Header

​Hei! 

Ovenfor ser dere min nye treningspartner! Jeg har fått lov til å passe fine Accra fremover og jeg storkoser meg på hesteryggen igjen! Det er så alt for lenge siden jeg har ridd, luktet lukten av høy, hørt lyden av høver som slår mot asfalt og bare kjent frihetsfølelsen. I går red vi en utrolig fin tur over åkerene med blå himmel, en nesten varm soloppgang, frisk og kjøling høstvind, og bare lyden av fugler og høver som slo igjennom litt vått gress fra regnet som hadde regnet om natten... Ah.. livet med hest dere, det er kanskje det beste som fins! 


-A

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 43 Lesere

Likes

Comments

Heii! Ahh, ovenfor ser dere brunchen til Trine og meg, digg hva? Jeg synes vi er flinke til å gjøre sånne små og koselige ting sammen som roomier, for det er ikke ofte jeg har en fri dag i helgene, så når jeg først har fri og Trine er hjemme, så er det ekstra koselig å spise brunch sammen! Dagen var egentlig fult booket med ting jeg skulle gjøre, men så ble noen ting avlyst og jeg har hatt muligheten til å bare ligge i sengen og slappet av og jeg klager ikke!

Håper dere har hatt en fin helg, vi snakkes! <3

- A

  • 111 Lesere

Likes

Comments

Bukse Primark / Skjorte H&M / Jakke Zara / Sko Samsøe Samsøe / Klokke H&M

Heii! Håper alle nyter lørdagen? Jeg jobber hele dagen i dag, så jeg gleder meg til å få litt fri fra alt i morgen og bare gjøre de tingene jeg har lyst til. Ovenfor ser dere min nye jakke fra Zara, som jeg kjøpte når jeg var i København siste helg. Jeg synes disse jakkene er så fine og klassiske, de gjør enhver outfit mere classy og jeg føler meg så fin i den! Ellers må jeg jo nevne min nye fine, og ikke minst, billge klokke fra H&M. Til tross for at den kostet 200kr, er den, i mine øyne, akkurat sånn jeg vil ha den, enkel og elegant. Jeg gidder uansett ikke å bruke flere tusen på en klokke, jeg mest sannsynlig legger vekk etter en måned!

.Jeg må løpe videre til neste jobb, men vi snakkes! Kos dere <3

- A

  • 129 Lesere

Likes

Comments

København om kvelden, på en liten café i en av bakgatene, vekk fra alt støy. To jenter, to glass vin, ett med rosé og ett med hvitt, som utveksler tankene om alt fra himmel og jord, liv og død.

Det er sånne kvelder jeg liker best, det er også de som klistrer seg fast i minnene mine. Det gir meg så mye, jeg føler jeg nyter livet når jeg gjør sånne ting, jeg setter pris på hvitvinen i glasset mitt, som gjør meg litt ør i kroppen, og jeg setter pris på venninnen min, Hanna, som deler kvelden med meg. Alle burde ha en sånn kveld, men en slik venninne en gang i blant. Det får i hvert fall min verden til å stå litt stille, og jeg føler jeg kan sitte bekymringsløst og slappe av, og nyte at jeg er ung, har et godt liv fylt med så mange fine ting og mennesker, og at jeg er så heldig som kan oppleve slike kvelder. Og akkurat nå, smiler jeg bare av tanken på å gjøre det snart igjen.. Det er virkelig de små detaljene i livet som kan gi de beste opplevelser i livet.

-A


  • 159 Lesere

Likes

Comments

Heii! En litt sen opdatering fra meg, men her kommer litt forskjellige bilder fra London turen jeg hadde siste helg, hos Pernille! Jeg savner London allerede, og gleder meg til neste tur, som forhåpentligvis ikke blir alt for lenge til!

  • 189 Lesere

Likes

Comments

Jakke Monki // Topp Missguided // Bukse Gina Tricot // Sko Zara

Heii! Håper alle har en god helg? Jeg har tilbrakt helgen min i England og besøkt venninnen min Pernille (dere finner bloggen hennes HER ), som bor og studerer her! Det er evigheter siden sist jeg var i England, visste dere at jeg har bodd i Oxford i ett år når jeg var yngre? Jeg elsker England, og skulle ønske jeg kunne bli her for alltid, men jeg reiser hjem i morgen tidlig, noe jeg er overhodet ikke klar for enda.. Ovenfor ser dere gårsdagens antrekk!


-A

  • 241 Lesere

Likes

Comments

Tips
Heii alle! Alt bra? For meg har det vært en litt hektisk start på uken, jeg har måtte ordne litt diverse ting, men nå er jeg hjemme og slapper litt av før jeg skal videre på jobb.

Jeg får en del spørsmål angående hvilken type sminke jeg bruker, og spesielt nå som jeg er student, hvordan jeg har råd til de forskjellige ting. Hemmeligheten min er vel bare at istedet for å bruke flere tusen kroner på dyr sminke, har jeg funnet sminke som passer til lommeboken til en student, som også er i god kvalitet.

