1. Vad heter du på snapchat?
 • Alanyaam

2. Vilka är dina bästa vänner på snap? Skriver bara vad dem heter på min snap..

 • Victor ❤(en väldigt bra kompis..)
 • SVARA INTE (en killkompis)
 • friman 👌(en killkompis)
 • Störiga lillebror (min lillebror)
 • Alexander (en killkompis)
 • Robin (en killkompis)
 • Jocke (en killkompis)

3. Vem skickade du en snap till senast?

 • Victor ❤

4. Vem skickade en snap till dig senast?

 • Victor ❤

5. Brukar du skicka fina eller fula bilder?

 • Det beror helt på vem man skickar till. Skickar man till en person som skickar fula bilder då skickar man det tillbaka, men om man tex skulle skicka till en snygg kille då skickar man ju självklart fina bilder..

6. Vem kan du skicka fula bilder till?

 • min mamma, lillebror, närmaste vänner, till alla andra som också gör det..

7. Vilken är din favoriteffekt?

 • dessa, dock har dem ju tagit bort det första filtret.

8. Har du många vänner på snapchat?

 • yes, för många

9. Har du några kändisar på snap?

 • yes, som tex : Justin Bieber, dem i Kardashian/Jenner familjen, en massa youtubers, folk från paradises hotel/ex on the beach..

10. Dina senaste publiceringar?

 • en bild på vår ena katt

11. Hur länge har du haft snapchat?

 • ehm vet faktiskt inte. Kanske 5-6 år, fast den här snapchat som jag har just nu har jag kanske haft i 2-3 år.

12. Hur många poäng har du på snap?

 • 106 472 , just nu

13.Hur många personer skickade du snaps till igår?

 • ehm.. var ganska off på snapchat igår men runt 25 stycken

14.Vilka snaps föredrar du att skicka?

 • oseriösa bilder

15.Vilka snaps förderar du att få?

 • oseriösa bilder


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er alla underbara!

Idag så kommer det tyvärr inte att komma något ordentligt inlägg. Utan idag så kommer det bara en snabb tag. För att det har varit ett väldigt händelse fullt (inget positivt) dygn det senaste dygnet och jag har inte orken till att ta och uppdatera bloggen med något ordentligt inlägg. För all min energi är just nu slut.

Här kommer ett citat som jag tycker att många av oss ska tänka på :

"Ta inget för givet som du har i livet. Det kan på en sekund försvinna utan att du det åter kan vinna. Njut av allt du har, innan någon ifrån dig det tar"


FAVORIT DRYCK? - Chai latte, eller bara en vanligt kaffe latte. Fast varmchoklad kan också vara väldigt gott.

FAVORIT HÖSTDOFT? - doften av höstpäron i doftljus..

FAVORIT HÖST PLAGG? - En svart tröja med polokrage från ZARA, speciellt med dem skorna till.

FAVORIT NAGELLACK? - ehm vet inte, målar inte naglarna. Men kanske rött..

OM DU SKULLE BESKRIVA HÖSTEN?- en väldigt mysig årstid, som innebär att sitta inne framför en bra serie med tända ljus och en stor, mysig tröja på sig

ÄLSKAR DU HÖSTEN? - ja faktiskt

FAVORIT FRUKT? - clementin

FAVORIT FÄRG PÅ HÖSTEN? - rött, orange, svart, grått

KOMMER DU ATT KLÄ UT DIG TILL HALLOWEEN? - nej det kommer jag inte. Gillar inte halloween..


Likes

Comments

Hej på er alla underbara!

Som ni alla vet så har jag haft socialfobi, eller har fortfarande det, fast inte lika mycket som jag hade för ett år sen. Jag har verkligen blivit så mycket mer social nu än vad jag var innan. Fast jag har fortfarande svårt för nya människor och folkmassor men jag drabbas inte lika lätt av panik och ångest när jag vet att jag kommer behöva träffa nya människor eller om jag kommer att behöva vara bland en folkmassa. Men det hjälpte verkligen att gå till kuratorn för att börja komma över det..

Här nedan kommer det en text som jag skrev som en skoluppgift i tvåan, om just socialfobi..

