View tracker

Hej på er alla underbara!

Jag har tänkt på en sak väldigt mycket nu den senaste tiden. Och det är att alla idiotiska val som man gjorde när man var yngre ( högstadiet/första året på gymnasiet) fortfarande följer efter en. Bara för att man gjort idiotiska val då så betyder det inte att man fortfarande är den typen av människan. Jag förstår verkligen inte varför alla val man har gjort fortfarande följer efter en. Man blir aldrig av dem. Även om man har förändrats. Jag vet att jag aldrig skulle göra samma slags val idag som jag gjorde för två år sen. Man har liksom förändrats en hel del på två år och man har växt upp en del.

Varför kan folk bara inte inse att man har förändrats? Varför hålla kvar i det man ha gjort? Det är ens förflutna, det är inte så jag är idag. Vi alla har någon gång gjort saker som vi ångrar, det är liksom naturligt. Men varför kan inte folk gå vidare? Istället för att bara hålla sig kvar vid det man har gjort. Är det så svårt att se att man har förändrats? Vad ska man göra för att folk ska förstå att man har förändrats? Förstå att man inte är samma person som man va för typ två år sen. Jag skulle liksom aldrig bete mig så som jag gjorde i början av gymnasiet nu. Man har lite mer vett skallen nu. Och har lärt sig av sina misstag och ser saker och ting ur andra perspektiv.

Blir verkligen sååå otroligt trött på såna här människor. För man kan förändras, vare sig ni tror det eller ej.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er alla underbara! Hoppas att ni har sovit gott och att ni får en bra dag.

Själv så är man inte alls på humör och den här dagens känns bara så extremt dålig redan. Inget känns bra just nu. Idag är det ens sån dag som jag bara ville ligga kvar i sängen och stanna där resten av dagen, men gick ju tyvärr inte. Det är bara till att gilla läget och försöka gå vidare med sitt liv. Man kan inte sluta fungera bara för att det känns dåligt nu. Det blir bättre med tiden. Jag får bara ha tålamod. Men känner mig så trött på allt det här. Vet att jag är tjatig i mellan åt om hur jag mår och hur det är. Men det är därför jag har min blogg, jag har den här bloggen främst för att kunna skriva av mig men även också för att skriva om allt annat som händer. Och just nu så är det inte så mycket positivt, tyvärr. Men jag försöker absolut att tänka på annat, försöker tänka roliga grejer och bara försöker tänka positivt. Det här ska bli bra. Men det känns som att hela min värld rasar just nu.

"Aldrig har jag träffat någon så trångsynt och korkad. Nån som ljuger som mycket, fattar ej hur du orkar. Så full av lögner och så full av svek. Helt tom på, helt tom på, helt tom på självmedvetenhet. Agerande utan reson, subjektiv utan funktion. Jag hatar att du existerar när du pratar ännu mera. Ditt extrema sätt att resonera. Allt du gör och att du finns. Jag hatar att du existerar när du pratar ännu mera. Ditt extrema sätt att resonera. Allt du gör och att du finns".

Detta är en del utan en låt text, och jag tycker det är så sant. NI vet när man bara sitter och lyssnar på låttexterna och man bara "herregud! Det stämmer så bra". Och jag tyckte att det beskriver en hel del nu hur jag känner. Har en hel lista på spotfy med bara låtar som antingen gråter av eller låtar som man bara "bitch, detta stämmer så bra på dig", lite låtar som stämmer sååå bra in på folk som man inte gillar, folk som bara sårat en osv.

Likes

Comments

View tracker

Hej hej på er alla underbara!

Jag ville bara uppdatera er lite om varför jag inte har varit aktiv här på min blogg. Och det är för att den här månaden har varit riktigt dålig. Har verkligen inte mått bra under den här månaden och speciellt inte under den senaste veckan. Det har verkligen hänt så mycket nu dem senaste dagarna och händer fortfarande.Jag och min kille har gjort slut, tänker inte säga hur och varför men kan säga att det hände inte på ett rättvist eller schysst sätt. Och kan säga att det fortfarande är väldigt dåligt mellan mig och han. Men är verkligen sårad, ledsen, arg och känner en ilska och vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Vill verkligen inte må såhär mer. Så det var kanske bäst att det tog slut, men lite respekt kan man väl ha när man precis har gjort slut. Vi gjorde slut i onsdags kväll och jag vet inte hur jag ska hantera det. Vi var ändå tillsammans i 17-18 månader så det är inget förhållande man bara glömmer och går vidare till en ny direkt ( enligt mig iaf..). Kan ju säga att jag saknar han en hel del, men förhoppningvis så kommer jag att må bättre utan han. Men mår fortfarande inte helt bra. Har sjukt ont i huvudet, känner mig sååå trött hela tiden, känner för att bara gråta. Men nej, ska inte gråta. Det är inte värt det. Tyr att man har världens underbaraste vänner som finns för en.

