Ny jobb vecka framför mig efter att varit lång ledig helgen, Helt otroligt hur snabbt denna helgen gick. Nu sitter man i soffan och dricker kaffe för vakna till liv innan man ska gå till jobbet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I lördags döptes en av mina bästa vänners barn. Hon är en del av oss i guldgänget vår lilla guld bebis ❤ Vera Ingrid Elsa.

Likes

Comments

Rent och fint i hela lägenheten och ljusen är tända. Nu blir det mys och koppla av i soffan med en kopp kaffe.

Likes

Comments

tråkigt väder, kallt o regnigt man märker att hösten är här och snart vintern känns de som eftersom det har blivit så kallt de senaste dagarna. idag har jag städat hela lägenheten och verkligen sovit ut.

Likes

Comments

ledig hela helgen och det ska bli så jävla skönt. jag får se vad som händer om det blir en lugn eller galen helg, inget bestämt än beror ju på ens humör och det svenska vädret haha..

Likes

Comments

Mys med lilla Vera. idag har jag hälsat på en av mina närmaste vänner som precis fått en flicka. helt underbar är hon och så snäll,jag  kunde inte släppa taget om henne man vill bara gosa och lukta på henne.

Likes

Comments

I morgon blir det en vecka exakt tills jag går på semester och 6 arbetsdagar kvar att kriga mig igenom.

Imorgon ska jag fixa mitt hår,klippa till det och färga det nu inför semestern. Mitt hår har växt fort sen sist jag klippte mig tycker redan håret blivit långt haha :)

  • 308 Readers

Likes

Comments

Gulan och bulan som vi kallar oss dessa namn fick vi på våran resa i alanya 2013.

I lördags blev det utgång med bulan och man kan garantera att ens kväll blir galen när man har denna galna bruden med sig. Vi hade det jävligt roligt och kvällen slutade som vanligt med, jävligt ont i fötterna haha.
Nu blir det nog vila nästa helg eftersom jag jobbar och helgen där på börjar min semester, 13 juli blir min sista arbetsdag sen tar jag semester i nästan 5 veckor :) inte planerat helt exakt hur sommaren blir, kommer åka ner till alanya men exakt datum vet jag inte eftersom kommer åka sista minuten och köpa flygstol bara.

Likes

Comments

Igår sov mosters älsklingar hos mig och vi hade mys mys med massa godis och skoj. Dem lärde mig göra slime så hela kvällen igår satt vi med slime och myste med varandra. Sen idag har vi käkat pannkakor med nutella till frukost sen efter åkte vi och tvätta min bil. Efter bil tvätten blev det fika på espresso house, måste ju säga att dem har den bästa mostern i världen 😃❤️

  • 314 Readers

Likes

Comments

Inte skrivit på bloggen på flera veckor och det har hänt en del sen sist. Jag börjat få ordning på lägenheten och nästa allt är klart bara några små detaljer :) jag har klippt av mitt långa hår som var ända ner till gumpen. Semestern börjar om 16 dagar och har semester i nästan 5 veckor. Jag har blivit moster för 5e gången till lilla Gloria❤️.

  • 314 Readers

Likes

Comments