Det var först i tvåan på gymnasiet som jag förstod att det är social fobi som jag har. Och det kom jag fram till genom att jag gjorde en uppgift i psykologin där vi skulle skriva om vars en psykiskt ohälsa och jag valde att skriva om social fobi. Jag märkte då under tiden som jag skrev det arbetet att det jag skrev om stämde verkligen in på mig. Och jag känd verkligen ingen mig själv i det jag skrev. För er som inte riktigt vet vad social fobi är så tänkte jag först berätta lite kort om det.

Social fobi är när man inte gillar att stå i centrum så mycket, att man får ångest, panik av göra något som dra till sig uppmärksamhet. Som tex när man hålla en redovisning för sin klass.. Man kan bland annat ha svårt för att lära känna nya människor, ha svårt för folkmassor osv. "Social ångest innebär att man är rädd för att hamna i situationer med andra människor där man riskerar att känna sig bortgjord eller granskad. Rädslan kan leda till att man undviker att umgås i sociala sammanhang". Källa: http://www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Social-fobi/

Att ha social fobi är något som jobbigt att ha, pågrund av det påverkar ens liv. För det kan vara svårt för att passa in och vara sig själv i skolan tex. För där måste man träffa nya människor ( i med att man inte känner alla), och i skolan så måste vi även arbeta i grupper, vilket kan vara jobbigt ibland. Särskilt dem gångerna när man inte får välja grupper själv. Jag tycker även också att det kan vara extremt jobbigt att snacka i telefon.

Jag har extrem svårt för folkmassor, svårt för att lära känna nya människor, svårt för att stå framför en grupp och ha en redovisning osv.. Jag har får extrem ångest och panik när jag måste göra något som drar till sig uppmärksamhet. Och det är något som jag tycker är jätte jobbigt. Att få ångest och panik när man måste göra något som kan dra till sig uppmärksamhet är något som är väldigt vanligt för en som har social fobi. Jag tycker att social fobi är något som är jobbigt att ha för att det påverkar ens liv på på flera olika sätt, som tex att man har svårt för att få vänner pågrund av jag har svårt för att prata med nya människor och folk har oftast inte tålamod att lära känna en då, imed att jag är tillbaka dragen och är då svår att lära känna. Och detta är något som är väldigt vanligt för dem som har social fobi.

Ett annat exempel är är i skolan, då måste man ibland hålla redovisningar och för någon som har social fobi så är det väldigt jobbigt. Och oftast så hjälper det inte att berätta att man har svårt för att stå framför en grupp, istället så blir man nästan tvingad till att hålla en redovisning för annars ”får” man F. För att det ”står” i kunskapskraven att man ska hålla i en redovisning minst en gång per kurs. Själv så tycker jag att det blir sämre för en , för att om man blir tvingad till något så blir det ännu sämre och ännu jobbigare och man mår ännu sämre.

Folk som inte har eller aldrig har haft social fobi kan inte relatera till det, dem kan inte riktigt sätta sig in i det. För dem är det ”bara” till att ställa sig där framme och hålla en redovisning, det är väl ”inga problem”. Men jo, det är det. Det krävs mod till det, mod som man inte riktigt har när man har social fobi. Som jag skrev nyss så kan inte folk som inte har social fobi relatera till det, så därför så borde chefer, lärare och folk i allmänt vara på lästa om vad social fobi innebär. Dem ska kunna veta hur det är för en person med social fobi, så det inte blir att man tvingar dem till att stå där framme. Är dem på lästa om social fobi då kan dem lättare hjälpa någon med det.

Det är nog många som vet på ett ungefär vad social fobi innebär, men folk vet nog inte riktigt hur ”allvarligt” det är. Så därför borde man också prata om det i skolan, kanske låta en person som har haft social fobi komma och prata om det, berätta hur det faktiskt är, konsekvenserna det kan bli av det, hur man kommer över det, osv.. Då får folk en bättre bild av det, dem får en större förståelse om social fobi. Det är fler än vad man tror som lider av social fobi, men det känns som att tex lärarna inte riktigt tar hänsyn till det, dem ”tvingar” istället eleverna med social fobi till att ställa sig där framme och jag tror att dem gör så för att dem inte vet så mycket om social fobi. Så med andra ord så borde det bli någon som man pratar mer om.

Likes

Comments

Hej på er alla underbara!