Under 2015 så la ut en text här på bloggen som jag själv har skrivit, om hur jag kände just då. Och i samband med det så var det även då mitt nuvarande ex kom in i mitt liv.

Men nu har det varit en väldigt dålig månad, en månad som jag har mått extremt dåligt. Så nu under den här månaden så valde jag att lägga bloggen till sidan och fokusera på mig själv ett tag. Men nu är jag tyvärr tillbaka där igen, på ruta ett igen, där jag var innan jag träffade mitt nuvarande ex, då jag inte har kontroll över min känslor. Men den här gången så tänker jag hålla igång bloggen. Och jag tänkte fortsätta skriva på texten som jag skrev, för att jag som sagt känner så igen. Så förbered er på ett långt inlägg. Någon av er kommer säkert undra varför jag lägga upp den "gamla" texten igen, men jag gör det för att jag vill att alla som kikar in här på bloggen ska läsa det, och det som står i texten är nog något som rätt många kan relatera till. Och det kan vara rätt skönt att veta att det finns fler som känner såhär. Alla ni som läser det här, vill jag ska veta att om det är något, och det känns som att ni inte har någon att prata med så kan ni alltid ta och skriva till en. Det är helt okej. Vi alla är olika en del av oss vill gärna prata om våra problem och känslor, medans andra (som mig) gärna inte pratar om det. Själv tycker jag att det är bra att skriva ner sina känslor, för mig själv så är det bäst. ❤

Jag började skriva den här texten den 23 februari 2015 och fortsatte sedan skriva i Maj 2015 hur jag kände då, och nu så fortsätter jag skriva på texten om hur jag känner nu och hur det är nu. Men jag valde att sätta det nya i texten längst upp, så att ni lättare kan läsa det och så att ni orkar läsa det.

27 november 2016 : Ännu en gång då man sitter här och skriver på det här inlägget. Men som tur är så var de väldigt länge sen sist jag gjorde det. Men som sagt nu är det dags igen. Och jag vet ärligt inte vad jag ska ta mig till, jag borde egentligen sitta och skriva på mitt gymnasiearbete istället för här. Men jag kan inte, jag kommer igen vart. Kan verkligen inte koncentrera mig. Vill bara gråta, ligga i min säng hela dagarna och absolut inte gör något alls. Men så ser man att han redan har gått vidare med sitt liv, sina känslor, sina problem. Och det får mig att må ännu sämre. Det får mig att gråta ännu mer. Jag kan inte fatta hur man kan göra så. Kan inte fatta att man direkt efter gör det. Vi har ändå tillsammans länge, så det borde väl inta vara så enkelt? Eller hade var känslorna bort redan för längesen, redan innan det tog slut? Känns så. Annars hade det väl inte varit så lätt att göra det?

Det är det som sårar mig mest. Att det sista han sa va att han skulle ta i tu med sina problem och inte gå till någon ny direkt. Hålla sig borta från tjejer, Och gör allt för att få mig tillbaka. Det känns. För det hela känns just nu som det bara va ett spel han spelade, att han spelade ett spel under hela vårt förhållande. Och det känns för jävligt, men jag vet att det inte är så, jag vet att han inte gjorde det, men det är så det känns. Men mest så är jag besviken på mig själv, att jag lätt mig själv såras så mycket. Jag lätt mig själv må dåligt. Fast att jag var medveten om det, fast att jag var medveten om att jag skulle fortsätta att bli sårad. Men det är väl bäst såhär, att vi inte är tillsammans längre, jag kanske äntligen kan må bra igen. Det är det enda jag vill just nu.

"People say hate is a strong word, but so is love and people throw that around like it´s nothing".

