Header

JeansjackaZara

SneakersFenty x Puma

JeansMonki

Såhär såg jag ut igår, klädd i min nya jeansjacka! Vill seriöst bo i den forever. Bara ÄLSKAR den! Har liksom aldrig shoppat något så snabbt som jag gjorde med denna. Tvekade inte för en enda sekund, love at first sight helt enkelt. Hoppas allt är bra med er som fortsätter ta sig in här för att läsa min blogg. Uppdaterar så extremt sällan men det blir bara när jag har något att visa samt när jag känner för det. Nu ska jag däcka..

- Nighty

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förra veckan drog jag med lillsyrran till botaniska trädgården här i Göteborg och passade på att fota i deras växthus. Eller ja, passa på och passa på... det var ju planerat rättare sagt haha! Jag blev rätt imponerad av bilderna och att resultatet blev bättre än vad jag hade trott. För er som undrar, t-shirt från Mango, favoritjeansen från Monki, solisar från ZeroUV och..... brun utan sol från st.tropez hahah..

Ha en fortsatt bra söndag, ciao

Likes

Comments

Kan inte sluta längta till våren, dels för att det är ljusare och lite varmare ute men även för att man då kan känna sig finare i klädseln! Dessa godingar ovan är några accessoarer jag kommer använda flitigt till våren. ✨

Annars då? Helt galet att det redan är mars!? Man blir alltid minst lika chockad över hur fort tiden går, och det är nog lite skrämmande också.. 22 år snart och ännu känns det som att jag är 18-19 kanske? Haha inte för att det är sån jäkla stor skillnad men ni förstår! Snart 25 liksom.. Hur som helst, idag har jag en mega ledig dag och det känns mer än bra! I 5-6 veckor nu har det varit så himla mycket på gång under mina helger, framförallt fotograferingar. Jag är så klart jätteglad och tacksam över att jag kunnat börja "jobba" mer med det nu, men ibland behöver man ha ledigt från allt. Särskilt när man studerar på heltid också! Dock så tvättar man kläder idag istället men det känns helt okej.

Ha det fint, ciao

Likes

Comments

Måste påbörja inlägget med att stolt säga att det är lillsyrran som ligger bakom dessa bilder. Min 13 åriga syster, som jag redan har terroriserat med fotografering mm. Påtvingad hobby, vem vet liksom hon kanske blir som jag och till och med blir duktigare. Än så länge ser det ljust ut för henne i alla fall haha. Hur som, dessa solglasögon är nya och kanske inte direkt de mest användbara glasögonen, eller så kanske de är det för de som vill se världen i rött? hehe. Gillar dem för dess retro känsla och att man känner sig en aning cool i dem.

Likes

Comments

Några av mina väldigt många polaroids

Hej vänner, hoppas allt är bra med er. Min dag idag kunde inte ha börjat sämre, vaknade så jävla sent till ett tåg som jag skulle ta till Skövde men missade ju det så klart... Och ändå hade man mobilen precis vid ens huvud men nope, måste ha råkat stänga av alla mina 5 alarm under sömnen. Hur som så vaknade jag panikslagen och hela förmiddagen ville jag gråta. Men tack gode gud var kvällen tusen gånger bättre. Dagen kändes inte lika hemsk och särskilt när man vet att man utnyttjat dagen till saker man annars skulle ha gjort under helgen. Hur som, önskar er en fortsatt bra vecka.

G o d n a t t

Likes

Comments

Ibland kollar jag tillbaka på bilder jag redigerat och tänker: var detta allt jag kunde ge? Ibland behöver man faktiskt vänta någon dag med att lägga upp det man suttit med i flera timmar, just för att sedan kunna kolla en sista gång och se till så att man är 100% nöjd. Satte mig i alla fall med dessa bilder häromdagen och kände att det saknades något och fick faktiskt till en känsla i dem som jag blev jättenöjd med. Så dessa bilder har ni som sagt kanske sett innan men den här gången är det en ny redigering på dem! Hoppas ni gillar dessa mer precis så som jag gör hehe. Och som alltid är det snyggaste Ailine på bilderna, dream team ♥

Likes

Comments