Hej på er alla underbara!

Hoppas att ni alla har en bra, det har iallafall jag trotts att jag är sjuk. Så alltså är jag hemma från skolan idag. Men trotts det, var jag på en jobbintervju idag i Ystad och jag fick jobbet. Är sååå glad. Börjar lite smått nu några timmar innan jag tar studenten, men börjar på riktigt den 12 juni. Är verkligen taggad. Ska bli så kul, och nu behöver jag inte oroa mig inför vad jag ska göra efter studenten. Det blir att jobba en hel del den här sommaren, men det är det värt.

Mamma och pappa skjutsade mig dit så efter att jag hade varit på jobbintervjun så åkte vi till Sjöbo för dem skulle till Dollarstore. Jag passade såklart på att handla lite medan jag var där. Handlade dock bara grejer som jag behövde.

Köpte med mig två packet doftljus. - 20 kronor. Doftljus i doften honungsmelon och i jordgubbssorbet. Dem luktar verkligen så extremt gott och så är det väldigt somriga dofter.


Fick också med mig 3 stycken deodoranter för 20 kronor. Vilket alltid är bra att ha hemma.


Och lite smink också. Ser dock ut att vara en mörkare nyans än vad det är. Bilden gör inte nyansen rättvis. 40 kronor. Råkade såklart sätt ena nageln rakt i pudret.


Som vanligt så köpte jag tuggummi, vilket alltid är ett måste när man är på Dollarstore. För dem är väldigt billiga där. 10 kronor/packet.

Annars så har jag inte alls gjort mycket idag. Känner mig riktigt seg och trött. Samt har väldigt ont i huvudet. Men just så är Harley här (min storebrors son) vi ska passa honom i några dagar. Vilket ska bli kul.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er alla underbara!

Det här inlägget tänkte jag skulle vara ett "lära-känna-mig-inlägg". För att det var ett tag sen nu som jag jag gjorde ett sådant inlägg. Vilket gör att jag tycker det är på tiden att jag gör ett nytt sådant inlägg. För att jag tänker att jag har antagligen fått några nya läsare sen sista jag gjort ett sådant inlägg. Jag kommer att skriva i punkter "fakta" om mig, sådant ni kanske inte vet om mig.

1. För några månader sedan så avskydde jag Snapchat. Jag använde nästan aldrig det. Men nu är jag snapchat - beroende. Vill man mig något så snapchatar man mig, annars får man inte tag i mig. Heter Alanyaam på snapchat.

2. Jag satsar väldigt mycket på att få höga betyg i skolan, och jag är alltid flitig med att lämna in mina uppgifter i tid och göra mitt bästa. Så väldigt många tror att jag är ett "A-barn", men nej, det är jag tyvärr inte. Hade gärna haft fler A än vad jag har nu. Fast har dock ganska bra betyg ändå.

3. Jag är seriöst rädd för typ allt. Är rädd för spindlar, och en del insekter. Är rädd för mörker (men det börjar gå över), rädd för att vara hemma själv, rädd för alla ljud man hör här hemma (om jag är själv hemma, är annars inte rädd), rädd för ormar, och jag är extremt lätt skrämd.

4. Jag ogillar tärning väldigt mycket. Men jag har dock ganska lätt för att få resultat, vilket man tycker borde vara en motivation till att träna. Men nej, det är det inte. Men däremot så har jag börjat gilla att träna rumpa/ben lite.

5. Jag har planerat nästan hela min framtid hur jag vill att den ska var, fast dock vet jag inte vad jag vill arbeta med och vad jag ska läsa vidare till.

6. Jag har blivit serie - beroende. Jag kollar på serie så fort jag får chansen att kunna göra det. När jag sitter på tåget, när jag inte har något att göra på min lektioner, eller på rasterna, så fort jag kommer hem, hela kvällarna. Jag verkligen älskar att kolla på serier. Fast mitt problem är att jag har svårt för att hitta serier som jag tycker är bra, så när jag väl gör det så fastnar jag i serien och kan inte sluta kolla. Började kolla på Prison Break för lite mindre än två veckor sen och jag är snart klar med säsong 4.