Vet verkligen inte vad jag ska ta mig till, vill verkligen inte gråta mer. Vill bara kunna få vara lycklig och få må bra ett tag. Men även om det har varit väldigt mycket negativt under hela det här så har vi ändå haft väldigt bra stunder också. Allt inte bara varit negativt, vi har väldigt många bra minnen tillsammans också. Som alla utflykter som vi har gjort tillsammans under våra två somrar vi har spenderat tillsammans. Alla blomkrig som han och jag har haft, eller när min yngsta lillebror sa "nu är det slut *****, annan kille nu" , det var verkligen så kul. Eller första gången vi träffades den 19 maj 2015 på Malmö C, det var två dagar innan han och jag blev tillsamman, då gick vi bara runt i Malmö i några timmar och bara pratade om allt. Så det har såklart varit väldigt bra stunder också, så dem får man inte glömma. För dem betyder väldigt mycket för en, man kan inte alltid bara tänka på det negativ, fast att det negativa är lättare att tänka på, så får man ändå inte glömma bort dem positiva stunderna också. Kommer verkligen att sakna den här killen.

Men tyvärr så är det bara att gilla läget, och försöka gå vidare. Försöka tänka på mig själv. Försöka hitta tillbaka till mig själv, hitta vem jag är. För som det är nu så vet jag inte vem jag är. Jag tappat bort mig själv under åren på gymnasiet, och det är läskigt. Jag har valt bort mig själv och istället fokuserat på alla andra, att alla andra ska har det bra, för det är lättare, det är lättare att tänka på alla andra än sig själv. Men nu är det min tur, nu är det dags att jag börjar tänka på mig själv, om hur jag mår, vem jag är osv.

Jag försöker tänka positivt, men just nu så känns allt bara skit. Men det blir bättre och bättre för varje dag som går. Det blir det. Och det kommer att bli bra så småningom om man bara ger det lite det.

Längre ner, under bilderna så finns den andra delen av texten, delen som skrev 2015 för er som vill läsa den. 💋

2015: Visst vet ni den känslan? När det känns som allt rasar ihop.

Ni vet känslan att vara kär, men ändå inte. Känslan när man inte riktigt vet hur man känner. Ni vet den känslan? Så känner jag just nu. Och får mer eller mindre panik av det. Jag gillar ju han. Men ändå så vet jag inte riktigt. Trivs ju så otroligt bra med honom, och det var länge sen jag mådde så här bra som jag gör när jag är med honom. Så vad är det då? Vad är det som gör att jag inte riktigt vet? Vad är det som gör att jag tvekar? Vill ju inget hellre än att vara med honom. Hatar seriöst denna känsla. Han är ju så sjukt underbar. Älskar han! Önskar bara det var så lätt att bara berätta vad man tycker och tänker. Vill ju att han ska veta. Varför ska det här med att vara kär, vara så komplicerat? Har ju verkligen fallit för han, har aldrig fallit för någon såhär mycket som jag har gjort för han. Kanske är rädd för vad han ska säga om jag berättar hur jag känner, rädd för att han inte ska känna detsamma för mig. Men måste han väl göra? Varför snackar han annars med mig exakt varje dag och varför träffar han annars mig? och skriver allt det gulliga som han gör? Kanske något han gör till fler?

Den här killen är ju så fin, önskar verkligen att han vore min. Vill verkligen inte ha någon annan än han. Det är han som gör att jag mår bra. Det är han som gör mig lycklig. Det jag känner för han, har jag aldrig känt för någon förut. Han gör mig så otroligt glad, men ändå samtidigt ledsen. Men det är väl så det är när man är kär? Men om den här killen nu får mig att må så otroligt bra, varför tvekar jag då? Jag vill ju bara ha han. Känns just nu som jag inte har någon kontroll över mina känslor. Känns som jag ska bryta ihop när som helst. Men vet inte varför. Den här killen är helt perfekt enligt mig, jag önskar han förstod hur mycket han betyder för mig. Den här killen är så fin, önskar han vore min. Han är den enda som får mitt hjärta att slå. Han är så fakkin fin, han är den bästa. För han har allt jag vill ha, han är smart, hans ord dom gör mig svag när jag hör dom. Dem lockar mig ur balans och min puls slår så snabbt och mitt hjärta ur takt. Han och jag känns så rätt, det känns så äkta. Vill att han ska vara min, hålla fast och aldrig släppa. Han är så fakkin fin på alla sätt.

