Header

Tanker

1. Operere visdomstannen. Jeg har slitt veldig med betennelse i mine nederste visdomstenner og tannlegen min bestemte at vi ble nødt til å fjerne begge under. Så jeg fjernet én tann på onsdag denne uken! Operasjonen gikk heldigvis bra, men jeg kjenner at jeg ikke gleder meg noe særlig til de neste operasjonene..

2. Trene.. Jeg var i virkelig god treningsflow innen jul, men tillot meg å ta en pause i julen. Nå er det derimot nytt år og på tide å komme i gang igjen!

3. Bli skoleflink! I år er nok ett av mine største mål å sette skolen høyere i prioriteringslisten enn jeg kanskje har gjort tideligere. Og om få dager har jeg en muntlig/praktisk eksamen og uken etter har jeg mulitple choice eksamen i fysiologi! Det er ingen tvil at skole er viktig for meg, men jeg er nødt til å bli flinkere til å lese lekser og øve!

4. NYC!! Rett etter eksamen torsdag, reiser Elisabeth og jeg til New York og blir der i 10 dager. Jeg gleder meg sånn til å reise igjen, og ikke minst oppleve byen igjen etter så mange år siden sist. Jeg håper på godt vær, god mat, masse shopping og bare gode opplevelser! Det er jo ekstra stas å reise sammen med ei venninne, så det blir bra ♥

5. Bli inspirert og inspirere. Jeg føler jeg finner flere og flere instagrammere som inspirerer meg, både med gode bilder, men også antrekk og ting jeg har lyst til å oppleve. I tillegg ønsker jeg også at jeg kan bli bedre til å inspirere følgerne mine. Instagrammen min blir litt større hver dag, og jeg ønsker jo at den skal bli så stor som mulig, med bilder, antrekk og opplevelser jeg elsker.

♥ A

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Outfits

Genser fra Envii / Jakke og bukse fra BYIC / Sko Samsøe Samsøe

Heii! Alt bra? Jeg har nettopp kommet hjem etter min visdomstann operasjon, og føler meg helt mørbanka etter dagens lille traumatiske oplevelse haha. Jeg tror dagen blir tilbrakt med film på sofaen og synes litt synd på meg selv. Jeg har grudd meg så mye til i dag, at det er deilig at operasjonen var vellykket og overstått, så nå blir det bare noen dager med smerter. Ellers burde jeg egentlig gå i gang med å fortsette å lese til eksamen jeg skal ha neste uke og uken etter der igjen, men kjenner det må bli litt senere i dag! Vi snakkes senere <3

-A

Likes

Comments

​God morgen! 

Det er rart at det snart allerede er gått 1 uke av det nye året.. Jeg har fortsatt høye forventninger for året som kommer og gleder meg virkelig til flere turer og opplevelser jeg skal i 2018. Jeg feiret som sagt for første gang nyttårsaften her i Aalborg, sammen med mine danske venninner fra jobben og kjærestene deres. Jeg som singel følte meg virkelig ikke som på 5. hjul på vognen, selv om de andre jentene hadde guttene sine med, for jeg kjenner guttene så godt fra før av. Kvelden ble kanskje en av de hyggeligste og beste nyttårs feiringene jeg har hatt på lenge! Vi ble servert 3-retters og vin, som dere kan se bilder av over, nam! Ellers ble kvelden fylt med latter, mer vin og fyrverkeri og enda mer vin, før jeg krøp glad og veldig fornøyd under dynen. 

Jeg håper alle hadde og har en fantastisk start på året! 

- A 

  • 144 Lesere

Likes

Comments

Juli og august månedene ble fylt med de siste ukene med ferie på Lyngør med storesøster og pappa. I tillegg hadde Satira (min tideligere hest) fått føllet Saffier, i løpet av juli, så mamma og jeg dro til Skien for å besøke Satira og se det nydelige føllet. Etter to uker i Norge, dro jeg tilbake til Danmark og min ferie var over. Eller, jeg jobbet ut august og begynte på studiet igjen den siste uken i august!


I august måneden og starten av september kom jentene tilbake fra Norge og ferier, og vi begynte å få hverdagen tilbake igjen. Det var hardt å komme i gang med skolen, men det var også deilig å se alle igjen! Det eneste som stod på min timpelan var bursdagen min, som jeg alltid går veeldig opp i hahahha.