7. Jag tycker inte om att vara som alla andra. Jag måste sticka ut från mängden. Som imagens samhälle så ser typ nästan alla tjejer mer eller mindre likadana ut, (lite överdrivet, vet, men ni förstår vad jag menar?) och jag vill vara som alla andra. Jag gillar också trender och så, men jag måste sätta mig egen touch på det. Så om jag tex köper den senaste tröjan som trender (ex tröjan med snöring som var inne för en del månader sen), jag älskade dem tröjorna men jag måste matcha tröjan på mitt sätt och sätta min touch på hela min outfit. Hoppas ni förstår lite vad jag menar..

8. Det är väldigt vanligt att folk anser mig otrevlig och bitchig när de träffar mig för första gånge. Vilket jag inte kan förstå. För att jag har socialfobi och jag vågar inte riktigt prata med dem, så jag vet inte vad det är jag gör som anses vara otrevligt eller bitchig. Då jag väldigt gärna dra mig undan när det kommer till sociala sammanhang.

9. Men dock så kan jag ju faktiskt vara väldigt bitchig av mig och ha väldigt mycket attityd (ibland lite väl mycket). Men INTE mot nya människor som aldrig har träffat innan. Så här är det, om man har attityd mot mig och bitchig mot mig då är jag det tillbaka (ibland lite för mycket tillbaka), men om man inte har det mot mig så är det lugnt, då är jag inte bitchig. Är man schysst mot mig så är jag det tillbaka, är man inte det så är jag likadan tillbaka.

10. Jag har jätte svårt för att visa känslor. Jag kan tex inte gråta inför folk, tycker det är jätte jobbigt att till och med gråta inför min föräldrar och min pojkvän. Jag kan verkligen inte, även och jag känner att jag är påväg att gråta så får jag inte fram mina tårar, det är som att det finns en spärr för att inte kunna får fram det. Det krävs extremt mycket för att jag ska kunna gråta framför någon, det måste ha gått väldigt långt och blivit alldeles för mycket för mig för att det ens ska komma några tårar. Har alltid tyckt att det är svårt att kunna visa känslor, jag har alltid hållt/hållit(?) allt för mig själv.


Likes

Comments

Hej på er alla underbara!

I det här inlägget så tänkte jag ta och tipsa om en bra sidan för er som vill tjäna lite pengar samtidigt som ni bloggar eller när ni är inne på instagram. Och det är sidan blogfame.com. Ni allra flesta har säkert någon gång hörts talas om blogfame, men för er som inte har det, så tänkte jag berätta vad det är.

Blogfame är en sida där man lätt kan tjäna pengar. De erbjuder alla sin medlemmar ett unikt sätt att kunna tjäna pengar via sin blogg eller social medier. Du starta ett konto på Blogfame, när man har gjort det så lär man sig hur man använder den här tjänsten genom att klicka på "kom igång", där finns det en guide på hur man lättast kommer igång. Det enklaste sättet att använda Blogfame är att kopiera med dig adressen till en produkt som du vill tipsa om och klistra in den i rutan högst upp till höger när du är inloggad. Då skapas en unik länk och med denna kan du länka texter eller i ditt blogginlägg. Du styr helt och hållet dina inlägg, kanske vill du dela med dig av en outfit eller en önskelista med produkter. Du tjänar pengar på allt som köps via dina länkar, och på vissa kampanjer tjänar du pengar per klick. På blogfame finns det väldigt många olika annonsörer som man kan välja mellan att tipsa om.

För att komma till bogfame klickar du här så kommer du till sidan direkt.

Jag använder själv blogfame och för mig så funkar det alldeles utmärkt. Jag är nöjd med den här tjänsten och kommer fortsätta att använda mig av blogfame. Vill du också tjäna lite pengar samtidigt som du bloggar eller är på social medier, registrera dig isåfall på blogfame.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er alla underbara!

Usch.. orkar inte att skolan har börjat igen. Började igår och är redan så otroligt trött på skolan. Men nu är det sista rycket i skolan. Endast 51 dagar kvar till studenten nu, vilket känns extremt skönt. Tiden har verkligen gått extremt snabbt nu i 3:an. Det märks verkligen att det inte är så långt tid kvar på terminen, kurserna börjar ta slut. Men än kan man inte ta det lugnt i skolan, har fortfarande väldigt mycket skolarbeten, fast dock så är det typ dem sista uppgifterna nu i alla kurserna. Mitt mål är att jag ska bli klart med allt inom en månad, så att man kan ta det väldigt lugnt ungefär dem 2-3 sista veckorna i skolan (Precis som jag gjorde i när jag gick i 2:an).