Varför måste allt vara så svårt? Kan han bara inte vara så snäll och berätta hur han känner? Det hade gjort allt så mycket lättare och bättre. Han är och kommer antagligen alltid vara den killen jag aldrig kommer kunna glömma helt. Han är och kommer alltid att vara perfekt i mina ögon. För mig så kommer han alltid att vara så jävlar underbar. Han kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta. För en gång skulle så lät jag mig själv att känna något. För första gången så gjorde jag verkligen det. Och mitt hjärta krossades i 1000 bitar. Allt jag önskade var att han skulle känna något för mig, men vem försöker jag lura? Varför skulle han göra det? Önskar att han skulle kolla på mig som att han var natthimlen och jag var hans enda stjärna, är det så mycket begärt? Kan han inte bara vara så snäll och berätta om han gillar mig eller inte. För ärligt så orkar jag inte att inte veta. Gillar han så mycket så det knappt går att beskriva. Vill bara ha en liten bit av hans kärlek. Hans leende är något speciellt som får mig varm i hela kroppen.

Förlåt det var faktiskt inte meningen jag skulle falla så otroligt mycket för han. Han är verkligen den finaste på jorden. Vill bara att han ska vara här och hålla om mig. Kyssa mig och berätta hur han känner. Vill bara ligga i hans famn så jag känner hans armar runt min midja. Han leker med mitt hår. Sedan så hade vi gärna kunnat somna såhär. Kanske hade jag vaknar mitt i natten och ser han bredvid mig och tänker fy fan vad lycklig jag är som har han. Hatar verkligen den här känslan, när jag inte vet hur jag ska göra. Just nu så känns allt bara dåligt. Det är bara han som finns i mina tankar. Varje litet ögonkast han ger mig gör mig nästan galen. Tankarna blandas med smaken av tårar. I hjärtat finns bara han.

Står seriöst inte ut med att inte veta vad vi är. Det tar så jävlar mycket på mig, bryter seriöst snart ihop. Älskar verkligen han. Om han tappar modet och faller ner på knä så kan han vila här hos mig. Som en klippa i stormen att luta sig emot. Och jag sviker aldrig han. Visst vet ni denna känsla? Visst är den hemsk? Kan verkligen inte vara den enda som känner såhär, ni flesta har nog upplevt det någon gång. Men vad ska jag göra, göra för att komma över den här känslan? Vet att det lättaste är att sluta snacka och träffa han, men jag vill ju inte det. Vill ju träffa han, trivs ju som sagt så jävlar bra med honom. Vill ju snacka med honom, det har ju blivit en del av vardagen att göra det.

Tog äntligen modet till mig att berätta. Berätta för han hur jag känner. Berätta exakt. Men vad hjälper det, när han inte ens kan svara ordentligt. Göra för att släppa känslorna. Vill ju inte ha någon annan. Vad gör man när han efter många om och men tillslut säger hur han känner. Att han gillar en men vill inte ha ett förhållande. Vad gör man då? För ärlig så har jag ingen aning. Vill just nu bara glömma, glömma allt. Glömma allt som har med honom att göra. Gå vidare. Ändå inte. Vill ändå inte släppa han helt. För vem vet, han kanske ändrar sig. Men är det värt, värt att vänta? Vänta, när det finns andra där ute.

Känner mig ledsen.. men varför? Känner mig så fruktansvärt ledsen. Men har ingen aning varför. Vill bara gråta, skrika, dra lång här ifrån för ett tag och komma tillbaka när det är bättre. Har ju ett bra liv, en bra familj, helt okej klass och världens bästa kompisar. Och ”han”, inte han som var innan utan en annan. Kanske därför jag känner mig ledsen och deprimerad? För att jag saknar det han och jag hade. Men vi hade ju inget. Har ju gått vidare.. finns en ny nu ju. Men det är svårt att glömma han andra, gillade verkligen det vi hade. Både svårt och jobbigt att radera han ur mitt liv. Sluta snacka med honom var inte lätt, gillade verkligen att snacka med honom det var en del av vardagen. Saknar nog egentligen bara känslan att snacka med honom.

