Outfits

Skjørt H&M / Genser H&M / Sko Romwe

Heii alle sammen! Har dere det bra? Trine og jeg sitter i stuen og bare hører på musikk, Trine jobber med skole og jeg skriver til dere, og vi bare nyter hverandres selskap være sammen i den fine leiligheten vår. Outfiten dere ser over er fra noen dager siden og jeg har fått så mange spørsmål ang skjørtet mitt! Det er fra H&M, og jeg elsker det. Det er så enkelt, samtidig som det pynter opp et enkelt hverdagsantrekk, i tillegg har jeg brukt det masse i byen eller på fest med venninner. Det var heller ikke dyrt, så det passer fint for meg som er en fattig student. Et kupp i mine øyne!

- A


#nouwoutfit

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Verdens beste roomie, Trine, og meg <3

Fineste Hanna og meg <3

Heii! Ovenfor ser dere bilder fra helgens og gårsdagens feiring! Jeg hadde nemlig bursdag i går, og fikk samlet de nærmeste venninnene mine her i Aalborg til middag og kake i går kveld, og det var så koselig! Ellers hadde Hanna bursdag på søndag, så vi hadde en felles fest sammen med vennene våres fra de forskjellige steder på lørdagen. Så med andre ord har jeg hatt det travelt, men også veldig koselig! Jeg elsker virkelig bursdager og årets bursdag var en av de bedre. 


- A 

  • 182 Lesere

Likes

Comments

God morgen! Jeg har fri fra skolen i dag, men har faktisk vært oppe siden kl 8 i dag for å gjøre noen forskjellige ærender, og nå skal jeg i gang med å gjøre leiligheten klar til helgens festligheter! I morgen skal vi fylle leiligheten opp med venner fra jobb og skole for å feire bursdagen til Hanna og meg! Hanna har bursdag på søndag og jeg på mandag, så det ble naturlig å feire den i morgen og sammen. Jeg gleder meg sånn, og krysser fingrene for at det blir en vellykket fest! 

Håper dere får en fantastisk fredag og helg! 

- A

  • 163 Lesere

Likes

Comments

Hei alle! Håper alle har en god torsdag så langt? I går fikk jeg endelig frisket opp håret mitt med nye striper og klipp, og det var så deilig å få det gjort! Frisøren min, Sabrina, holder til på Nordic Salon, som er bare 5 minutter unna leiligheten min, så det er så grei kort avstand til det hele også! Håret mitt har blitt veldig langt siden vinter, og jeg har ikke hatt så langt hår på veldig mange år, og det er så mange som spør meg hva jeg gjør med det. Hovedsakelig gjør jeg ingenting med det; jeg tar ingen tabletter for at det skal vokse, jeg oljer det aldri og jeg er fryktelig dårlig til å kure det. Men jeg har noen forhåndsregler for å mindske slitasje;

- Bruk minst mulig strikk, eventuelt bruk en stoff strikk som er mye mer skånsom mot håret ditt enn en normal strikk.
- Varier hårfrisyren din, flett det den ene dagen, ha håret i hestehale den andre, løst den tredje.
- Finn hårprodukter som passer ditt hår; jeg har begynt å bruke en silver shampo fra Milkshake som er en veldig effektiv, men skånsom shampo. Jeg hadde en fra Loréal som slet forferdelig mye på håret, og etter jeg byttet har håret endret seg kraftig.
- Vask håret sjeldent. Det er mange som ønsker å vaske håret hver dag, men håret har ikke bruk for det. Forsøk å vask det annen hver dag, for så eventuelt strekke det til hver 3. dag.

Hva synes dere om resultatet over? Håper dere får en super dag videre! 

-A

  • 198 Lesere

Likes

Comments

//Sponsorert

Heii! Håper du har det bra? For noen dager siden fikk jeg tilsendt denne ringen i posten! Og jeg elsker den.. Jeg er ikke spesielt glad i å gå med ringer, fordi jeg synes ikke jeg har så pene hender, men jeg synes denne er så enkel, og ren i desginet at den gjør ikke så mye av seg, samtidig som den får meg til å føle litt mer pyntet enn jeg ville ha gjort uten en ring. Det er gutta fra Northen Legacy som har vært så snille å gi meg ringen og jeg har brukt den hver dag siden! De har utrolig mange forskjellige ringer for alle og en hver, og i tillegg har de klokker og smykker i samme type design også - ta en titt HER. 


