). Jag har fått så många komplimanger och frågor när folk ser håret. Jag trivs med det men samtidigt så saknar man ändå sitt eget hår. Jag tänkt ha de i 2,3 veckor till sen ta ut dem, iaf till jul och nyår.

Likes

Comments

Myst i stan och ätit Malmös godaste cheeeecake har man inte ätit prontos cheesecake ska man inte säga något, för deras cheesecake toppar priset!!hela munnen vattnas när man äter den. Under kvällen sen blev de mys med tjejkompisarna på ett vattenpipa cafe 😊😊😊skönt att M inte är beroende utav en och att han har sin fritid med vänner och aktiviteter annars hade man blivit kvävd till slut. Det är faktiskt viktigt att man inte hela tiden är tillsammans att man får sin egen tid. Man vill ju inte ha ett plåster på sig dygnet runt.

Likes

Comments

Ledig hela helgen och det ska bli så jävla skönt. Har precis handlat mat blev så sugen på räkmacka så ska hem och göra goda räkmackor till familjen men eftersom M inte äter sånt så gick han direkt och tog en grillad kyckling Hahaha.. 😂😂 ikväll blir det fredagsmys!

Likes

Comments

Är så glad över min snygga kaffemaskin, moccamaster . Helt klart bästa märket! Var rea på kaffemaskinen på Elgiganten så passade på att köpa den när den var några hundralappar billigare :) har hela tiden velat ha en moccamaster dricker kaffe varje dag så lika bra köpa en dyrare maskin som man kan ha en längre tid plus att jag tycker dem är så snygga, speciellt den vita är ju bara så jävla snygg men eftersom jag köpt en svart kapselmaskin som gör både kaffe och chai och annat gott som var svart så fick de bli en svart moccamaster.

Likes

Comments

Ikväll gjorde jag och M fyllda auberginer, blev så jävla gott måste jag säga. Inte ätit det sen i juli när jag var i Alanya. Nu har hela familjen matkoma haha.. lite vila sen kaffe. Jag har en ny jobb vecka framför mig plus jobbhelgen.

Likes

Comments

Jag har världens bästa man som köpte en ring som jag velat ha. Jag hade haft en bild på ringen i min mobil i några veckor och M hade då tagit bilden och letat i Malmö och kört runt för att leta upp vart den finns för köpa. Han överraska mig med denna ring och två fina blombuketter på min födelsedag förra veckan den 13 oktober 😃 snacka om att man blir glad och vet att man har världens bästa man!! ❤️💍

Likes

Comments

Idag köpte vi vår första lägenhet, vi skrev kontraktet idag och i januari flyttar vi till vår nya lägenhet, tre rums lägenhet. Nu är vi så glada men det har varit jobbigt samtidigt. Det har tagit oss 2 och en halv månad att hitta en lägenhet som passar oss båda. 13 oktober på min födelsedag gick vi på denna lägenhet för kolla på visningen, vi kände direkt båda två att denna lägenheten passar oss. Det var flertal människor på visningen men jag fick en känsla direkt att lägenheten kommer bli vår, och så blev det! :) nu är man så glad och vill bara att tiden ska gå fort så man kan flytta in ❤️🏠

Likes

Comments

Idag börjar M i skolan :) vi fick brev hem i förra veckan om att han börjar skolan idag. Tiden från anmälnings datum för sfi och få en tilldelad placering i en utav skolorna gick fort.

Likes

Comments