Han är inte värd min tid, min saknad. Han lekte ändå bara med mina känslor. Så vad finns det att sakna egentligen? Han kunde ju inte ens ge mig några raka och ärliga svar.. han krossa ändå bara mitt hjärta. Han får mig ändå bara att må dåligt. Så han är ju egentligen inte värd min tid.

“For months on end I´ve hade my doubts. Denying every tear. I wish this would be over now. But I know that I still need you here.

You say I´m crazy. ´Cause you don´t think I know what you´ve done. But when you call me baby. I know I´m not the only one.”

Känns som hela min värld rasar samma på grund av en enda kille. En kille som jag inte har känslor för. Men vill ju att han och jag ska vara vänner, men vet att det är helt omöjligt för oss att vara det. Han kom, han gick, mitt hjärta han fick. Så känner det just nu.

6 maj 2015: Då var man här igen, då man tappar kontrollen helt och håller över sina känslor. Och man inte riktigt vet vad man ska ta sig till. Tappar kontrollen på grund av en kille. Den här gången får jag faktiskt skylla mig själv. Gjorde ett misstag. Ett misstag som mer eller mindre förstörde allt. Ångrar mig så sjukt mycket och har verkligen gjort allt för att han ska fatta det. Har berättat exakt det som hände, berätta flera gånger hur mycket jag ångrar mig och har även skrivit en ”kärleksförklaring” vilket är helt olikt mig. Men vill verkligen inte förlora han. Vill bara ha han så otroligt mycket. Men förstår han, förstår att han inte blev så glad att få vet ”det”. Men vad ska jag göra, göra för att bryta den här tystnaden/stelheten mellan oss? Har ingen aning, och känns som jag nästan får panik av det. Hur ska jag kunna bevisa för han att jag menar allvar, att han är allt jag vill ha. Känns som att vi sakta glider ifrån varandra, och konversationerna blir bara kortare och kortare och stelare och stelare för varje dag. Vill absolut inte det vi har, vad det nu än är, att det ska ta slut.

Han ger mig verkligen fjärilar i magen. Så det är sjukt. Asså så mycket som det pirrar i magen bara av att få ett sms av han är helt obeskrivligt. Det jag känner för den här killen är verkligen äkta, efter att ha gillat han i sammanlagt två år så är det först nu jag förstår hur mycket jag verkligen gillar han. Försåt verkligen nu hur mycket han betyder för mig.

“It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now. Said I wouldn't call but I've lost all control and I need you now. And I don't know how I can do without. I just need you now”. Behöver verkligen han just nu. Vill bara vara hos honom, i hans famn. Bara få hålla om honom hur länge som helst. Det hade varit perfekt. I två år utav glädje och tårar, tårar och glädje, men även också glädjetårar. Alla dem gångerna jag blev sårad, så fanns han alltid där för mig. Älskar han mest i världen.

Kan han inte bara vara så tydlig med hur du tänker och känner? Snälla. Vill bara veta vart vi är på väg. Om det någon gång kommer att bli vi, om det finns den minsta lilla chans att det blir vi. Förlåt! Vill bara att det ska bli som vanligt med honom. Visst vet ni hur jag känner? Kan inte vara ensam om att känna såhär. Att inte veta var man ska ta vägen.

Likes

Comments

Hej hej på er alla underbara! Och godkväll på er!

Herregud! Vad jag är trött och seg idag. Det kanske inte är så konstig i med att jag vaknade 05:30 idag av mitt älskade (ironi) alarm. Fredag är en skoldag som jag inte alls gillar, för att det krävs att man måste gå upp så fruktansvärt tidigt. En tid som jag aldrig annars brukar gå upp. Det borde inte vara lagligt att behöva gå upp så tidigt. Men tyvärr, är det bara att gilla läget.

Idag hade jag bara en lektion, vilket kändes väldigt onödigt. Men egentligen så var det en helt vanlig skoldag men jag var tvungen att gå tidigare. För att idag så träffade jag kuratorn för andra gången. Ni vet ju att jag började gå ho en kurator förra veckan och idag träffade jag henne för andra gången. Och det känns verkligen så bra efter att man har varit och pratat med henne. Hade lite ångest och panik precis innan men det gick hur bra som helst. Och jag kommer verkligen fortsätta att gå till henne. Den här gången så pratade vi om känslor, vad för olika känslor vi människor och även också vad dem olika känslorna betyder. Till alla er som funderar/eller har funderat på tt gå och prata med någon, gör det. Ge det en chans. Det är så värt det, känns det inte bra så behöver du ju inte gå tillbaka fler gånger. Men rekommenderar verkligen till att testa. Sen förstår jag också att det inte funkar för alla, men det är iallafall värt att ge det en chans. Tycker jag.

