View tracker

Idag åt vi en såå god kvällsmat, som var vegetarisk. Jag vill försöka börja äta vegetariskt mer än innan, både för att det är super gott och för djurens & miljöns skull. Detta var quorn-bitar med en sallad och vit ost, som vi hade tillsammans med Liba-bröd (tror jag att det heter?) som vi stekt. Super gott, nyttigt och en lätt middag som rekommenderas.

AKLL

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

...About a sunnier and warmer land, the ocean and the experience.

Oavsett hur mycket jag älskar vinterkvällar och snö (lack av det just nu men ändå) så kan man ju inte bortse längtan till vår resa till Thailand. I veckan fick jag hem lite nya uppdateringar till min swim-garderob, och här har ni lite sneek-peak. Allt är beställt ifrån Missguided och allt passade mig perfekt, väl i Thailand kommer jag visa upp allt och skriva vilka storlekar jag har i dem.

AKLL

Likes

Comments

View tracker

Åh vad jag älskar vinterkvällar och allt vad dem medför.

Kalla friska kvällar med underbara färger på himlen, mysiga kläder och tjocka strumpor, varm choklad, vantar & mössor, och glädje.

Likes

Comments

Tröja: BikBok (fastsydd Choker)
Skor: Isabel Marant
Byxor: Nelly.com (nya - håll utkik för pric & bättre bilder)

Likes

Comments

Idag hade vi nationellt prov i Matte 4. Provet gick ganska bra tror jag, men det kan lika bra ha gått dåligt haha. Det är svårt att avgöra. Men nu är i alla fall den kursen klar, vilket kommer ge mig mycket mer tid till att bland annat blogga och även att plugga andra saker. När provet var slut tog jag, Ida, Ellen & Elsa tillfället i akt och åt lunch på Yazhou, där vi åt deras lunchbuffé som är super god. Dock blev jag lite besviken då vi åt på Yazhou på kullagatan, och förr har jag bara ätit på det som ligger på GA, men här hade dem inte den avdelningen där man kan välja maten själv så värmer dem sedan upp det till ens och detta är min favoritdel. Priset var detsamma här som på Ga, så jag skulle rekommendera att äta på GA för ett större utbud! Men annars var maten såklart supergod.

Nu framöver kommer jag alltså att vara mycket mer aktiv på bloggen, till att börja med kan jag säga att jag idag tagit emot armbanden som är till vinnarna av tävlingen jag hade, och snart ska dem få sina priser. Hoppas att dem blir nöjda och glada med priset!

AKLL

Likes

Comments