För några dagar sen provade jag att mata mina guppies med ärtor. Dom åt det och verkade gilla det. Så att nu matar jag med både det vanliga flingfodret och ärtor. Dock matar jag inte med ärtor så ofta, mest på helgerna. Eftersom att fiskarna har små munnar så måste man mata med små bitar.

Jag gjorde såhär:

Jag tog vanliga frysta, gröna ärtor och skalade dom. Sen pressade jag dom i en vitlökspress så att det skulle bli väldigt små bitar. Efter det så lade jag bara i det i en liten burk och satte in i frysen.

Enkelt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Som mitt första inlägg tänkte jag göra en introduktion av mitt akvarium.

Jag har ett 60 liters akvarium från hornbach. Vi köpte det i ett paket så att vi fick med pump, doppvärmare och en termometer+lite olika medel till vattnet, håv och vanligt flingfoder. Det var väldigt smidigt för annars skulle man behöva gått och köpt allt för sig och det skulle antagligen också blivit dyrare. Alla tillbehör och växter är också köpta på hornbach. Jag kan rekommendera att gå dit för att dom har en stor fiskavdelning och personalen är väldigt kunnig, iallafall där jag gick. Jag har haft detta akvariet i ca en månad och de första fiskarna har varit där i tre veckor eftersom att akvariet helst ska stå en vecka innan man släpper i fiskar. En så länge har jag bara fem fiskar i. Det är guppies (hanar) men i veckan är tanken att vi ska köpa fler. Då tänkte vi köpa ett stimm med neontetror och någon mal.

Detta var nog allt för detta inlägget. Vi hörs i ett annat inlägg.

Likes

Comments