Hej i regnet och denna kylan! Åh va vädret är tråkig, inga fina höstdagar utan bara regn och rusk. Passar dock perfekt att sitta inne titta på serie, måla och dricka kaffe!! Man får göra det bästa av situationen.

Idag hade jag matteprov, jag får aldrig till det i matten. Det är verkligen så att jag känner att jag kan det på lektioner men frågorna på provet är alltid något heeeelt annat. Är väldigt missnöjd, så har varit deppig hela dagen. Dock på vägen hem köpte jag med mig efterlängtade tröja från HM. Åh va jag är käär i den. Perfekt på hösten/vintern!!


​HM hade mycket fint nu, så får nog ta mig dit igen!! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lördag morgon och jag har hunnit med massor, love it!! Jag gick upp vid halv åtta och gick till gymmet, när jag kom hem körde jag distans på cykel. Riktig skön start, dock fick jag ont i mina knän när jag cykla.. Sen så har jag börjat plugga på matte, jag har börjat förstå allt och det känns väldigt bra. Nu ska jag hoppa in i duschen, packa och fixa mig innan jag ger mig av till Onsala för lite kompis häng. Kommer bli super mysigt och jag hoppar på en lyckad kväll!

Igår var jag i skolan, mådde dock sådär men kände att jag inte kunde varit hemma mer eftersom jag har tagit ledigt väldigt många dagar det senaste.. ! Skolan gick väldigt snabbt och engelska provet var inte alls lika jobbigt som jag trodde!! På kvällen åkte jag och mamma till skatås för att träna. Jag körde intervaller på raksträckan, gud vad jag verkligen fick pressa mig. Men när det tufft i ett träningspass tänker jag bara på mina mål och då orkar man alltid mer. Intervallerna jag körde var minuters intervaller. 3-2-1, x3 med 1 minuts vila.

Minuters intervaller är väldigt bra eftersom då kan man anpassa sin fart lätt. Dock har jag väldigt svårt för sånna intervaller eftersom desto snabbare jag springer desto fortare går inte tider över. Därför gillar jag mer att köra sträckor för då är det bara att springa till målet. Men förstås är det från person till person!! Testa vad som passar dig bäst.

Likes

Comments

Ja som rubriken säger, idag är dagen då det blev gossip girl maraton. Eller ja jag skulle vart i skolan idag, men jag vaknade av att jag hade jätteont i magen och mådde illa. Så jag bestämde mig att stanna hemma. Har bara två lektioner så missade inte så mycket! Så just sitter jag och målar samt kollar på gossip girl, vilken terapi!!

Kollade lite runt på HMs nya kollektioner och det finns massa fint som jag nog ska klicka hem eller så får jag ta mig in på någon HM affär.

Likes

Comments

På fredag åker jag till Stockholm för att tävla för landslaget. Det känns fortfarande overkligt kan inte riktigt förstå att hela denna helgen ska jag gå runt i blå gula kläder, träffa människor som har samma intresse som mig och tävla mot Finland. Det är mäktigt!! Enda sedan USM för ungefär 2 veckor sen har jag lagt all min fokus på ungdomsfinnkampen. Jag har spenderat timmar på arena samt på gymmet. Å jag älskar det!! Det är en faktiskt känsla att genomföra ett intervallpass även om det var tungt just under passet.

Eftersom jag har tränat så mycket har jag inte tänkt på skolan så mycket vilken är verkligen dumt av mig. Jag diskuterade med pappa idag om vad jag bli och jag insåg att jag måste börja lägga mer fokus på skolan. Många på senaste har kopplat mig till en som vill gifta sig rikt. Jag vill verkligen inte ha det så, jag vill tjäna mina egna pengar, bli framgångsrik! Ja det kanske är en jobbig väg dit men jag tänker inte ge upp. Om jag vill något släpper jag det inte. Samt att jag bevisa för alla att jag själv! Jag är ingen liten flicka som bara hänger med och inte har några åsikter.


Träningsläger i Portugal i vintras

Likes

Comments

Jag heter Alice och är 17 år,(18 om mindre än ett halv år !!!). Bor i Göteborg och lägger mycket av min tid på träning.Nästan alla eftermiddagar och kvällar spenderas i gymmet eller på arean. Tränar friidrott, då jag håller på med medel/långdistans. I alla mina år har jag också spelat innebandy men just nu är jag vid en punkt i livet där jag funderar på att sluta, jag har inte tid och jag vill verkligen se hur långt jag kan gå i friidrotten. Det är oftast så att mina dagar bestod och består av skola, sen plugg, sen friidrott, sen innebandy och sen sova. Det är väldigt jobbigt jag hinner inget annat, dock älskar jag att träna så det är ju inte tråkigt. Men jag vill hinna med mer saker. För lite tid, för mycket att göra.​Menorca 2014 

Likes

Comments