Idag så skulle jag ha börjat 10:35, med att ha svenska fast den var inställd. Så jag börjar inte fören 14:10 och då ska jag ha fotolektion. Och det känns riktigt onödigt att åka in till skolan för det. För att när man känner att man har nått sitt "mål" betyg i foto så behöver man inte göra något foto relaterat mer på lektionen. Så nu åker man in för att få närvaro och sedan bara sitta där. Man kan ju dock gör andra uppgifter i andra kurser, men om man är som mig som är i fas i alla kurser så har man inget att gör.

Jag tror att jag äntligen får hem mina skor idag, som jag har beställt på nelly. Jag pratade om dem i mitt förra inlägg, beställde ju hem ett par i början av månaden men var tvungen att skicka tillbaka dem för att dem var för stora. Så jag klickade hem ett par i en mindre storlek, hoppas verkligen att dem passar den här gången. För vill verkligen ha dessa skorna på studenten. Är det konstigt att jag ska ha klackar på mig på min student? Folk verkar tycka det. Men för det första så är jag väldigt kort, så jag vill ha klackar, dels för att jag blir lite längre då och dels för att jag tycker det är sååå snyggt med klackar. Och för det andra så har inte min skola det så att man springer ut när man tar studenten, för att skolan ligger inte så bra till för att man ska kunna det och så är inte skolan byggd så att man kan springa ut. Så därför är det inga problem med att man ska ha klackar, tycker jag.

Men ha det gött så länge, så hörs vi i nästa inlägg 💋

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er alla underbara!

För någon månad sen så skrev jag att jag kommer att uppdatera bloggen när jag känner för det, och det är precis det jag tänker göra. Det är så mycket just nu som gör att jag inte har tiden till att uppdatera varje dag eller flera gånger i veckan, och så har jag inte orken till det. Och jag känner att det blir nog bättre inlägg om jag bara uppdaterar när jag känner för det, och inte att jag gör det varje dag - bara för att. Jag vill inte känna det att jag måste göra det.

Jag började kollade på Prison break i söndags, och enda sen dess så har jag kollat på flera avsnitt varje dag. Är just nu på mitten av säsong två, och herregud vilken seg säsong. Säsong 1 var jätte bra, men säsong 2 var extremt seg och det är nästan så att man inte orkar kolla, men tänker fortsätta. För är helt fast i serien.

Just nu så har jag påsklov, vilket är extremt skönt. Det behövdes ett lov nu, så att man bara kan få vila upp sig. Bara få koppla av i 1 vecka. I måndags så träffade jag pojkvännen en stund eller jag det blev längre än vad vi nog hade tänkt att vi skulle träffas.. Men det behövdes. Vi behövde bara att prata en stund. Annars så kollade jag bara på Prison break.
Igår så hände det inte så speciellt mycket. Skickade tillbaka ett paket till nelly som jag fick hem i fredags. Hade besätllt hem två klänningar och ett par klackar. Den ena klänningen ska jag behålla, men skickar tillbaka den andra för den satt inte så bra och den var inte heller så fin. Klackarna ska jag bara bytta storlek på. Nu har jag äntligen klädsen klar inför studenten. Ska ha den här klänningen och dessa skorna.

Efter att jag hade varit och postat paketet så hämtade jag ut en sak på apoteket och gick sedan en runda. Det var jätte härligt väder ute, så valde att gå en runda. Dels för att rensa tankarna lite och dels för att jag gillar det. Behövde vara för mig själv lite och bara få rensa tankarna. Annars igår så kollade jag såklart på Prison break. Hela kvällen igår så kollade jag på det. Är verkligen helt fast i serien.

Behöver väl inte ens säga vad jag gör just nu, förutom att uppdatera bloggen? HAHA. Kollar såklart på Prison break.