Tideligere har jeg brukt foundation fra H&M, Loréal og nå har jeg prøvd NYX sin foundation. NYX er jo godt kjent i Norge allerede, men her i Danmark har det akkurat kommet ut, men kun i noen helsekost butikker. Og godt er det for meg, fordi jeg elsker virkelig denne foundationen. Den passer perfekt til min hud, som er av den typen som kan bli fort tørr, men samtidig også litt oljete. NYX sin foundation holder huden min i sjakk, og sørger for at jeg hverken tørker inn eller renner vekk. Jeg bruker alltid den lyseste eller nest lyseste av foundationen.
Etter at foundationen er påført, bruker jeg NYX sin Highlight og contour pro palette. Den er fantastisk, både i bruk, men også øknomisk. Den er for det første ikke særlig dyr, ca 100kr, men den er også øknomisk i bruk. Man skal ikke ha for mye av de forskjellige, for fargene gir så mye bare ved ett lite sveip fra kosten. Anbefales!
Jeg har blitt veldig inspirert av Angelica Blick sin orange øyenskygge, og fikk lyst til å prøve det selv. Jeg er nok mest fan av den lyseorange (øverste pil fra venstre) i denne paljetten, som også er fra NYX, men jeg synes også det er gøy å prøve litt forskjellig, særlig når jeg skal ut eller noe spesielt. Så jeg pleier å bruke mest av de tre jeg har pilet til dere.
Til øyevippene mine, er jeg ikke særlig kresen, og kjøper gjerne den billigste jeg kan finne, som har en OK kost til. Den jeg har nå koster 20 kr, og er perfekt for meg. Den er ikke vannfast, men holder seg fin hele dagen, jeg synes heller ikke den drysser noe særlig og den holder seg fin etter en travel dag på jobb.


Til brynene mine er jeg derimot veldig kresen, og synes jeg har kjempet lenge med å finne noe som passer meg. Det morsomste er vel at jeg gikk fra å ha en Chanel brynpenn, til en H&M brynpenn. Denne fra H&M passer perfekt til fargen på mine bryn, den gir ett godt resultat og et lett å påføre, + den sitter også fint igjennom trening, jobb og en tur på byen.

Her er noen bilder fra hvordan jeg ville sminket meg til en fest eller hvis jeg skulle ut og spise, ved bruk av sminken ovenfor. Jeg demper ansiktsminken og har en roligere øyenskygge eller dropper øyenskyggen helt hvis jeg skulle en tur i byen og handle, eller bare generelle hverdags ting. På skolen har jeg begynt å droppe hudsminken helt, og bruker kun sminke på brynene og vippene!


- A

Likes

Comments

Heii fine mennesker! Håper alt er bra?
Ovenfor ser dere Sofies og min sin aktivitet på en ellers regnfull og grå lørdag. Jeg er oppvokst med veldig kulturelle foreldre, og husker veldig godt mamma og pappa som måtte dra meg og søsknene mine igjennom forskjellige museumer de ville se på våres felles familieferier. Dere skjønner, familien min har aldri reist på en badeferie, nei, vi reiser på ferier hvor vi skal oppleve alt landet har å by på, noe som kunne bli litt tørt for oss barna i lengden.. Det er derimot veldig morsomt at de tingene man hatet å gjøre som liten, er nå blitt en ting man ønsker å gjøre, som blant annet å reise på museum. Dette museumet er godt nok ikke det mest kulturelle man kan finne, og det passet fint for to 22 åringer. Det var mye forskjellig og alt for alle og enhver. Jeg for min del, elsket speilene og det store speilrommet, det var bare så fascinerende!

-A

  • 362 Lesere

Likes

Comments

Ettersom #metoo har blitt en hastag knyttet til historier om overfall, seksuell trakkassering, som sprer seg utover nettet og andre sosiale medier, kan jeg ikke unngå å reagere, fordi jeg kjenner meg igjen i noen av historiene. Det er så mange forferdelige historier blant unge og eldre kvinner, og ikke bare i Norge, men fra hele verden, om hendelser hvor de er blitt utsatt for seksuel trakkassering og overfall. Jeg har, dessverre, også opplevd å bli nedstirret, glodd på, plystret, snakket til og heldigvis, "kun" en sjelden gang blitt tafset på.

Det er så trist, at vi kvinner står over et problem som er blitt så normalisert. Det er nesten flaut å fortelle andre at jeg som kvinne er blitt tafset på og snakket til, fordi det kan nesten bli tolket som at jeg er selvgod, som om jeg ville skryte av det fordi det fordi jeg får en oppmerksomhet som "skal" tas som et komplement.

Jeg blir så lei meg når jeg hører andres historier, hvor de nærmest tar "skylden" for at de var på feil sted til feil tid..


Noe jeg er ganske forsiktig med å snakke om, som også er kanskje noe av det mest personlige, sårbare og vonde opplevelsen jeg har, er at jeg, for snart ett år siden, ble overfalt. Tanken gjør meg kvalm, og trist. Jeg får med en gang flashbacks til politisamtaler, psykologtimer, angstanfall, panikk og en utrygghet jeg følte aldri ville forsvinne..