Jeg har alltid blitt litt skuffet på bursdagen min, men i år tror jeg gråt mer av glede enn av skuffelse. Vi hadde en fantastisk fest med alle fra klassen, jentene fra jobben og ellers andre venner rundt omkring, både norske og danske og festen var en suksess, bortsatt fra at verten ble lagt litt tidlig i seng enn forventet.. eheh.. kremt. Så hadde jeg også en utrolig koselig middag med jentene på selve dagen min. Jeg merket bare hvor takknemlig jeg er for å ha disse jentene rundt meg på jobben, på skole og selvfølgelig min aller beste roomie Trine.

Oktober startet hardt og brutalt for min del, men jeg tror kanskje det var måneden jeg virkelig fant meg selv også på en måte. Jeg kjempet med så mange ting, som jeg følte jeg kom meg overraskende godt igjennom. I tillegg var denne måneden kanskje den mest travleste måneden jeg hadde. Vi feiret Trines og Sofies bursdager, Sofie og jeg reiste på kunst museum, jeg reiste til England for å besøke Pernille, og uken etter reiste jeg til København på en studietur, men jeg forlenget den med Hanna en ekstra dag, og så ble jeg igjen alene i to dager til hvor jeg besøkte flere kamerater.

November måneden ble roligere på reisefronten, men jeg hadde fortsatt en hektisk hverdag da jeg fylte den med jobb og skole, venninder og trening, og i tillegg fikk jeg muligheten til å passe hest. I tillegg inngikk jeg ett lite samarbeid med BYIC som har showroom rett ved meg!

Desember måneden ble heller ikke mindre travel.. Storesøster kom på besøk og jeg fikk vist henne litt andre sider og deler av byen enn hun hadde sett før. Jentene og jeg hadde vår årlige grøt og peppekakebake dag, jeg gjorde flere samarbeid med BYIC. Og det kom endelig snø til Aalborg, godt nok snø som varte i én dag.. men gleden var i hvert fall stor!! Og så reiste jeg hjem for å holde jul med familien, som jeg virkelig hadde savnet den siste tiden innen. Allerede uken etter jeg hadde fløyet hjem, fløy jeg tilbake til Danmark og holdt nyttår her i Danmark for første gang, sammen med jentene fra jobben og dere fantastiske kjærester.Året 2017 har virkelig bydd på noen nedturer, og jeg har virkelig ønsket at året skulle være omme så fort som fy. Men samtidig var det også dette året jeg har møtt noen av mine aller beste venner, jeg har opplevd deler av Europa jeg har ønsket å oppleve og gjort meg enda mer sugen på å reise enda mer. Jeg har fylt året med så mye glede og skapt så mange verdifulle minner med mine aller nærmeste. Men jeg kjenner jeg også klør etter å komme i gang med 2018, så mye spennende jeg har i vente og jeg er så spent på alt jeg skal se, oppleve og mennesker jeg vil møte. Tusen takk til alle dere som har formet 2017, takk til dere som har stått ved min side og aldri gitt meg opp, tusen takk for all latter, gledestårer og gode samtaler. Tusen takk for uforglemmelige minner!

-A

  • 179 Lesere

Likes

Comments

Heii og GODT NYTT ÅR!! Jeg er litt sent ute på bloggingen ser jeg nå når jeg blogger om julen i Norge etter nyttårsaften heh.. men det kommer bilder fra gårsdagen + siste del av 2017 review, så dere får holde øye med bloggen!

Jeg håper alle hadde en fredelig jul, med god mat og gaver og hadde en fantastisk tid med familien? Her er litt forskjellige bilder fra min jul i Norge. Jeg kom hjem til Norge den 21. og reiste tilbake til Aalborg den 29. da jeg skulle jobbe og feire nyttår her i Danmark. Julen er kanskje den viktigste høytiden for meg, for da møter jeg hele familien, både på mammas og pappas sin side, og i tillegg ser jeg jentegjengen fra ungdomsskolen og barneskolen, pluss jentegjengen fra videregående. I år var jeg også heldig med at det kom så mye sne, så jeg rakk å gå en liten skitur med mamma før jeg fløy hjem. Julen var virkelig fin i år, og jeg savner familien og sneen der hjemme, men forhåpentligvis blir det ikke så alt for lenge til jeg kommer hjem igjen!

-A


  • 192 Lesere

Likes

Comments

Jeg startet året med min første eksamen på fysioterapeut studiet, og dro deretter på skitur, som skiinstruktør med Aalborg Sportshøjskole, som jeg til daglig jobber ved som hjelpelærer. Vi hadde en fantastisk uke i Italia og jeg storkoste meg på ski igjen!

Etter skituren i Italia, var det hjem og hilse på min nye roomie, Trine, som flyttet inn. I tillegg hadde jeg anatomi eksamen rett før påske, og i år dro jeg hjem til Norge på hytten med resten av familien på Røros.

