Så skönt med sov morgon, börjar klockan 17:00 idag så snart ska jag åka med bussen in till stan för att fylla på mina fransar och sedan hinner jag hem en stund för att sedan jobba. Imorgon så är det inte bara midsommar heller utan jag har även min sista dag på jobbet(?!) känns mest oroligt skönt att jag ska sluta utav många anledningar. FÖRESTEN så har jag bokat tid hos frisören på Tisdag där jag tänk att klippa och färga mitt hår! Är dock super nervös över hur det ska blir även fast det bara är hår.. men samtidigt så är det för att det just är hår haha, that struggle.


Sen får man inte glömma att på Onsdag bär det av ner till Norrköping för att gå på Bråvalla så taggad, förra året när jag var där så sov vi i tält vilket inte alls blev så mysigt då det regnade och var super kallt på nätterna, så i år blir det hotell som gäller ;-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sooool idag vilket blev att inviga vår nya balkongmöbler, helt klart godkänd ;-) Ikväll funderar vi på att äta ute och gå på bio men inget är bestämt ännu. Även om det är varmt imorgon (håller tummarna för det) så tänkte vi åka till Furuvik och kolla för det var länge sedan jag var där sist, vi åkte förra året men då var det dagarna innan dom stängde för säsongen på kvällen så det fanns inget att se på. Totalt misslyckande haha.

Likes

Comments