Stolt kompis är jag! En av mina närmaste vänner deltog i årets Sveriges mästerkock 2017 och blev en av topp 25. Hon är en riktig kämpe och har verkligen utvecklats och utvecklas för varje dag och lagar sjukt god mat. Att få se dig på tv var verkligen så häftigt jag är super stolt och jag älskar all din mat du har lagat och bjudit på.

Likes

Comments

Nu är det 13 dagar sen vi fick nycklarna till vår lägenhet. Måste säga att jag trodde inte att det var så mkt renovering som behövdes när lägenheten var tom såg man en helt annan lägenhet fick panik när såg väggarna hur lägenheten såg ut, så då var det bara att starta riva tapet och måla spackla och dra lister och en massa. Nu har arbetarna kommit långt nu är det snart klart och hoppas att vi snart kan flytta in våra saker :) det är jobbigare än man tror det är små saker hela tiden samt köra hit och dit och fram och tillbaka nu vill man bara att allt ska bli klart vi ska måla alla väggarna vita kommer bli så jävla snyggt sen när vi får in våra möbler.

Likes

Comments

Julhelgen har varit underbar även fast man har jobbat :) i år hade vi två julafton i torsdags och i lördags. M var med i torsdags men inte i lördags eftersom pappa och M åkte till Tyskland på bröllop då vår släkting gifte sig.

Idag är jag ledig och ska bara vila, är så trött hela jag! Måste ladda upp batterierna inför vår flytt. Nu är det bara 28 dagar kvar tills vi får nycklarna till vår lägenhet .

Likes

Comments

Nu är det bara 50 dagar kvar tills vi får nycklarna till vår egna lägenhet, kommer nog gå snabbt nu eftersom det snart är jul sen nyår sen ett nytt år och då är det bara 23 dagar tills nycklarna är i våra händer :) jag har typ sovit bort hela helgen man får ångest men helt ärligt så är man så trött när man har sin lediga helg. Jag känner bara att jag behöver semester, behöver en resa ner till Alanya och sitta och dricka frappe och titta på folk utan att behöva frysa ihjäl!! Just nu har jag ingen planerad resa men tror att M åker till Turkiet när allt är klart med lägenheten, då får vi se om jag åker med eller stannar i kalla Sverige.

Likes

Comments

För snart två veckor sen skaffade jag mig rastaflätor, när jag väl får en kick så gör jag det. Jag såg det på min kompis kompis så jag frågade vart och hur mycket, kostade inte alls mycket 600kr annars kostar det mycket mer. Det jobbigaste var nog att sitta nästan 6 timmar och få håret flätat. Efter var håret spänt och man hade huvudvärk och i några dagar hade man lite smått ont i huvudet men sen blir man van :). Jag har fått så många komplimanger och frågor när folk ser håret. Jag trivs med det men samtidigt så saknar man ändå sitt eget hår. Jag tänkt ha de i 2,3 veckor till sen ta ut dem, iaf till jul och nyår.

Likes

Comments

Myst i stan och ätit Malmös godaste cheeeecake har man inte ätit prontos cheesecake ska man inte säga något, för deras cheesecake toppar priset!!hela munnen vattnas när man äter den. Under kvällen sen blev de mys med tjejkompisarna på ett vattenpipa cafe 😊😊😊skönt att M inte är beroende utav en och att han har sin fritid med vänner och aktiviteter annars hade man blivit kvävd till slut. Det är faktiskt viktigt att man inte hela tiden är tillsammans att man får sin egen tid. Man vill ju inte ha ett plåster på sig dygnet runt.

Likes

Comments

Ledig hela helgen och det ska bli så jävla skönt. Har precis handlat mat blev så sugen på räkmacka så ska hem och göra goda räkmackor till familjen men eftersom M inte äter sånt så gick han direkt och tog en grillad kyckling Hahaha.. 😂😂 ikväll blir det fredagsmys!

Likes

Comments

Är så glad över min snygga kaffemaskin, moccamaster . Helt klart bästa märket! Var rea på kaffemaskinen på Elgiganten så passade på att köpa den när den var några hundralappar billigare :) har hela tiden velat ha en moccamaster dricker kaffe varje dag så lika bra köpa en dyrare maskin som man kan ha en längre tid plus att jag tycker dem är så snygga, speciellt den vita är ju bara så jävla snygg men eftersom jag köpt en svart kapselmaskin som gör både kaffe och chai och annat gott som var svart så fick de bli en svart moccamaster.

Likes

Comments

Ikväll gjorde jag och M fyllda auberginer, blev så jävla gott måste jag säga. Inte ätit det sen i juli när jag var i Alanya. Nu har hela familjen matkoma haha.. lite vila sen kaffe. Jag har en ny jobb vecka framför mig plus jobbhelgen.

Likes

Comments