Dagen igår började med att man var tvungen att gå upp efter klocka. Ganska drygt men det va det värt. Gick upp runt halv 10, och började direkt att göra mig i ordning. För att sedan vid halv 12 köra till Tyringe. Vi skulle till min storebror och hans familj. Jag övningskörde dit med den nya bilen, vilket var sjukt kul även om jag inte är jätte nöjd med hur det gick. Fast det var bara andra gången som jag körde den här bilen och det får jag ha i baktanke när jag kritiserar min körning. Körde vår nya bil för första gången i lördags och den är verkligen helt olik den andra bilen. Fast det är inte så konstigt med tanke på att våra nya bil är årets modell och den andra är ett antal år äldre, så det ska ju vara skillnad. Och det är en bra bit för oss att köra, och jag är inte riktigt van vid att köra så långt, så egentligen gick det nog ganska bra.

Vi var hos min storebror för att fira hans dotter, Antalya, som fyllde ett år igår. Åhh fasters lilla prinsessa är hon. Kan inte riktigt fatta att hon redan är ett år. Tiden går verkligen så snabbt. Och det var även kul att träffa hans son, Harley. Som är fasters lilla älskling. Var ett tag sen man träffade dem, så det var verkligen kul att få träffa dessa underbara ungar.

Dagens klädsel igår blev ett par svarta byxor från hm, och en svart polotröja från Zara samt ett par beiga stövlar från Zalando.

Likes

Comments

Hej på er alla underbara!

Igår så var det min pappas födelsedag. Av mig så fick han det som är på den tredje bilden och jag la det i den presentpåsen som finns på andra bilden. Det är verkligen typsikt mig.. att när jag ger bort presenter så lägger jag det nästan alltid i en presentpåse för att jag inte kan slå in presenter - det ser ut som att en treåring har gjort det om jag en försöker göra det.
Under dagen igår så gjorde jag inte så mycket. Tog det mest lugnt och gjorde mig i ordning. Brukar inte sminka mig så ofta längre så jag passade på att jag göra det igår. I med att vi ändå skulle ut och äta tillsammans. Så på kvällen så var vi och käkade tillsammans hela familjen. Och det va mysigt. Jag är ju 19 år, och jag älskar öl - så vi beställde in öl till mig och mina föräldrar och när servitören kom och skulle servera drickan till oss så tänkte han ge ölen till min 15-åriga lillebror.. och be han om legitimation.. HAHA. Och tänkte ge läsken till mig..
Tur att man är van vid att alla tycker att jag ser ett antal år yngre ut än vad jag är. Det kommer att vara något positivt när jag äldre..

Senare på kvällen så träffade jag Calle. Och ni vet nu att när man träffar han och dem andra så gör man inget speciellt. Kör mest runt med bilen och det var precis vad Calle gjorde igår. Men det var iallafall kul, vi träffade två andra också, Andre och Natalie. Lite svårt att berätta vad man gör när man är ute för att ena sekunder händer du hur mycket saker som helst och nästa sekund så sitter man typ inne på donken och inte gör något. Men ni kan ju tänka er hur det är - folk som inte har haft sitt körkort så länge, det säger en hel del..

Likes

Comments

Dagen igår började med att man undrade om jag skulle hänga med henne till Ystad. Och ja, det ville jag såklart. Så det var bara till att ta sig ur sängen och börja göra sig i ordning. Vilket dock gick snabbt att göra, för orkade verkligen inte att sminka mig så det fick bli endast mascara. När kom till Ystad så blev det att kolla i lite affärer och jag köpte faktiskt inget. Vilket är lite chockerande 😉 Men vi var i Ystad för att främst köpa en present till pappa som fyller år imorgon. Det blev iallafall lite lunch på subway även den här gången. Och precis som förra veckan så tycker jag att saubway är helt okej. Inte direkt det godaste med det funkar..
Det blev så klart en sväng in om till dollarstore men den här gången så köpte varken jag eller mamma något.. Vilket aldrig har hänt innan. Det är alltid någon av oss som köper något när vi är där.

När jag kom hem så blev det att sätta sig ner och blogga lite. Vilket tog ett tag, dels för att jag inte riktigt visste vad jag skulle skriva och dels för att jag lyssnade på musik samtidigt. Allt jag gör tar så mycket längre tid när jag har musik igång.. Men senare på kvällen så drog ut en stund med två kompisar och ja, ni vet nog vilka två kompisar (dem som alltid dyker upp på bilder här på bloggen).