Trine flyttet inn og leiligheten fikk en liten makeover med nye posters og litt nye interiør! Det minner meg på at jeg skal ta flere bilder av leiligheten til dere, da vi har gjort enda litt mer, men det får komme på nyåret!

17. Mai ble feiret med de norske jentene her i Aalborg og vi gjorde det beste ut av det med pølse og lompe, champagne og Toro brownies! Måneden skulle ellers også fylles med mere fest, men for meg ble det heller en innleggelse på sykehuset da hele kroppen slo seg av og ikke ville fungere.. Det gikk heldigvis 5(lange) dager på sykehuset før jeg ble skrevet ut og fikk komme hjem i leiligheten.

De siste dagene før sommerferien ble brukt til å øve og gjennomføre siste eksamen, og nyte de varme dagene i parken med venninner og kompiser fra skolen. Jeg skulle også hjem til Norge for en langhelg og møte alle fra ungdomsskolen til reunion fest!

Etter en langhelg i Norge med klassefest, dro jeg tilbake til Danmark og jobbet i to uker. Så kom mamma kom på besøk en helg og etterlot bilen sin til meg, fordi Hanna og jeg skulle ha en liten roadtrip i Danmark! Jeg startet med å kjøre hele turen alene til København, for å plukke opp Hanna og kjøre til leiligheten vi var så heldige å låne av en felles dansk venninne!

Roadtrip med Hanna var kanskje årets beste opplevelse, vi hadde ikke sett hverandre på så lenge, og vi fikk en hel uke sammen bare henne og jeg. Vi besøkte København, Odense, Århus, Aalborg og Løkken. Vi kjørte også til noen småsteder og besøkte forskjellige turistattraksjoner. Vi var utrolig heldig med været og hadde sol gjennom hele turen. Ahh.. jeg savner bilturen, musikken og verdens beste Hanna.. Forhåpentligvis blir det en ny roadtrip neste sommer også!

- A

  • 317 Lesere

Likes

Comments

​Heii! Sigrunn Marie kom på besøk hos meg for snart to uker siden, og jeg har bare helt glemt å fortelle dere det! Det er faktisk ikke så ofte familien kommer ned på besøk, men når de er her, er det så koselig og jeg elsker å vise dem rundt i byen "min". Denne gangen kom storesøsteren min alene ned, og det var så hyggelig, for så fikk vi masse tid til å gjøre det vi liker best; gå på café, shoppe og se film mens vi drikker vin eller en kopp te.. Det er ellers også mange som sier vi ligner som søstre, men vi derimot er helt uenige! Hva tenker dere? <3 


- A

  • 279 Lesere

Likes

Comments

Genser ByIc / Kopp Kremmerhuset

Hei!

Jeg er i gang med å vaske leiligheten til søsteren min kommer i kveld - alt skal være på stell! Ellers har jeg ryddet opp i klesskapet, i hyllene på kjøkkenet og ellers fått kastet det som ikke skal være her mer. Plantene er klippet og vannet og gamle lys er skiftet ut med nye lys. Jeg elsker å gjøre rent, og gjøre leiligheten fin, dessværre er jeg ikke like flink til å holde den like fin ut uken, så jeg skal i hvert fall en gang i uken gjøre en skikkelig opprydning! Opp i det hele, måtte jeg ta en liten pause, så jeg nyter en varm kopp med te (jeg liker ikke kaffe hehe..) før jeg fortsetter! Håper alle får en super helg og koser seg masse <3


-A

  • 396 Lesere

Likes

Comments

Heii!

Leiligheten har luktet pepperkake siden søndag, da jentene kom over for holde vår tradisjonelle julegrøt spisning og pepperkakehus bygging, som vi gjør innen vi alle reiser hjem på juleferie på hver vår kant av Norge. Vi hadde fylt leiligheten med julemusikk, stearinlys, og koste oss skikkelig med risengrynsgrøt, med kanel, sukker og smør på, før vi gikk i gang med å bake pepperkaker. Vi var rimelig missfornøyde med pepperkakehuset vi lagde i fjor, så i år gikk vi inn for å få et bedre resultat, og det fikk vi, bare se på resultatet over!! Jeg har virkelig slitt med julestemning i år, mest fordi det ikke har kommet snø her i Aalborg, for her er det bare regn og vind for øyeblikket, men etter å ha våknet opp mandag morgen til pepperkakelukt i leiligheten, kom julestemningen uten tvil, og jeg gleder meg så mye til å komme hjem og feire jul og bare noen få uker!  

-A


  • 412 Lesere

Likes

Comments