När man äntligen får ta fram vår jackorna!! Var verkligen super fint imorse då jag skulle gå till jobbet så då åkte vår kappan på! Dock så suger det då man inte vill sitta inne, sen så slutar man 21:00 så man hinner inte se så mycket av solen haha :-( Menmen.. imorgon är jag iallafall ledig så får hoppas då att det är soligt då! Vi ska även gå på en lägenhetsvisning på kvällen vilket ska bli spännande ;-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Grekland är så fint, och i Maj får jag äntligen åka tillbaka :-D Allt är bokat och klart, så taggad aahh.

(Bilderna är från weheartit)

Likes

Comments

Igår såg jag äntligen fifty shades darker, och enligt mig så är det kött 11/10 så bra. Dock så höll inte min pojkvän med han satt och sov haha ;-) vi blev så taggade på att gå på bio dock så vi har reserverat platser för att gå och se "split" på lördag. Inte hört något om den men trailer såg bra ut.
Men nu ska jag göra pasta med champinjoner, och sen blir det serier!

Likes

Comments

Äntligen nya fransar! Har jobbat så mycket så har inte haft tid att gå till salongen så har äntligen gjort påfyllning, får passa på då man är ledig. Glömde att ta en före jag gjorde dom men lika bra så ingen behöver se kaoset haha.
Kan va bara ta ett moment till vädret som varit underbart dom senaste dagarna alldeles soligt, hoppas verkligen det blir vår på riktigt nu. Ska gå ut på en promenad med hundarna sen blir det att göra mat, kan hända att det blir tacos så här fredagen till ära :-D

(sämst kvalité men får duga)

Likes

Comments