Varje söndag vid tolvsnåret sitter han på en bänk utanför kyrkan och röker sin cigarr med morgontidningen i handen. När jag går förbi ser han upp med ett leende på läpparna och säger 'Godmorgon'. Han ser så fridfull ut, så avslappnad. I ett halvår har jag sett honom varje söndagsmorgon och när jag går förbi honom känner jag ett visst lugn inom mig och att allting kommer vara okej.
Det måste vara skönt att ha sin egentid planerad, att en timme varje söndag ska jag sitta där på bänken och läsa min tidning och röka min cigarr. Jag undrar vad hans fru gör under den tiden, hon kanske träffar sina väninnor över en kopp mjölk med en skvätt te i, pratar om veckans skvaller. För bor man i liten by, finns det alltid något nytt att prata om. 'Välkommen hem till gården.'

Likes

Comments

Jag tror att du sitter på ett moln och käkar tårta. 
Kollar ner på alla du bryr dig om
Ser du till så att de mår bra?
Se till så att Han mår bra. 
Jag hoppas att du får en bra födelsedag, var du än är.
Men mest av allt hade jag hoppats att du vore här. 

Likes

Comments

"Mina fina bästaste vänner"

Jag hade inte kunnat säga det bättre själv. För det spelar ingen roll hur många mil vi är ifrån varandra, hur upptagna vi än är och hur lite vi än pratar så vet jag att vi alltid kommer att vara vänner. När jag vi träffades senast var över jul och då hade vi inte setts på fem månader, tyckte ni att det märktes? Mer än när jag kom och slängde mig i er famn. För mig kändes som att tiden stått stilla, för vi fortsatte i alla fall prata som att vi aldrig varit ifrån varandra. Och det är just DET som jag tycker är sånt extremt jävla bra med oss. Inte bara att man kan prata med er om allt och att ni alltid finns där. Utan att förändras vi som individer, växer vi ändå inte ifrån varandra, vi växer tillsammans och i slutändan så är det vad som är viktigast och jag hoppas att det alltid kommer att vara så. Hade vi inte varit vänner hade vi varit systrar, det är som att vi har ett band som inte går att bryta. (okej att jag är släkt med en av er) Men jag vet inga kusiner som är så tajta som du och jag är. Och jag är så otroligt glad över att jag har dig Jessika. Vi har känt varandra i tusen år snart och jag vet att mitt liv inte hade varit lika bra utan dig, du gör alla mina dagar bättre. Och det är bara ett plus att vi har så roligt tillsammans.
Men med dig då, Caroline? Redan från första gången vi träffades så kände jag att det var "love at first sight". Det var som att ta min personlighet gånger två, vi är så lika du och jag. Och vi säger alltid samma saker, samtidigt. Vi tänker lika ologiskt och det är bara vi som förstår hur vi tänker från första början. Vi pratar lika mycket så det är synd om den som är i vårt sällskap för det blir aldrig tyst. Du säger de knäppaste sakerna och du får mig alltid att skratta vad som än har hänt!

Ni är allt och lite till och jag är så glad att jag har er hos mig varje dag.
Jag älskar er, glöm aldrig bort det.

Likes

Comments

Tack till alla som hatar mig
Ni gör mig starkare
Tack till alla som älskar mig
Ni får mitt hjärta att slå snabbare
Tack till alla som bryr sig
Ni får mig att känna mig viktig
Tack till alla som kommer in i mitt liv
Ni skapade den jag är idag
Tack till alla som lämnat mitt liv
Ni visade mig att ingenting varar för alltid
Tack till alla er som stannar i mitt liv
Ni visar mig riktig vänskap
Tack till alla som lyssnar på mig
Ni får mig att känna att jag är värd det

Likes

Comments