Planerna för den här dagen är att jag ska söka en del jobb och sen så måste jag städa mitt rum lite samt att bädda sängen. Så den här dagen består bara av tråkiga måsten..

Likes

Comments

Jag framstår nog ofta som att jag har bra självförtroende och självkänsla. Till en viss del så har jag det men samtidigt så har jag inte det.. När det kommer till hur jag ser ut så är jag ganska nöjd med mig själv. Då har jag ganska bra självförtroende men annars har jag inte det. Fast det är ju inte konstigt att jag och många andra inte har bra självförtroende och självkänsla. Att inte ha varken ett bra självförtroende eller en självkänsla är något som är extremt vanligt, speciellt bland ungdomar. Men är det så konstigt? För i dagens samhällen är det knappt okej att man är sig själv.. För man ska helst följa normerna och vara som alla andra.. För gud nådde om man skulle sticka ut och vara sig själv, för då har folk direkt åsikter om det. Jag är en person som bryr mig ganska lite om vad folk tycker och tänker om mig. För jag väljer att gå min egen väg och oftast så väljer jag att gå emot alla andra, vilket en hel del kan störa sig på och ha åsikter om. Men jag föddes inte för att imponera på varenda människa här på den här planeten, det viktiga är vad jag tycker om mig själv och inte vad alla andra tycker.

Men redan som barn så lär man sig hur man ska vara som person. Att tjej ska vara tjej och kille ska vara kille. Föräldrar vill så klart ge sina barn samma villkor i livet, oavsett kön på barnet. Men om ens föräldrar har fått lära sig att det är stor skillnad på tjejer och killar, så blir det lätt att dem uppfostrar barnen på olika sätt.

I dagens samhälle så är det knappt okej att vara sig själv. Man ska helst vara så som andra vill att man ska vara. Killar kan ibland bli behandlade orättvist på grund av att man ibland tänker att killar är bråkiga och stökiga. Och lika så är det med tjejer , tjejer som tar mycket plats eller pratar mycket, kan då få höra det inte passar en tjej att bete sig så. Om man inte är som folk förväntar sig så är det många som kan reagera väldigt starkt på det. Är man en kille som använder ”tjejiga” kläder eller smink så hade han till största sannolikhet stämplats som homosexuell. Och om en tjej skulle ha en liten mer killstil än tjejstil så hade hon antagligen också stämplats som homosexuell. Vilket är helt vansinigt. Ändå så vill folk att vi ska få vara individer och se ut precis som man själv vill. Just från den sekund som man föds så bli vi olika behandlade beroende på vilket kön vi har.

Jag tycker att en kille eller en man som vågar vissa sig i ”tjejiga” kläder, smink eller i färgen rosa att han då är stark i sin manlighet. Att han vågar bryta normerna. Och en tjej som vågar visa sig i “killkläder”, i färgen blått, ha kort frisyr som killar brukar ha och så vidare, att hon då är stark i sin självkänsla och i sitt självförtroende, för att hon faktiskt vågar gå emot och bryta normerna. Jag personligen har hellre blått på min än att ha rosa, för att enligt mig så finns det inget som heter “tjejfärg” och “killfärg”, för det är väl ändå upp till var och en att ha på sig vilken färg man vill.

Jag tycker att vi människor borde bli bättre på att inte döma andra för hur dem ser ut, att vi ska sluta vara ytliga när det kommer till nya människor. För att oavsett om en personen tex skulle vara “snobbig” så kan personen ändå vara helt tvärtemot och inte alls bete sig som han/hon ser ut. För när vi människor tex sen en “snobbig” person så tänker dem flesta direkt att det är en jobbig person, en bortskämd unge osv.. Men så behöver det inte alls vara. Vi måste bli bättre på att ge andra människor en ärlig chans innan vi dömer dem. För att man är inte själv så mycket bättre om man dömer andra i förväg.

Men vad som är kvinnligt och manligt skiljer sig beroende på var i världen man bor. I med att det man tycker är typiskt kvinnligt och manligt förändras ofta och att det är olika beroende på vilken del av världen man bor i, så kan man inte säga att finns ett naturligt sätt för en tjej att vara eller att det finns ett naturligt sätt för en kille att vara. Vilken färg vi har på kläderna, vad vi gillar att göra eller vad vi är bra på, har absolut inget med vårt kön att göra. Vi är alla olika och det är bara till att acceptera det.

