Det har varit grått och regnat i vad som känns som flera veckor här så idag när jag vaknade var det strålande sol, om man blev glad! Så självklart måste man ta vara på det så det blev en promenad med hundarna och nu ska jag städa lägenheten för det ser HEMSKT ut. Sen vet jag inte vad jag ska göra förens ikväll, då ska vi (äntligen) se "IT" på bio :-D Känner att jag är så efter med den filmen menmen.. bättre sent än aldrig and Today is the day! Ironiskt nog så avskyr jag clowner men hört så mycket bra om det så kan inte låta bli, haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

NA-KD har blivit min favorit ''butik'' att handla ifrån. Hittar alltid snygga grejer hos dom, speciellt fake pälsen får hoppas den kommer tillbaka i min storlek ;-)


Både jag och min sambo har blivit förkylda vilket är mindre kul :-( Det enda positiva med att vara sjuka tillsammans är att man har någon att vara med och kolla massa film och serier med. Men bara vi blir friska innan helgen då vi ska följa med en vän och hämta en skoter han ska köpa, så håller tummarna för det.

Likes

Comments

Så mycket fin inspiration det finns till lägenheten på Pinterest, verkligen en favorit sida kan sitta där hur länge som helst känns det som och bara kolla på allt fint!

Likes

Comments