I mitt förra inlägg så skrev jag ju att skolan ska läggas ner. Och det gjorde att 1:orna och 2:orna på skolan blev väldigt besvikna och arga. De hade klagat så mycket över det att rektorns hade tagit det vidare till ledningen som bestämmer. Och med tanke på eleverna engagemang över att få ha kvar skolan (dem startade en sida på Facebook, startade en namn insamling för att få ha kvar skolan) så bestämde de att skolan ska vara kvar. Men dem tar inte in några nya 1:or efter sommaren. Men dem som redan går på skolan få gå klart sin utbildning på skolan. Så de hade turen på sin sida.

Men ha det gött så länge, så hörs vi nästa inlägg 💋

Likes

Comments

Hej på er alla underbara!

Idag var det en extremt kort dag i skolan. Började halv 10 och då var det ett viktigt informationsmöte och där berättade rektorn att skolan ska läggas ner till sommaren. Vilket är synd för 1:orna och 2:orna på skolan men det påverkar ju inte oss 3:or men hon ville ändå ha det här mötet för att vi också skulle få informationen så vi inte behöver undra vad det är med dem andra på skolan. Jätte synd att skolan ska läggas ner, men det kom inte som en chock. Det har vi mer eller mindre vetat hela tiden att skolan skulle läggas ner för eller senare. Då det hela tiden har varit färre och färre som börjar där och dem har tagit bort en hel del inriktningar, så det var ganska väntat att skolan tyvärr skulle behövas läggas ner nu. Men både 1:orna och 2:ornat på skolan kommer att erbjudas plats på andra skolor. Så idag var jag bara i skolan i hela 15 minuter, vilket sköns lite onödigt men samtidigt så förstår man varför dem ville vi skulle komma på det här informationsmötet. Lektionerna idag ställdes in, då våra lärare också fick veta idag att skolan kommer att läggas ner.

Just nu sitter jag här hemma och har verkligen inge aning om vad jag ska göra. Har inga uppgifter som jag måste göra, i med att jag fick fixat allt igår. Men det behövs dock dammsugas här hemma så får väl ta och göra det. Sen blir det nog att träna lite då det inte alls blev någon typ av träning förra veckan (för att jag var sjuk hela förra veckan).

Men hörs senare. Så hade gött så länge så hörs vi i nästa inlägg 💋

Likes

Comments

Hej på er alla underbara!

Blev inget inlägg i helgen för att det har inte direkt hänt så mycket, så det skulle isåfall ha blivit extremt tråkiga och onödiga inlägg.

I lördags så gjorde jag inte så mycket. Pluggade en del, då jag har hamnat lite efter nu när jag var borta från skolan hela förra veckan, men blev dock inte klar med en enda uppgift. Så jag vet iallafall vad jag har att göra på påsklovet..
Träffade även pojkvännen i nån timme, vilket var kul. Då vi typ inte har träffats något på ungefär två veckor, då både han och jag har varit sjuka. Så att träffa han behövdes. Det var ändå en ganska tråkig lördag för att jag var ju fortfarande väldigt förkyld (och är det fortfarande), så jag var tvungen att ta det lugnt. Det blev mest en massa serie tittande, började se 13 skäl varför och har sett klart det nu. Lyckades även att få min äldsta lillebror att hänga med mig till affären. Gick till affären för att jag ville ha cola, men kommer ut från affären med något annat. Så typiskt mig att ändra mig hela tiden. Men va faktiskt snäll och köpte ostbollar till min lillebror för att han var så snäll och följde med.

Min yngsta lillebror försökte lura mig i med att det var 1 april. Han försökte lura mig med att det var eld i mitt rum, man fick ju låtsas att man gick på det, vilket han tyckte var väldigt roligt.

Men shit vad varmt det har varit i helgen. Och så puckad som jag va så gick jag ut i min vår jacka, just för att det va varmt. Men jag som har varit sjuk hela förra veckan och fortfarande är förkyld kanske borde tänka lite på hur jag klär mig.


I söndag så åkte mamma och pappa till England så jag och syskonen är här hemma, farmor är också lite här. Så dessa dagar som mamma och pappa är där så står det att agera vuxet på schemat. Blir att ta hand om hemmet, städa lite, tvätta, fixa middag och det viktigaste av allt - Att se till att små syskonen inte bråkat som f*n. Haha. Men än så länge så har det gått bra. Det är bara imorgon också som mamma och pappa är där.

