View tracker

Äntligen hemma igen! Det är skönt att vara borta men inget slår att lägga sig ner i sin egen säng ;-)
Vi kom hem runt 16-17 tiden, egentligen skulle vi komma hem senare för vi tänkte åka med pendeln med då kom världens bästa pojkvännens mamma och hämtade oss så vi inte behövda skäppa runt på all packning på den <3 Så åkte vi och hämtade våra hundar, dom må vara jobbiga ibland men gud vad man saknar dom små pälsbollarna då man är borta från dom!
Nu är det sängen som gäller då det är jobb igen imorgon, önska man kunde få nån dag till ledig haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej från London! Inte så aktivt så har inte berättat att jag skulle åka hit, vi kom hit redan igår och kommer stanna till söndag. Alltid verkar åka till London så är så taggad idag tog vi en liten (tre timmars) tur på Primark och resten av Oxford street, är verkligen fascinerad av hur oroligt vackra byggnader det är i stan!
Imorgon ska vi åka in till Camden market det ser verkligen ut som den mysigaste platsen!
På lördag blir det julmarknaden som ska vara så mysig här. Men just nu är vi på rummet och tar det lugnt blir en tur ut ikväll och hitta någonting att äta sedan ta det lugnt så vi orkar med allt imorgon!

Likes

Comments

(Bilderna från förra veckan då snön fanns kvar, nu är det bara slask överallt :-) )

Idag så är jag ledig så skönt efter att jobbat sex dagar i streck, även om det bara är för en dag. Tänkte tvätta men det var fullbokat i tvättstugan så det blev inget av det.
Så gick in till stan istället och fixade nytt pass för den 30/11 åker jag till London(!?!) Så galet taggad!
Nu är det serie som ligger på schemat börjat kolla om criminal minds kan inte få nog av den, sen så är ju Matthew Gray Gubler inte så dum att kolla på ;-)

K♡

Likes

Comments

Coachella är ett måste att besökta någon gång, verkar så underbart! Blir så sugen då man ser hur social medier fylls av bilder där ifrån, gaah. Och inte nog med festivalen utan stilarna man kan hitta där, jag kan sitta i evigheter och kolla runt på bilder på outfittsen där ifrån! Får inte nog.

Får nöja mig med våra svenska festivaler i sommar en som är bokad är bråvalla, taggad!

Likes

Comments