När jag kom så hände det inte så mycket. Packade en liten väska för att det var tänkt att jag skulle till min pojkvän men det slutade med att han kommer hit istället. Vilket ska bli sååå kul och är så glad att ha åker hit istället för jag till han. Så han är hos oss när som.

Resten av kvällen så blir det att kolla på idol med pojkvännen och familjen och bara ta det lugnt. Och försöka att inte somna allt för tidigt.

Men ha det gött så länge så hörs vi i nästa inlägg 💋

Tyvärr så blir det inga bilder i det här inlägget, har inga bilder att lägga upp.

Likes

Comments

Hej hej på er alla underbara!

Hoppas att ni har en dag, det har iallafall jag. Är dock väldigt trött idag och känner mig väldigt seg. Det är en ganska tråkig skoldag idag, har bara gymnasiearbete exakt hela skoldagen. Ska egentligen ha vanliga lektioner men är klar med alla uppgifter så måste tyvärr sitta och göra gymnasiearbete på alla lektioner. Och min sista lektion är gymnasiearbete, vi ska få en vikarie som vi ska ha till jullovet. Och det är hennes första dag idag. Hoppas att hon är lika bra som vår förra lärare, men det är hon säkert. Tyvärr så går det inte så värst bra just nu med mitt gymnasiearbete, men så kan det vara ibland.

Just nu så sitter jag på en lektion med det är redovisningar så vi som inte ska redovisa är själva i klassrummet och jag försöker att skriva på mitt gymnasiearbete men det går verkligen inte. Kommer ingen vart, och har verkligen ingen koncentration.

Men sitter även också och lyssnar på en podcast, laddade ner appen idag för ungefär en timme sen och jag är redan fast. Älskar det. Varför har jag inte lyssnat på podcast innan? Fattar verkligen inte det? Sitter just nu och lyssnar Creepypodden av Jack Werner och har precis börjar lyssna på avsnitt två. Och den är såååå bra. Tipsar verkligen den till er som vill lyssna på en podd och som gillar "läskiga". Kommer verkligen att fortsätta lyssna på den.

Men nej, nu ska jag fortsätta försöka skriva på mitt gymnasiearbete. Hoppas att det går bättre nu.

Men ha det gött så länge, så hörs vi i nästa inlägg 💋

Likes

Comments

Hej hej på er alla underbara!

Åh jag vill också ha snö. Hela Sverige nästan ha fått snö men inte vi. Grann kommunen ha snö, men inte där jag bor. Här det är bara ruggigt och grått. Snöade litegrann igår men försvann lika snabbt igen. Tyvärr! Längtar sååå tills snön kommer. Det är så mysigt med snö, julpynt, och en massa tända ljus. Och bara sitta framför en bra serie med en kopp kaffe i handen. Perfekt liksom. Gillar snön så länge den stannar och inte ska smälta direkt. Hatar slask. Det är bara ett stort NEJ! Ska det va snö, så ska det va snö och inte en massa slask.

Är så taggad till att börja julpynta. Älskar när mamma tar fram julpyntet och det är dags för att julpynta huset (fast gillar dock inte att julpynta mitt rum). Och så har man julmusik igång, och drick julmust och äter pepparkakor. Så mysigt. Bästa är ju sen när man ska julbaka, det är så mysigt. Hela familjen är samlade och bara bakar och ha det väldigt mysigt. Kan ju inte bli bättre. Börjar verkligen få vinter/jul känsla och har redan fick en jullista med jullåtar på Spotify och har nedräkning till julafton på min mobil.

Och att jul - shoppa är ju bara för kul. Det bästa av allt är ju att ta en shopping dag med någon kompis och bara jul - shoppa. Det både kul och mysigt och samtidigt mysigt att bara umgås. Älskar att köpa julklappar, planera länge om vad jag ska köpa till var och en, och till vem jag ska köpa till. Älskar att ägna mycket tid till att hitta den perfekta julklappen till var och en, och den ska gärna vara personlig också. Och jag har såklart redan börjat handla en del julklappar och har handlat till hälften av dem som jag ska handla till. Är verkligen taggad, det märks va? 🎅🎄🎁⛄

Likes

Comments

Hej hej på er alla underbara!