I söndags så kom pojkvännen hit och han sov här. Vilken var mysigt och det behövdes att träffa han. Han och jag har knappt träffats dem senaste två veckorna, så att träffa han behövdes. Idag i skolan så hade vi "pluggaplugga - dag" i skolan, vilket gick ut på att mellan 9-14 så fick man ta igen allt det man ligger efter med eller bara fortsätta att arbeta med vad man ville. Och jag fick gjort väldigt mycket idag, fick fixat 8 uppgifter. Så 8 av 16 uppgifter är klara nu. Så det känns väldigt skönt. Men efter den här skoldagen så är jag helt slut i huvudet och vill bara sova just nu.

Men ha det gött så länge så hörs vi i nästa inlägg 💋

Likes

Comments

Hej på er alla underbara!

Nu har uppdateringen här på bloggen stått stilla ett tag. Pågrund av lite olika anledningar, som till exempel så har jag inte mått så jätte bra igen, det har varit väldigt mycket och jag har börjat tänka väldigt mycket igen. Och sen så har det varit väldigt mycket i skolan, eller det är fortfarande väldigt mycket i skolan. Så man har inte haft tiden till att uppdatera bloggen. Men nu tänkte jag försöka uppdatera bloggen igen.

För ungefär två veckor sen så gjorde jag min opponering i Gymnasiearbete, och ni som har läst min blogg ett tag vet ju att jag har ganska svårt för det med redovisningar. Först så gjorde jag som vanligt, och det är total vägra att redovisa, men tillslut så gjorde jag det. Och det gick hur bra som helst. Är faktiskt imponerad av mig själv. Kunde hälften av min redovisning utan anteckningar, så är stolt över mig själv.

Hela den här veckan så har jag varit sjuk. Vilket är extremt jobbigt, och jag börjar blir sååå uttråkad just nu. Började veckan med att endast ha feber men avslutar skolveckan med att inte ha feber men istället en extrem förkylning och så har jag tappat rösten helt. Den veckan så har det mest blivit att kolla på serie och att ta det lugnt. Försökt att vila men jag har verkligen inget lugn i kroppen och jag blir lätt uttråkad. Hade tänkt ta och göra en del skolarbeten den här veckan, nu när jag ändå bara har varit hemma men har verkligen inte haft någon ork till det.

I måndags var vi och firade min farmor, och min pojkvän var också med. Första gången som han träffade farmor, min farfar och min farfars fru, Men ja, det var väl trevligt. Fast jag hade dock inte så jätte mycket ork, och inte heller direkt någon aptit vilket var synd. Då farmor hade gjort en av mina favoriträtter, så det var synd att jag inte hade någon aptit.

I Tisdags så kom min storebror och hans familj till oss. Dem lämnade Harley, (min brors son) hos oss för att vi skulle passa han. Harley var hos oss fram tills igår. Och det behövdes nu att han var hos oss. Han är verkligen världens charmigaste unge, och han sprider så mycket glädje vilket behövde nu. Och det är så kul nu att passa han, för han blir 2 år till sommaren och nu kan man gå ut till lekplats med han osv. Och nu vet han vad han vill, för nu är han så stor att han har sin egen vilja. Han är en bestämd unge som vet vad han vill och han försökte testa ens gränser väldigt mycket. Haha, gulligt.

Men nu orkar jag inte skriva mer, borde egentligen försöka ta och plugga lite. Men ha det gött så länge, så hörs vi i nästa inlägg 💋

Likes

Comments

Hej på er alla underbara!

Där försvann ens lugnhet. Kul att man hann ta det lugnt från gymnasiearbetet i några få dagar. Vi har vår redovisning i arbetet på antingen tisdag eller torsdag nästa vecka. Och jag får redan panik av det, redovisningen ska vara i ungefär 10 minuter. Och innan dess så ska vi läsa ett gymnasiearbete var från en i klassen och ge feedback till den personen. Puch..

