Header

Fler bilder HÄR

Dessa bilder är självklart inte tagna nu utan i somras. Måste nog vara bland mina favoritbilder som jag fotat någonsin. Och ja, att fota i morgonljus, dvs vid soluppgång, kan resultera i magiska bilder. Håller ni med? Dessutom är det rätt nice att man typ är de enda ute så tidigt på morgonen, ett stort plus för oss som vill plåta utan att behöva stå i vägen för människor!

Likes

Comments

Jag tror nästan att glitter strumporna gör hela denna kombon! Köpte två par till, i silvriga och i ett par helsvarta med lite glitter i. Älskar dem! Puma skorna får tala för sig själva. ÄLSKAR materialvalet- och såå nöjd att jag valde dem i svart!

Likes

Comments

Haha ja, ni märker att jag är helt obsessed i sommarbilder. Kan inte låta bli att titta tillbaka på gamla bilder och det slutar alltid med att jag hittar ett par som jag vill redigera och dela på nätet. Nu när det är grått och tråkigt ute har man inga nya bilder att dela, och på tal om detta så märkte jag för några dagar sen att jag inte hade lagt upp något på instagram på över två månader. Väldigt ovant mig kan man säga, i somras var det en bild per dag, om inte två haha.. Nu när man är fri från föreläsningar kanske man har mer tid för att fota något till både instagram och bloggen! 😃

Likes

Comments

Extremt härlig sommarklänning som jag köpte på H&Ms rea i somras. Tyckte den här dörren på resorten som vi bodde på matchade färgen på klänningen, fina kontraster. Har så galet många bilder på hårddisken som jag knappast gått igenom. Finns tiden för det? Knappast!

Likes

Comments

Upptäckte att jag knappt lagt upp några bilder från i somras... inte för att det är något nytt ställe som jag varit på men nya bilder att se på skadar inte. Samtidigt som sommar bilder aldrig kan vara fel liksom. Och i gråa dagar som dessa kan man inte sluta längta tillbaka va? Att jag hade Ailine där under tio dagar var en ren dröm och allt jag kan tänka på just nu är en ny resekompis i Libanon. Så litet land men ändå så mycket att se.. Samtidigt är jag så extremt sugen på något tropiskt land som Indonesien, Malaysia osv. Men känns ju roligast att åka till ett sånt ställe med ett gäng vänner eller med familj.. Nästintill omöjligt att övertala familjen att åka så långt bort.. Får satsa på Bali till framtiden istället haha.

Likes

Comments

Hej vänner, hoppas allt är bra med er! Börjar med att visa två tvåmånaders gamla bilder från London. Söndag idag och även första advent, helt sjukt att det snart är jul! Tog tillfället idag och vaknade sent, skönt att kunna ta en lång sovmorgon innan en ny skolvecka börjar. Det var ju black friday i fredags, eller ja det är ju det fortfarande.. trodde jag var duktig som ej shoppade men nope en dag senare shoppar man sönder. Går nästan aldrig i affärer längre så känns som allt jag shoppar är via nätet, men det är så jäkla mycket roligare tycker jag! Nu ska jag försöka göra något utav den här dagen, hoppas ni får en fortsatt bra dag.. Bye

Likes

Comments