- A

  • 246 Lesere

Likes

Comments

Outfits

Kjole Envii // Genser Vero Moda // Sko Romwe // Briller Urbanoutfitters

Høst, så kaldt, men stadig varm, så mørkt, men fortsatt lyst. Jeg elsker høst, jeg elsker hvordan luften rundt oss blir kaldt, mens fargene blir varmere. Jeg elsker at kveldene blir mørkere, men at morgenen fortsatt er lys. Jeg er et skikkelig høst menneske, og det er kanskje ikke så rart når jeg også er et høstbarn. Jeg har snart bursdag, og jeg har allerede planlagt helgen til de minste detaljer. Men hvert år, vet jeg ikke om jeg gleder meg mer til de varme høstfargene og den litt for kjølige morgen luften, eller til å feire at jeg igjen ble ett år eldre. Det er denne tiden jeg elsker å ri på turer i skogen, hvor man bare kan kjenne at tælen har satt seg i bakken, hesten som puster ut en kald, men frisk høstpust, og solen som varmer akkurat nok til å ri i en lang ermet genser. De gode minnene på hesteryggen til mine tideligere hester sitter som klistret, og jeg skulle gjort hva som helst for å oppleve det igjen. Ah, høsten. Det er virkelig den årstiden jeg er forelsket i, og jeg er så glad for at den er kommet tilbake, bare enda vakrere enn i fjor.

-A#nouwoutfit

Likes

Comments

T-skjorte - WOOD WOOD / Sko Samsøe Samsøe / Bukse Monki

Okeey... så det er en evighet siden sist jeg skrev her til dere! Men tider går liksom bare helt fra meg..
I dag var det første skoledag for mange, og for meg også! Jeg gledet meg veldig til å se alle sammen igjen, jeg er så glad i klassen min, og bare tanken på å se mine fine fire norske jenter igjen, gjorde at jeg ikke kunne sove ordentlig i går, haha. Men, jeg er allerede sliten og det var hardere å sitte fra 8 - 16 på skolebenken enn jeg hadde forventet, så i dag blir det tidlig i seng. Trine, roomie, har også kommet hjem igjen, så nå er det fult kjør med musikk, roping og latter i leiligheten igjen. Det er så godt å ha roomien hjemme igjen, så det er litt liv i leiligheten!! Vel, nå skal jeg hoppe i kosebuksa, se den SISTE episoden av GOT og så blir det natten på meg!

Klem, - A <3

  • 324 Lesere

Likes

Comments

Genser fra Envii

Heii alle fine!

Jeg sitter i stua og mimrer tilbake til sommerferien jeg hadde i år. Jeg er tilbake til hverdagen, i hvert fall nesten! Jeg har jobbet dobbelt allerede i dag, og jeg fløy hjem til Aalborg i går. Jeg har blitt veldig sånn at jeg prøver å nyte alle opplevelsene, alle menneskene, alle sangene, alle turene og alle øyeblikkene jeg har på slike turer jeg hadde i sommerferien i år, og nå mimrer jeg tilbake til enda et lite minne fra København med Hanna. Jeg tror kanskje det er sånne kvelder som vi hadde, med et glass hvitvin, en litt tjukk genser, litt chips og hverandre, som gjør meg lykkelig. Jeg føler meg i hvert fall veldig takknemlig som fikk oppleve en så fin kveld med bestevenninnen min, som jeg ser så sjeldent ♥

-A

  • 466 Lesere

Likes

Comments

  • 503 Lesere

Likes

Comments

Shopping i Strøget

Nyhavn

Lunsj på Kafe Kys

Hei!

Håper alle nyter sommerferien? Hanna og jeg fikk fullført roadtrippen vår sist uke, og jeg tenkte jeg skulle vise noen bilder av turen til dere! Vi startet jo i København, så her er noen av bildene fra København. Vi var her i to dager, slik at vi kunne se den store byen, og fikk møte noen av våres venner fra Sportshøjskolen, som bor i nærheten av København. Vi var så heldige å få låne en leilighet i København, fra en av venninnene våres som vi også gikk med på Sportshøjskolen, så vi skulle bare tenke på mat, parkering og eventuelt andre ting vi skulle bruke penger på. Det var utrolig fint og enkelt, og jeg er så glad for å ha så gode venner rundt omkring i Danmark, som kan hjelpe oss med sånne ting! Flere bilder vil komme etter hvert, til da, håper jeg dere får en fin kveld!

-A

  • 535 Lesere

Likes

Comments