Men idag har jag iallafall varit hos kuratorn och även också barnmorskan. Idag var det verkligen ett välbehövligt samtal hos kuratorn. Kände verkligen att jag kände att jag behövde prata med henne, och jag hade en hel del att prata om. Det har börjat bli väldigt mycket igen (inte för att det har hänt något, det är bara jag som har börjat tänka lite väl mycket igen, och låter mina tankar ta över). Och så behövde jag prata med henne om redovisningen i gymnasiearbetet nästa vecka, i med att jag har lite panik för det.

Men innan jag gick till ungdomsmottagningen så gick jag inom om till hm, för att jag var i Ystad 30 minuter innan jag hade tid hos barnmorskan. Inne på hm så köpte 2 stycken super snygga bh:ar, sa för någon dag sen att jag inte skulle köpa fler underkläder på ett tag, men jag kunde inte motstå dessa två. Dem var verkligen perfekt, och var dessutom på rea, vilket lockade ännu mer. Och snygga underkläder behöver man alltid ha, man kan aldrig få för mycket underkläder.

Den här svarta spets bh:n kostade från början 129 kronor, jag köpte den för 30 kronor. Klart man köper det då, när det är så billigt.


Den här röda bh:n, (som är mycket mer röd på bilderna än vad den är i verkligheten) kostade från början 99 kr. Jag köpte den för 50 kronor.


Jag köpte även också eyebrow kutter från depend, och dem kostade 70 kronor (tror jag)


Igår träffade man pojkvännen en stund. Vilket behövdes. Han är liksom typ den enda just nu som få mig att hålla mig lugn och inte stressa över allt. Han, behövde jag verkligen i mitt liv. Han är verkligen den som får mig att må bra just nu. Finns ingen bättre än han, han är lyckan i mitt liv ❤

Likes

Comments

Hej på er alla underbara!

Hoppas att ni har en bra dag. Min är väl helt okej, kunde har varit bättre men kunde även också har varit sämre.

Dagen började med att man vaknade 05:50, sååå drygt. Men man vaknade iallafall upp sidan om världens underbaraste kille, så det var ändå helt okej att vakna då. En perfekt start på dagen helt enkelt. Men humöret vände ganska snabbt.. Idag fick jag sluta redan 10:35 istället för 14:40 vilket är extremt skönt. Men ändå ganska onödigt att man åkte in till skolan för att ha två lektioner. För vi gjorde verkligen inget idag, vara bra där och läraren bara snackade, snackade och snackade som vanligt. Idag var det väldigt många som var ganska trötta och slitna, det märktes så tydligt att dem flesta hade suttit uppe i natt och skrivit klart gymnasiearbetet. Vår svenska var inställd därför fick vi luta tidigare idag, egentligen så ska vi ha religion också men pågrund av att svenska är inställd så fick vi 3 timmars rast. Och på skolan så är det så att får man 3 timmars rast pågrund av inställda lektioner så ska man få slippa dem övriga lektionerna också.

Just nu så sitter jag på tåget och är på väg hem. När jag kommer hem så blir det att käka lite och sedan antagligen ta och göra lite skolarbeten. Trodde att man skulle vara mindre stressad nu när gymansiearbetet inlämnat och klart, men såklart inte. Fortfarande mycket skolarbeten kvar att göra, tyvärr.

Igår så hände det inte så mycket, men jag fick äntligen visa min tatuering för min farmor. Vid 12 igår kom hon hem till oss men fika, och då vill hon så gärna se den. Hon hade läst här på bloggen att jag hade gjort en tatuering som jag först ville visa henne innan jag la ut bild på den här. Så var ju ganska nyfiken på vad det är jag hade gjort. Gjorde en tatuering där det stå Farfar Stig med ett hjärta runt. Och ni som har läst min blogg ett tag vet att han betyder extremt mycket för mig, och att han är min bonusfarfar. Så det här är en tatuering som betyder väldigt mycket för mig, så det är inget som jag gjorde bara för att. Älskar reaktionen som farmor fick när hon såg den. Hon hann knappt se den innan hon började gråta, sååå gulligt.

Så nu kan ni också få se den. Har dock bara en bild på den, och det är direkt efter att jag hade gjort den. Så nu är den personen som betyder extremt mycket för en alltid med en ❤

Gjrod på TD tattoo Studio i Väröbacka.

Likes

Comments