Jag tänkte att ni skulle få lära känna mig lite bättre, så tänkte därför göra " That kind of person tag". Kommer att svara på 25 frågor. Och jag hittade frågorna här .

Frågorna:
1. Vilket tuggummi brukar du köpa? Jag brukar nästan aldrig köpa tuggummi men när jag väl gör det så köper jag extra tuggummin. I smaken White - sweet mint eller melon mint.

2. Vad har jag alltid i kylen?

url.jpg


url.jpg3. Kex eller kexs? kexs

4. Har du mjölk i kaffet? ja självklart
5. Apple eller Android? oj svåra fråga. Har haft både ock. Men måste nog säga att jag gillar android lite mer. Är inget jätte stort fan apple.
6. Spolar du vatten innan eller efter du har lagt på tandkrämen? innan
7. Hur står du vänd i duschen? eh..
8. Knykla eller vika ihop toapappret? viker ihop såklart..
9. Hur fördriver du tiden när du åker kollektivtrafik? lyssnar på musik och nu på senaste så har jag börjat läsa en bok på väg till skolan.
10. Fönsterplats eller gångplats? fönsterplats alla dar i veckan.
11. Stressad eller lugn? ehm kan vara både och väldigt mycket. Men just nu så är jag lugn.
12. Tålmodig eller otålig? kan vara väldigt tålmodig men kan även också vara väldigt otålig.
13. Planerare eller inpuls? planerad
14.uppkläd eller nerklädd? kan gilla båda stilarna. Så varierar en del beroende på vad man ska göra,
15. Västkusten eller östkusten? ingen aning
16. Har du dörren öppen eller stängd när du ska sova? stängd. För att djuren får inte vara i mitt rum, är allergisk mot dem.
17 vilken sida av sängen sover du på? längst in mot väggen.
18 vilken är din fotomin? den här just nu :
19 musik eller böcker? musik
20 sms eller mail? sms
21 sött eller salt? gillar båda väldigt mycket
22 kan du nå näsan med tungan? hahaha neeeej
23 tror du på spöken? vet faktiskt inte. Jag vill inte göra det, men tror att jag börjar göra det lite.
24 tror du på aliens? men nej. Det är påhittat
25 vad tror du händer efter döden? inget. Jag tror att när man är död så är man död.

Haha, nu fick ni kanske veta lite mer om mig som ni kanske inte visste. Sorry för att det inte blev något roligt inlägg men det är bättre än inget.

Men ha det gött så länge, så hörs vi i nästa inlägg 💋

Likes

Comments

Hej hej på er alla underbara!

Nu märks det verkligen att hela familjen är hemma igen. Slut på lugnet här hemma ;)

Nä, men skämt å sidor så märks det faktiskt att hela familjen är hemma igen. Men det är inget negativt med det. Det ska ju märks att alla är hemma, hade varit konstigt annars. Och det märks att små syskonen har saknat en, och jag har såklart saknat dem.

Dem skulle ha kommit hem vid ungefär runt 12 på natten, natten till lördag men flyget var försenat så dem kom hem runt 03:00. Och när jag träffade dem igår morse så skulle små syskonen berätta allt som dem hade gjort och sett, och för mig som inte är så insatt i vad man gör i london så var det bara till att låta intresserad av vad dem hade och berätta. Men det var iaf ändå kul, kul att det var så viktigt för dem att berätta allt för mig. Det känns bra i ens systerhjärta.

Och så fick jag ett jätte fint skrivblock av familjen och ett skolsätt ( med pennskrin, suddgummi, penna, linjal) haha, dem tyckte att det kunde behövas nu när man går sista året på gymnasiet. Gulligt!

Imorgon så börjar skolan igen, och man är inte alls taggad. Men som tur är så slutar man redan 12, vilket är extremt skönt. Så ska väl egentligen inte klaga!? Men naaaj, vill verkligen inte.