Kläder är ett viktigt sätt för oss människor att kunna uttrycka vem vi är som person. Man stämplas väldigt snabbt av sina med människor för hur man ser ut. När vi beskriver oss själv så gör vi det via ett uttalande om hur vi liknar andra människor, men även också hur vi skiljer oss ifrån dem. Vi skapar vår identitet då vi förstår oss själva i en relation om hur andra beter sig och uppfattar oss. Så var bara dig själv och strunta i vad alla andra tycker och tänker om dig, gå dig egen väg för det kommer du längre på. För du är perfekt precis så som du är, och glöm inte det.

Likes

Comments

Ni vet ju att jag nästan inte tycker att några ämnen är tabu att prata om.. Därför kommer här ett inlägg om mens. För att det verkar som att killar tycker att vi tjejer överdriver.. och dem verkar inte alls förstå oss tjejer om hur jobbigt det faktiskt kan vara att ha den där dryga veckan på månaden. Därför kommer här anledningar till varför JAG tycker att det är en jobbig vecka på månaden. Men tror att ganska många tjejer kan känna igen sig i det här och förhoppningsvis så lär killar sig något..

1. Jag får grova humörsvängningar . Ena sekunden är jag hur glad som helst och nästan sekund är jag hur arg som helst. Att prata med mig kan vara omöjligt just för att jag har humörsvängningar som f*n. Men det finns inget värre än när någon säger "har du pms eller?" Man är verkligen extremt lätt retlig under den veckan och stör sig på mer eller mindre allt. Alla kommentarer som "har du mens eller?, borde du inte vara van eller så hemskt kan det väl inte vara?" är bara extremt onödiga. Vi kommer lacka (jag gör iaf det) och det är otroligt onödigt att lägga såna kommentarer under just den veckan för man är extra känslig.

2. Jag får ett extremt sötsug. Är verkligen sugen på typ allt onyttigt när jag har mens. Jag kan gå och vara sugen på tex chips en hel dag och när jag äntligen har köpte det så är jag inte alls sugen på det längre. Då vill jag tex ha choklad istället. Vill ha det som jag inte har alltså.. Men annars har jag mindre aptit än vad jag har i vanliga fall..

3. Vita jeans och mens är inte en bra kombination. Man måste verkligen tänka på vad man har på sig under den veckan. Vilket är ganska drygt.

4. Mensvärk och andra värkar i kroppen när man har sin mens är otroligt jobbigt att ha. "Att få ont när du har mens är vanligt, särskilt när du är ung. Vanligast är att få ont i magen, men du kan också ha ont i ryggen, ljumskarna, låren och huvudet." - http://www.umo.se/Kroppen/Mens/Mensvark/
Jag är den typen av tjej som har ont under hela mensperioden. Man vill mer eller mindre bara ligga i sängen hela dagen och äta sötsaker.

5. Man känner sig extremt ofräsch. Det kvittar hur mycket man duschar och tvättar sig. För man känner sig ändå ofräsch.


6. Rädslan för att det ska ha läckt igenom kan vara enorm. Inte för att det har hänt mig. Men man är ändå nojig för att det ska ha gjort det. Speciellt om man har suttit ner för länge eller om man sover borta. Rädslan på morgonen att det ska ha läckt igenom är inte så rolig.. och verkligen inte om man sover hos en kille. För skulle det ha gjort det så kommer det antagligen att vara ganska pinsamt och dem fläckarna kan vara svåra att få bort.

7. Är den här veckan äntligen över? Osäkerheten man får om den verkligen är över eller inte. För man vet aldrig med mensen. För bland när man tror att den är det så är den inte det..

8. Ens självförtroende verkar vara en aning sämre när man har den här perioden på månaden. Ganska vanligt att man känner sig ful och bara väldigt obekväm med sig själv.. man känner sig svullen och inte alls vacker..

Likes

Comments

Dessa två låtarna är just nu mina absolut favoritlåtar när det kommer till lugna låtar. Kan verkligen inte sluta lyssna på dem. Älskar lugna låtar som det verkligen finns en känsla i och bäst är det om det är låtar som man kan relatera till.

Av någon anledning så har jag helt plötsligt börjat gilla rock en hel del.. Och det här är två låtar som jag gillar ganska mycket just nu..

