Bikini Romwe

Heii alle! Alt bra?

Mamma har vært på besøk siden fredag, og vi har kost oss så mye! Det er sjeldent jeg får familien på besøk, så jeg nyter det ekstra mye med mamma her. Vi dro ut til Løkken i går, en utrolig fin liten by, som tilbyr danske hvite, kilometer lange strender. Det er her alle turister kommer, spesielt nordmenn, svensker og tyskere. Vi nødt solen til kl 13, før vi kjørte tilbake til Aalborg og spiste lunsj og nødt timene frem til jeg skulle jobbe min siste vagt på cafeen, før sommerfere. Mamma flyr hjemover om noen få timer, og jeg får låne bilen og setter kursen mot København hvor Hanna venter på meg, for så er det roadtrip som står på den kommende ukens program!

Vi snakkes <3 
-A

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 71 lesere

Likes

Comments

Outfits

Skjorte H&M / Shorts Levi´s / Sko Romwe / Smykke RebekkaRebekka

Hei! Alt bra? Jeg nyter sommerferien med trening og jobb, og i morgen kommer mamma på besøk! Det blir så koselig å ha henne her i Aalborg med meg, alle venninnene mine er hjemme i Norge, på ferie eller jobber, så det har vært litt ensomt her i det siste. Men neste uke blir det roadtrip med Hanna og så reiser jeg tilbake til Norge igjen, så det blir nok veldig bra!

-A

Likes

Comments

Antrekk

Topp Zara / Shorts Levis

God morgen alle <3 Håper alle har hatt en god start på uken?
Jeg er allerede klar for dagen, og skal snart ned til tannlegen - tror faktisk ikke jeg har vært hos en tannlege på veldig, veldig lang tid.. så nå var det helt klart på tide å komme seg dit!!
Jeg savner Norge allerede, bare se på bildene over og se så nydelig det er der akkurat nå! Jeg var så heldig med været, og kunne ikke hatt det bedre! Jeg krysser fingrene for at Danmark snart viser seg fra sin gode side og gir oss litt sommervær, for nå er jeg lei av skyer og regn..!!


- A

Likes

Comments

Heii, og god sommer!! Det har vært en stund siden jeg har skrevet, men jeg har vært så stresset med eksamen og alt mulig annet som har skjedd her hjemme, så bloggen har blitt satt litt på vent. Jeg kom hjem fra Norge i går, og hadde noen fantastiske dager hjemme hos mamma. Vi nøt virkelig solen og de varme dagene, og vi unnet oss noen skikkelige gode og ordentlige sommer middager. Dere kan jo bare se hva jeg fikk servert første dagen jeg var hjemme! Ahh, jeg savner det allerede, men om noen få uker, er jeg hjemme i Norge igjen - det blir så bra!


- A

  • 154 lesere

Likes

Comments

Antrekk

Bukse IvyRevel / Topp BikBok / Sko Samsøe Samsøe

Heii og god mandag!
Jeg har nettopp trent litt sammen med Kicki og nå er jeg i gang med å lese til eksamen jeg har neste uke! Jeg kjenner jeg er riimelig dårlig i form, bare etter 4 dagers innleggelse på sykehus og 1 måneds treningsfri.. så det var hardt å trene i dag, men det så deilig å så smått komme tilbake til de vanlige hverdags vanene mine! Ellers må jeg jo vise dere den fine røde buksa jeg fikk av IvyRevel! Ahh, den er så lett og fin i stoffet og så sommerlig - den blir brukt mye i sommer!

Jeg håper alle får en fin dag!
-A

Likes

Comments

Shorts BikBok / Topp Vero Moda / Sekk H&M / Solbriller Envii

Heii alle sammen! Jeg har nettopp landet i sofaen etter litt jobbing. Etter en dag som i dag, kjenner jeg det er deilig å komme hjem til leiligheten min, og bare slappe av. I morgen avleverer studiegruppen min og jeg oppgaven vår, som er knyttet til eksamen vi har om noen få uker. Jeg kjenner jeg er noe ivrig på å få den avlevert og eksamen overstått, så jeg kan komme hjem en tur til Norge og bare holde sommerferie - det er virkelig tiltrengt akkurat nå!


- A

  • 266 lesere

Likes

Comments

Mat

Hei og god søndag! Jeg håper alle har kost seg i helgen, like mye som meg. Det har blitt litt jobbing og avslapning denne helgen på meg, Trine er i Norge, så jeg har hatt leiligheten for meg selv også! Men, jeg er også i gang med å skrive oppgave til eksamen, så avslapningen er over for min del!
Jeg tenkte jeg ellers skulle komme med ett nytt tips til dere! Jeg elsker å lage mat, og spesielt å lage nye retter. Denne er så enkel, men samtidig så god og sommerlig, og passer perfekt til en lunsj eller en lett middag!

Du trenger:
Roccula
1 kyllingfillet
1 Avokado
Tomater
1/2 Fetaost
1 Vårløk
3 SSNøttemiks
1 SS Balsamico
Krydre det med salt & pepper

- A


Likes

Comments

Antrekk

Sko Samsøe Samsøe/ Skjørt Gina Tricot / Topp BikBok!

God morgen! Trine og jeg har nettopp spist frokost, og nå skal vi i gang med resten av lørdagens gjøremål! Ovenfor ser dere gårsdagens antrekk, og min nye favoritt topp fra Lene Orviks kolleksjon fra BikBok! Tanken på at det blir varmere dager hvor jeg kan gå i sommerklær gjør meg så glad, og jeg gleder meg til å få sommerferie om bare noen få uker! Jeg håper dere får en kjempe fin lørdag og helg!

-A

Likes

Comments

1, Her / 2, HER / 3, HER


4, HER / 5, HER / 6, HER

7, HER / 8, HER / 9, HER

Hej! Jeg deler noen av mine "Online" sommerønsker akkurat nå! Jeg har allerede klikket hjem noen fine sommerklær, som forhåpentligvis kommer om noen få dager. I år blir det roadtrip med Hanna, så jeg behøver litt lette og fine sommerklær! Håper dere liker dem!

-A

  • 385 lesere

Likes

Comments

Mat

Hei! Jeg har for øyeblikket gått i gang med å lage min egen yoghurt, som består av ed gresk, naturell yoghurt blandet med fryste bær! Det er en fantastisk start på morgenen, og er veldig enkelt og raskt å lage. Fordelen ved å lage yoghurten sånn, er at jeg kan velge smak hver gang jeg skal lage en porsjon! I dag hadde jeg for eksempel med bringebær, toppet med chia frø, bringebær og müsli med granateple. Ovenfor ser dere også en porsjon med skogsbær, som jeg toppet med kokos, chiafrø og skogsbær - yum! <3


- A

Likes

Comments