Åh vill så gärna göra en tatuering. Det är sååå fint och snyggt. Och jag har flera olika taueringar som jag gärna vill göra. Har ju ett hjärta vid troskanten sen innan, men vill fortsätta göra vid den. Bara kolla på dessa fyra bilder, det är ju sååå snyggt (bilder från google). Blir väl att önska mig en tatuering i student present.


Vill fortsätta på det hjärtat som jag redan har för att den är väldigt liten och är perfekt att fortsätta på att tatuera. Bilden här nedan är tagen direkt efter att jag hade gjort den, och som ni ser så är den ju som sagt väldigt liten och perfekt att fortsätta på. Och jag har en perfekt tanke om vad jag ska göra.

Likes

Comments

Hej hej på er alla underbara!

Är det någon av er läsare som tar studenten sommaren 2017, precis som jag gör? Isåfall kanske detta är ett perfekt inlägg för just DIG. Är ni lika taggade som jag är? Är verkligen sååå taggad. Jag tar studenten den 9 juni och har laddat ner en app till mobilen så att jag kan ha nedräkning till studenten.

Men jag tänkte ta och tipsa om lite klänningar till den dagen. I med att väldigt många vill vara ute i god tid med att fixa sin klänning till studenten. Nelly.com har väldigt bra och fina klänningar, och även också för nästan allas plånbok. Finns både dyra och billiga, märkes och inte märkes. Och det finns något för alla. Klicka mitt på bilderna som har en bokstav på sig för att komma direkt till klänningarna ifall ni blev intresserad av någon av dem. Själv så är jag ganska sugen på att köpa klänningen som det står ett B vid. För att den ganska simpel och lätt att klä upp och den funkar även också att ha till vardags.


Är så taggad tills man får hem sin studentmössa. Jag beställde min mössa på funcruises.se och där så valde man vilken typ av mössa man ville ha och så var det ett fast pris. Jag valde en mössa för 600 kronor och designa den hur jag ville. Men jag valde att även få ett champagneglass också, så hela priset i sig blev 800 kronor. Vilket jag tycker är ett rimligt pris. Får hem min mössa innan jul.

Men ha de gött så länge, så hörs vi i nästa inlägg 💋

Likes

Comments

Hej hej på er alla underbara!

Idag så blev inte morgonen som den brukar. I vanliga fall så brukar jag vakna och gå upp och bara sitta en lååång stund och dricka kaffe. Men det kunde jag inte idag. Vakade kvart i 9, gjorde mig i ordning snabbt och drack kaffe snabbt idag. För att 1o i 10 så gick jag till stationen för att ta tåget 10 i över 10 till Rydsgård. I Rydsgård. Hade en tid halv 11 på novakliniken där jag skulle ta några prover Usch, hatar sprutor så mycket. Är verkligen rädd för nålar, men det konstiga är att jag hade inga problem med att tatuera mig. Men det extremt snabbt idag, var klar 10:25.

Lite drygt dock, fick vänta på tåget ett tag. Men spelade lite pokemon go medan jag väntade på tåget. Tåget gick 43. När jag kom hem så satte jag mig direkt vid bordet med datorn framför mig och så klart med en kopp kaffe. Tanken var att jag skulle uppdatera er då men jag hade inte alls mycket att skriva så att det blev bara att jag på började inlägget och fyllde i allt efter som.

Vid 1 så käkade jag frukost, toast blev det. Sen så satt jag bara framför tv en stund och slappade. Idag så kommer resten av familjen hem (dem har varit i London nu under höstlovet), vilket ska bli kul. Man har ju saknat dem litegrann faktiskt. Fast dock så kommer dem inte förens i natt nån gång,

Vid halv 4 gick pojkvännen till affären för att han ville ha godis. Men jag stannade hemma för att det regnade/regnar så otroligt mycket. Och regnat har de gjort hela dagen.

Vi har faktiskt inte gjort så mycket idag. Till middag så åt vi lassande med vitlöksbröd. Och resten av kvällen blir det att kolla på idol och käka lite godis. Och bara njuta av lugnet till alla andra kommer hem. Nä men skämt och sidor så ska faktiskt bli skönt att familjen kommer hem.

Sorry för att det inte blev något roligt inlägg idag. Men har verkligen inget att skriva. Men så är det ibland.

Men ha det gött så hörs vi i nästa inlägg 💋

Likes

Comments