Låten me too gillar sååå mycket. Man känner sig lite små kaxig och självsäker med den här låten 😉
Och självklart så har jag en favoritlåt från Bieber också just nu (gillar dock dem flesta låtarna från han, men men).

I mitt förra inlägg (TMI-tag) så la jag upp länkar till ytterligare fyra låtar som jag lyssnar en hel del på just nu. Klicka HÄR för att komma till inlägget.

Likes

Comments

1. Vad har du på dig?

 • Svarta joggapants och en grå hoodie, underkläder

2. Nånsin varit kär?

 • Yeees, två gånger på "riktigt"

3. Nånsin haft ett jobbigt break up?

 • Yeees, ett, nu det senaste

4. Hur lång är du?

 • väldigt kort, 150..

5. Hur mycket väger du?

 • ungefär 40 kg

6. Några tatueringar?

 • yeees, två stycken.

7. Några piercing?

 • Hål i öronen, två i varje öra. Och en näspiercing

8. OTP?

 • vet inte..

9. Favoritpogram

 • just nu .. Huset fullt

10. Favoritband

 • Volbeat

11. Något du saknar?

 • en vettig pojkvän 😂😂😂

12. Favoritlåt

 • Jag ändrar favoritlåt hela tiden. Men här nedan kommer några låtar som jaglyssnar en hel del på just nu.

13. Hur gammal är du?

 • 19 år

14. Stjärntecken?

 • Tvilling

15. Någonting du letar efter hos en partner?

 • En lojal kille som bara vill ens bästa. Och som kan hantera ens humör.

16. Favorit motto?

 • lev livet för imorgon kan det vara försent

17. Favoritskådespelare?

 • Wentworth Miller

18. Favoritfärg?

 • grön (dock inte mörkgrön)

19. Hög eller låg musik?

 • HÖG

20. Vart går du när du är ledsen?

 • Till Kyrkogården

21. Hur lång tid tar det för dig att duscha?

 • ehm kanske 20 minuter..

22. Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen?

 • det beror helt på.. om jag ska sminka mig så tar det typ lite mer än 2 timmar att göra mig i ordning. Men om jag inte ska sminka mig så tar det typ 30 minuter.

23. Någonsin varit med i ett slagsmål?

 • maybe

24. Turn on?

 • killar som luktar gott

25. Turn off?

 • snusare

26. Anledningen till att du började blogga?

 • Jag vet faktiskt inte. Började blogga 2012 och sen har jag gjort det från och till..

27. Rädslor?

 • spindlar, mörker, att vara hemma själv, döden, att vara under vatten, clowner, att släppa in nya människor i mitt liv, att bli sårad och utnyttjad, ska jag fortsätta? Är ganska rädd av mig.

28. Senaste saken som fick dig att gråta?

 • ångesten..

29. Senaste gången du sa att du älskade någon?

 • ...

30. Meningen bakom ditt blogg-namn?

 • det är mitt namn, fast med ett extra A i slutet bara

31. Senaste boken du läste?

 • Therese Lindgrens bok - ibland mår jag inte så bra. Kan starkt rekommendera den boken..

32. Boken som du för tillfälet läser?

 • ingen

33. Senaste pogrammet du såg?

 • huset fullt

34. Senaste personen du pratade med?

 • mamma

35. Förhållandet mellan dig och den senaste personen du snapchata med?

 • kanske lite komplicerat..

36. Favoritmat?

 • Spaghetti och köttfärssås

37. Plats du vill besöka?

 • dimcay och manavgat waterfall i Turkiet

38. Senaste platsen du besökte?

 • Dollarstore

39. Är du kär?

 • ...

40.Senaste gången du blev förolämpad?

 • ingen aning

41. Favoritsmak på godis?

 • Surt eller salt

42. Vilka instrumment spelar du?

 • just nu inget. Men kan spela gitarr och saxofon

43. Favorit smycke?

 • mitt berlock-armband

44. Senaste sporten du spelade?

 • HAHAHAHAHAHA minns inte

45. Senaste låten du lyssnade på?

 • walk of life

46. Favorit raggningsreplik?

 • hahahha, ska vi leka sugrör? Jag suger och du rör

47. Har du använt den någon gång?

 • ja men klart ;)

48. Senaste gången du var med någon?

 • beror helt på hur man tolkar frågan..

49. Favohårfrisyr

 • Utsläppt

50. Vem borde svara på dom här frågor?

 • ingen

Likes

Comments