View tracker

Första inlägget år 2016! På senaste tid har jag funderat på om jag skulle börja blogga igen. Senaste gången jag gjorde ett blogginlägg här var för drygt ett år sen och mycket har hänt sen dess. Sluta högstadiet som innebar att vi hade lärarmiddag, bal och musikal. Ett långt härligt sommarlov med många äventyr och resor. Börja Gymnasiet som innebör en helt ny skola, massa nya vänner, insparks lekar, insparksfester och ny värld. I december var jag en månad i Australien och sedan började andra terminen av första ring. Mycket har hänt och darför vet jag att jag är tillbaka mognare mer erfaren och mer sugen på att blogga.

Kort introduktion av mig,

Jag heter Alanah Coleman som ni nog redan förstått. Jag är 16 år snart 17. Jag är född i Australien men flytta hit till sverige när jag var drygt 2 år gammal och då alltså är halv svensk och halv Australisk. Har haft flera bloggar men har hållt på med denna blogg specifikt i cirka 3 år då jag lagt ner och startat den allt för många gånger. Jag bor i Malmö och går då i första ring på Malmö Borgarskola i en Engelsk linje Business&Management, vilket då har samma innebörd som en vanlig Ekonomi klass. Jag har valt att gå på en Engelsk linje eftersom att efter gymnasiet så vill jag flytta tillbaka till Australien och börja plugga där. När jag bli äldre så hoppas jag att börja jobba som Mode-redaktör eller bli PR-konsult. På fritiden så är det plugg, fotboll och vänner som gäller. Intressen utöver mina fritidsaktiviteter är fotografi, träning&hälsa och Mode. Här på bloggen kommer jag skriva om lite vad som helst och jag kommer lägga ut en hel del bilder.


XOXO Alanah Coleman

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej!
Har inte skrivit på ett tag, jag har bara haft ork att göra det. Men nu ska jag försöka skärpa mig!

I lördags så spela jag match på morgonen. Det var en tränings match och vi mötte ett danskt lag. Vi alla visste nog att det inte skulle gå så bra, det är ju trots allt vår första match tillsammans sedan vi slogs ihop med 00:orna.

Idag så har jag varit med Mikaela och Cecilia vi har bara varit hemma och kollat på film. Har börjat bli sjuk igen, har fått feber och har ont i halsen. Jag vill inte vara sjuk under lovet!

Nu i veckan kommer de nog bara vara plugg och träning. Hoppas inte att jag blir för sjuk. Nu i veckan så ska vi även ha morgonträning på måndag och fredag. Det ska ju bli kul. Hoppas iallafall att jag kan gå och träna imorgon!


Likes

Comments

Hej!
Sorry att jag inte har skrivit på ett tag. Jag har varit sjuk, sen har jag varit upptagen. Idag ska jag skugga på Malmö borgar skola, vilket är mitt första val än så länge. Det är så bra att man kan skugga på på olika skolor, för då kan man se hur det verkligen är. För några veckor sen skugga jag på en skola som jag tänkte ansöka som mitt andra val, men efter jag skugga där så ångra jag mig helt. Nu sitter jag i soffan och väntar på att min buss ska komma.

Xoxo Alanah

Likes

Comments

Hej fina ni!

Kom hem för en timme sen, har varit ute med några av mina fotbolls vänner. Vi hade det över mysigt! Först var vi på laserdome. Det var faktiskt första gången jag var där och det var skit kul. Det ända problemet var att jag sög på de, men det gick bättre och bättre. Om det hade varit "krig" det vill säga folk springer runt och skjuter varandra i riktiga livet, så hade jag nog dött först.

Efteråt så stack vi till La Grappa, en resturang på lilla torg. Där fick vi alla kött, pommes och bea vilket var väldigt gott.

Nu ska jag nog dra till sängs, har tidig träning imorgon.

Xoxo Alanah


Likes

Comments

allmänt-random

Hej!
Idag så vakna jag vid 10 tiden åt lite frukost och kolla på tv sen så märkte jag att klockan redan var halv 12 tiden gick jätte snabbt. Jag hade träning kl.12.30 och min buss gick 11.46 så de var snabba ryck då, som tur hann jag med bussen! Det var ganska skön söndags träning med lite löpteknik och sen lira vi. Efter gick jag hem duscha sen så skulle jag ut igen med familjen. Jag dela ju rum med min lillasyster och ibland kan de var roligt men det är oftast väldigt jobbigt. Så nu har vi satt upp en "gardin" eller draperi som nu delar upp rummet. När jag kom hem så satte vi upp de, sen så har jag pluggat i 4 timmar. Inte alls kul!

Likes

Comments

Hej!
Idag har varit en ganska slö dag vakna upp något vid 11-12 tiden. Pappa hade köpt lite bullar så de blev en mysig "morgon" frukost. Sen runt kl.3 så åkte vi till Ikea. Vi kollade runt lite på hyllor och andra saker sedan åt vi där. Ikeas köttbullar är nog bäst! Sist jag var i Australien så var jag på Ikea i Melbourne och jag tror nog att nästan alla Ikea ser likadana ut, jag skojar inte! Det är nog små skillnader men inte alls stora. Iallafall så köpte vi några hyllor till min syrra och lite olika små saker. Jag köpte några led-lampor som jag precis satt upp. Just nu så ligger jag bara i min säng och gör absolut ingenting men det kan vara ganska skönt ibland.

Xoxo Alanah Coleman

Likes

Comments

Idag var en tidig morgon, jag och mina vänner har precis skaffat gymkort. Nu är det tredje dagen i rad vi är på gymmet. Men just idag skulle vi ha en liten utmaning så vi gick till gymmet då de öppnade klockan 06.00. Vi gick upp klockan 04.00, så nu är jag ganska trött eller ja det är vi nog alla! Vi tänkte nog dra upp till stan när vi e färdiga. Nu ska jag fortsätta med att gymma. Hoppas ni har en superbra dag!
Likes

Comments

Igår så köpte jag lite träningskläder nu när jag ska börja gymma. Köpte ett par Nike tränings-leggings, en sportbehå, och en Vans väska från Stadium. Har även skaffat ett nytt gym-kort på forum. Jag har sån prova på månad och sen ska jag se om jag vill fortsätta där. Var där idag och gymma det var riktigt skönt i med att jag inte har varit på gymmet på jätte länge. Men nu är jag jätte trött så godnatt!


Likes

Comments

Det känns som att jag vaknat upp vi denna tiden varje dag under lovet, men det beror nog också på när man går och lägger sig. Kollade på en serie (Prison Brake) tills jag märkte att klockan var 04:16. Då var det nog dags att gå lägga säg tyckte jag. Idag har jag inget planerat ska nog sticka till gymmet eller ut och Jogga senare. Nu sitter jag här och dricker en Hälso-smoothie som är jätte god! Jag ska ju vara nyttig, det har gått helt okej. Nu ska jag bara försöka fortsätta att hålla det!
Likes

Comments