HeaderMådde bättre när jag vaknade i morses men åkte ändå iväg och tog ett infektionsprov som sen visade att jag har lunginflammation. Ingen skola för mig förän tidigast torsdag var ordern. Får hoppas att jag är hyfsat pigg imorgon så kan jag ha lite spadag här hemma och fixa naglarna, ansiktsmask osv...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Det blev inget Göteborg igår för min del, mådde för dåligt! Sitter och dricker te nu och ska snart ta mig bort till vårdcentralen.

Likes

Comments1. Undvik slitet hår genom att krama håret torrt med handduken istället för att gnugga.
2. Få din frisyr att hålla – försegla nysprayad hårspray med kall luft från hårfönen.
3. Massera hårbotten 3 minuter dagligen för att öka blodcirkulationen och få håret att växa snabbare.
4. Få din fönade frisyr att hålla längre genom att byta mellan varm och kall luft på hår
fönen.
5. För strandhår, spraya fuktigt hår med hårspray och sov på det.
6. Tappar du mer hår än vanligt? Då är det dags för en klipp
ning.


7. För att få tunt hår att se friskt ut, använd balsam först och sedan schampo.
8. Skydda håret från uttorkande klorin. Applicera balsam i torrt hår, sätt upp håret i en knut och simma
sedan.
9. Undvik slitage, applicera balsam på hårtofsarna innan användning.
10. Öka hårets styrka genom att äta svavelrik mat som ägg oc
h kål.
11. Krydda maten med peppar och ingerfära som ökar blodcirkulationen och får håret att växa snabbare.
12. Drick minst 8 glas vatten om dagen för både huden och
håret

Likes

CommentsStannade som sagt hemma idag. Mådde lite bättre förut och åkte med pappa och Hampus till torp och köpte vinterjacka. Blev helt utmattad och fick ont i lungorna så sedan vi kom hem så har jag bara legat i soffan. Imorgon ska vi till Göteborg med klassen och gå på bokmässan, hoppas bara att jag orkar med en heldag där eftersom det verkar bli riktigt roligt!

Likes

CommentsUsch ligger i sängen och kan inte sova. Under dagen har min förkyldning blivit rejält värre, har tydligen bihåleinflammation också. Även en rejäl hosta smyger sig på. Vi ska ha friluftsdag imorgon i skolan och det känns ju inte jättepeppande nu, så det får nog bli att stanna hemma imorgon och vila upp mig. Funderar på att sätta igång med det på bilden, men det får bli imorgon.

Likes

Comments


Kort skoldag mellan 11-12, drog till stan och käkade lunch och solade med Robert. Efter det en körlektion och sen fika med pappa. Är hemma nu och ska sätta på dagens avsnitt av Paradise hotel.

Likes

Comments


Har varit ledig från skolan idag så vid ett-tiden tog jag bussen in till stan och lunchade med min farmor och efter det åkte jag till gymmet och körde kondition och lite styrka. Tror jag är påväg att bli sjuk så ska ta det lugnt resten av dagen.

Likes

Comments


Hade egentligen tänkt stanna hemma igår men när klockan var halv tolv så skrev rebecca och undrade om jag skulle med på fest. Stressfixade mig och en halvtimme senare var jag hos Alexander igen. Dagens planer är lite oklara men tror jag ska fixa med lite plugg oxh dra till gymmet.

Likes

Comments

Rebecca kom hem till mig igår så fixade vi oss innan vi drog vidare till Alexander där en massa andra människor var. Var hemma igen vid halv tre inatt och somnade direkt. Nu är jag på överby med mamma och fixar lite saker och sen ska hela familjen iväg på 40-årskalas.

Likes

Comments