Har du noen gang opplevd at du sier til deg selv "det skjer aldri meg", også går det noen dager, så skjer det? Jeg tror samtlige jenter tenker og snakker om at "det kommer aldri til å skje meg" når samtalen om voldtekt og overfall blir brakt på bordet. Det har i hvert fall jeg.

...Vi hadde julebord med klassen, og vi hadde forflyttet oss fra leiligheten til en kamerat av meg, ned til byen. Jeg hadde flere venner som var i byen samme kveld og hadde avtalt å møtes med dem. Så jeg, litt for beruset, forlot klassen på det ene utestedet i byen og gikk en liten "snarvei" over til et annet utested. Det var flere jenter og gutter rundt meg, så jeg følte meg trygg og ville egentlig bare skynde meg forbi dem.

Jeg glemmer aldri den sterke armen som bare, helt ut av det blå, slang seg rundt halsen min og trykket hele overkroppen min ned mot bakken. Jeg trodde i første sekund at en av kompisene fra klassen hadde fulgt etter meg og tullet med meg, for ingen av de andre rundt meg reagerte. Heller ikke jentegjengen som hadde gått rett foran meg. Det gikk ikke lang tid før jeg skjønte at dette var ingen spøk, og panikken slo inn da grepet aldri slapp og jeg så at benene til fyren med sin arm rundt min hals dro meg bortover og bak en liten gate. Setningen, "det skjer ikke meg", ble totalt endret i mitt hodet, og alt av instinkter i kroppen varslet om at "dette skjer meg, nå blir du voldtatt". Det første jeg tenkte var jeg at jeg måtte gjøre noe, så jeg forsøkte å skrike alt jeg kunne, men grepet rundt om halsen min var så stramt at jeg fikk ikke noen lyd ut av munnen min, det kom faktisk ikke en eneste lyd, ikke et pip en gang... Den neste tanken jeg fikk var "enten lar du han voldta deg og håper på det beste, eller så kjemper du og kommer deg vekk". Det første alternativet var ikke en mulighet for meg, og adrenalinet som suste igjennom kroppen min av panikk, fikk meg til å vri meg ut av armen hans, dytte han og løpe.

Har dere noen gang løpt i høye heler? Når dere er fulle? Det er umulig. Så prøv å forestille dere å løpe i høye heler, full og fra en fyr som hadde planlagt, God know what, med deg. Heldigvis kom jeg meg bort, og jeg tror ikke helt bevisstheten om hva som faktisk akkurat hadde skjedd, innhentet meg før jeg kom inn på utestedet rett ved sien av.

Flau, sjokkert og livredd for at noen av vennene mine skulle se meg på denne måten, tok jeg av meg skoene og jeg småløp, barbent, hjem, mens tårene trillet. De som gikk forbi meg stoppet meg ikke, de bare kikket på meg og lo, og gikk videre. Veien hjem til leiligheten min har aldri vært så lang, så skummel og fylt med så mange mennesker. Jeg følte meg liten, svak, ubetydelig og skitten.

Jeg føler det er ubehagelig å skrive om det, for alle følelsene kommer tilbake. Men det er viktig tema å fortelle om, så vi kan forstå hvor viktig dette temaet er. Det er ikke noe jeg skryter på meg, eller føler et behov for at andre skal vite. For dette overskrider helt klart min komfortsone. Men samtidig finnes det så mange jenter der ute som føler seg som meg den kvelden jeg gikk hjem fra byen. Alene, ubetydelige og svake. Jeg håper med alle historiene som kommer ut, viser dere at, dere står ikke alene. Dere er ikke svake, og dere er overhodet IKKE ubetydelige.

Heldigvis skjedde det ikke noe mer enn et overfall. Og jeg er så glad for det. Jeg kom meg vekk, jeg fikk ingen fysisk skade. Men samtidig skal jeg leve med en usikkerhet som mest sannysnlig ikke forsvinner helt..

#metoo

  • 785 Lesere

Likes

Comments

Topp Gina Tricot / Øredobber H&M / Bukse Monki / Sko Zara

Heii! Alt bra? Jeg har brukt helgen til å komme meg i gang igjen etter en ukes tid med sykdom. Kroppen kjennes bedre ut og jeg er klar for hverdagen igjen. Tenkte ellers jeg skulle vise dere ett av antrekkene mine fra uken! Jeg elsker mine nye øredobber fra H&M, de har tatt seg skikkelig opp i det siste. De har så mye fint i butikkene, og jeg har kjøpt flere par av øredobbene de har fått inn. Jeg synes også at klærne de har også har blitt mye finere og bedre i kvaliteten. Ellers er jeg også helt forelsket i mine nye sko fra Zara, som jeg liker å kalle for tøflene mine. Med myk såle og saueskinn blir det ikke bedre, det er som å gå rundt med tøfler rundt i byen, haha, jeg elsker det!

Vel, nå må jeg hoppe til køys, typisk meg å komme alt for sent i seng.. natta! <3


- A

  • 516 Lesere

Likes

Comments