Sorry guys, men planeringen blev inte riktigt som jag tänkt idag. 

Första halvan av dagen spenderades på jobb, och direkt där efter gick jag och tränade. Det var super skönt att bara gå på bandet och inte tänka på något annat, jag tror verkligen att jag behöver den tiden till att bara vara för mig själv. Jag har ju haft en ganska lång paus ifrån träningen nu, mest på grund av att jag varit fullproppad med skola och jobb, men sen därefter också för att jag har varit för lat för att faktiskt träna den lilla fritid jag har haft. Men nu framöver har jag lite mindre i skolan och jag tänker därför tvinga iväg mig själv till gymmet, för hur jobbigt det än må va att ibland ta sig dit är det så otroligt skönt och på något sätt avslappnande att vara där. 

Men i alla fall, tillbaka till dagen. Därefter var ju meningen att jag skulle hem och fotografera mina nya kläder, men när jag kom hem så mådde jag ganska illa (eftersom jag tog ut mig själv ganska mycket under träningen och det blir lätt så när jag inte tränat på länge), så jag tog istället direkt en dusch och började plugga lite istället. Men imorgon ska jag ha ett av de nya plaggen på mig, mitt nya favoritplagg, och då ska jag ta massor utav bilder som ni kan få se imorgon kväll haha. 

Nu ska jag plugga klart för min tyska-redovisning imorgon, och sedan blir det att fixa sig för sängen. Imorgon står skola, körlektion, redovisning och Agnes & Cheyenne på schemat. Vi hörs mer imorgon, 

AKLL

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagen spenderades som tidigare planerat tillsammans med mamma och en saknad vän på Väla. Vi blev väldigt chockade när vi kom fram, jag har aldrig sett så mycket folk på Väla, och då har jag ändå jobbat på Väla? Hela parkeringen var full, ända ut i kanterna, och det var kö in till rondellerna. Och ja, ni förstår nog hur smockat det var där inne då.

Men vi lyckades ta oss runt en runda ändå, och jag hittade faktiskt en del saker som jag verkligen älskar. Jag tänker visa upp dessa imorgon, längtar till att visa er dem!! En speciell tröja föll jag för direkt, vi får se om ni kan lyckas gissa vilken det är imorgon.

Efter Väla så åkte jag faktiskt bara hem och vilade mig lite, kollade mitt älskade Modern Family haha, och nu har jag pluggat en del. Har faktiskt inget planerat för resten av kvällen så jag ska bara ligga och vila i soffan tillsammans med Mami och älskade lilla Chanel. Blir kanske lite online-shopping också? (Man börjar kanske bli lite shoppaholic nu när man kan använda sitt kort online, lite farligt nästan)

Ha en superbra kväll och ta hand om er,
AKLL

Väldigt snabba och suddiga bilder på min outfit idag

Likes

Comments

Igårkväll spenderades med en fin vän, vitt vin, en god ostbricka och en bra film. Kan det bli mysigare?

Vi kollade på filmen Precious, och även om jag vanligtvis inte alls tycker om ledsamma filmer då jag mår så dåligt efteråt, måste jag säga att denna filmen är värd att se. Den är så verklighetstrogen och öppnar ögonen för hur vissa har det, och vilka hemskheter vissa tvingas leva igenom, men att det kan bli bättre. Tänker inte avslöja för mycket för er som vill se den, men jag rekommenderar verkligen att ni ser den. 5/5 får den definitivt av mig.

AKLL

Likes

Comments

Man kan inte göra allt, men man kan alltid hjälpa till lite. Under oktober månad har det gått runt en uppmaning att man ska swisha 10kr till Bröstcancerfonden, och jag tänkte bara föra vidare den uppmaningen här. 10 kr är för dem flesta inte en stor summa i vår vardag, det är 1/4 kopp kaffe på Espresso house haha. Så se till att hjälpa, tillsammans gör vi stor skillnad.

Nummer: 900 5919

Likes

Comments

Jag har länge velat ha sådana ovala sminkborstar, men har inte lyckats hitta dem ute i affärerna. Så jag beställde faktiskt dem ifrån Wish, och jag måste säga att dem är super bra. Man fick massa olika storlekar för 99kr, och dem är i bra kvalité, lätta att använda och super sköna. Jag har även beställt en del saker så jag ska kunna göra mina naglar, jag har förr haft saker till gelé naglar men gelén man fått då har inte varit bra så jag kunde knappt göra dem. Därför valde jag denna gången att beställa till Akryl-naglar, och jag kommer lägga upp bilder på allt jag beställt och när jag fixat mina naglar lite längre fram.

Ha en bra dag!
AKLL

Likes

Comments

Älskade höst. Älskar färgerna träden har just nu, det uppfriskande vädret och faktumet att det närmar sig vinter.

Imorse hade jag körlektion, och det gick bra tyckte jag. Vi körde runt väla och tränade på rondeller och liknande. Men när vi kom tillbaka från lektionen så fick jag otroligt ont i huvudet, så mamma fick hämta mig så fick jag åka hem och vila mig. Så ingen skola idag för mig.. Tredje dagen denna veckan, inte kul att missa en massa men får väl försöka ta igen det på höstlovet.

När jag vaknade så gick jag ut en runda med älskade Chanel, som opererades igår. Därför blev det ingen uppdatering igår då all fokus låg på henne och jag var orolig hela dagen. Som tur var gick operationen bra, där dom opererade bort två knutor hon hade på magen. När vi hämtade henne var hon helt väck och vinglade fram, men hon blev så glad att hon ändå sprang fram till oss och hoppade av glädje. Detta är andra gången detta året hon opererats och vi hoppas att hon inte behöver genomgå det fler gånger nu, vår finaste Chanel.

Ha en bra dag, nu ska jag vila upp mig resten av dagen så jag blir helt frisk.

AKLL

Likes

Comments